HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

> Panouri Izolante si Panouri Sandwich

Va recomandam panouri termoizolante Topanel si Panouri Isopan, un sistem modern de termoizolare dezvoltat de compania romaneasca Topanel.

> Impozitul Forfetar (fumaritul Lui Pogea), Taxe si biruri pe capul romanilor
Marduk
mesaj 28 Apr 2009, 07:02 PM
Mesaj #1


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 17.291
Inscris: 9 December 06
Din: Din acest univers.
Forumist Nr.: 9.062



NU INTELEG DE CE O FIRMA CARE NU EMITE SI NICI NU PRIMESTE FACTURI, DECI NU ARE PROFIT, TREBUIE SA PLATEASCA 500 EURO GUVERNULUI BOC. POATE CINEVA SA-MI DEA UN RASPUNS? DACA GUVERNUL VROIA POMANA DE LA IMM-URI TREBUIA SA SPUNA, "STIMATI TOVARASI INVESTITORI, AVEM O PROBLEMA CU BUGETUL, MOTIV PENTRU CARE VA RUGAM SA CONTRIBUITI CU CATE 500 EURO". MAI SIMPLU DACA VROIAU SA INCHIDA FIRMELE FARA PROFIT PUTEU SA ZICA, CEI CARE NU AU PROFIT PE ULTIMII 2-3 ANI URMEAZA SA FIE DESFIINTATE. DAR SA VI CU O LEGE CARE OBLIGA IMM-URILE SA PLATEASCA O NOUA DARE LA BUGETUL DIN CARE POGEA & Co ISI PLATESC SALARIILE MI SE PARE O MARSAVIE FARA MARGINI. PROPUN CA ACEST NOU BIR SA POARTE UN NUME "POGERITUL"

Acest topic a fost editat de marduk: 28 Apr 2009, 10:52 PM


--------------------
"Problema cu lumea este că proștii și fanaticii sunt īntotdeauna așa de siguri pe ei, īn timp ce oamenii īnțelepți sunt atāt de plini de īndoieli." (Bertrand Russell)

"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

LINEDRONE
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
Start new topic
Raspunsuri
Clopotel
mesaj 29 Apr 2009, 08:43 PM
Mesaj #2


Umil servitor la Han
******

Grup: Moderator
Mesaje: 4.051
Inscris: 2 December 03
Forumist Nr.: 1.345



Draga Cucu Mucu,
sunt intru totul de acord cu ce ai spus. Ba inca mai am si altele...

Draga Abis,
Cu tot regretul, din vorbele si argumentele tale, iti spun ca parca "ai picat de pe marte", sau habar nu ai ce inseamna o afacere privata. Absolut toate argumentele tale sunt false...

Banuiesc ca lucrezi la stat, sau esti angajat la vreo firma privata, si nu sti de unde iti pica banii...


In primul rand o firma cand nu are profit, chiar si 5 ani la rand, asta nu inseamna ca ca acea firma a facut ceva ilegal, sau ca trebuie penalizata pentru ceva.
Este o firma inregistrata legal, a platit toate taxele legal, si si-a respectat absolut toate angajamentele. Si atunci pentru ce sa fie penalizata ca nu are profit?
Pentru ca acest impozit este clar o penalizare dpdv al firmei, caci nu primeste absolut nimic in schimbul ei.

Daca tu spui ca 500 Euro nu este o suma mare, atunci iti dau eu un cont unde sa depui tu acesti bani. Nici nu e nevoie sa-ti argumentez de ce trebuie sa depui acesti bani acolo, pur si simplu ii depui pentru ca asa e bine. thumb_yello.gif Sau daca vrei argument, ai chiar dreptul sa ti-l alegi chiar tu singur, chestia e ca tu sa depui acei bani...


Este evident ca acest impozit este o chestiune ilegala si o hotie pe fata. Normal ar fi fost ca firmele sa primeasca 500 Euro de la stat si nu sa dea aiurea acesti bani neprimind absolut nimic in schimb.

Este aberant sa sustii ca nu poti da faliment daca platesti cei 500 Euro pentru ca problema nu se pune asa. Problema este de ce sa platesti aiurea 500 Euro si sa nu primesti nimic in schimb? Oricat de bogat ai fi, aceasta intrebare ramane valabila.

