Sensul Viciului, forma si ideea de azi si de maine |
Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )
Acest subforum este destinat dezbaterilor filosofice. Pentru discutii religioase va initam sa vizitati subforumul Universul Credintei.
Sensul Viciului, forma si ideea de azi si de maine |
15 Apr 2008, 04:04 PM
|
|
Vornic Grup: Membri Mesaje: 274 Inscris: 15 April 08 Din: Intr-o gubernie Forumist Nr.: 11.499 |
Din start apreciez viciul
ce forma capata viciul astazi? spun ca viciul a devenit un lucru negativ in mintea multora dintr-un motiv simplu...dominanta joaca un rol important, daca 70% domina 30% e clar ca alegem partea insemnata. Deci viciul poate fi-n genere negativ ? -------------------- SPUNE DA.... www.VIVE LA Vélorution.ro
|
|
|
28 Apr 2008, 02:06 PM
|
|
Vornic Grup: Membri Mesaje: 274 Inscris: 15 April 08 Din: Intr-o gubernie Forumist Nr.: 11.499 |
Dupa ce am citit portretul lui dorian gray am ajuns la concluzia cat de productiv poate fi acest viciu , adica produce minti bolnave si sinucideri in masa.
Ma uit si acuma la nebunul din mine...care spunea inchide cartea ca devi ca el , uite viciul ce a facut din mine si Dorian Gray. Am devenit depedent, nu m-am dezlipit de ea doua zile şi doua nopti. Dorian Gray a ales o metodă curajoasa de a scăpa de viciu, prin moarte decuplam legatura. -------------------- SPUNE DA.... www.VIVE LA Vélorution.ro
|
|
|
Versiune Text-Only | Data este acum: 1 November 2024 - 01:44 AM |