Paruieli, la propriu....:) |
Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )
Paruieli, la propriu....:) |
26 Sep 2003, 09:15 AM
|
|
Vataf Grup: Membri Mesaje: 209 Inscris: 19 August 03 Din: Bucuresti - Romanica Forumist Nr.: 636 |
Exact, cand, de ce si cu cine v-ati batut voi pe bune?
Eu m-am batut cu sora mea vreo 5 ani, nu ne slabeam o clipa Batai intre baieti nu am prestat, am fost cumintel. -------------------- "If i were a king, i could do anything!"
|
|
|
(Afrodita) |
26 Sep 2003, 12:58 PM
|
Guests |
Uhh, batai prea multe nu au fost la mine...In generala mai mult se luau altii de mine si eu fuga la mama si ea venea si-i casapea...Drept urmare toti aveau cate ceva cu mine, cum ma prindeau, cum ma sicanau...Dar tot molaie eram...
Intr-a noua am nimerit intr-o clasa de "nebune" si batause..Pe fetele alea le iubesc si acum...M-au luat sub aripa lor si tot umbland cu ele si vazand cum sunt de tupeiste, am prins si eu curaj...Era in iarna clasei a noua, aveam un prieten, primul meu prieten, o tipa din clasa era in limba dupa el si cei 2 prieteni ai lui...Si vazand ce mult ne iubeam noi tot baga strambe...Ca blegii nu ne-am prins decat foarte tarziu...Intr-o dimineata eram pe holul liceului, langa clasa mea, care era la mama dracu' si pana ajungeau profesorii treceau 15 minute din ora...Ea si el se bateau in gluma pe hol...Eu eram certata cu el...Pana cand ea ii da una lui in stomac de l-am vazut scurgandu-se pe langa perete...Am luat foc, am prins-o de par, am trantit-o la pamant si i-am carat picioare pana cand m-au scos baietii de pe ea...De atunci mi-a fost frica sa ma mai bat...Am descoperit violenta din mine si m-a speriat Alta data eram intr-un parculet mic de la mine din oras...Il asteptam pe alt prieten al meu...Boul ala nu a mai venit si in parc eram doar eu si o gasca de 4 baieti...Zapada afara...Ei cu bulgari dupa mine...Nu i-am bagat in seama...Am dat sa ies din parc exact pe unde erau ei...Veneam de la scoala si poseta mea era ticsita cu carti, caiete, agende si tot felul de tampenii..Ziceai ca am caramizi in ea...Si unul din ei vine sa-mi dea cu zapada inghetata pe fata...Mi-e sila de cei care fac asta si fiind si nervoasa l-am imbrancit...El sa-mi dea cu pumnu' in fata...Nu stiu nici acum cum m-am intors si i-am prins un pumn in cap si iubita mea poseta s-a dus cu toata viteza exact in ceafa lui S-a dezechilibrat si eu am plecat mai departe , fara sa fug, tare mandra de mine.Norocul meu ca prietenii lui au ras in loc sa vina dupa mine sa ma casapeasca Alta data ma duceam la scoala...Tot cu poseta minune...Aveam scoala langa gara...Si trece un taran cu ditamai sacu' in spinare si imi zice :"Ce te-as f*** de te-as prinde" si zambeste libidinos...Eu iarasi plina de nervi zbang!! cu poseta in cap...A cazut nebunu' pe jos...Acolo l-am lasat si am plecat iar tare mandra de mine-hihihi Si a mai fost o tentativa de bataie cu un tip pe care-l iubeam mult...Mi-a vorbit tare urat intr-o seara si , de nervi, i-am dat cu tigaia fix deasupra capului, de mi-am crapat peretele de la camara...A tacut malc si a iesit imediat din casa. Si cam asta ar fi cazierul meu de "fata cuminte"...Ca sa nu mai zic ce-i spurc pe astia de pe strada care se leaga de mine sau de cineva drag mie...Nu stiu de unde atata tupeu pe capul meu, dar, la nervi nu prea stau sa ma gandesc ca as putea sa mi-o iau grav |
|
|
Versiune Text-Only | Data este acum: 1 November 2024 - 01:50 AM |