Basarabia - O Imensa Criza De Indentitate |
Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )
Acest Subforum este dedicat discutiilor având ca temă principală Politica Externa.
Vă invităm să folositi un limbaj decent. Dacă este cazul, contraziceti argumentat idei, nu atacati forumisti.
Totodată, vă rugăm să nu citati mesajul imediat precedent, iar, in cazul articolelor din ziare, redati numai paragrafele importante, nu intreg articolul si mentionati sursa.
Vă invităm la un dialog care să promoveze Arta de a conversa!
Basarabia - O Imensa Criza De Indentitate |
24 Sep 2004, 11:58 PM
|
|
Musteriu Grup: Musterii Mesaje: 8 Inscris: 24 September 04 Din: Bucuresti Forumist Nr.: 4.554 |
Personal, am doua buletine, unul de R. Moldova, altul de Bucuresti
Cateodata ma uit la amandoua si nu stiu de care imi e rusine mai mult, de unul sau de altul... Ma incearca o durere surda, simt ca mi-am tradat tara pentru.....aceasi tara de care apartin! Vorbim aceeasi limba, servim aceeasi mamaliga si aceleasi sarmale ca mancaruri traditionale la straini, dar avem o repulsie inca din pantec unii fata de altii... Nu vreau sa ne pupam pe bot, dar nici sa ne renegam unii pe altii... In fond si la urma urmei....jugul razboaielor acum sute de ani impreuna l-am dus! Ma intreb adesea: Daca ne-am declara razboi intr-o zi.....cine ar trage primii? Astept o parere, un raspuns....orice -------------------- Pana la urma tot pamant ajung, dar ce bine ar fi sa ajung pamant al Tarii mele...
|
|
|
7 Dec 2009, 05:09 PM
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 17.291 Inscris: 9 December 06 Din: Din acest univers. Forumist Nr.: 9.062 |
Poate este o legatura cu pierderea alegerilor de catre Geoana, ma gandesc ca daca Geoana castiga in Romania, comunistii ar fi putut sa aleaga un presedinte ca Lupu, dar azi banuiesc ca Basescu nu ar fi avut nicio dorinta sa se intalneasca cu Lupu, avand in vedere C.V.-ul sau.
-------------------- "Problema cu lumea este că proștii și fanaticii sunt întotdeauna așa de siguri pe ei, în timp ce oamenii înțelepți sunt atât de plini de îndoieli." (Bertrand Russell)
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains) LINEDRONE |
|
|
Versiune Text-Only | Data este acum: 1 November 2024 - 02:35 AM |