![]() |
Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )
![]() |
![]()
Mesaj
#1
|
|
![]() Cea Mai Impaciuitoare Forumista din 2003 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Mesaje: 2.395 Inscris: 25 April 03 Forumist Nr.: 240 ![]() |
Miel cu paste la cuptor
500 gr. rosii decojite, semintele scoase (pastrati zeama) si taiate mic (sau pentru cine poate, rosii la cutie 400 gr.) 6 catei zdraveni de usturoi, zdrobiti cu latura cutitului si taiati marunt 2 linguri de ulei (de preferat de masline) sare si piper 1 lingura de sovarv (oregano) uscat (sau cimbru) 2 kg de pulpa de miel (poate fi calitate inferioara) cu os, taiata bucati 1 cana de orzo (pasta in forma de orez) sau spaghete rupte in bucati de aprox. 5 cm parmezan ras Intr-o tava de aprox. 25x30 cm. se pune uleiul, rosiile si zeama lor, usturoiul, sovarvul, sare si piper, 1 cana de apa, se amesteca un pic, se pune carnea si se da la cuptorul preincalzit (foc mediu-mare) pentru o ora. Se intoarce carnea in sos la fiecare 15 minute. Dupa o ora sosul ar trebui sa fie scazut un pic, dar nu ingrosat. Se adauga 2 cani de apa(fiarta in prealabil) si 1 cana de paste. Se da iar la cuptor pentru 20-30 de minute sau pana cand pastele sunt fierte. Se serveste cu parmezan ras. -------------------- Life is what happens to you while you're busy making other plans.
"An eye for an eye makes a blind world" - Ghandi |
|
|
![]() |
![]()
Mesaj
#2
|
|
![]() Ex-Colimator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Mesaje: 2.439 Inscris: 25 November 05 Din: Cosmos , Cetatean al Cosmosului Forumist Nr.: 7.332 ![]() |
Tocana de mistret tanar
Ingrediente 1,5 kg carne mistret tanar 3 morcovi 2 cepe 2-3 catei de usturoi 1 pahar de vin 60 g unt faina sare, piper Mod de preparare Carnea taiata in bucati se trage in cratita mare cu jumatate din unt, pana cand este frumos rumenita. Cu restul de unt se trag cepele si morcovii taiati felii si se pun peste carnea din cratita. Se desface o lingura buna de faina in vin, se toarna peste carne, se amesteca si ses tinge cu 2 pahare mari de apa. Se adauga usturoiul sfaramat, sare, piper si se da la cuptor la foc potrivit, cam o ora. Se verifica daca bucatile de carne sunt bine fragezite. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Versiune Text-Only | Data este acum: 18 June 2024 - 09:19 AM |