HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

> Informatii SubForum

Acest Subforum este dedicat discutiilor având ca temă principală Politica Interna. Vă invităm să folositi un limbaj decent. Dacă este cazul, contraziceti argumentat idei, nu atacati forumisti. Totodată, vă rugăm să nu citati mesajul imediat precedent, iar, in cazul articolelor din ziare, redati numai paragrafele importante, nu intreg articolul si mentionati sursa. Vă invităm la un dialog care să promoveze Arta de a conversa!

> Mircea Geoana Presedinte Psd, 989 voturi Goeana iar Iliescu 490
jkd
mesaj 22 Apr 2005, 02:17 AM
Mesaj #1


Vornic
****

Grup: Membri
Mesaje: 280
Inscris: 30 March 04
Forumist Nr.: 2.832



acum 2 min am venit de la Congresul PSD.
PRESEDINTE PSD
geoana: 989 voturi
iliescu: 490
----------
Presedinte executiv:
Nastase: 1018
Oprescu: 480
------------------
Secretar general
Mitrea: 575
Ponta: 464
Andronescu: 384
------------
la vicepresedinti numaratoarea era inca in derulare.
au iesit: Corltean, corina cretu, Pascu, Rus, Rovana Plumb, Vacaroiu.
nu au sanse: Herbenciuc, Dan I. Ppoescu ...

alte informatii maine... adica dupa ce ma trezesc... wink.gif
acord audiente tongue.gif
thumb_yello.gif


Acest topic a fost editat de jkd: 22 Apr 2005, 02:27 AM


--------------------
Timpu' trece greu, pe langa timp alerg. Nu mai am directie, important e ca mai merg.

Venereaza-i pe Buddha-si si pe zei, dar nu depinde de ei.
Miyamoto Musashi (1584-1645)
http://www.escape.uv.ro
my blog: www.mcgogoo.ro
Go to the top of the page
 
+Quote Post
2 Pagini V  < 1 2  
Start new topic
Raspunsuri (35 - 61)
March
mesaj 4 May 2005, 04:25 PM
Mesaj #36


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 18.844
Inscris: 30 January 04
Din: EU
Forumist Nr.: 2.042



Un ex-ministru pesedist care s-a infruptat cu nonsalanta si dispret din bugetul statului mad.gif

Ilie, regele digurilor

Ministrul mediului, Sulfina Barbu, l-a acuzat ieri pe Aurel Constantin Ilie, unul dintre predecesorii ei, ca i-a oferit sotiei sale monopolul contractelor de refacere a digurilor din Romania.


• Firma Aquaproiect, al carei actionar majoritar este Leontina Ilie - consoarta fostului ministru al mediului Aurel Constantin Ilie - a obtinut, in perioada 2000-2004, 133 de contracte pentru lucrari hidrotehnice, inclusiv in judetul Timis, lovit acum de inundatii
.

• Valoarea totala a lucrarilor se ridica la 136,9 miliarde lei.

• Din cele 133 de contracte, doar 25 au fost obtinute legal. Restul de 108, insumind 98 miliarde lei, au fost obtinute fara licitatii.

• A fost nevoie ca un intreg judet sa fie acoperit de ape pentru a afla ca, in Romania mileniului III, un ministru a oferit nevestei sale contracte de stat in valoare de 137 de miliarde de lei

Inundatiile au scos la iveala afacerile fostului ministru al mediului, Aurel Constantin Ilie

Firma sotiei fostului ministru al mediului Aurel Constantin Ilie a cistigat in mod suspect majoritatea licitatiilor pentru proiecte de amenajari hidrotehnice (diguri, regularizari cursuri de apa, amenajari de albii etc.), inclusiv in zonele afectate de inundatii din judetul Timis. Dezvaluirea a fost facuta ieri de ministrul mediului, Sulfina Barbu, care a anuntat ca firma respectiva a primit aproape 137 de miliarde de lei din bani publici; dintre acestia, doar o treime au fost cistigati pe cai licite, restul fiind atribuiti prin diverse mijloace in legatura cu care exista suspiciuni de incorectitudine.(...)