Plus ca am inteles ca statul iti pune bete-n roate si daca vrei sa-ti inchizi firma sau sa-i suspenzi activitatea. Te plimba pe la diverese institutii, platesti nu stiu cate taxe si depui nu stiu cate hartii, pentru ce?! Totul arata ca statul nu are nici o preocupare reala pentru soarta firmelor, ci doar incearca sa ia banii cu japca de la firme. In mod firesc, daca justitia ar functiona corect, orice firma care ar refuza sa plateasca acest impozit ar castiga in instanta impotriva statului, ba chiar ar primi si despagubiri, pentru ca este un impozit ilegal si nejustificat.


Ideea ca acest impozit este pentru a elimina firmele care au pierderi sau care nu au profit de pe piata este de-a dreptul idioata.

In primul rand, majoritatea firmelor care nu au profit au totusi salariati si mai desfasoara o oarecare activitate.
Asta inseamna ca totusi statul, desi nu primeste impozit pe profit (care oricum era mic in comparatie cu alte impozite), totusi primeste banii din impozitul pe salarii, care este cu adevarat enorm, cat si cota de TVA.
Pe scurt, daca o astfel de firma ar avea 10 salariati, doar din impozitul pe salarii, care sa admitem ca ar fi chiar minimul pe economie, statul ar primi lunar cel putin 50 milioane. Retine - lunar. Fata de cei 500Euro anual pe care ii da odata si gata.
In plus, acesti 10 oameni vor intra in somaj, pe care tot statul ii plateste.
Asta arata inca odata ca indivizii cu impozitul asta, ori sunt inconstienti, ori au acum urgent nevoie de bani, dupa care poate sa vina potopul dupa ei ca nu-i mai intereseaza, ceea ce este penala treaba.

Ce nu inteleg unii este ca daca un om isi deschide o afacere privata, el nu este la concurs, sau neaparat intr-o competitie. El daca, mai angajeaza vreo cativa salariati si din activitatea legala a firmei isi acopera salariile, poate trai fericit pana la adanci batraneti, si fara ca firma sa aibe profit efectiv. Timp in care, repet, si statul castiga cel putin 50% din salariile angajatilor fara sa miste vreun deget.
La urma urmei omul trebuie sa decida singur cat sa aibe profit sau daca sa aibe. Daca statul vrea sa se implice in bucataria firmei, atunci trebuie sa investeasca si el alaturi de acel om, si abia apoi sa aibe pretentii la profit, altfel, e la fel ca mafiotii aceia care trec odata pe luna si cer taxa de protectie... sad.gif

QUOTE
Daca esti "curat" n-are ce-ti face garda...
rofl.gif Pai ce treaba are garda cu a fi "curat"? Pentru ei nu exista firma "curata".
Go to the top of the page
 
+Quote Post
abis
mesaj 30 Apr 2009, 10:01 AM
Mesaj #3


Cronicar
******

Grup: Moderator
Mesaje: 22.306
Inscris: 8 March 04
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 2.507



QUOTE(Clopotel @ 29 Apr 2009, 09:43 PM) *
Banuiesc ca lucrezi la stat, sau esti angajat la vreo firma privata, si nu sti de unde iti pica banii...

Banuiesti prost. Stiu foarte bine de unde imi "pica" banii.
QUOTE
o firma cand nu are profit, chiar si 5 ani la rand, asta nu inseamna ca ca acea firma a facut ceva ilegal, sau ca trebuie penalizata pentru ceva

Bineinteles. Nici nu am spus altceva. Daca ar face ceva ilegal, ar trebui penalizati managerii conform prevederilor legale, conform codului penal, in functie de fapta comisa. Instituirea unui impozit nu este o sanctiune, deci nu se poate echivala cu o penalizare. Orice firma are de ales intre a plati un impozit pe profit, in cazul in care declara profit, sau un impozit forfetar, in cazul in care nu declara. Nu mi se pare nimic deplasat in asta. Din cate am vazut in presa, exista o multime de firme care exista numai pe hartie, dar activitate nu au deloc.
QUOTE
acest impozit este clar o penalizare dpdv al firmei, caci nu primeste absolut nimic in schimbul ei

Primeste exact acelasi lucru pe care il primeste oricine isi plateste impozitele, fie firma, fie persoana privata. smile.gif
QUOTE
Daca tu spui ca 500 Euro nu este o suma mare, atunci iti dau eu un cont unde sa depui tu acesti bani.

