Iubeste-ti Aproapele !, insa NU si femeile divortate |
Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )
Iubeste-ti Aproapele !, insa NU si femeile divortate |
15 Apr 2005, 04:17 PM
|
|
femeia de pe luna Grup: Membri Mesaje: 3.998 Inscris: 22 January 05 Din: LUNA Forumist Nr.: 5.504 |
La gradinita unde mergea baiatul nostru primesc o noua directoare si anume fosta lui educatoare.O educatoare tanara si grozav de buna in meseria ei.Pacat ca o ingroapa in birou.
De ce a primit ea acest post ? Pentru ca inaintea ei ar fi trebuit alta persoana sa ocupe acest post insa fiind femeie divortata a fost refuzata de biserica necorespunzand principiilor , biserica care poarta o parte din cheltuielile gradinitei , deci are un cuvant de spus. Eu sincera sa fiu am ramas putin mai mult blocata. Se spune : Fa ce zice popa nu ce face popa. Eu transform : Fa ce zice biblia nu ce face biserica ! -------------------- "Vorbeste doar atunci cand cuvintele tale sunt mai valoroase decat tacerea"
|
|
|
17 Apr 2005, 12:42 AM
|
|
Dregator Grup: Membri Mesaje: 911 Inscris: 15 February 04 Forumist Nr.: 2.236 |
Daca gradinita e finantata de biserica, atunci mi se pare normal ca biserica sa impuna anumite conditii angajatilor. La urma urmei, nu poti lasa educatia copiilor pe seama oricui. Oricum, nu cred ca femeia aia n-a luat jobul pentru ca era divortata, probabil a fost alt motiv la mijloc si ea pozeaza acum in victima.
-------------------- "Screw you guys, I'm going home" (E. Cartman)
|
|
|
Versiune Text-Only | Data este acum: 1 November 2024 - 01:45 AM |