HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

80 Pagini V  « < 48 49 50 51 52 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Construieste-ti O Cabana, realizabil pentru toate buzunarele
doru_constantini...
mesaj 18 Jun 2011, 01:37 PM
Mesaj #1716


Vataf
***

Grup: Membri
Mesaje: 153
Inscris: 5 April 09
Forumist Nr.: 13.635



Am gasit si niste frigidere portabile

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?643...-Frigidere-auto
Go to the top of the page
 
+Quote Post
factura
mesaj 18 Jun 2011, 02:03 PM
Mesaj #1717


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.281
Inscris: 3 March 06
Forumist Nr.: 7.944



QUOTE(chishu_lica @ 17 Jun 2011, 09:48 PM) *
(bah factura, io n-am zis ca nu mai citesc ci ca doar nu mai intervin!!! da', deh, sunt si eu om si am oarece slabiciuni - p-asta mi-am descoperit-o datorita acestui topic!!

QUOTE(chishu_lica @ 18 Jun 2011, 12:46 PM) *
tu, ca si forumist, imi pari un personaj curios, contradictoriu as putea spune (am ceva ani si "un pic" de experienta, nu evaluez oamenii la prima vedere dar, de regula, nu ma prea insel - deh, defect profesional jamie.gif !!);

Care vedere??!! rofl.gif inteleg ca nu l-ai vazut inca pe The Dude... Scuze de offtopic ca scriu aici, asa, pur si simplu. Citesc topiul asta pt ca ma fascineaza idee de casa in copac. In rest, n-am cum sa intervin. Sunt paralela cu tehnicu'.
Tu stii cat de aiurea e sa-ti doresti sa faci ceva si sa-ti zica ceilalti (destepti, normal) ca nu se poate? De ce? Daca ai ceva ce zis, spune. Ceva care ar contribui la realizarea casutei din copac. Ca altfel, e plina lumea de "imposibilitati". Eu nu cred ca The Dude s-ar supara daca ai interveni la obiect. Pari a avea ceva personal. Ca o baba la radio enervan. Zic asta: daca vrei sa existe o casuta in copac, ajuta! Pur si simplu. Tu faci doar rau. Sper sa nu se inteleaga gresit. Ador criticile constructive. Dar rautatile "gratuite" sunt banale. Si tin in loc. Multe.

Imi cer scuze in numele tuturor furnicilor are s-au simtit ofuscate de adierea de vant.
Daca gasesc ceva interesant despre casuta din copac, revin.

@all
ce inseamna "concret" ? nu faci TU concretul? sau era vorba de altceva...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
chishu_lica
mesaj 18 Jun 2011, 02:26 PM
Mesaj #1718


Haiduc
**

Grup: Musterii
Mesaje: 63
Inscris: 8 June 11
Forumist Nr.: 24.677



@FACTURA: ".... sunt paralela cu tehnicu'!!..." uite, vezi tu draga, esti dintre cei care "citesc" mult dar inteleg mult mai putin... consoleaza-te, ca tine sunt multi! nu cei ca mine tin lucrurile in loc, ci cei ca tine (tu ai o scuza, inteleg ca esti femeie.... dar draga, daca nu pricepi, ocupa-te de ceea ce "pricepi" sau poti face... si am o banuiala cu tine devil.gif) si ca dude! "la prima vedere" - pai scumpo, am spus ca nu l-am cunoscut personal pe dude, doar ce citesc, asta este la prima vedere plus alte cateva vederi - ca tot omu' eu citesc cu ochii, astia vad, tu poate citesti cu buricul sau cu altceva!!! ce e de adus constructiv aici, cand duda a plecat de la o casuta facuta cu materiale recuperate - asta spune ceva despre omulet, nu neaparat ca este ecologist!!!! - si a ajuns in copac, la propriu si la figurat, dezamagind pe multi - cu toate ca-l citesc ca si mine! omuletul dude este un conglomerat de fantasmagorii, minciuna, epatare si.... ma opresc aici! daca ai citi cu discernamant topicul acesta, ai ajunge la aceeasi concluzie! - asta bineinteles daca nu ai fi atat de exaltata! raul natiei asteia sunt visatorii care nu fac nimic! cei ca mine (suntem multi, stai fara grija) ne propunem "proiecte" REALIZABILE - tine minte asta!!!! A INAINTA PAS CU PAS ESTE CONDITIA ORICARUI SUCCES!!!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Promo Contextual
mesaj 18 Jun 2011, 02:26 PM
Mesaj #


