Spovedania |
Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )
Mesajele cu caracter ateist sau care au ca scop denigrarea unei religii sunt interzise in cadrul acestui forum.
Spovedania |
24 Jun 2003, 07:56 PM
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 1.677 Inscris: 29 March 03 Forumist Nr.: 141 |
Ce rol are pentru fiecare dintre dumneavoastra spovedania? Preotul poate da dezlegarea pacatelor?sau doar alinarea remuscarilor?
-------------------- Am zis!!
|
|
|
1 Jul 2003, 10:55 AM
|
|||
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 4.234 Inscris: 11 March 03 Forumist Nr.: 63 |
Cei ce inteleg sunt cei care se afla pe terenul Bisericii, in interiorul ei. Pavel spune ca Biserica este menita sa raspandeasca intelepciunea in lume. Toti cei care au redactat Noul Testament au facut parte din Biserica lui Hristos. Pastorirea nu se face si nu s-a facut nici atunci in afara Bisericii. Toate scrisorile lui Pavel apartin Bisericii, si sunt concepute pentru a fi citite in Biserica, nu in afara ei. Scripturile capata valoare doar pe terenul Bisericii. Daca doresti versete care pobeaza acest lucru iti pot oferi. Insa cea mai buna dovada este insasi protestantismul. La ora actuala protestantismul e un mozaic, si acest lucru s-a intamplat pentru ca o persoana sau un grup de persoane s-au rupt de Biserica din care faceau parte si au ajuns la concluzia ca inteleg mai bine Scripturile. Si atunci au fondat alta Biserica. In timpurile apostolice nici nu se punea problema scindarii Bisericii lui Hristos. Apostolii au cunoscut din start pericolul individualismului, si exista multe versete care probeaza acest lucru. Si nu e vorba de cunostinte aprofundate pentru a-ti da seama. E clar pentru oricine care vede ce se intampla cu protestantismul ca situatia actuala rezultatul individualismului religios. Apostolii nu au vrut cu nici un pret sa cultive aceasta tendinta, ba chiar exista pasaje in care condamna acest lucru. Acest topic a fost editat de Figaro: 1 Jul 2003, 10:57 AM -------------------- Vreti sa vedeti ceva funny? Tastati alinalinuta in Yahoo.
|
||
|
|||
Versiune Text-Only | Data este acum: 1 November 2024 - 02:36 AM |