Ii depun, daca ma obliga legea. Si chiar n-as muri de foame daca as pierde 500 de euro pe an din ce castig, fara sa fiu cine stie ce patron, ca tine... Daca nu ma obliga legea, nu vad de ce as face ceea ce spui tu. wink.gif
QUOTE
acest impozit este o chestiune ilegala

Ce lege incalca? smile.gif
Daca este ilegal, il poti contesta in instanta si vei avea castig de cauza.
QUOTE
Pe scurt, daca o astfel de firma ar avea 10 salariati, doar din impozitul pe salarii, care sa admitem ca ar fi chiar minimul pe economie, statul ar primi lunar cel putin 50 milioane. Retine - lunar. Fata de cei 500Euro anual pe care ii da odata si gata.

Asta inseamna ca pentru fiecare salariat, lunar, mai trebuie sa platesti 500/10/12=4.17 euro. Chiar nu cred ca inchizi firma pentru plata a 4.17 euro in plus de salariat...

Hai sa te intreb altceva. Alte state, in conditiile crizei economice actuale, decid sa creasca toate impozitele. Ungaria, de pilda, ca sa ne uitam doar la vecini, mareste TVA-ul pana la 23%. Ce parere ai, ti s-ar fi parut o solutie mai buna majorarea TVA si la noi, decat introducerea impozitului forfetar?


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cucu Mucu
mesaj 30 Apr 2009, 02:41 PM
Mesaj #4


From Cooca Macaii
******

Grup: Moderator
Mesaje: 7.228
Inscris: 3 March 04
Din: Pe luna
Forumist Nr.: 2.443



QUOTE(abis @ 30 Apr 2009, 10:01 AM) *
Hai sa te intreb altceva. Alte state, in conditiile crizei economice actuale, decid sa creasca toate impozitele. Ungaria, de pilda, ca sa ne uitam doar la vecini, mareste TVA-ul pana la 23%. Ce parere ai, ti s-ar fi parut o solutie mai buna majorarea TVA si la noi, decat introducerea impozitului forfetar?

Imi place ca iti place sa te contrazici, dar, ca sa vii cu argumente perinente trebuie sa studiezi chiar si numai manualul de economie de clasa a XI-a. TVA-ul NU ESTE PLATIT DE FIRMA, este colectat doar. Sunt din doua domenii diferite cele doua taxe, marirea taxei pe valoarea adaugata are impact direct asupra consumului si este o masura buna atunci cand balanta e pe rosu la importuri vs exporturi, in timp ce taxa forfetara pune sarcina fiscala pe generatorii principali de venituri intr-o perioada in care ei ar fi avut nevoie de ajutor, destul cat au cotizat in perioada de boom. Daca e sa vorbim de corectitudine, ar fi trebuit sa fie fixa, chiar daca fac profit cat carul, sa iti platesc tot atat, asa s-ar compensa cu anii de pierderi pe care ii inregistrez si trebuie sa iti platesc taxa.

QUOTE
1. nu stiu, las economistii sa il judece

Pai nu prea faci asta! Vad ca ii preaslavesti calitatile manageriale! rofl.gif ohyeah.gif Partidul, Basescu, Romania! mwah1.gif
QUOTE
Pai nu am spus asta de la inceput? Daca totul este in ordine, pentru ce te amendeaza?

Din cauza legilor stufoase, ambigue si abuzive, care lasa loc de interpretari, cu intentia de a te duce in instanta, 99% din cei amendati nu au bani de aruncat sa mai mearga si in procese cu expertize contabile&co, in care judecatori aserviti aceluiasi sistem mafiot de coletare taxe de protectie nu vor da castig de cauza (o sa pornesc un topic pe analizele care le-am facut statului roman capitalist democrat).