--------------------
Un prost gaseste intodeauna unul mai prost , care sa-l admire

Nicolas Boileau


Go to the top of the page
 
+Quote Post
Marian M
mesaj 20 May 2005, 07:12 AM
Mesaj #37


Vornic
****

Grup: Membri
Mesaje: 377
Inscris: 24 July 04
Forumist Nr.: 4.131



Alin Teodorescu: In iulie 2004, Iliescu i-a cerut demisia lui Nastase


Uitati ce zice acest cetatean. Se pare ca lucrare rafinata a fost.
http://www.hotnews.ro/articol_22746-Alin-T...lui-Nastase.htm
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Promo Contextual
mesaj 20 May 2005, 07:12 AM
Mesaj #


ContextuALL









Go to the top of the page
 
Quote Post
bunicu'Gilbert
mesaj 22 May 2005, 10:28 AM
Mesaj #38


Vataf
***

Grup: Membri
Mesaje: 187
Inscris: 8 September 03
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 733



QUOTE
March, 4 Mai 2005
• Firma Aquaproiect, al carei actionar majoritar este Leontina Ilie - consoarta fostului ministru al mediului Aurel Constantin Ilie - a obtinut, in perioada 2000-2004, 133 de contracte pentru lucrari hidrotehnice, inclusiv in judetul Timis, lovit acum de inundatii......
Firma sotiei fostului ministru al mediului Aurel Constantin Ilie a cistigat in mod suspect majoritatea licitatiilor pentru proiecte de amenajari hidrotehnice (diguri, regularizari cursuri de apa, amenajari de albii etc.), inclusiv in zonele afectate de inundatii din judetul Timis.


In prima parte a mesajului s-a strecurat, dupa parerea mea, o eroare, remediata partial in partea a doua.
Aquaproiect este o firma de proiectare, deci a elaborat proiecte. Dar cine a aprobat banii pt realizarea digurilor, din ce fonduri, cine le-a executat, pe baza caror licitatii de adjudecare a lucrarilor, cine au fost beneficiarii care le-au semnat situatiile de lucrari prezentate de constructori sunt intrebari la care presa romana a dat raspunsuri incoerente. Mai au de invatat: se cunoaste ca nu prea au fost constructori inainte de a se apuca de scris articole. Parerea mea: ziaristii sa sape in continuare si vor da de afaceri mult mai veroase. Asa vor deveni profesionisti: constructori.


--------------------
Doar un las are curajul sa spuna ca nu a cunoscut niciodata frica.
F. Foch
Go to the top of the page
 
+Quote Post
nefertiti-old
mesaj 22 May 2005, 10:56 AM
Mesaj #39


Coffee woman
******

Grup: Membri
Mesaje: 8.981
Inscris: 7 September 03
Din: Timisoara
Forumist Nr.: 721



Treaba ziaristilor, in general, este sa semnaleze niste situatii. A procurorilor este sa cerceteze.


--------------------
"Libertatea de a respinge e singura libertate." (Salman Rushdie)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
talusa
mesaj 29 May 2005, 04:21 PM
Mesaj #40


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 3.427
Inscris: 4 March 03
Forumist Nr.: 15



Cei mai buni prieteni ai Americii in Europa – Jacques Rupnik



“Intii, se impune sa folosim termenul «anti-americanism» cu o anumita precautie, sensul lui fiind adesea pluri- sau macar bivalent (bunaoara, resentimentul fata de suprematia puterii americane poate coexista nestingherit cu o constanta fascinatie inspirata de «visul american», de american dream). Iata de ce trebuie sa facem, cu maxima grija, o distinctie intre doua aspecte: intr-un prim caz, este vorba despre reaparitia unui discurs politic antiamerican, totodeauna inclinat, in situatii neclare, de dubiu, sa atribuie vina «superputerii americane», aducindu-se in discutie si o pretinsa primejduire a identitatii nationale; in al doilea caz insa, ne confruntam cu afirmarea unor divergente politice legitime, in cadrul unui spectru larg de chestiuni politice si economice, pina la conturarea unei «noi ordini mondiale». […] La fel de important este insa sa situam anti-americanismul european intr-un sistem relational corect, analizindu-l in paralel – sau macar in relatie – cu resentimentul antieuropean existent in Statele Unite. Ambele fenomene se interconditioneaza, amplificindu-se reciproc si amindoua sint esentiale pentru intelegerea pozitiilor diferentiate care domnesc in Europa.



