Filme De Succes Care Nu V-au Placut |
Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )
Subiectele de discutie dedicate cartilor vor fi mutate in cadrul subforumului Universul Cartilor
Filme De Succes Care Nu V-au Placut |
9 Jan 2004, 10:00 AM
|
|
Musteriu Grup: Musterii Mesaje: 45 Inscris: 6 January 04 Din: Constanta Forumist Nr.: 1.718 |
ma intrebam care sunt filmele care au avut mare priza la public in general..iar voua nu v-au placut..si daca se poate explicati si de ce. Primele care imi vin in cap, din ultimii ani, sunt Vanilla Sky (mult prea fortat, se vedea ca regizorul a vrut intentionat sa ne induca intr-o stare de confuzie - stare de confuzie mult prea fortat redata..a avut un intreg feeling "badaran"), Being John Malkovich (desi toata lumea e atat de fascinata de filmul asta - mie nu mi s-a parut ca a vrut sa spuna ceva..), Matrix (de doua ori am incercat sa ma uit..si de doua ori am adormit) hmmm what else.. o sa revin.. sunt foarte multe filme de succes care nu mi-au placut.. vreau sa vad ce scrieti si voi. -------------------- "You see things; and you say, <Why?> But I dream things that never were; and I say, <Why not?>"
George Bernard Shaw (1856 - 1950), "Back to Methuselah" (1921), part 1, act 1 |
|
|
12 Dec 2005, 01:33 AM
|
|
Vornic Grup: Membri Mesaje: 286 Inscris: 29 January 05 Forumist Nr.: 5.580 |
cred ca de la un esec la altul daca se mentinea acel stangaci joc de clisee suprapus pe actual si acestea jucate de Tom Cruise, un actor inca lipsit de profunzime dramatica.
|
|
|
Versiune Text-Only | Data este acum: 1 November 2024 - 02:09 AM |