QUOTE
2. nu stiu, dar presupun ca masura cu forfetarul a fost o "carpeala" ca sa nu creasca alte taxe sau impozite

E o aberatie incompetenta. Daca te uiti catre economiile statelor civilizate, vei vedea ca in aceasta criza au fost sprijiniti (uita-te la Germania {na, sa ii facem o bucurie si lui Cla} cat de repede a adoptat pachetul de masuri anticriza reale, aplicabile si cu efect cunoscut, pe cand ulatraspecialistul Boc va face totul pt ca romanii sa nu simta ultracriza ce va lovi ultraeconomia Roamniei {care, frate, ca ii cantati prohodul}).

Orice teorie economica, oricat de fantezista ar fi, este de acord ca un regim fiscal relaxat in combinatie cu niste amenzi foarte mari aduce cele mai mari incasari la buget. Asta nu pot sa priceapa ei, mintile astea inguste de sus, ca odata ce ai crescut taxele, iti scade baza de impozitare.





--------------------
Sometimes, the majority only means that all the fools are on the same side.

If you could reason with religious people there would be no religious people!
Don't pray in my school, and I won't think in your church!
Ziarul de Rimnic
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cla
mesaj 30 Apr 2009, 05:15 PM
Mesaj #5


Cla
******

Grup: Membri
Mesaje: 16.101
Inscris: 7 May 04
Din: Noris Rock City
Forumist Nr.: 3.415



QUOTE(Cucu Mucu @ 30 Apr 2009, 02:41 PM) *
Daca te uiti catre economiile statelor civilizate, vei vedea ca in aceasta criza au fost sprijiniti (uita-te la Germania {na, sa ii facem o bucurie si lui Cla} cat de repede a adoptat pachetul de masuri anticriza reale, aplicabile si cu efect cunoscut, pe cand ulatraspecialistul Boc va face totul pt ca romanii sa nu simta ultracriza ce va lovi ultraeconomia Roamniei {care, frate, ca ii cantati prohodul}).

No multam fain, dar eu n-am scris nimic aici spoton.gif
Dar da-mi voie sa fac... doar o paranteza. Daca o tara ca Germania n-ar actiona, ar fi rau nu numai pt ea, ci si pt toata Europa, pt ca suntem cu totii in acelasi blid.
Numai ca nici macar Germaniei nu-i merge bine. La urma urmei se va arata ca s-au imprumutat bani, despre care vor scrie urmasii fratilor Grimm cāndva.

Si totusi, ma uimeste termenul de "state civilizate"... ma uimeste, pentru ca un romān isi considera propriul stat necivilizat.
Eu nu m-as incumeta sa spun asa ceva, din 3 motive:
1- Nu cred ca termenul este potrivit pentru Romania,
2- Daca as spune asa ceva, as fi aici executat virtual, fara doar si poate, fara analize, nici macar waterboarding.
3- Eu inca mai cred in Romania, orice ar crede altii/altele despre mine. smile.gif

Si acum ma retrag pt ca nu ma pricep indestul despre ce se vb aici, am zis si io doar ce gandesc 5.gif