ContextuALL









Go to the top of the page
 
Quote Post
factura
mesaj 18 Jun 2011, 02:34 PM
Mesaj #1719


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.281
Inscris: 3 March 06
Forumist Nr.: 7.944



Nu-ti dau satisfactia raspunsului. "Vederea" era o ironie. Rasul nu.
Tu nu ai adus nimic TEHNIC pe topicul asta. Cel mult, suntem la fel. Vorbim mult si degeaba. Pa. rofl.gif
Ma bucur ca tu esti barbat rofl.gif

Go to the top of the page
 
+Quote Post
chishu_lica
mesaj 18 Jun 2011, 02:51 PM
Mesaj #1720


Haiduc
**

Grup: Musterii
Mesaje: 63
Inscris: 8 June 11
Forumist Nr.: 24.677



@FACTURA: "Ma bucur ca tu esti barbat!" - no coment, stiam ca te bucuri! devil.gif iarasi iti spun, lasa exaltarea la o parte! te baga in necazuri in viata - totusi ceva ma face sa cred ca esti plecata de pe plaiurile natale si ai imbratisat cu entuziasm "visul american", da' din pacate, l-ai scapat din brate! noul tau dumnezeu se pare ca se numeste "opportunity"! pacat ca el este aidoma fetei morgana din desert: cu cat crezi ca esti mai aproape, ca un facut, se indeparteaza!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
factura
mesaj 18 Jun 2011, 02:54 PM
Mesaj #1721


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.281
Inscris: 3 March 06
Forumist Nr.: 7.944



Da, visul...american, normal... rofl.gif Romanesc nu e...bun. E nebun rofl.gif
Nu-s.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
chishu_lica
mesaj 18 Jun 2011, 02:58 PM
Mesaj #1722


Haiduc
**

Grup: Musterii
Mesaje: 63
Inscris: 8 June 11
Forumist Nr.: 24.677



Mmmm.... ti-am "atras" atentia FACTURA! Nu te obosi draga, eu sunt cel "cu observatii generale"! daca voiam sa agat femei, cautam un site consacrat! cum am scris, dude, man, construieste macar o cocioaba, numai construieste-o!

Acest topic a fost editat de chishu_lica: 18 Jun 2011, 03:08 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
pelicanul
mesaj 18 Jun 2011, 04:36 PM
Mesaj #1723


Vataf
***

Grup: Membri
Mesaje: 244
Inscris: 2 November 10
Din: Arad
Forumist Nr.: 18.990



salutari tuturor
Nu-mi dau seama daca scindarea aceasta in tabere care sustin doi beligeranti poate fi benefica, in ciuda faptului ca admit confruntarile de idei aducatoare de spirit novator.
Stiu insa sigur un lucru, asta pentru ca ma confrunt cu el la modul cel mai concret. In momentul in care trebuie sa lasi din mana creionul si hartiile sau tastele calculatorului si sa incepi efectiv treaba, adica sa pui in practica ideile mai mult sau mai putin traznite in materie de constructii, abia atunci totul devine coplesitor. Incepand de la finantare, organizare, procurare de scule, unelte, echipament si desigur, in nici un caz in ultimul rand - voluntari (resurse umane). Sigur ca fiecare pas care te indeparteaza de infrastructura, face ca dificultatile ce apar pe parcurs sa creasca intr-un ritm ametitor, exponential de-a dreptul...Echipa coordonata de mine a ales sa ridice cabanuta in inima ultimului PFI din Europa, situat la sud de Cercul Polar. PFI (peisaj forestier intact) sunt areale definite de mai multe organizatii de mediu (GrenPeace, etc) care presupun suprafete enorme (500 km pătraţi şi o extindere de cel puţin 10 km), in care interventia antropica este minima - fara asezari umane sau alte urme de infrastructura. Locul ales de noi se afla, dupa cum spuneam, in mijlocul acestui areal, la o altitudine de 1600 de metri, in centrul a trei masive muntoase - Tarcu/Retezat/Godeanu - cel mai apropiat sat pe infrastructura (pe drum de acces auto) se afla la 40 de km - Clopotiva. Studiind putin hartile locurilor va puteti edifica (de ex pe www.googlemaps.com). Proiectul are chiar si o pagina web care se va imbunatati, diversifica si creste, pe masura ce proiectul avanseaza www.summitromania.ro
Nu ne este deloc usor sa coordonam echipele de voluntari care se anunta incepand cu 11 iulie, iar colaborarea cu facultatile de arhitectura din Timisoara trebuie sa dea pana atunci un proiect cat mai viabil si facil de dus la final. Stiu de asemenea cum merge o colaborare cu echipa de conducere a unui Parc National. Nu fac aprecieri, insa va pot spune ca e bine sa nu ai asteptari de unde nu pot veni lucruri. Ramanem in contact si cum v-am zis, consultati si pagina proiectului in caz ca v-am starnit curiozitatea

