Cine A Fost Isus ? Dumnezeu, Fiu Al Lui, Om ?, Misterul lui Isus e mai rar inteles |
Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )
Mesajele cu caracter ateist sau care au ca scop denigrarea unei religii sunt interzise in cadrul acestui forum.
Cine A Fost Isus ? Dumnezeu, Fiu Al Lui, Om ?, Misterul lui Isus e mai rar inteles |
28 Oct 2005, 03:54 PM
|
|
Vornic Grup: Membri Mesaje: 396 Inscris: 22 October 05 Forumist Nr.: 7.131 |
Deschis acest topic pentru a clarifica si intelege mai bine, misterul lui Isus si scopul
vietii si mortii Lui, asa cum reise din Biblie si dupa parerea mea un mister inca pentru multi. Isus a fost numai un om indeplinit, un rabin (invatator) invatat prin care actiona si vorbea Dumnezeu Tatal ? Isus a fost Fiul lui Dumnezeu Tatal ? Isus a fost Dumnezeu Tatal si Mesia si deci si Fiul lui Dumnezeu in trup de om, deci Iehova, Dumnezeu in trup de om ? |
|
|
11 Nov 2005, 09:03 AM
|
|||||
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 2.191 Inscris: 24 September 03 Forumist Nr.: 835 |
Cred ca ai confundat dictonul. Sunt ironic, deci sunt intelept, nu este exact formularea adevarata.:-) Insa confuzii se fac tot timpul, omul e supus greselii, nu? :-) Sa intru in polemica cu tine, ar insemna sa iti fac pe plac, fiindca in fond asta cautai, insa din ceea ce ai postat, ai incalcat ori pricipii de logica, ca sa nu spun lucruri de bun simt, pana la urma. E adevarat ca orice incalcarea regulilor are si o explicatie in cazul tau, insa poate cel mai bine pentru tine ar fi sa ti-o dai singur. Daca nu vei reusi, pana la urma fiecare ne meritam soarta, nu?:-) -------------------- "Se spune că intelectul e dat omului ca să cunoască adevărul. Intelectul e dat omului, după părerea mea, nu ca să cunoască adevărul, ci să primească adevărul."
Petre Tutea |
||||
|
|||||
Versiune Text-Only | Data este acum: 1 November 2024 - 01:12 AM |