Tara Viselor, [Jurnalul Lui Ahrimann] |
Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )
Daca doriti si dumneavoastra un Jurnal, trimiteti un mesaj in acest sens in cadrul topicului Detalii Forum.
Nou: Autorul unui jurnal are dreptul de a decide ca un mesaj scris in cadrul Jurnalului sau de catre altcineva sa fie sters. Daca doriti acest lucru, trimiteti-mi un PM cu adresa mesajului in cauza si acesta va fi sters (bineinteles, atat timp cat nu se exagereaza).
Tara Viselor, [Jurnalul Lui Ahrimann] |
6 Mar 2004, 12:33 AM
|
|
Gazda Hanului Grup: Admin Mesaje: 8.578 Inscris: 22 February 03 Din: Hanu Ancutei Forumist Nr.: 1 |
Povestiri, ganduri, amintiri din viata lui Ahrimann veti putea citi in cadrul acestui Jurnal.
Lectura placuta! -------------------- |
|
|
18 Mar 2004, 02:44 PM
|
|
Musteriu Grup: Musterii Mesaje: 32 Inscris: 23 February 04 Forumist Nr.: 2.312 |
Intra-i si io aci...vazu-i ...citi-i ....
Ahriman draga, privesti cam mult in jurul tau si-n mintea ta. Unde ti-e sufletul? E pe aici, pe-aproape, dar....se pierde printre randuri. Ai spus ca povestirile sunt scrise mai demult. Si io am scris ceva la viata mea, dar, recitind, imi dau seama ca acum - evident - gandesc altfel si , mai ales, simt altfel. M-ar interesa ce simti acum. Coincide cu ceea ce simteai acum trei ani? Nu te-ai schimbat deloc? Asa crezi tu. Am observat ca ai nevoie de confirmari. Esti altfel si o strigi in gura mare. Ai nevoie ca ceilalti sa-ti spuna: "ne place" sau "nu ne place". Asa vei sti cu siguranta ca macar ti-am ofeit din timpul nostru. Si eu ti-am oferit din timpul meu, citindu-ti povestioarele. Ai trecut prin experiente neplacute sau asa ai fost tu dintotdeauna sau asa iti place sa crezi? Ai crezut vreo clipa-n viata ta ....in D-zeu? |
|
|
Versiune Text-Only | Data este acum: 10 November 2024 - 09:50 PM |