Acest topic a fost editat de pelicanul: 18 Jun 2011, 04:51 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
The Dude
mesaj 18 Jun 2011, 06:14 PM
Mesaj #1724


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 9.057
Inscris: 24 August 06
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 8.595



Factura, iti multumesc...Nu e funny sa fi confundat cu exact opusul tau ???
all..chish...sigur...aveti dreptate. Da cred ca voi aveti alta treaba si eu va retin.
Chestiuni din astea Dude vs. unul sau altul...desigur pot participa la ele. Aici insa ne-am propus altceva.
Pana una alta il citez si eu pe Erwin care ne-a amintit ca exista tasta ignore* si ma grabesc sa fac uz de ea si sa ma reantorc la subiect.
Dialogul cu persoane care n-au nimic constructiv de adaugat aici este asadar temporar intrerupt.

Pelicanul, eu sunt constructor. Pana la acest moment numai in anul asta am dus de la un cap la altul patru obiective.
Nu pot fi de acord cu tine cand spui ca trecerea de la planseta in santier ar fi un pasaj greu si complicat.
De fapt domeniul meu este exact acesta: intre planseta si santier. Nu comentez mai mult aici, dar adaug ca proiectul tau e grandios (implica arhitecti, facultati, organizatii bine cunoscute si impatimiti devotati unei idei) si fascinant (cel putin pentru mine).
Al meu in schimb este unul modest, care n-are nicimacar site (scot si eu din hanul asta atat cat pot, in ciuda betivanilor a caror companie trebuie sa o suport).
Nu cred sa fie vreo competitie intre noi, asa cum unora le place sa indemne.
Astept cu interes stiri despre evolutia demersului tau si te anunt oficial ca daca agenda are sa iti permita va fi o onoare pentru mine sa participi la initiativa lansata aici.



* Erwin, pe unde e frate tasta aia, ca eu nu o gasesc neam??


PS. Am verificat: nu am si nu am avut niciodata cont pe Sofpedia...Te certi cu altcineva Chisu..

Acest topic a fost editat de The Dude: 18 Jun 2011, 06:44 PM


--------------------
"Te iubesc, Richard Parker. Vei fi mereu cu mine. Fie ca Dumnezeu să te aibă in grijă !"
<arraink@yahoo.com>
Go to the top of the page
 
+Quote Post
The Dude
mesaj 18 Jun 2011, 06:36 PM
Mesaj #1725


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 9.057
Inscris: 24 August 06
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 8.595



Doru...all nu e un baiat asa de rau. Nu stiu ce mananca, dar orice ar fi nu ii prea prieste. Fii intelegator si asteapta thumb_yello.gif

Acuma, inca de prin scoli am fost invatat ca atunci cand ai un proiect ale carui rezolvari nu iti vin usor in cap e indicat sa construiesti o macheta.
Dupa ce voi cartografia copacul (nu va fi simplu sa obtin pozele de care avem nevoie, intrucat ele ar trebui luate dintrun unghi inabordabil - unul paralel cu zona de constructie a cabanei), dupa ce vom avea datele concrete atatea cate vor fi, eu unul am sa construiesc la scara o macheta.

Pentru asta m-am gandit la o ramura solida de copac care sa aiba configuratia apropiata fagului in care vreau sa construim.
Profile de lemn miniaturale vor reprezenta grinzile, ate impletite sufele, etc.
In felul asta se pot identifica cu multa usurinta procedeele care fizic sunt greu de realizat si chiar si solutiile cele mai simple pentru ele.
Asa cum am spus voi aduga poze ale machetei pe faze de realizare.