In al doilea rind, orice judecata privind imaginea Americii dupa 11 Septembrie trebuie pusa intr-un context istoric. Anti-americanismul din Europa are o istorie, care s-ar parea ca evolueaza ciclic. Anti-americanismul din Franta postbelica bunaoara a disparut in anii saptezeci si optzeci in culise, o data cu diminuarea ponderii gaullismului si comunismului in politica franceza – dar numai pentru a reintra in prim-planul scenei cu doua decenii mai tirziu, intr-un context nou. Si perioada filo-americanismului, evidenta in Europa de Est a zileleor noastre, va fi, dupa toate probabilitatile, supusa unor modificari in viitor, dar fiind ca reprezinta, cel putin in parte, o reactie la dominatia sovieticam impusa vreme de zeci de ani si legitimata prin infatisarea SUA ca forta dusmanoasa.



In al treilea rind, Europa Rasariteana – care este, cum bine se stie, cu totul altceva decit un bloc omogen – fiinteaza un numar de imagini diferentiate despre America. Cu politica externa americana se identifica la modul cel mai clar polonezii, balticii si albanezii, ce-i drept din motive deosebite (primii doi – motivati de opozitia fata de Moscova, ultimii – din pricina opozitiei fata de Belgrad). Ungurii, cehii si slovenii manifesta un angajament mai degraba moderat. In plus, cum au dovedit luarile de pozitie fata de razboiul din Irak, se vadesc considerabile diferente de pareri intre elita politica si intelectuala pe de o parte, si opinia publica pe de alta parte.”



“In anii optzeci, Timpthy Garton Ash a caracterizat noua politica a Europei de Est, raportind-o la trei inteleectuali de frunte apartinind miscarii disidentilor: Vaclav Havel in Cehoslovacia, Adam Michnik in Polonia si Gyצrgy Konrad in Ungaria. Este interesat ca toti acesti trei sustinatori ai munei schimbari nonviolente in Europa Centrala au fost de acord cu razboiul din Irak, in numele unei democratice «schimbari a regimului». Havel a iscalit in ultima zi a functionarii lui ca presedinte «Scrisoarea celor opt», Michnik a devenit membru al Comitetului pentru Eliberarea Irakului de la Washington, Konrad a publicat un articol intitulat «De ce sprijin razboiul», in care sublinia ca «prabusirea unui tiran singeros nu are cum sa nu corespunda crezului unor fosti disidenti». Unui critic german, care a vazut in sprijinirea razboiului de catre cei trei exdisidenti cel mai recent exemplu al «tradarii carturarilor», Michnik i-a replicat ca sprijinirea Statelor Unite este justificata in sens politic si moral. In locul comunismului esteuropean s-a instaurat o noua amenintare totalitara, terorimul international.”




Lettre internationale

Editia romana / primavara 2005




--------------------
Cu prostia insasi, pana si zeii lupta in zadar! Schiller

user posted image
Go to the top of the page
 
+Quote Post
talusa
mesaj 30 May 2005, 07:23 AM
Mesaj #41


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 3.427
Inscris: 4 March 03
Forumist Nr.: 15



Desi admite ca vor mai fi plecari din partid,
Geoana este convins ca PSD nu se va sparge
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat, sâmbata, la Craiova, ca formatiunea politica pe care o conduce nu se va sparge, în pofida plecarilor din ultima vreme. El a afirmat, insa, ca din partidul pe care îl conduce este posibil sa mai plece oameni.
„Toata lumea vorbeste ca PSD-ul se va sparge si stiu ca multi politicieni si-ar dori acest lucru. E adevarat ca au plecat si este posibil sa mai plece oameni. Nimeni nu este de neînlocuit", a spus Geoana
Presedintele PSD sustine ca, la aceasta ora, partea dreapta a esichierului politic este instabila, majoritatea formatiunilor ducând o adevarata lupta pentru a-si atrage numele de „popular", în timp ce PSD este singurul partid ramas la stânga, odata cu renuntarea PD-ului la ideologia social-democrata. „Eu va spun ca este mai multa instabilitate în dreapta esichierului decât în stânga. La dreapta este o adevarata Mecca. Toata lumea vrea sa devina popular. Ba îsi adauga un P la numele partidului, ba îsi schimba denumirea, devenind conservatori. Domnul Boc se batea cu pumnii în piept la întâlnirea social-democratilor europeni ca s-a nascut si va muri social-democrat, sustinând chiar ca Basescu are aceeasi pozitie, iar a doua zi vine cu un program popular", a afirmat liderul PSD.
Geoana considera ca „zbaterile" partidelor de a se transforma în populari sunt zadarnice, cel mai bun exemplu, în viziunea sa, fiind PNTCD-ul, care nu a obtinut rezultate bune în alegerile trecute. „Ei cred ca la populari umbla câinii cu covrigi în coada si ca sprijinul popularilor aduce neaparat voturi în România. Pai sa-l întrebe pe domnul Ciuhandu cât l-a ajutat sustinerea PPE la alegerile trecute. E treaba lor daca vor sa se îngramadeasca în zona aceea si sa se calce în picioare. Toata lumea vrea sa fie popular. Ce înseamna de fapt popular? Popular era o înghetata pe vremea când eram eu copil. Costa 50 de bani", a conchis Geoana.
ULTIMA ORA


