Rocker=satanist?! |
Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )
Rocker=satanist?! |
9 Nov 2004, 11:25 AM
|
|
Dregator Grup: Membri Mesaje: 515 Inscris: 7 April 04 Din: Cluj Napoca Forumist Nr.: 2.968 |
back with a topic...e un subiect pe care l`am gasit dezbatut si pe alte forumuri, dar as vrea sa cunosc si parerea voastra, mai ales ca e pt un proiect de cerctare la scoala...
in ce masura mass media denatureaza imaginea asupra muzicii rock? astept pros and cons...stiu ca exista trupe autodeclarate sataniste, cele mai multe gasind in asta o modalitate de promovare, altele chiar fiind adepte ale acestui cult... m`a cam dezgustat lecturarea unor articole din presa in care niste pseudojurnalisti, puritani si ignoranti incercau sa blameze muzica rock, atasandu`i eticheta de muzica satanista. ca sa va distrati putin... http://www.sfaturiortodoxe.ro/_muzicarock.htm articol ce culmineaza cu o sublima mostra de incultura...Acest simbol al fulgerului face parte din simbolurile mistice si reprezintă pe zeul Thor (=satana) . În Evanghelie Hristos spune:" Am văzut pe satana ca un fulger căzând din cer. (Luca 10,18) " de cand mitologie=practica satanista? si in final ma intreb retoric...ce e de preferat...o muzica ce nu`mi ridica nici un fel de intrebari, (vezi maneaua, neamule!), sau una care ar putea sa`mi puna problema existentei sau nonexistentei lui Dmnezeu...stupid or evil? -------------------- Mi alma es una caverna colmada por la marea alta,
y mi idea de soñarte una caravana de histriones... |
|
|
6 Dec 2004, 01:27 AM
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 3.203 Inscris: 6 April 04 Din: On the Rhine Forumist Nr.: 2.942 |
am fost acu' 2 ani de zile la "Rock im Park" la Nürnberg ce tinea vreo 3 zile si au venit undeva pe la 90 - 100 000.
pe stadion n-am vazut bataie cit eram acolo, dar s-a baut din greu si ai' din spatele meu fumau iarba. a doua zi am vazut la dus niste imbrinceli intre niste adolescenti beti. iara n-am vazut bataie pe stadion si nici in ziar n-am citit nimic in ziua urmatoare ca s-ar fi intimplat ceva. apoi m-am dus intr-o sala, unde incapeau undeva pe la 5 000 de oameni si cintau trupe gen slipknot. cea mai violenta manifestare ce-am vazut-o erau niste tipi ce sareau in sus si se ciocneau cu pieptul in aer. atit. la iesire se bateau iara niste oameni beti care n-au apucat sa intre in sala ca trebuia sa astepti mult pina sa ajungi (cam vreo 2 ore). cam asa a decurs treaba. singura data cind am simtit ca as fi vrut sa fiu violent era, cind am aflat ca apare si Ozzy Osbourne -------------------- Black holes are where God divided by zero.
|
|
|
Versiune Text-Only | Data este acum: 1 November 2024 - 01:26 AM |