In Noapte, [Jurnalul lui cipdecip] |
Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )
Daca doriti si dumneavoastra un Jurnal, trimiteti un mesaj in acest sens in cadrul topicului Detalii Forum.
Nou: Autorul unui jurnal are dreptul de a decide ca un mesaj scris in cadrul Jurnalului sau de catre altcineva sa fie sters. Daca doriti acest lucru, trimiteti-mi un PM cu adresa mesajului in cauza si acesta va fi sters (bineinteles, atat timp cat nu se exagereaza).
In Noapte, [Jurnalul lui cipdecip] |
20 Jul 2006, 09:07 AM
|
|
Gazda Hanului Grup: Admin Mesaje: 8.578 Inscris: 22 February 03 Din: Hanu Ancutei Forumist Nr.: 1 |
Scrieri, ganduri, amintiri din viata lui cipdecip veti putea citi in cadrul acestui Jurnal.
Lectura placuta! -------------------- |
|
|
20 Jul 2006, 07:31 PM
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 1.276 Inscris: 29 August 04 Din: Ph Forumist Nr.: 4.358 |
In weekend-ul care vine, vreau sa plec o mica excursie de doua zile in Piatra Craiului, dar am vorbit cu majoritatea prietenilor mei si nu vine nimeni...
Sambata am o nunta de organizat, dar sper sa scap repede. Dupa lunga perioada de sesiune simt nevoia sa evadez, i-mi e dor de Piatra Craiului... trebuie sa ma duc. Saptamana viitoare miercuri o sa plec la festivalul peninsula si nu stiu cand o sa mai am posibilitatea sa merg pe munte.
Descarca fisierul/ele
-------------------- Intre fericire si vis , melancolie si taina , infinit si singuratate exista raul
|
|
|
Versiune Text-Only | Data este acum: 1 November 2024 - 12:57 AM |