--------------------
Cu prostia insasi, pana si zeii lupta in zadar! Schiller

user posted image
Go to the top of the page
 
+Quote Post
talusa
mesaj 30 May 2005, 10:54 AM
Mesaj #42


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 3.427
Inscris: 4 March 03
Forumist Nr.: 15



Mircea Geoană, cel mai apreciat preşedinte de partid


http://www.evenimentul.ro/local/article/10...aseArticle.html


--------------------
Cu prostia insasi, pana si zeii lupta in zadar! Schiller

user posted image
Go to the top of the page
 
+Quote Post
talusa
mesaj 30 May 2005, 11:50 AM
Mesaj #43


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 3.427
Inscris: 4 March 03
Forumist Nr.: 15



Geoana: Asemanare cu cazul Hodorkovski
Presedintele PSD Mircea Geoana a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa desfasurata la Pitesti, ca exista o serie de similitudini intre "meciul Putin - Hodorkovski" si anchetarea liderului PNL Dinu Patriciu, conform unui comunicat la PSD. "Cred ca este o atractie a presedintelui Traian Basescu catre un model autocratic, si cred ca exista o tipologie a celor doua situatii", a declarat presedintele PSD. Geoana si-a argumentat afirmatia si prin dorinta actualei coalitii de a modifica legile justitiei in sensul numirii procurorilor de catre seful statului, se spune in comunicat. Geoana, se afla intr-un turneu prin judetele Arges, Dolj si Caras Severin, pentru a se intalni cu membri ai Birourilor Permanente Judetene si pentru a vizita zonele sinistrate din Caras-Severin. (R.A.)


ZIUA


--------------------
Cu prostia insasi, pana si zeii lupta in zadar! Schiller

user posted image
Go to the top of the page
 
+Quote Post
talusa
mesaj 30 May 2005, 04:44 PM
Mesaj #44


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 3.427
Inscris: 4 March 03
Forumist Nr.: 15



Geoana ar vrea ca Hayssam sa fie decuplat de PSD

http://www.romanialibera.ro/editie/index.p...30052005&idx=29


--------------------
Cu prostia insasi, pana si zeii lupta in zadar! Schiller

user posted image
Go to the top of the page
 
+Quote Post
talusa
mesaj 31 May 2005, 09:39 AM
Mesaj #45


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 3.427
Inscris: 4 March 03
Forumist Nr.: 15



Pe post de Ogica,
Geoana a gasit numerele castigatoare la loteria politica: 24, 7, 365

PSD si-a descoperit moto-ul pentru politica agresiva despre care noua conducere a partidului tot vorbeste de la Congresul din 21 aprilie: 24-7-365. Presedintele PSD, Mircea Geoana, a explicat ieri semnificatia acestui moto: partidul va lupta cu puterea 24 de ore din 24, 7 zile din 7, zi de zi, cat e anul de lung. Aceasta a fost doar una dintre numeroasele metafore folosite de liderul PSD. "Premierul Calin Popescu Tariceanu a vorbit despre o economie care duduie de cifre. Vom demonstra ca e vorba de o economie care bubuie si, din pacate, bubuie in sens negativ", spunea ieri Mircea Geoana. El a continuat, cu o usoara invidie in glas: "Traian Basescu are prezente mai mult decat agreabile la Cotroceni incat sa-l facem gelos pe dl. Tariceanu". Iar cand a venit vorba despre relatia dintre PSD si fostul sau lider, Mircea Geoana l-a invitat la dans pe Ion Iliescu. "E nevoie de doi ca sa dansezi tango. Oferta noastra e sincera, e pe masa. E nevoie ca si dansul sa se lamureasca", a declarat Mircea Geoana. Liderul PSD nu l-a uitat nici pe demisionarul Ioan Talpes, pe care il apreciaza ca om, dar nu si ca om politic. "Daca dl. Ioan Talpes face o declaratie, banuiesc ca stie ce spune", a afirmat Geoana, adaugand ca "l-a ferit Dumnezeu de lumea asta a serviciilor secrete, atat de complicata". m
ADEVARUL



