Cine A Fost Isus ? Dumnezeu, Fiu Al Lui, Om ?, Misterul lui Isus e mai rar inteles |
Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )
Mesajele cu caracter ateist sau care au ca scop denigrarea unei religii sunt interzise in cadrul acestui forum.
Cine A Fost Isus ? Dumnezeu, Fiu Al Lui, Om ?, Misterul lui Isus e mai rar inteles |
28 Oct 2005, 03:54 PM
|
|
Vornic Grup: Membri Mesaje: 396 Inscris: 22 October 05 Forumist Nr.: 7.131 |
Deschis acest topic pentru a clarifica si intelege mai bine, misterul lui Isus si scopul
vietii si mortii Lui, asa cum reise din Biblie si dupa parerea mea un mister inca pentru multi. Isus a fost numai un om indeplinit, un rabin (invatator) invatat prin care actiona si vorbea Dumnezeu Tatal ? Isus a fost Fiul lui Dumnezeu Tatal ? Isus a fost Dumnezeu Tatal si Mesia si deci si Fiul lui Dumnezeu in trup de om, deci Iehova, Dumnezeu in trup de om ? |
|
|
4 Nov 2005, 05:06 PM
|
|||
Vornic Grup: Membri Mesaje: 396 Inscris: 22 October 05 Forumist Nr.: 7.131 |
@calfa. Draga calfa, intr-un forum, oricum ai scrie lucrurile intotdeauna sunt percepute altfel, la adresa personala. Daca citesti prima ta intrebare si raspunul meu inca o data vei vedea ca ti-am raspuns la intrebare. Asa cum mi-ai pus-o asa am raspuns-o. EDIT: In plus: multi isi dau cu parerea la ceva scris deja aici aici fara sa aduca un argument de ce este asa si nu si cand vine unul asa cum ai spus si tu atunci eu il provoc sa-mi explice si nu sa arunce numai cu parerea. Ca asa poate intradevar se ocupa cu subiectul...
Faptul ca eu te intreb ceva nu inseamna ca ti-am pus cuvintele in gura. A fost si ramane o intrebare retorica si daca vrei si la adresa ta. Poti sa o raspunzi, insa nu am zis niciodata ca tu gandesti asa ci a fost doar o intrebare ! Threadul asta are un scop, si am spus deja ca este provocativ si trebuie sa fie, deci nu confunda felul in care provoc si modul in care discut, cu pura aroganta. Cat priveste aroganta in sine ai perfecta dreptate, insa nu am facut threadul asta pentru smerenie ci pt. a clarifica adevarul cu privire la Isus si cu cat sunt mai multi care discuta cu atat mai bine. Deci smerenia in sensul in care il pomenesti tu nu isi are locul aici, in acest thread, ci in viata de zi cu zi. Insa daca urmaresti threadul o sa vedeti ca asa-zisa aroganta este numai dorinta de a stabili adevarul si cine afirma neadevaruri primeste raspuns cu argumentatie si logica. O relatie personala cu Isus implica si lupta pt. adevar, atata vreme cat nu ranesc pe nimeni ci numai argumentez cu biblia, cine poate oare sa se simta ranit de argumentele mele ? Cat priveste aparentele, poti sa vezi singur din discutie, daca ma pot lasa ademenit de aparente sau nu... Ce este adevar si ce este neadevar hotaraste fiecare singur. Nu lua discutia noastra ca disputa personala, intelege scopul meu si al threadului si te invit si te rog sa participi activ la discutie cu argumentele tale ! Acest topic a fost editat de Grabillion: 4 Nov 2005, 05:15 PM |
||
|
|||
Versiune Text-Only | Data este acum: 1 November 2024 - 02:07 AM |