Basescu, Suspendat Din Nou... |
Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )
Acest Subforum este dedicat discutiilor având ca temă principală Politica Interna.
Vă invităm să folositi un limbaj decent. Dacă este cazul, contraziceti argumentat idei, nu atacati forumisti.
Totodată, vă rugăm să nu citati mesajul imediat precedent, iar, in cazul articolelor din ziare, redati numai paragrafele importante, nu intreg articolul si mentionati sursa.
Vă invităm la un dialog care să promoveze Arta de a conversa!
Basescu, Suspendat Din Nou... |
5 Jul 2012, 12:27 PM
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 1.933 Inscris: 20 December 06 Din: London/Bucharest Forumist Nr.: 9.114 |
Incepe o noua etapa..
Deschid topicul astazi pentru ca este evident ca insusi presedintele stie ca maine va fi suspendat... Insa pana la motivarea Curtii sper ca nu vom face consideratii juridice...pentru ca nu avem ce dezbate inca... Putem insa stabili daca suspendarea are motivatie sau nu la nivel incipient...daca asta este dorinta poporului sau nu... -------------------- "Mă simt ca într-o barcă, singur, pe un lac necunoscut, dus de curenti din ce în ce mai departe de mal. Chiar dacă as striga "ajutor" nu m-ar auzi nimeni. Asa că prefer să tac si să cred că alunec printr-un vis. Spre ce? Habar n-am..."
Octavian Paler " Truth may seen, but cannot be : / beauty brag, but'tis not she; / truth and beauty buried be." W. S. "GIVE me women, wine, and snuff / Untill I cry out "hold, enough!" / To No. 7, just beyond the circus day / A winding-sheet, ah ME! I must be away!" John K. |
|
|
9 Jul 2012, 10:02 AM
|
|
Cronicar Grup: Admin Mesaje: 5.083 Inscris: 26 December 05 Din: Bucuresti Forumist Nr.: 7.531 |
QUOTE "Sunteti de acord sa traiti intr-o tara in care respectarea legii este facultativa? Va place si doriti sa traiti intr-o tara in care cei care respecta legea sunt niste fraieri idealisti? Sunteti de acord ca legile sunt facute doar pentru prosti, nu pentru toata lumea?" Nu sunt de acord, dar n-am încotro. Sunt prea bătrân ca să emigrez. Încerc să nu fiu atât de fraier încât să-mi pară rău că respect legea, dar nici atât de fraier încât să fiu prins încălcând-o. Legile sunt făcute pentru toată lumea, mai puțin pentru "băieții deștepți". Și e la fel în toată lumea. Probabil altele vor fi motivele pentru care voi vota la referendum. Încă e timp să stabilim care sunt mai valabile. -------------------- pantha rhei
Universul Fractal The universe appears to be fractal, cyclic and self-regenerating. Implied is that it is eternal and infinite. |
|
|
Versiune Text-Only | Data este acum: 1 November 2024 - 01:27 AM |