--------------------
Cu prostia insasi, pana si zeii lupta in zadar! Schiller

user posted image
Go to the top of the page
 
+Quote Post
talusa
mesaj 5 Jun 2005, 12:37 PM
Mesaj #46


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 3.427
Inscris: 4 March 03
Forumist Nr.: 15



Mircea Geoana, ridiculizat de Clinton

http://www.lsn.ro/modules.php?name=News&file=article&sid=756


--------------------
Cu prostia insasi, pana si zeii lupta in zadar! Schiller

user posted image
Go to the top of the page
 
+Quote Post
talusa
mesaj 7 Jun 2005, 09:35 AM
Mesaj #47


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 3.427
Inscris: 4 March 03
Forumist Nr.: 15



Tactica perfida si cinica a lui Mircea Geoana
FLORIN CIOLAC
Desi in vorbe s-au aratat solidari si preocupati de viitorul lui Iliescu in PSD, actualii lideri s-au tradat prin cateva vorbe dulci, dar nu prea mestesugite. „Dorim o relatie corecta, constructiva, cordiala“, „dorim sa gasim o formula pentru a asigura un echilibru“, „speram ca afectiunea domnului Iliescu pentru partid ramane nestirbita“, afirma Geoana, pentru ca, doua minute mai tarziu, sa recunoasca: „Daca Iliescu pleaca, vom vedea ce e de facut, viata merge inainte“. „Afectiunea“ lui Geoana nu l-a impiedicat, cateva ore mai tarziu, la reuniunea senatorilor de la Hotel Continental („pentru o bere si o aluna“), sa pregateasca sforile de tras pentru mazilirea inca o data a lui Iliescu. Adrian Severin, eliberat de povara unei functii la varf, si-a permis sa fie mai franc, ilustrand mai bine atmosfera din sedinta de ieri a conducerii PSD: „Daca Ion Iliescu pleaca, va fi o decizie nefericita, trista, dar nu fatala“, „Este o problema care ne preocupa, dar nu este principala problema a PSD“. La fel de perfida a fost si tactica liderilor PSD de a pune puseele deviationiste pe umerii colaboratorilor apropiati ai lui Iliescu, pe care iau acuzat voalat de practici malefice: ei ar fi cei care ar face un joc murdar, incercand sa se foloseasca de numele lui Iliescu, de boala sa si de rana necicatrizata de pe urma pierderii alegerilor de la congres. „Iliescu este inconjurat de cativa oameni nemultumiti de rezultatele de la congres, care fac presiuni asupra lui pentru gesturi decisive“, a spus Mitrea. „Exista posibilitatea ca anumite persoane sa incerce sa profite de acest vid, de aceasta criza si sa incerce injghebarea unei noi constructii politice la care sa-l alipeasca apoi si pe Iliescu“, a subliniat Pascu
ATAC

Acest topic a fost editat de talusa: 7 Jun 2005, 09:36 AM


--------------------
Cu prostia insasi, pana si zeii lupta in zadar! Schiller

user posted image
Go to the top of the page
 
+Quote Post
talusa
mesaj 7 Jun 2005, 11:42 AM
Mesaj #48


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 3.427
Inscris: 4 March 03
Forumist Nr.: 15



Iliescu ii scoate ochii lui Geoana cu scrisoarea de multumire trimisa de acesta lui Constantinescu in '96

http://www.adevarulonline.ro/index.jsp?pag...ticle_id=133928


--------------------
Cu prostia insasi, pana si zeii lupta in zadar! Schiller

user posted image
Go to the top of the page
 
+Quote Post
talusa
mesaj 8 Jun 2005, 06:08 AM
Mesaj #49


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 3.427
Inscris: 4 March 03
Forumist Nr.: 15



