Puscaria, vizite parlamentare |
Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )
Puscaria, vizite parlamentare |
16 Mar 2005, 08:42 PM
|
|
piticanie oPsedata Grup: Membri Mesaje: 7.280 Inscris: 7 January 04 Din: *** Forumist Nr.: 1.726 |
in ultima vreme sunt intens mediatizate vizitele unor parlamentari in puscarii.
va propun spre dezbatere un subiect care sa evidentieze ce cred musterii hanului ca este puscaria: - loc de penitenta - scoala pentur infractori si loc de asociere al acestora - centru de recreere pentru infractori -------------------- Viitorul tau depinde de visele tale. In consecinta nu pierde timpul, du-te si te culca.
|
|
|
17 Mar 2005, 09:51 AM
|
|
Cronicar Grup: Moderator Mesaje: 3.750 Inscris: 8 January 05 Din: ??? Forumist Nr.: 5.402 |
Dupa mine toti infractorii ar trebui pusi sa munceasca ,sa-si plateasca cazarea si masa, nu sa primeasca bani de la buget pentru asta si ei sa stea cu burta la soare invatind unii de la altii "meserie"!Numai asa isi vor plati datoria catre societate si in unele cazuri nici asa!
-------------------- Life is about having the mixture of the curiosity of an older person and the imagination of a child
Daphne Guiness Mai bine sa fii urat pentru ceea ce esti, decit iubit pentru ceea ce nu esti! Anatole France |
|
|
Versiune Text-Only | Data este acum: 1 November 2024 - 01:37 AM |