Pd Urmatorul Psd?, Basescu urmatorul Iliescu? |
Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )
Acest Subforum este dedicat discutiilor avānd ca temă principală Politica Interna.
Vă invităm să folositi un limbaj decent. Dacă este cazul, contraziceti argumentat idei, nu atacati forumisti.
Totodată, vă rugăm să nu citati mesajul imediat precedent, iar, in cazul articolelor din ziare, redati numai paragrafele importante, nu intreg articolul si mentionati sursa.
Vă invităm la un dialog care să promoveze Arta de a conversa!
Pd Urmatorul Psd?, Basescu urmatorul Iliescu? |
22 Mar 2006, 01:28 PM
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 5.298 Inscris: 9 June 04 Forumist Nr.: 3.787 |
Se spune ca istoria se repeta si se mai spune ca policienii staul la putere ca mustele pe... Dar ma rog, nu vreau sa fiu vulgar. Ce as vrea sa discutam aici este ipoteza ca PD-ul sa se transforme incet incet intr-o copie a PSD dar nu numai atat, ca Basescu sa pateasca cam ceea ce a patit Iliescu.
Am lansat aceasta ipoteza in urma "campaniei de racolari" sau hai sa spunem a "migratiei" edililor fosti PSD catre PD. Din cate am inteles PNL-ul nu racoleaza chiar asa mult cum face PD-ul. Pe mine chestia asta cu racolarile si migratia de la un partid la altul (pentru a fi in partidul de la putere) ma dezgusta. Nu ma dezgusta atat aia care migreaza, cat aia care ii primesc pe migratori. -------------------- viata e simpla si misto!
|
|
|
28 Mar 2007, 05:35 PM
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 18.844 Inscris: 30 January 04 Din: EU Forumist Nr.: 2.042 |
Pedeii sunt disperati ! Boc solicita secretarilor de stat pedisti sa-si prezinte demisiile in alb ! Se pare ca unii din acestia prefera sa-si pastreze postul din guvern decat calitatea de membru de partid !!
-------------------- Un prost gaseste intodeauna unul mai prost , care sa-l admire
Nicolas Boileau |
|
|
Versiune Text-Only | Data este acum: 1 November 2024 - 01:13 AM |