Spovedania |
Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )
Mesajele cu caracter ateist sau care au ca scop denigrarea unei religii sunt interzise in cadrul acestui forum.
Spovedania |
24 Jun 2003, 07:56 PM
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 1.677 Inscris: 29 March 03 Forumist Nr.: 141 |
Ce rol are pentru fiecare dintre dumneavoastra spovedania? Preotul poate da dezlegarea pacatelor?sau doar alinarea remuscarilor?
-------------------- Am zis!!
|
|
|
26 Dec 2003, 08:10 PM
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 1.851 Inscris: 14 October 03 Forumist Nr.: 985 |
Nico
Tu crezi ca eu rad de ce aud la confesiuni? Nimeni nu are dreptul sa rada, toti suntem pacatosi...sa radem ar insemna sa luam piatra si sa aruncam cu ea. Ryan ¨Nu dati margaritar in gura porcilor¨...Sfanta Biserica a instituit acest lucru, cine se impartaseste cu nevrednicie are parte de iad asemeni lui Iuda (¨Mai bine daca nu s-ar fi nascut¨) care a luat in stare de pacat de moarte(l-a vadnfut pe Mantuitor) Sfantul Trup si Sange. bubu ¨Eu sunt cu voi in toate zilele, pana la sfarsitul veacurilor¨. Cel mai aproape esti de Isus in biserica, acolo unde este El prezent ca om si Dumnezeu, in Sfantul Sacrament al Altarului. Cand mergi la preot la spovada esti mai aproape de El, caci ii marturisest direct pacatele, dar si stand si rugandu-te liber esti aproape de El, nu trebuie ca sa fie si un preot langa tine pentru a te ruga lui Isus. |
|
|
Versiune Text-Only | Data este acum: 1 November 2024 - 02:35 AM |