Invocând controalele neintemeiate facute membrilor PSD,
Geoana îi cere lui Tariceanu o „întâlnire imediata" pe tema abuzurilor în administratie
Presedintele PSD, Mircea Geoana, i-a adresat, ieri, o scrisoare deschisa premierului Calin Popescu Tariceanu, în care îi solicita o „întâlnire imediata" pentru a analiza situatia din administratia publica locala, PSD acuzând abuzuri ale reprezentantilor Guvernului în judete asupra alesilor PSD.
Potrivit scrisorii deschise, remise presei, PSD a prezentat în repetate rânduri „cazuri concrete privind abuzurile" reprezentantilor Guvernului în judete asupra alesilor locali ai acestui partid, precum si împotriva functionarilor publici din administratia publica locala si judeteana, însa semnalele primite din tara arata o amplificare a acestor actiuni. În acest document, care este semnat si de Liviu Dragnea, presedinte al Consiliului Judetean Teleorman si membru al Biroului Permanent National al PSD, este invocata exercitarea a peste 160 de controale „abuzive", în 23 de judete, doar asupra primarilor si alesilor locali, precum si asupra sefilor de servicii descentralizate, membri ai PSD, pentru a-i determina pe acestia sa demisioneze din functiile în care au fost alesi sau numiti sau din calitatea de membru al Partidului Social Democrat. De asemenea, se apreciaza ca intentia de modificare a Legii 215 privind administratia publica locala, prin introducerea posibilitatii schimbarii din functie a presedintilor si vicepresedintilor consiliilor judetene cu ajutorul majoritatii simple, are „scopul evident de schimbare din functii a membrilor PSD". Semnatarii scrisorii mai acuza interpretarea abuziva a prevederilor legale referitoare la incompatibilitatile presedintilor si vicepresedintilor consiliilor judetene membri în Autoritatile Teritoriale pentru Ordine Publica, astfel încât prefectul sa-i poata demite pe cei care sunt membri PSD. Ei dau ca exemplu faptul ca, la Sibiu, prefectul a emis ordin de încetare a mandatului împotriva vicepresedintelui Consiliului Judetean, membru PSD, motivând ca acesta nu poate fi membru al Autoritatii Teritoriale pentru Ordine Publica (ATOP), desi acesta demisionase din ATOP. În aceeasi situatie se afla si presedintele Consiliului Judetean, membru PNL, si vicepresedintele CJ, membru al PC, împotriva acestora neemitându-se însa un astfel de ordin, sustin Geoana si Dragnea. „Este limpede ca toate aceste actiuni au drept unic scop înlaturarea din functiile detinute în administratia publica locala a membrilor PSD. Va solicitam, în consecinta, o întâlnire imediata, pentru a analiza situatia existenta si a stabili masurile urgente care se impun pentru revenirea la normalitate, astfel încât administratia locala din România sa continue sa functioneze cu respectarea stricta a principiilor cuprinse în Carta Europeana a Autonomiei Locale, document ratificat de statul român", conchide scrisoarea deschisa.

ULTIMA ORA


--------------------
Cu prostia insasi, pana si zeii lupta in zadar! Schiller

user posted image
Go to the top of the page
 
+Quote Post
talusa
mesaj 14 Jun 2005, 09:34 AM
Mesaj #50


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 3.427
Inscris: 4 March 03
Forumist Nr.: 15



Geoană îşi exersează intransigenţa pe Iorgovan

http://www.gandul.info/2005-06-14/politic/...nta_pe_iorgovan


--------------------
Cu prostia insasi, pana si zeii lupta in zadar! Schiller

user posted image
Go to the top of the page
 
+Quote Post
talusa
mesaj 15 Jun 2005, 04:00 PM
Mesaj #51


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 3.427
Inscris: 4 March 03
Forumist Nr.: 15



Mircea Geoana: "PSD il va apara pe Ion Iliescu pana in panzele albe"!

Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat, ieri, intr-o conferinta de presa, ca "este de datoria PSD sa il apere pe Ion Iliescu in orice proces politic care ii este intentat". Geoana s-a referit astfel la dosarul mineriadelor in care a fost invinuit Ion Iliescu, presedintele PSD spunand ca "este un atac politic, un proces politic instrumentat".

"Este datoria noastra, a partidului, sa il aparam pe Ion Iliescu, ca fost sef al statului, dar justitia trebuie sa-si spuna cuvantul, pentru ca are dreptul suveran de a fi independenta".