In alta ordine de idei, eu am gandit o inaltime de 3m, pentru a crea un seminivel de 0,8 cm, necesar pentru trei paturi duble.
Cabana, asa cum o vad eu ar trebui sa poata sa ofere cazare peste noapte la sase persoane...poate opt.

Erwin a spus bine: pot fi desfasurate terase pe trei directii...pe una chiar o extindere ulterioara a cabanei.

Acest topic a fost editat de The Dude: 18 Jun 2011, 06:42 PM


--------------------
"Te iubesc, Richard Parker. Vei fi mereu cu mine. Fie ca Dumnezeu să te aibă in grijă !"
<arraink@yahoo.com>
Go to the top of the page
 
+Quote Post
The Dude
mesaj 18 Jun 2011, 06:59 PM
Mesaj #1726


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 9.057
Inscris: 24 August 06
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 8.595



Ok...este sambata seara si am un eveniment special azi. Pentru mine e partty time.
Pana atunci va las in seama viselor si bunelor intentii




Acest topic a fost editat de The Dude: 18 Jun 2011, 07:00 PM


--------------------
"Te iubesc, Richard Parker. Vei fi mereu cu mine. Fie ca Dumnezeu să te aibă in grijă !"
<arraink@yahoo.com>
Go to the top of the page
 
+Quote Post
The Dude
mesaj 18 Jun 2011, 07:03 PM
Mesaj #1727


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 9.057
Inscris: 24 August 06
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 8.595






--------------------
"Te iubesc, Richard Parker. Vei fi mereu cu mine. Fie ca Dumnezeu să te aibă in grijă !"
<arraink@yahoo.com>
Go to the top of the page
 
+Quote Post
chishu_lica
mesaj 18 Jun 2011, 08:25 PM
Mesaj #1728


Haiduc
**

Grup: Musterii
Mesaje: 63
Inscris: 8 June 11
Forumist Nr.: 24.677



hei dude, iti pot da o idee de motor racheta..... sau, dude, n-ai vrea sa faci cabana plutitoare pe un lac montan? bineinteles cu un ponton - sau poanta, ca proiectul tau - e mai simpla decat cea in copac! da, da, stiu, este o provocare prea mica pentru un constructor mare ca tine! atunci daca nu se poate in aer,
bag-o in apa sau la apa - fa o cabana submersibila!!! devil.gif la Balea ar fi OK! thumb_yello.gif tu vii noaptea in costum de scafandru si te afunzi=scufunzi incognito, in undele lacului; nu va sti nici draq ce zace in lac - evident, adio ProTV! faci poze, le pui pe net, bem o bere virtuala pentru mareata si incredibila realizare a genialului constructor - mai ai un avantaj: te "chinui" sa ajungi la sasul prin care ai acces in casa, de revenit isi face treaba batrana forta descoperita de un elen obscur, mai putin cunoscut decat "genialul" poponar da Vinci, pe nume Arhimede! si asta fara telecomanda! cu adevarat genial! rolleyes.gif ca s-o bag in seama si pe factura sorry.gif , na, am si io o pro-PUNEre sorry.gif sorry.gif sorry.gif TEHNICA! ah, de ar vedea mama si tata ca loaza lor (adica io jamie.gif ) are talente pe care ei nu le cunosc! ce zici dude, intri la apa?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
pelicanul
mesaj 18 Jun 2011, 08:38 PM
Mesaj #1729


Vataf
***

Grup: Membri
Mesaje: 244
Inscris: 2 November 10
Din: Arad
Forumist Nr.: 18.990



Pelicanul, eu sunt constructor. Pana la acest moment numai in anul asta am dus de la un cap la altul patru obiective.
Nu pot fi de acord cu tine cand spui ca trecerea de la planseta in santier ar fi un pasaj greu si complicat.
De fapt domeniul meu este exact acesta: intre planseta si santier.

