Cum Sa Faci Un Milion ?, ...de euro. |
Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )
Cum Sa Faci Un Milion ?, ...de euro. |
14 Dec 2011, 08:53 AM
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 9.057 Inscris: 24 August 06 Din: Bucuresti Forumist Nr.: 8.595 |
Lawrence Ellison, presedintele "Oracle", le-a tinut urmatorul discurs studentilor care au terminat facultatea Yale. N-a putut sa-si termine discursul, deoarece a fost dat jos de pe scena:
"Daca ma uit la voi nu vad nici un viitor fericit, nu vad nici un director proeminent. Acum, sigur sunteti bulversati. Asta e normal. Totusi, va puteti intreba, cum vin eu, Larry Ellison, care n-am terminat facultatea, ca sa va judec pe voi, studentii celei mai renumite facultati? Stati sa va explic! Deoarece eu, Lawrence Ellison, al 2-lea cel mai bogat om a planetei, am picat la facultate si voi nu. Deoarece Bill Gates, cel mai bogat om al planetei, a picat la facultate si voi nu. Deoarece Paul Allen, al 3-lea cel mai bogat om al planetei a picat la facultate si voi nu. Si deoarece Michael Dell, care momentan este doar pe locul 9, a cazut si el de la facultate si voi nu. Si domnul respectiv este in ascensiune. ... Acum, sunteti clar foarte bulversati! Si asta este foarte, foarte normal. Dati-mi voie sa va incurajez, n-ati terminat degeaba facultatea si n-ati facut degeaba rost de o diploma. N-ati pierdut 5 ani degeaba. Din contra, ati invatat sa munciti pentru bani putini, sa va faceti cunostinte si sa faceti cunostinta (mai deaproape) cu cuvantul TERAPIE. Toate acestea sunt foarte utile. O sa aiba lumea nevoie si de salahori ca voi. O sa aveti nevoie de cunostinte, de programare la terapie la un psiholog. Fiindca voi n-ati cazut la facultate, n-o sa fiti niciodata printre primii 10 cei mai bogati oameni de pe Pamant! Si va trebui sa va impacati cu un salariu patetic de 200.000 de dolari pe an, salariul urmand sa il primiti de la un fost coleg de facultate, care a cazut la examene si a fost dat afara! Acum, probabil va ganditi daca mai e vreo speranta pentru voi. Nici o sansa! Voi sunteti deja pierduti. Deja aveti creierul distrus in proportie foarte mare, ...irecuperabila. Acum, ma adresez celor care inca nu au terminat facultatea: LASATI BALTA FACULTATEA, FACETI-VA BAGAJELE SI PLECATI! Nu reveniti! Indepliniti-va visurile! Fiindca sigur va spun ca, daca vi se distruge creierul, veti disparea mai repede de pe scena afacerilor decat dispar eu acuma de pe aceasta scena gratie agentilor de paza!" -------------------- "Te iubesc, Richard Parker. Vei fi mereu cu mine. Fie ca Dumnezeu să te aibă in grijă !"
<arraink@yahoo.com> |
|
|
17 Dec 2011, 10:45 AM
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 9.057 Inscris: 24 August 06 Din: Bucuresti Forumist Nr.: 8.595 |
exergy33
Back to the boy in New York ...Il abandonasem in momentul in care a parasit gara si il gasim acum cautand prin oras o alta metoda de a face bani. Pentru inceput spala vase intr-un local, apoi descarca marfa in doc (marfa de contrabanda, intrucat de cea cu acte, sindicatul docherilor nu il lasa nici macar sa se apropie) Nimic nu merge cum ar trebui. Peste tot este inselat, de mai multe ori jefuit si in scurt timp isi pierde toate economiile. Regula nr.12...esecul e parte din succes si trebuie acceptat ca atare. In orice incercare esecul si succesul sunt tot timpul prezente macar ca alternative posibile si trebuiesc cantarite cu luciditate. Ignorarea oricareia dintre ele o poate invoca pe cealalta si daca in cazul esecului asta ar putea fi o actiune benefica putini recunosc eficienta metodei si inca si mai putini se gandesc sa o aplice. "cine nu isi face iluzii nu va avea deziluzii" spune un aforism. Pleaca asadar in orice intreprindere apreciind exact consecintele unui succes (in care trebuie sa crezi cu toata puterea de care esti capabil) dar si efectele unui posibil esec. Acest topic a fost editat de The Dude: 17 Dec 2011, 10:47 AM -------------------- "Te iubesc, Richard Parker. Vei fi mereu cu mine. Fie ca Dumnezeu să te aibă in grijă !"
<arraink@yahoo.com> |
|
|
19 Dec 2011, 08:19 AM
|
|
From Cooca Macaii Grup: Moderator Mesaje: 7.228 Inscris: 3 March 04 Din: Pe luna Forumist Nr.: 2.443 |
Regula nr.12...esecul e parte din succes si trebuie acceptat ca atare. In orice incercare esecul si succesul sunt tot timpul prezente macar ca alternative posibile si trebuiesc cantarite cu luciditate. Ignorarea oricareia dintre ele o poate invoca pe cealalta si daca in cazul esecului asta ar putea fi o actiune benefica putini recunosc eficienta metodei si inca si mai putini se gandesc sa o aplice. Asta e cea mai importanta regula a vietii, daca reusesti sa ti-o insusesti iti va asigura un bun echilibru psihic. -------------------- Sometimes, the majority only means that all the fools are on the same side.
If you could reason with religious people there would be no religious people! Don't pray in my school, and I won't think in your church! Ziarul de Rimnic |
|
|
Versiune Text-Only | Data este acum: 1 November 2024 - 02:11 AM |