Discutii referitoare la virusi |
Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )
Pentru propunerea spre dezbatere (pareri, critici, comentarii) asupra unui anume site (personal sau nu) va rugam sa vizitati forumul Design si Programare Web
Discutii referitoare la virusi |
24 May 2003, 12:31 PM
|
|
Gazda Hanului Grup: Admin Mesaje: 8.578 Inscris: 22 February 03 Din: Hanu Ancutei Forumist Nr.: 1 |
Un nou virus circula pe Internet; pretinzand ca provine de la adresa support@microsoft.com, mesajul are un atasament care odata deschis activeaza virusul.
Virusul, numit "Palyh", odata deschis, se transmite tuturor adreselor de e-mail pe care le gaseste in calculatorul infectat. Detalii puteti citi aici. -------------------- |
|
|
12 Sep 2004, 12:02 PM
|
|||
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 1.930 Inscris: 3 November 03 Forumist Nr.: 1.126 |
Am folosit toate removal toolorile din lista aia care mi-ai dat-o. Intr-adevar la inceput nu incercasem decat cu cea de la Symantec... Nu il vede si numai firewallul face crize cand ma conectez la net. Mi-am instalat Spybot si mi-a scos din comp niste chestii nasoale, dar pe astia nu ii vede nimic ma. Asa ma enerveaza deja de imi vine sa reinstalez si sa termin odata cu toata povestea.... Problema e ca nu stiu daca nu ii iau din nou apoi... Si cu faza cu ecran de un negru "pearl effect" nu ma mai speria MAN ca tremura gacii pe mine si vb serios Acest topic a fost editat de YoyoMan: 12 Sep 2004, 12:07 PM -------------------- "Marile fericiri ie mute...."
|
||
|
|||
Versiune Text-Only | Data este acum: 1 November 2024 - 03:04 AM |