Forumistul Lunii Martie, Primus inter pares |
Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )
Forumistul Lunii Martie, Primus inter pares |
22 Mar 2003, 09:55 AM
|
|
Cronicar oPsedat Grup: Moderator Mesaje: 3.227 Inscris: 8 March 03 Din: Din sud Forumist Nr.: 45 |
Propun acest nou thread, in urmatoarea idee: noi suntem cu totii o familie mare, si unita (sper) dar, ca in orice familie, se mai ridica cineva in picioare, mai sus. De aceea, in fiecare luna propun sa votam forumistul lunii respective (cel mai activ, cu cele mai interesante posturi, cel care voua pur si simplu v-a uns sufletul)
Propun ca fiecare sa voteze dintr-o lista de cinci (inca nu stiu cine e cel mai in masura sa ii numeasca pe cei cinci) si sa isi argumenteze votul. Deci, treaba sta asa: Spre sfarsitul lunii se fac propunerile, lumea voteaza, si la inceputul lunii urmatoare se da rezultatul pentru luna precedenta (sper ca intelegeti) Daca eu am inceput, pentru luna Martie, fac eu primul 3 propuneri (restul le faceti voi): 1. Gogu.telejurnal. 2. Ulysses.Odyossus 3. Aiwaa P.S. Pe Mihai nu l-am inclus pentru ca el este administratorul si e normal ca el, luna de luna sa fie forumistul lunii, asa ca de pe acum il felicit. In continuare, astept voturile voastre, inca 2 propuneri si explicatiile pentru vot -------------------- Am incalcat cel putin 5 din 10 porunci/Ma pocaiesc la 90 de ani, pacatuiesc pana atunci
PreaoPsedatul genicon |
|
|
22 Mar 2003, 10:09 AM
|
|
Gazda Hanului Grup: Admin Mesaje: 8.578 Inscris: 22 February 03 Din: Hanu Ancutei Forumist Nr.: 1 |
Dupa cum stiti, membrul lunii castiga un abonament pe 3 luni la revista 'Internet-Magazin'.
-------------------- |
|
|
Versiune Text-Only | Data este acum: 1 November 2024 - 01:06 AM |