Incapatanarea Ca Si Calitate. |
Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )
Incapatanarea Ca Si Calitate. |
21 Aug 2004, 02:11 PM
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 1.930 Inscris: 3 November 03 Forumist Nr.: 1.126 |
Uneori ma gandesc ca nu e rau sa fii incapatanat! E bine sa te incapatanezi sa crezi, e bine sa te incapatanezi sa te tii de o treaba inceputa si care pare ca nu iese si nu duce nicaieri, e bine sa stii ca ai ceva incapatanat in capatana ta, ceva de care esti sigur si care stii ca o sa te scoata la iveala.
O sa imi spuneti ca trebuia sa se numeasca altfel topicul asta si anume ambitia. Nu! Nu e vorba de ambitie! Nu despre asta am vrut sa vorbim ci despre incapatanare. Incapatanarea e una - ambitia e cu totul altceva. E bine sa tii cu dintii de a ta uneori? Nu e oarecum incapatanarea o latura a personaltitatii fiecaruia (in sensul bun vorbind)? -------------------- "Marile fericiri ie mute...."
|
|
|
10 Jun 2005, 02:22 AM
|
|
Vataf Grup: Membri Mesaje: 109 Inscris: 5 February 05 Din: Canada Forumist Nr.: 5.639 |
N-am considerat niciodata incapatanarea ca fiind o calitate.
Fara sa atac pe nimeni, oamenii astia mi se par mai degraba obtuzi. Personal sunt de parere ca e bine un pic mai maleabil... -------------------- Sunt succese care te injosesc si infrangeri care te inalta...
|
|
|
Versiune Text-Only | Data este acum: 1 November 2024 - 01:19 AM |