Hip-hop, Underground&hip hop |
Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )
Hip-hop, Underground&hip hop |
10 Mar 2003, 04:49 PM
|
|
Cronicar oPsedat Grup: Moderator Mesaje: 3.227 Inscris: 8 March 03 Din: Din sud Forumist Nr.: 45 |
Acest thread a fost deschis pt fanii genului hip-hop &rap. Puteti discuta momentan doar aici despre orice - trupe, informatii, ce vreti, iar daca o sunteti interesant de acest subiect (adica daca postati CU SENS) probabil se va deschide un sub-forum. Bafta!
-------------------- Am incalcat cel putin 5 din 10 porunci/Ma pocaiesc la 90 de ani, pacatuiesc pana atunci
PreaoPsedatul genicon |
|
|
6 Oct 2003, 11:49 AM
|
|
Domnitor Grup: EmailInvalid Mesaje: 1.033 Inscris: 3 September 03 Din: Bucuresti Forumist Nr.: 706 |
Racla are piesele alea publicate de mult timp. DIn cate stiu eu au vreo 5 bucati gata pentru "noul album", dar sincer nu cred ca mai apare ceva care sa prinda ca pana acum.
Oricum albumul Racla se lasa asteptat de preeeeeeea mult timp, iar colaborarea Rimaru - Guta m-a dezamagit profund. Raku a semnat cu Rebel Music ( casa Parazitilor ) si acum lucreaza intens la album. Mai publicase o data albumul cu ajutorul unei case suuper underground ( Facem Records sau Hades nu sunt sigur ). -------------------- I have given it much thought / It seems, disaster must come / At best, only postponed / Shaolin Kung-Fu to survive / Must now be taught to more young men / We must expand, get more pupils / So that the knowledge will spread
|
|
|
Versiune Text-Only | Data este acum: 1 November 2024 - 02:05 AM |