Afirmatia bine cumpanita a lui Geoana poate fi interpretata in doua feluri: ii ia, evident, apararea fostului presedinte, dar in acelasi timp, desi pare ca ar vrea sa influenteze justitia in favoarea lui Iliescu, ultima fraza poate fi inteleasa si ca un pas inapoi, un fel de spalare pe maini.

Romania Libera, 15 iun 2005



--------------------
Cu prostia insasi, pana si zeii lupta in zadar! Schiller

user posted image
Go to the top of the page
 
+Quote Post
talusa
mesaj 19 Jun 2005, 10:36 AM
Mesaj #52


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 3.427
Inscris: 4 March 03
Forumist Nr.: 15



Geoana: "Ion Iliescu nu s-a calmat complet"

http://www.curentul.ro/curentul.php?numar=...00&subart=19693


--------------------
Cu prostia insasi, pana si zeii lupta in zadar! Schiller

user posted image
Go to the top of the page
 
+Quote Post
talusa
mesaj 20 Jun 2005, 08:08 AM
Mesaj #53


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 3.427
Inscris: 4 March 03
Forumist Nr.: 15



Geoana, multumit de noua functie a lui Iliescu
Liderul PSD considera ca, o data ce Ion Iliescu a acceptat sa demisioneze din functia de lider al senatorilor partidului si sa se mute la munca de coordonare a Institutului Social Democrat, in partid s-a instaurat armonia. Preluarea ISD de catre Iliescu inseamna pentru Geoana „sansa ca Iliescu sa isi reocupe locul pe care il merita ca fost sef de stat, ca fost lider politic important in Romania si sa ramana influent si respectat“. (F.C.) ATAC


--------------------
Cu prostia insasi, pana si zeii lupta in zadar! Schiller

user posted image
Go to the top of the page
 
+Quote Post
axel
mesaj 21 Jun 2005, 07:44 AM
Mesaj #54


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 6.255
Inscris: 3 October 03
Forumist Nr.: 899



La alegerile interne din 2004, PSD-istii s-au furat intre ei

Sediul PSD din Cluj a fost filmat la scrutinul pentru sefia partidului. Inregistrarea arata ca in cladire au intrat 1.400 de persoane, iar procesul-verbal consemneaza 1.913 votanti

http://www.evz.ro/dezvaluiri/?news_id=189393


--------------------
Azi avem.

Go to the top of the page
 
+Quote Post
talusa
mesaj 21 Jun 2005, 08:53 AM
Mesaj #55


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 3.427
Inscris: 4 March 03
Forumist Nr.: 15



Geoana il apara pe Mitrea

http://www.averea.ro/display.php?data=2005-06-21&id=2532

user posted image


--------------------
Cu prostia insasi, pana si zeii lupta in zadar! Schiller

user posted image
Go to the top of the page
 
+Quote Post
talusa
mesaj 22 Jun 2005, 07:13 AM
Mesaj #56


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 3.427
Inscris: 4 March 03
Forumist Nr.: 15



Liderul PSD, Mircea Geoana, considera ca presedintele Traian Basescu incearca sa creeze un val eurosceptic in Romania


Mircea Geoana
Liderul PSD, Mircea Geoana, considera ca presedintele Traian Basescu incearca sa creeze un val eurosceptic in Romania, starnind in mod deliberat intrebari si temeri in randul opiniei publice. Comentand recentele declaratii ale sefului statului referitoare la posibilitatea reducerii sumelor alocate Romaniei in negocierile cu Uniunea Europeana, Mircea Geoana a apreciat astazi ca nu prin renuntarea la suma negociata si convenita de Europa se poate gasi rezolvarea la problemele europene, ci, dimpotriva, Romania trebuie sa insiste pentru banii promisi, tocmai pentru ca are nevoie de sprijin economic pentru a se putea integra. RADIO ROMANIA ACTUALITATI aminteste ca ieri, in cadrul Forumului de afaceri franco-roman, presedintele Traian Basescu a afirmat ca dezvoltarea Romaniei tine de existenta unui mediu de afaceri adecvat, nu neaparat de cele 28-30 de miliarde de euro care ar urma sa fie primiti de la Uniunea Europeana in perioada 2007-2013.




