Bebe Isi Scutura Capul |
Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )
Bebe Isi Scutura Capul |
18 Mar 2008, 10:49 AM
|
|
Musteriu Grup: Musterii Mesaje: 1 Inscris: 18 March 08 Forumist Nr.: 11.398 |
Salut,
Am un baietel de 6 luni. Cam de la 4 luni observ ca, inainte de aadormi, dar si in timpul somnului , isi scutura capul stinga-dreapta violent. Nu are otita si neurologul mi-a spus ca nu e nici o problema, dar eu tot sint ingrijorata. Oare nu isi poate produce leziuni cerebrale - miscarile sint violente. |
|
|
19 Mar 2008, 10:37 AM
|
|
Cronicar Grup: Moderator Mesaje: 2.799 Inscris: 9 September 06 Din: Bucuresti Forumist Nr.: 8.652 |
Sa-ti traiasca papusica! Parearea mea ca un ceas n-ar fi deloc indicat, l-ar stresa foarte mult. Insa n-am vazut bebelus care sa adoarma fara a fi leganat. Fie in brate, fie in patutul care face huta-huta. kiss
-------------------- An Appeal From James’ Family
An Appeal From James’ Family Unidentified gunmen kidnapped journalist James Foley in northwest Syria on Thanksgiving Day, November 22 2012. Jim is the oldest of five children. He has reported independently and objectively from the Middle East for the past five years. Prior to his work as a journalist, Jim helped empower disadvantaged individuals as a teacher and mentor assisting them in improving their lives. The family appeals for the release of Jim unharmed. |
|
|
Versiune Text-Only | Data este acum: 1 November 2024 - 01:33 AM |