Liturgia, Sacramentul Iubirii |
Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )
Toate câte vă vor zice vouă, faceţi-le şi păziţi-le; dar după faptele lor nu faceţi, că ei zic, dar nu fac. [Matei 23:3]
Forumul Ecclesia este dedicat exclusiv crestinilor de diferite confesiuni. Ateii si personanele care critica aceasta religie sunt rugate sa foloseasca forumul de Religie si pe cel de Filosofie.
Va multumesc pentru intelegere. (Figaro)
Liturgia, Sacramentul Iubirii |
19 Oct 2003, 11:59 AM
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 1.851 Inscris: 14 October 03 Forumist Nr.: 985 |
Care dintre dumnevoastra mergeti la Liturghie regulat (pentru neoprotestanti la rugaciune)?
Ce sentimente/trairi va trezeste muzica liturgica/liturghia in sine? Ce alte rituri liturgice mai cunoasteti? la ce liturgii ati mai fost?(armeana, latina, bizantina, copta, siriana...). Spre exemplu daca stiti cantul "Gloria in excelsis Deo", dar "Sanctus"? (sunt la liturgiile din toate riturile) Va spovediti/impartasiti des? Ce va convine si ce nu va convine la ritul vostru? Pt. neoprotestanti: ce anume v-a determinat sa treceti de la confesiunea in care v-ati botezat la secta din care faceti parte(grupare - daca va simtiti jigniti)? |
|
|
9 Dec 2004, 08:25 AM
|
|||
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 1.182 Inscris: 9 May 04 Forumist Nr.: 3.435 |
In acest caz ce se intampla cu mine ? Nu pot renunta nici la biserica catolica si nici la cea ortodoxa. Chiar imi spunea mama ca ar trebui sa discut cu un preot aceste lucruri. O ascult si o fac acum si aici. -------------------- A mai venit si-un inorog straveziu foarte speriat, foarte livid. Locuia intr-un viitor aramiu cu vedere la vid. Nichita Stanescu |
||
|
|||
Versiune Text-Only | Data este acum: 1 November 2024 - 01:41 AM |