Rocker=satanist?! |
Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )
Rocker=satanist?! |
9 Nov 2004, 11:25 AM
|
|
Dregator Grup: Membri Mesaje: 515 Inscris: 7 April 04 Din: Cluj Napoca Forumist Nr.: 2.968 |
back with a topic...e un subiect pe care l`am gasit dezbatut si pe alte forumuri, dar as vrea sa cunosc si parerea voastra, mai ales ca e pt un proiect de cerctare la scoala...
in ce masura mass media denatureaza imaginea asupra muzicii rock? astept pros and cons...stiu ca exista trupe autodeclarate sataniste, cele mai multe gasind in asta o modalitate de promovare, altele chiar fiind adepte ale acestui cult... m`a cam dezgustat lecturarea unor articole din presa in care niste pseudojurnalisti, puritani si ignoranti incercau sa blameze muzica rock, atasandu`i eticheta de muzica satanista. ca sa va distrati putin... http://www.sfaturiortodoxe.ro/_muzicarock.htm articol ce culmineaza cu o sublima mostra de incultura...Acest simbol al fulgerului face parte din simbolurile mistice si reprezintă pe zeul Thor (=satana) . În Evanghelie Hristos spune:" Am văzut pe satana ca un fulger căzând din cer. (Luca 10,18) " de cand mitologie=practica satanista? si in final ma intreb retoric...ce e de preferat...o muzica ce nu`mi ridica nici un fel de intrebari, (vezi maneaua, neamule!), sau una care ar putea sa`mi puna problema existentei sau nonexistentei lui Dmnezeu...stupid or evil? -------------------- Mi alma es una caverna colmada por la marea alta,
y mi idea de sońarte una caravana de histriones... |
|
|
6 Dec 2004, 08:13 PM
|
|
Vataf Grup: Membri Mesaje: 223 Inscris: 26 March 04 Forumist Nr.: 2.770 |
BLACK ICE
---Dar pogoul nu este un scandal in sine, liber acceptat, voluntar si reciproc? DEAD CAT ---Cred ca nu suntem pe aceiasi lungime de unda in ceea ce priveste conceptul de violenta... si normal, din moment ce violenta, ca si sexul si multe altele din ziua de azi au fost bagatelizate si minimalizate intr-un mod cat se poate de absurd... comportarile pe care le-ai descris, banuiesc, in viziunea ta, nu au de-a face cu violenta... YOYO MAN ---Hai sa punem problema altfel: putem face o legatura intre agresivitatea muzicii si potentiala agresivitate umana? Pentru ca o mare parte a muzicii rock este agresiva ca linie melodica. Cla --Ai fost de o spiritualitate eliberata de orice constiinta... no comment... -------------------- Razboiul este pace, libertatea este sclavie, ignoranta este putere.
"Homo sum et nihil humani a me alienum puto"- Terentiu (Om sunt si nimic omenesc nu-mi este strain) |
|
|
Versiune Text-Only | Data este acum: 1 November 2024 - 01:13 AM |