Scapati Hanul De Basism! |
Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )
Acest Subforum este dedicat discutiilor avānd ca temă principală Politica Interna.
Vă invităm să folositi un limbaj decent. Dacă este cazul, contraziceti argumentat idei, nu atacati forumisti.
Totodată, vă rugăm să nu citati mesajul imediat precedent, iar, in cazul articolelor din ziare, redati numai paragrafele importante, nu intreg articolul si mentionati sursa.
Vă invităm la un dialog care să promoveze Arta de a conversa!
Scapati Hanul De Basism! |
21 Jan 2012, 10:11 AM
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 2.873 Inscris: 30 March 10 Din: bucuresti Forumist Nr.: 16.402 |
Am venit,in urma cu doi ani la Han,atras de deviza lui,aceea de forum de dialog,de arta a dialogului! Cu 2-4 exceptii ,am gasit topicuri si postari decente,nepolitizate,de bun simt! Din pacate,o mana de politruci basisti,unii chiar moderatori,au deturnat orientarea echilibrata a hanului,au inaltat osanale unui presedinte nedemn si clicii sale de corupti! Au inchis topicuri si au cenzurat postarile forumistilor,pe criterii partizane,basisate! Au suspendat si inlaturat din han,pe forumistii liberi,doar pentru ca nu s-au subordonat politic guvernantilor basisti!
De un an de zile,de cand neodictatorul injurat acum cu naduf in strada a decis singur(contra atributiilor functiei sale,taierea salariilor bugetarilor(mai putin ale celor nesimtite ale politrucilor lor din companiile nationale),mai intai march,apoi eu si mai nou goguta,am incercat sa eliberam forumul de sub stigmatul de oficina basista! In mare parte am reusit,desi lupta cu politrucii portocalii a fost grea! Pentru ca Hanul,ca arta a dialogului trebuie sa continue,va propun sa facem urmatoarele: 1-sa fie schimbati moderatorii basescofili,cu altii,independenti; 2-sa nu se mai admita cenzura si suspendarea ori chiar alungarea forumistilor; 3-pe cat posibil,politrucii basisti sa inceteze cu osanalele la adresa Intaiului Carmaci(preferabil ar fi sa se autosuspende pentru ceva timp; Daca nu vom face asta,forumul va muri',odata cu alungarea nedemnului presedinte din inalta si nemeritatea functie pe care o detine! Rog forumistii liberi,sa ni se alature ,pentru vindecarea Hanului de basita cronica de care sufera! PS:daca voi fi exclus de la Han de catre cei 2-4 basisti ramasi,voi pleca fara regrete! Inseamna ca ei au confiscat forumul si vor dispare ,impreuna cu cel mai las,corupt,imoral,nedemn,grobian ,informator secu' si bataus de copii,Traian Basescu! |
|
|
21 Jan 2012, 10:41 AM
|
|
Cronicar Grup: Moderator Mesaje: 3.750 Inscris: 8 January 05 Din: ??? Forumist Nr.: 5.402 |
Mai, gigip, iar te-ai sculat cu fata la cearceaf?
De ce mai intri pe Han daca te simti tot timpul amenintat si daca suntem(din punctul tau de vedere) niste moderatori incuiati, basisti , platiti de Pdl si mai cum vrei tu?Te tine cineva cu forta aici?...nu! Fa-ti si tu un forum, blog sau orice consideri tu ca forma de socializare -pagina de facebook , unde sa conversezi numai cu useri cu aceleasi opinii politice cu ale tale ...il pui moderator pe March sau goguta si tu te bagi administrator. Pe noi (abis, Erwin,Marduk, subsemnata) nu ne lasi nici sa ne facem cont ca sa poti scrie linistit, neperturbat de "adulatorii" basescieni. -------------------- Life is about having the mixture of the curiosity of an older person and the imagination of a child
Daphne Guiness Mai bine sa fii urat pentru ceea ce esti, decit iubit pentru ceea ce nu esti! Anatole France |
|
|
21 Jan 2012, 11:06 AM
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 18.844 Inscris: 30 January 04 Din: EU Forumist Nr.: 2.042 |
...il pui moderator pe March sau goguta si tu te bagi administrator. Pe noi (abis, Erwin,Marduk, subsemnata) nu ne lasi nici sa ne facem cont ca sa poti scrie linistit, neperturbat de "adulatorii" basescieni. Prefer sa stau aici ca sa va pun frana atunci cand deraiati prea mult, voi moderatorii Acest topic a fost editat de March: 21 Jan 2012, 11:08 AM -------------------- Un prost gaseste intodeauna unul mai prost , care sa-l admire
Nicolas Boileau |
|
|
Versiune Text-Only | Data este acum: 10 November 2024 - 09:42 PM |