Acest topic a fost editat de Cla: 30 Apr 2009, 05:17 PM


--------------------
Cea mai buna inventie e dormitul, de cļæ½nd au fost obositii.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Mesaje in acest topic
marduk   Impozitul Forfetar (fumaritul Lui Pogea)   28 Apr 2009, 07:02 PM
Erwin   vezi că există īn paralel o prevedere pr...   28 Apr 2009, 10:08 PM
marduk   QUOTE(Erwin @ 28 Apr 2009, 11:08 PM) Deja...   29 Apr 2009, 07:31 AM
abis   QUOTE(marduk @ 28 Apr 2009, 08:02 PM) [b]...   29 Apr 2009, 09:05 AM
marduk   QUOTE(abis @ 29 Apr 2009, 10:05 AM) Eu nu...   29 Apr 2009, 09:42 AM
abis   Da. Daca tot nu ai profit, inchide firma. Ce f...   29 Apr 2009, 10:14 AM
Cucu Mucu   QUOTE(abis @ 29 Apr 2009, 10:14 AM) Da. ...   29 Apr 2009, 02:28 PM
abis   QUOTE(Cucu Mucu @ 29 Apr 2009, 03:28 PM) ...   29 Apr 2009, 02:53 PM
Cucu Mucu   QUOTE(abis @ 29 Apr 2009, 02:53 PM) Eu un...   29 Apr 2009, 04:15 PM
abis   QUOTE(Cucu Mucu @ 29 Apr 2009, 05:15 PM) ...   29 Apr 2009, 05:07 PM
turbo trabant   QUOTE(abis @ 29 Apr 2009, 05:07 PM) Daca ...   29 Apr 2009, 05:14 PM
Cucu Mucu   QUOTE(abis @ 29 Apr 2009, 05:07 PM) Daca ...   29 Apr 2009, 07:34 PM
marduk   Conform logicii tale daca se iveste o afacere, o o...   29 Apr 2009, 10:48 AM
abis   Nu inteleg ce vrei sa spui. Mi se pare evident ca ...   29 Apr 2009, 11:10 AM
Felina   QUOTE(abis @ 29 Apr 2009, 10:10 AM) Nu in...   29 Apr 2009, 12:29 PM
abis   QUOTE(Felina @ 29 Apr 2009, 01:29 PM) Dac...   29 Apr 2009, 01:30 PM
Cucu Mucu   QUOTE(abis @ 29 Apr 2009, 01:30 PM) Desig...   29 Apr 2009, 02:36 PM
freeman   QUOTE(abis @ 29 Apr 2009, 12:10 PM) Nu in...   5 May 2009, 12:33 PM
marduk   Pogonaru spune ce nu poate zice Pogea: Forfetarul ...   29 Apr 2009, 11:30 AM
andra_v   Pogonaru e cam speriat de bombe, nesarat si lipsit...   29 Apr 2009, 12:31 PM
marduk   QUOTE(Cucu Mucu @ 29 Apr 2009, 03:36 PM) ...   29 Apr 2009, 03:57 PM
CharonOfNyx   Am convingerea 100% ca statul pierde multi bani pr...   29 Apr 2009, 04:04 PM
marduk   QUOTE(Cucu Mucu @ 29 Apr 2009, 05:15 PM) ...   29 Apr 2009, 04:46 PM
CharonOfNyx   QUOTE(abis @ 29 Apr 2009, 06:07 PM) Daca ...   29 Apr 2009, 06:04 PM
CharonOfNyx   Statistici ONRC Suspendarile si radierile voluntar...   29 Apr 2009, 06:35 PM
marduk   QUOTE(abis @ 29 Apr 2009, 06:07 PM) Daca ...   29 Apr 2009, 08:27 PM
Clopotel   Draga Cucu Mucu, sunt intru totul de acord cu ce ...   29 Apr 2009, 08:43 PM
abis   QUOTE(Clopotel @ 29 Apr 2009, 09:43 PM) B...   30 Apr 2009, 10:01 AM
turbo trabant   QUOTE(abis @ 30 Apr 2009, 10:01 AM) Ce pa...   30 Apr 2009, 10:04 AM
Cucu Mucu   QUOTE(abis @ 30 Apr 2009, 10:01 AM) Hai s...   30 Apr 2009, 02:41 PM
abis   QUOTE(Cucu Mucu @ 30 Apr 2009, 03:41 PM) ...   30 Apr 2009, 03:33 PM
Cucu Mucu   QUOTE(abis @ 30 Apr 2009, 03:33 PM) Aici ...   30 Apr 2009, 10:12 PM
