Vreau Sa-mi Cumpar Casa |
Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )
Vreau Sa-mi Cumpar Casa |
20 Jun 2011, 03:48 PM
|
|
bulina Grup: Membri Mesaje: 10.500 Inscris: 19 January 05 Forumist Nr.: 5.473 |
Deschid acest topic pentru a-mi nota pasii facuti si pentru a deiscuta pe marginea lor.
-------------------- "Be kind, for everyone you meet is fighting a hard battle."
Never asume. A friend told me I was delusional. I almost fell off of my unicorn. |
|
|
22 Jun 2011, 01:26 PM
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 17.291 Inscris: 9 December 06 Din: Din acest univers. Forumist Nr.: 9.062 |
QUOTE De cat spatiu ar avea nevoie orice om ca sa se simta in LARGUL lui, intr-un loc stramt ?!?!? din cate cunosc fiecare tara are niste norme care stabilesc exact cat spatiu ar trebui alocat pentru un om, mc, mp, distanta intre dulapuri, masa si scaune, distanta intre zidurile interioare, etc. QUOTE Toti oamenii sunt la fel, romanii sunt doar mai saraci decat restul. din cauza asta si-au facut (unii dintre romani) niste palate? eu cred ca tine de bun simt, de modul in care percepi lumea, de modul in care te incadrezi in aceasta lume, unde, STAREA IN CARE TE AFLI LA UN MOMENT DAT, Becali nu poate locui intr-o casa de paianta, el are ambitii, frustrari, ca de altfel multii dintre romani. la romani casa este reprezentativa, opulenta arata rangul social, in occident oamenii si-au rezolvat aceste probleme acum 200 de ani, cand au realizat ca o casa mare presupune un efort mai mare, bani mai multi, etc. QUOTE La occidentali asa stau lucrurile de peste 10 generatii! Ei asa s-au nascut, si ei si bunicii lor si stra-stra-strabunicii lor, in case de 3 mp, asta e sistemul lor de referinta..... la romani crezi ca stau altfel? eu am un apartament de 57 de mp, e mare? e mic? nu este vorba de asta, este vorba de MENTALITATE, MANDRIE, PREJUDECATA, ETC. -------------------- "Problema cu lumea este că proștii și fanaticii sunt īntotdeauna așa de siguri pe ei, īn timp ce oamenii īnțelepți sunt atāt de plini de īndoieli." (Bertrand Russell)
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains) LINEDRONE |
|
|
22 Jun 2011, 01:59 PM
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 18.844 Inscris: 30 January 04 Din: EU Forumist Nr.: 2.042 |
eu am un apartament de 57 de mp, e mare? e mic? Parca ai si o mica cabana prin deal pe undeva ? Daca ai, atunci de la 57mp la oras fugi acolo si te racoresti . -------------------- Un prost gaseste intodeauna unul mai prost , care sa-l admire
Nicolas Boileau |
|
|
Versiune Text-Only | Data este acum: 1 November 2024 - 02:30 AM |