Dormitor, [Cronica lui Nero] |
Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )
Daca doriti si dumneavoastra un Jurnal, trimiteti un mesaj in acest sens in cadrul topicului Detalii Forum.
Nou: Autorul unui jurnal are dreptul de a decide ca un mesaj scris in cadrul Jurnalului sau de catre altcineva sa fie sters. Daca doriti acest lucru, trimiteti-mi un PM cu adresa mesajului in cauza si acesta va fi sters (bineinteles, atat timp cat nu se exagereaza).
Dormitor, [Cronica lui Nero] |
20 Feb 2008, 12:18 PM
|
|
Gazda Hanului Grup: Admin Mesaje: 8.578 Inscris: 22 February 03 Din: Hanu Ancutei Forumist Nr.: 1 |
Scrieri, ganduri, amintiri din viata lui Nero veti putea citi in cadrul acestui Jurnal.
Lectura placuta! -------------------- |
|
|
28 May 2010, 09:22 PM
|
|
Musteriu Grup: Musterii Mesaje: 35 Inscris: 30 June 07 Forumist Nr.: 10.035 |
"I`m falling high off the ground
I`m speeding round can`t slow me down I`m falling at the speed of sound And nothing`s gonna save me now I`m falling high " Se aude undeva in fundal... melodia se muleaza perfect pe silueta negricioasa lasata in urma de gandurile-mi tulburi care-mi cutreiera mintea. Tocmai ce-am terminat o tigara Carpati; nu am reusit sa o savurez deloc. Iar acum sunt in plina agonie... imi torn un pahar de vin si revin la calculator; Imi iau capul in maini.. si incep sa numar...2,3,.. Doamne doar 3 zile de la ultima tigara! Oare incotro ma indrept!? Ma aflu in acele momente din viata cand te trezesti cu ambele picioare intr-o groapa de nisip miscator... cu cat te zbati mai mult cu atat te afunzi. Ea zace alene dupa 20 de cm de beton si armatura, in camera cealalta, si probabil ca de obicei habar nu are ce se petrece cu mine; Astazi cand ne certam; ea zambea; mai bine ma injura decat sa imi arunce in fata acel zambet sfidator. Vinul imi provoaca caldura; caldura imi aduce aminte de arsita in care trebuie sa stau la munca; Munca imi aduce aminte de soarele arzator de 35 de grade; de telefonul dat azi dimineata, in care o avertizam ca sunt nebun dupa ea si o sfatuiam sa se tina bine cand ajung acasa; si s-a tinut bine!... departe de mine! Eh, oricum trebuia sa fiu pedepsit... imi aminteste ecranul de start al mobilului meu "orice fapta se plateste" |
|
|
Versiune Text-Only | Data este acum: 1 November 2024 - 02:06 AM |