Cla   QUOTE(Cucu Mucu @ 30 Apr 2009, 02:41 PM) ...   30 Apr 2009, 05:15 PM
turbo trabant   QUOTE(Cla @ 30 Apr 2009, 05:15 PM) Numai ...   30 Apr 2009, 05:28 PM
Erwin   La cāte s-au īnşirat, mai este de spus doar u...   29 Apr 2009, 09:11 PM
Cucu Mucu   QUOTE(Erwin @ 29 Apr 2009, 09:11 PM) Ceea...   29 Apr 2009, 09:54 PM
marduk   Pentru mine este socant in tara asta faptul ca un ...   29 Apr 2009, 10:33 PM
Erwin   da, īn condiţiile īn care au de rambursat rat...   29 Apr 2009, 10:35 PM
marduk   QUOTE(abis @ 30 Apr 2009, 11:01 AM) QUOT...   30 Apr 2009, 11:06 AM
abis   QUOTE(marduk @ 30 Apr 2009, 12:06 PM) Ai ...   30 Apr 2009, 11:42 AM
marduk   QUOTE(abis @ 30 Apr 2009, 12:42 PM) QUOT...   30 Apr 2009, 12:12 PM
turbo trabant   QUOTE(marduk @ 30 Apr 2009, 12:12 PM) Eu ...   30 Apr 2009, 12:18 PM
CharonOfNyx   abis, toti de pe treadul asta te-au intrebat intr-...   30 Apr 2009, 12:39 PM
turbo trabant   QUOTE(CharonOfNyx @ 30 Apr 2009, 12:39 PM...   30 Apr 2009, 12:45 PM
abis   QUOTE(CharonOfNyx @ 30 Apr 2009, 01:39 PM...   30 Apr 2009, 01:21 PM
turbo trabant   QUOTE(abis @ 30 Apr 2009, 01:21 PM) Daca ...   30 Apr 2009, 02:02 PM
marduk   QUOTE(turbo trabant @ 30 Apr 2009, 01:18 ...   30 Apr 2009, 01:28 PM
CharonOfNyx   QUOTE(abis @ 30 Apr 2009, 02:21 PM) Pai n...   30 Apr 2009, 01:48 PM
abis   QUOTE(CharonOfNyx @ 30 Apr 2009, 02:48 PM...   30 Apr 2009, 02:16 PM
marduk   QUOTE(abis @ 30 Apr 2009, 03:16 PM) QUOT...   30 Apr 2009, 02:36 PM
marduk   QUOTE(Cla @ 30 Apr 2009, 06:15 PM) Si tot...   30 Apr 2009, 05:22 PM
Erwin   Deci pānă la urmă s-a dat ordonanţa...   30 Apr 2009, 11:02 PM
CharonOfNyx   QUOTE(abis @ 30 Apr 2009, 03:16 PM) Orice...   1 May 2009, 06:58 AM
abis   QUOTE(CharonOfNyx @ 1 May 2009, 07:58 AM)...   1 May 2009, 01:38 PM
turbo trabant   QUOTE(abis @ 1 May 2009, 02:38 PM) Oricum...   1 May 2009, 11:20 PM
abis   QUOTE(turbo trabant @ 2 May 2009, 12:20 A...   2 May 2009, 10:29 PM
turbo trabant   QUOTE(abis @ 2 May 2009, 11:29 PM) Lucrez...   2 May 2009, 10:44 PM
abis   QUOTE(turbo trabant @ 2 May 2009, 11:44 P...   2 May 2009, 10:52 PM
turbo trabant   QUOTE(abis @ 2 May 2009, 11:52 PM) Esti p...   2 May 2009, 10:59 PM
abis   QUOTE(turbo trabant @ 2 May 2009, 11:59 P...   4 May 2009, 09:58 AM
turbo trabant   QUOTE(abis @ 4 May 2009, 09:58 AM) Am pie...   4 May 2009, 10:16 AM
marduk   QUOTE(abis @ 1 May 2009, 02:38 PM) Oricum...   1 May 2009, 03:49 PM
CharonOfNyx   turbo trabant nu cred ca abis a vrut sa spuna ca f...   2 May 2009, 06:59 AM
turbo trabant   QUOTE(CharonOfNyx @ 2 May 2009, 07:59 AM)...   2 May 2009, 10:05 PM
Afrodita   Mah, citesc si ma minunez... In Ro s-a decis sa ...   3 May 2009, 10:03 AM
Cucu Mucu   QUOTE(Afrodita @ 3 May 2009, 10:03 AM) In...   3 May 2009, 10:29 AM
Cla   QUOTE(Afrodita @ 3 May 2009, 10:03 AM) Au...   3 May 2009, 11:49 AM
marduk   QUOTE(abis @ 4 May 2009, 10:58 AM) QUOTE...   4 May 2009, 11:16 AM
