Basescu, Suspendat Din Nou... |
Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )
Acest Subforum este dedicat discutiilor având ca temă principală Politica Interna.
Vă invităm să folositi un limbaj decent. Dacă este cazul, contraziceti argumentat idei, nu atacati forumisti.
Totodată, vă rugăm să nu citati mesajul imediat precedent, iar, in cazul articolelor din ziare, redati numai paragrafele importante, nu intreg articolul si mentionati sursa.
Vă invităm la un dialog care să promoveze Arta de a conversa!
Basescu, Suspendat Din Nou... |
5 Jul 2012, 12:27 PM
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 1.933 Inscris: 20 December 06 Din: London/Bucharest Forumist Nr.: 9.114 |
Incepe o noua etapa..
Deschid topicul astazi pentru ca este evident ca insusi presedintele stie ca maine va fi suspendat... Insa pana la motivarea Curtii sper ca nu vom face consideratii juridice...pentru ca nu avem ce dezbate inca... Putem insa stabili daca suspendarea are motivatie sau nu la nivel incipient...daca asta este dorinta poporului sau nu... -------------------- "Mă simt ca într-o barcă, singur, pe un lac necunoscut, dus de curenti din ce în ce mai departe de mal. Chiar dacă as striga "ajutor" nu m-ar auzi nimeni. Asa că prefer să tac si să cred că alunec printr-un vis. Spre ce? Habar n-am..."
Octavian Paler " Truth may seen, but cannot be : / beauty brag, but'tis not she; / truth and beauty buried be." W. S. "GIVE me women, wine, and snuff / Untill I cry out "hold, enough!" / To No. 7, just beyond the circus day / A winding-sheet, ah ME! I must be away!" John K. |
|
|
7 Jul 2012, 05:07 PM
|
|
Vataf Grup: Membri Mesaje: 145 Inscris: 12 February 11 Forumist Nr.: 21.311 |
Ma, viata mea e frumoasa si in .ro ... Chiar daca lucrez la stat pe 200 de euro salariul. Tine de cum privesti lucrurile. Asta asa, pentru ca m-am saturat sa imi fie amintit cat de rahat e tara in care traiesc si oamenii din jurul meu si-asa mai departe. Nu pentru ca as lua apararea clasei politice. Aia de-aia sunt acolo.. ca vor putere prin orice mijloace. Altfel nu ar fi ajuns. Nimic mai limpede...
Peseu: asta fu off-topic. Scuze! Acest topic a fost editat de Hollie_Smokes: 7 Jul 2012, 05:09 PM -------------------- http://holliesmokes.wordpress.com/
|
|
|
Versiune Text-Only | Data este acum: 1 November 2024 - 02:18 AM |