Puterea De A Merge Mai Departe, Mai puteti ? |
Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )
Puterea De A Merge Mai Departe, Mai puteti ? |
21 Sep 2004, 09:00 PM
|
|
Haiduc Grup: Musterii Mesaje: 95 Inscris: 31 August 04 Forumist Nr.: 4.374 |
Toti "cadem", important este daca ne ridicam. Cu totii avem momente cand nu mai putem, ne-am saturat......nu mai avem puterea de a ne ridica sau poate nu vrem.
Ce va face sa mergeti mai departe, de unde aveti puterea sa va ridicati, sa va scuturati de praf si sa o luati de la inceput ? De ce sa continuam lupta si oare merita sa o continuam stiind ca in final toti parasim aceasta lume ? Ce scop aveti in viata ? Eu personal nu mai vad nici o jumatate plina a vreunui pahar.........vad numai pahare goale si nu mai inteleg sensul acestei lupte sfasietoare. Un topic foarte pesimist....probabil prea pesimist....dar vad din ce in ce mai multa suferinta in jur si tot ce este bun dispare, este batjocorit sau nu este recunoscut. -------------------- Deeds, not words shall speak me.
|
|
|
28 Sep 2004, 11:14 AM
|
|||||
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 1.008 Inscris: 15 January 04 Forumist Nr.: 1.834 |
da
nu Ca sa nu fiu insa off topic, am sa-ti raspund la puterea de a merge in doi mai departe. Nu exista perfectiune si incercarea de a atinge perfectiunea distruge relatia. As compara relatia cu un scrancib care e cand intr-o parte cand in alta. E vorba de compromisuri, de inteles "regulile" partenerului, felul cum a trait pana atunci si respectarea lor. Desigur ca si invers. De pe scranciobul ala nu trebuie sa lipseasca iubirea, respectul, increderea si comunicarea. Cu astea mergi mai departe. ptr o relatie buna, e nevoie de multa munca Acest topic a fost editat de Crisse: 28 Sep 2004, 11:17 AM -------------------- din nou o zi minunata;)
|
||||
|
|||||
Versiune Text-Only | Data este acum: 1 November 2024 - 01:32 AM |