abis   QUOTE(marduk @ 4 May 2009, 12:16 PM) Depi...   4 May 2009, 11:30 AM
turbo trabant   QUOTE(marduk @ 4 May 2009, 11:16 AM) Depi...   4 May 2009, 11:30 AM
abis   Nici cu Garda nu se poate. Din acelasi motiv. Fiec...   4 May 2009, 11:58 AM
turbo trabant   QUOTE(abis @ 4 May 2009, 11:58 AM) Cred c...   4 May 2009, 12:03 PM
marduk   QUOTE(abis @ 4 May 2009, 12:30 PM) Din pa...   4 May 2009, 12:06 PM
turbo trabant   QUOTE(marduk @ 4 May 2009, 12:06 PM) , o ...   4 May 2009, 12:08 PM
marduk   Azi uitandu-ma pe la publicitatea din ziare, mi-a ...   4 May 2009, 06:06 PM
turbo trabant   QUOTE(marduk @ 4 May 2009, 06:06 PM) Azi ...   4 May 2009, 06:09 PM
marduk   QUOTE(turbo trabant @ 4 May 2009, 07:09 P...   4 May 2009, 06:20 PM
CharonOfNyx   QUOTE(abis @ 4 May 2009, 10:58 AM) Eu nu ...   4 May 2009, 08:36 PM
CharonOfNyx   CCR va judeca, pe 13 mai, contestatia PNL impotriv...   4 May 2009, 08:59 PM
CharonOfNyx   QUOTE(freeman @ 5 May 2009, 01:33 PM) Bai...   5 May 2009, 07:12 PM
turbo trabant   QUOTE(CharonOfNyx @ 5 May 2009, 08:12 PM)...   6 May 2009, 12:47 AM
marduk   QUOTE(CharonOfNyx @ 5 May 2009, 08:12 PM)...   5 May 2009, 07:38 PM
CharonOfNyx   marduk, daca ai tras o astfel de concluzie, ma fac...   5 May 2009, 09:06 PM
abis   QUOTE(CharonOfNyx @ 5 May 2009, 10:06 PM)...   6 May 2009, 09:39 AM
Afrodita   Lasa ca abia aseara am auzit si eu la Stirile ProT...   5 May 2009, 09:50 PM
Erwin   QUOTEHotararea Guvernului nr. 488/2009 pentru comp...   6 May 2009, 12:40 AM
marduk   QUOTE(CharonOfNyx @ 5 May 2009, 10:06 PM)...   6 May 2009, 08:06 AM
turbo trabant   QUOTE(marduk @ 6 May 2009, 08:06 AM) Ia-l...   6 May 2009, 12:36 PM
Erwin   QUOTEMai tarziu m-am prins ca era vorba de economi...   6 May 2009, 09:17 AM
marduk   QUOTE(Erwin @ 6 May 2009, 10:17 AM) Īntot...   6 May 2009, 10:12 AM
turbo trabant   E 1 aprilie sau???? Ministrul de Interne Dan Nica...   6 May 2009, 01:13 PM
marduk   Daca se va intampla sa adoptam ceva, fara sa schim...   6 May 2009, 02:28 PM
CharonOfNyx   Afrodita, nu stiu de unde ai auzit tu ca "tam...   6 May 2009, 02:37 PM
turbo trabant   QUOTE(CharonOfNyx @ 6 May 2009, 02:37 PM)...   6 May 2009, 02:42 PM
CharonOfNyx   Da, pusa asa problema cu stransul de oo (apropos n...   6 May 2009, 03:40 PM
abis   QUOTE(CharonOfNyx @ 6 May 2009, 04:40 PM)...   6 May 2009, 03:57 PM
turbo trabant   QUOTE(CharonOfNyx @ 6 May 2009, 03:40 PM)...   6 May 2009, 04:01 PM
CharonOfNyx   QUOTE(abis @ 6 May 2009, 04:57 PM) Eu? Nu...   6 May 2009, 04:17 PM
Afrodita   Charon - la vremea cand am scris mai sus chiar nu ...   6 May 2009, 11:45 PM
abis   Ungaria a decis cresterea cu cinci puncte procentu...   7 May 2009, 09:38 AM
2 Pagini V   1 2 >


Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 1 June 2024 - 09:17 AM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman