Raed Arafat |
Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )
Acest Subforum este dedicat discutiilor avānd ca temă principală Politica Interna.
Vă invităm să folositi un limbaj decent. Dacă este cazul, contraziceti argumentat idei, nu atacati forumisti.
Totodată, vă rugăm să nu citati mesajul imediat precedent, iar, in cazul articolelor din ziare, redati numai paragrafele importante, nu intreg articolul si mentionati sursa.
Vă invităm la un dialog care să promoveze Arta de a conversa!
Raed Arafat |
16 Nov 2008, 07:41 PM
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 17.291 Inscris: 9 December 06 Din: Din acest univers. Forumist Nr.: 9.062 |
RAED ARAFAT, nu stiu ce inseamna aceste cuvinte traduse in limba lui Eminescu, sincer nici nu vad de ce m-ar interesa. Marin, Vasile, Gheorghe, Ion, etc. sunt doar niste nume pe care parintii nostrii fie datorita bucuriei, fie datorita nasului, dar Raed? ce roman i-ar da ca nume de botez copilului sau un nume care pentru Lita din capul satului nu are nicio relevanta. Dar sa revin la acest OM, Raed Arafat, un OM care ajuns intr-o tara din aceasta lume, s-a hotarat ca poate face ceva bun pentru alti semenii sai. De ce un palestinian? de ce nu un grec? un rus? un frencez? un englez? sau orice alta natie? Un palestinian s-a hotarat sa puna pe picioare, sa modernizeze sistemul de interventie in caz de urgenta celebrul SMURD. Cati romani stiu ce inseamna SMURD? ce atributii are? Nu am nimic cu Raed sa fie sanatos si sa ne ajute asa cum a inceput, fara interferenta tipic romanesca. Totusi nu pot sa nu ma intreb, dintre toti medicii romani, nu a existat nici unul care sa faca treaba pe care o face Raed? Ce are acest palestinian (roman) in plus fata de alti medicii romani pe care presa, televiziunile ii prezinta ca fiind somitati in materie?
P.S. Nu am nimic cu Raed, din contra chiar il admir si sper sa continue ceea ce a inceput, dar vreau sa cred ca printre tinerii medici romani exista destui pe care sa-i strigam pe nume Ion, Vasile, Gheorghe, Marin, Dumitru, Costica, etc. Acest topic a fost editat de marduk: 16 Nov 2008, 07:43 PM -------------------- "Problema cu lumea este că proștii și fanaticii sunt īntotdeauna așa de siguri pe ei, īn timp ce oamenii īnțelepți sunt atāt de plini de īndoieli." (Bertrand Russell)
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains) LINEDRONE |
|
|
16 Nov 2008, 08:02 PM
|
|
Dregator Grup: Membri Mesaje: 922 Inscris: 18 August 05 Din: Bucureşti Forumist Nr.: 6.802 |
Marduk, ştiu mulţi medici romāni care-şi pun aceeaşi īntrebare. Eu am un răspuns, care doare: numai acest palestinian a fost destul de inimos ca să se gāndească să īnfiinţeze SMURD-ul!
Nu ştiu dacă mă interesează că este palestinian, dar - ai dreptate - mă doare că nu e vorba d eun romān. Şi dacă ar fi fost engelz sau francez la fel aş fi reacţionat! -------------------- Felix qui, quod amat, defendere fortiter audet - Ovidiu, Amores
|
|
|
Versiune Text-Only | Data este acum: 1 November 2024 - 01:12 AM |