Jurnalul Lui Genicon |
Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )
Daca doriti si dumneavoastra un Jurnal, trimiteti un mesaj in acest sens in cadrul topicului Detalii Forum.
Nou: Autorul unui jurnal are dreptul de a decide ca un mesaj scris in cadrul Jurnalului sau de catre altcineva sa fie sters. Daca doriti acest lucru, trimiteti-mi un PM cu adresa mesajului in cauza si acesta va fi sters (bineinteles, atat timp cat nu se exagereaza).
Jurnalul Lui Genicon |
6 Jun 2003, 02:32 PM
|
|
Gazda Hanului Grup: Admin Mesaje: 8.578 Inscris: 22 February 03 Din: Hanu Ancutei Forumist Nr.: 1 |
Bine ati venit la Jurnalul lui Genicon!
Impresii, pareri, legate de viata sa si nu numai veti citi aici -------------------- |
|
|
25 Oct 2003, 12:53 PM
|
|
Cronicar oPsedat Grup: Moderator Mesaje: 3.227 Inscris: 8 March 03 Din: Din sud Forumist Nr.: 45 |
Galagia
Mi se pare ciudat sa imi scriu in jurnal acum, aici, cand ma aflu intr-un club. De fiecare data cand o faceam, ma bucuram de linistea pe care mi-o oferea camera mea. Era mult mai bine acolo, era mult mai bine atunci. Aici, cum imi vine o idee, se gaseste cineva sa incepe sa strige si astfel face sa imi sara ideea. Sunt convins ca multe din posturile mele vor fi tare aiurea, poate vor aparea si dezacorduri... galagia e de vina... E atat de multa galagie, incat nu imi vine sa cred. Aici, in Bucuresti in genera, in sufletul meu - peste tot. Zicea cineva...ziceau multi ca o sa imi placa tare mult viata de student. Momentan... doar partial imi place. Sper din tot sufletul sa se schimbe ceva. Slava Domnului... am inceput sa mai vorbesc cu cate un coleg la faculta. Dar... e atata galagie! Cand vrei... nu poti vorbi. Daca vrei sa vorbesti ceva anume... nu poti. Imi e dor de liceu, de prietenii mei vechi cu care puteam vorbi orice, oricand. Toti cei din jur, fie ca imi plac, fie ca nu imi plac... sunt niste necunsocuti. Niste enigme, sunt niste mistere neelucidate. Nici nu stiu daca vreau sa le elucidez (pe toate). Nici nu stiu daca mai am puterea... Si e asa galagie... Nu am vazut niciodata oras asa galagios - atat de multa lume si atat de stupida. Atata egoism si atata proasta crestere. Imi vine sa imi fac jucariile si sa plec acasa. Era bine in orasul meu mic... Parca, uneori, ma gandesc la faptul ca ar fi mai bine sa stau si sa vand cafea impreuna cu bunicuta... Nu stiu, sper doar - sper doar ca voi reusi sa ma adaptez 100% si voi face liniste. Deja devine, probabil, exasperant.. insa eu cred ca se poate si vreau din tot sufletul sa se schimbe lumea. Si sa fie liniste... pretutindeni... Acest topic a fost editat de genicon: 25 Oct 2003, 12:54 PM -------------------- Am incalcat cel putin 5 din 10 porunci/Ma pocaiesc la 90 de ani, pacatuiesc pana atunci
PreaoPsedatul genicon |
|
|
Versiune Text-Only | Data este acum: 10 November 2024 - 09:42 PM |