Grupa României Pentru Europenele Din 2008, Preliminarii Austria-Elveţia 2008 |
Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )
Siteuri partenere: Auto-Dealer.RO
Grupa României Pentru Europenele Din 2008, Preliminarii Austria-Elveţia 2008 |
13 Nov 2005, 04:32 PM
|
|
Cel Mai Bun Moderator :: Premiul 'ARTA de a conversa' Grup: Moderator Global Mesaje: 2.573 Inscris: 3 March 03 Din: Bucuresti Forumist Nr.: 7 |
Nu, încă nu s-au trasd la sorţi grupele pentru europenele de peste doi ani jumate, în schimb se cunsoc deja urnele valorice pentru tragerea la sorţi din 26 ianuarie 2006
http://www.uefa.com/competitions/EURO/news...sId=352326.html Spre surpriza generală, România e în urna a doua valorică şi ar putea avea parte de o tragere la sorţi mai blîndă. Dar iată împărţeala (Austria şi Elveţia se califică direct, ca ţări organizatoate, în schimb Grecia, deţinătoarea titlului, va juca preliminariile): Prima urnă valorică --------------------------------- Grecia Olanda Portugalia Anglia Cehia Franţa Suedia --------------------------------- A doua urnă valorică --------------------------------- Germania Croaţia Italia Turcia Polonia Spania România --------------------------------- A treia urnă valorică --------------------------------- Serbia şi Muntenegru Rusia Danemarca Norvegia Bulgaria Ucraina Slovacia --------------------------------- A patra urnă valorică --------------------------------- Bosnia-Herţegovina Irlanda Belgia Letonia Israel Scoţia Slovenia --------------------------------- A cincea urnă valorică --------------------------------- Ungaria Finlanda Estonia Ţara Galilor Lituania Albania Islanda --------------------------------- A şasea urnă valorică --------------------------------- Georgia Macedonia Bielorusia Armenia Irlanda de Nord Cipru Moldova --------------------------------- A şaptea urnă valorică --------------------------------- Liechtenstein Azerbaidjan Andorra Malta Insulele Feroe Kazahstan Luxemburg San Marino --------------------------------- Se vor forma şase grupe de cîte şapte echipe şi o grupă de opt echipe, deci în total 6+1 = 7 grupe, din care se califică primele două (fără baraj şi alte minuni ). -------------------- This is my last act as your King. Do not be afraid. All things change. I am Arthur of Camelot and I command you now...to fight! Fight like you never fought before! Never Surrender! Never Surrender!
|
|
|
7 Oct 2006, 08:29 AM
|
|
Vataf Grup: Membri Mesaje: 121 Inscris: 3 January 06 Forumist Nr.: 7.582 |
Imi pare rau sa va anunt, io am pariat pe Bela si voi tine cu Bela asta-seara ( x2 c-are cota buna la sansa dubla ) Romania-Belarus 1-1 .
-------------------- Pauza
|
|
|
Versiune Text-Only | Data este acum: 10 November 2024 - 09:48 PM |