user posted image


--------------------
Cu prostia insasi, pana si zeii lupta in zadar! Schiller

user posted image
Go to the top of the page
 
+Quote Post
talusa
mesaj 22 Jun 2005, 10:42 AM
Mesaj #57


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 3.427
Inscris: 4 March 03
Forumist Nr.: 15



Intoxicatorul Geoana

http://www.ziua.net/display.php?id=15651&data=2005-06-22


--------------------
Cu prostia insasi, pana si zeii lupta in zadar! Schiller

user posted image
Go to the top of the page
 
+Quote Post
talusa
mesaj 23 Jun 2005, 10:14 AM
Mesaj #58


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 3.427
Inscris: 4 March 03
Forumist Nr.: 15



user posted image


--------------------
Cu prostia insasi, pana si zeii lupta in zadar! Schiller

user posted image
Go to the top of the page
 
+Quote Post
talusa
mesaj 23 Jun 2005, 01:03 PM
Mesaj #59


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 3.427
Inscris: 4 March 03
Forumist Nr.: 15



Mircea Geoana - ciuca ironiilor in PSD

http://www.romanialibera.ro/editie/index.p...23062005&idx=25


--------------------
Cu prostia insasi, pana si zeii lupta in zadar! Schiller

user posted image
Go to the top of the page
 
+Quote Post
talusa
mesaj 29 Jun 2005, 07:13 AM
Mesaj #60


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 3.427
Inscris: 4 March 03
Forumist Nr.: 15



Din „perlele" lui Geoana:
„Cota de 16 la suta este o cifra sexy"
Cota de impozitare de 16 la suta este o „cifra sexy, scoasa din burta", nu pe baza unui calcul si nu are sustinerea UE, a declarat, ieri, liderul PSD, Mircea Geoana, într-o dezbatere privind evolutia politica din ultimele luni, la care au participat si reprezentanti ai actualei puteri. Geoana a mai spus ca Alianta nu a fost pregatita sa vina la guvernare. „Au avut doar slogane electorale. Cota de 16 la suta nu a fost impusa în urma unor consultari cu UE", a apreciat presedintele PSD. El a mai spus ca Guvernul actual plateste pretul unei Coalitii „artificiale, construite pe santaj si imoralitate politica". Liderul social-democrat considera ca Guvernul s-a nascut cu un handicap sever, de fond, nefiind girat de încrederea presedintelui Basescu. In plus, Geoana crede ca, în prima jumatate a acestui an, rolul Guvernului si al premierului au scazut dramatic, iar discutiile privind comunitatea de informatii arata apetitul pentru putere al presedintelui Basescu.
In replica, ministrul pentru implementarea acquisului, liberalul Cristian David, a acuzat fosta putere pentru încetineala reformei. „Tot ceea ce a facut PSD rau se resimte si astazi. Noi facem reformele pe care fosta putere nu le-a facut în ultimii patru ani. PSD ar trebui sa vorbeasca despre marile întârzieri în reforma", a afirmat David. El a gasit „total neinspirata" comparatia lui Geoana, în opinia caruia, cota de 16 la suta este o cifra „sexy".
ULTIMA ORA


--------------------
Cu prostia insasi, pana si zeii lupta in zadar! Schiller

user posted image
Go to the top of the page
 
+Quote Post
March
mesaj 17 Jul 2005, 06:37 PM
Mesaj #61


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 18.844
Inscris: 30 January 04
Din: EU
Forumist Nr.: 2.042



"A.C." : Din ciclul "Bula demnitarului" - Categoria "Emil Bobu cu felicitari" laugh.gif

Mircea Geoana ( presedinte PSD) :

16 este o cifra sexy, scoasa din burta laugh.gif


Va amintiti desigur cum i-a spus la un moment dat ex-Cotrocelu lui Mircica ohyeah.gif


--------------------
Un prost gaseste intodeauna unul mai prost , care sa-l admire

Nicolas Boileau


Go to the top of the page
 
+Quote Post
nefertiti-old
mesaj 17 Jul 2005, 07:17 PM
Mesaj #62


Coffee woman
******

Grup: Membri
Mesaje: 8.981
Inscris: 7 September 03
Din: Timisoara
Forumist Nr.: 721



Mi-am uitat Catavencii la birou hh.gif hh.gif .


--------------------
"Libertatea de a respinge e singura libertate." (Salman Rushdie)
Go to the top of the page
 
+Quote Post

2 Pagini V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 2 June 2024 - 07:51 PM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman