Right Here Right Now, there's a place in time, when you must step outside the line |
Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )
Right Here Right Now, there's a place in time, when you must step outside the line |
9 Jul 2010, 08:04 AM
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 9.057 Inscris: 24 August 06 Din: Bucuresti Forumist Nr.: 8.595 |
Am stat deoparte vaicarindu-ne prea mult timp...
Generatia asta a atins apogeul rabdarii si nu poate continua asa, pentru ca pe calea pe care se afla nu exista un "inainte". E timpul actiunii... Pe toti cei ce gandesc asa ii chem aici pentru ca impreuna sa putem urni din loc destinul. Timpul ne-a lasat onoarea intiativei. Conditiile nu au fost niciodata mai bune. Daca nu noi, atunci cine ?? Daca nu acum, atunci cand ?? Incetati sa va mai lamentati ca nimic nu poate fi schimbat. In noi sta puterea schimbarii. Incetati sa va mai lamentati ca nu veti reusi inainte de a fi incercat. Credinta poate muta muntii din loc. Inarmati cu credinta in posibilul schimbarii vom izbandi ! Yes, we can...sau mai exact: Si se puede !!! -------------------- "Te iubesc, Richard Parker. Vei fi mereu cu mine. Fie ca Dumnezeu să te aibă in grijă !"
<arraink@yahoo.com> |
|
|
9 Jul 2010, 01:51 PM
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 18.844 Inscris: 30 January 04 Din: EU Forumist Nr.: 2.042 |
Hey Dude ,
Pai daca le adresezi mesajul asta doctorilor ( si nu numai ) care stau la coada pentru un post in strainatate or sa se uite chioras la tine ! De ce ? Pentru ca speranta e moarta pentru multi in aceasta tara ! Ma intreb cate generatii de sacrificiu au fost din '44 si pana acum si cate or sa mai fie ?! -------------------- Un prost gaseste intodeauna unul mai prost , care sa-l admire
Nicolas Boileau |
|
|
Versiune Text-Only | Data este acum: 1 November 2024 - 01:48 AM |