E o mare greseala in chestiunea afirmata mai sus. O sa explic. In lumea asta isi duc existenta (unele destul de bine..) o sumedenie de firme de constructii. Toate insa au o organizare dispusa spre profit. Nici una nu s-a infiintat cu scopul declarat de a pierde bani. Ca se mai intampla si asa... asta tine de calitatea umana, de organizare, de sansa. Un proiect de felul celor discutate de noi pe aici, acum si mai demult, sunt de obicei gauritoare de buzunare si acaparatoare de timp si din aceasta cauza ele nu vor fi, pentru majoritatea oamenilor de pe lume o prioritate. Nu au cum. In general oamenii obisnuiti se ridica cel mult pana la nivelul de visare.
Inainte de a ma lansa in proiectul retezat, au existat pe aici o multime de discutii(se pot da paginile inapoi-sunt o multime de posturi pe tema..) in care s-a propus (si la acea vreme eu am crezut ca e o alternativa pentru mine), printre altele si constructia unei cabane in Fagaras. Am facut demersurile preliminare (eu), am gasit si omul locului - care e si acum acolo, am vorbit despre toata treaba cu el, l-am pus sa se si intereseze despre terenul pe care ar fi urmat sa se ridice edificiul nostru comun. Totul a mers bine pana la momentul cand a trebuit sa includem ca prioritate in agendele noastre o intalnire spre a demara maretul proiect. Intalnire in Fagaras. Atunci ne-am dat cu totii seama ca e altceva, mult mai greu decat visam noi ca este. Asta e realitatea Hai sa nu mai visam pentru o clipa si sa ne propunem lucruri fezabile, sau sa recunoastem ca visam frumos, altfel, am curajul sa declar ca visam patologic. Multumesc.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
chishu_lica
mesaj 18 Jun 2011, 09:00 PM
Mesaj #1730


Haiduc
**

Grup: Musterii
Mesaje: 63
Inscris: 8 June 11
Forumist Nr.: 24.677



Pelicanule, din partea mea, toata stima! despre acest stagiu al "proiectului" vorbeam si eu - intalnirea aceea - si daca, cu exceptia ta si a inca unui personaj (nu mai caut prin topic), prezenta lui dude era o certitudine, tocmai el, initiatorul topicului, "maretul" (GARGARAGIU) dude a "cotit-o"! nu am indraznit mai devreme sa o spun dar ma bucur ca ai pronuntat cuvantul magic: patologic! e trist sa o spun, da' dude cred ca aici se incadreaza! mai multe iarasi nu indraznesc a spune! sunt o multime ale caror sentimente ar fi, pe buna dreptate, ranite!
cum am mai spus, dude, revin-o cu picioarele pe pamant si fa o cabanuta cu prietenii tai, pe pamant, dar fa-o si reda increderea in tine a celor care au sarit in ajutorul tau!

Acest topic a fost editat de chishu_lica: 18 Jun 2011, 09:01 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Marduk
mesaj 18 Jun 2011, 09:21 PM
Mesaj #1731


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 17.291
Inscris: 9 December 06
Din: Din acest univers.
Forumist Nr.: 9.062



QUOTE(pelicanul @ 18 Jun 2011, 09:38 PM) *
Pelicanul, eu sunt constructor. Pana la acest moment numai in anul asta am dus de la un cap la altul patru obiective.
Nu pot fi de acord cu tine cand spui ca trecerea de la planseta in santier ar fi un pasaj greu si complicat........Asta e realitatea Hai sa nu mai visam pentru o clipa si sa ne propunem lucruri fezabile, sau sa recunoastem ca visam frumos, altfel, am curajul sa declar ca visam patologic.

Corect, hai sa nu mai visam, exista OSB, lemn, vata minerala, lut, paie, pleava, etc. Orice om poate sa-si construiasca o cabana, simpla, solida, ieftina la indemana oricui vrea sa construiasca o cabana.

QUOTE(chishu_lica @ 18 Jun 2011, 10:00 PM) *
..... revin-o cu picioarele pe pamant si fa o cabanuta cu prietenii tai, pe pamant, dar fa-o si reda increderea in tine a celor care au sarit in ajutorul tau!

pana la urma si un bordei poate fi o solutie, la Muzeul Satului se poate vedea un astfel de bordei, care poate satisface o cerinta minima, acela de ai adaposti pe cei care l-au construit.


--------------------
"Problema cu lumea este că proștii și fanaticii sunt īntotdeauna așa de siguri pe ei, īn timp ce oamenii īnțelepți sunt atāt de plini de īndoieli." (Bertrand Russell)

"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

LINEDRONE
Go to the top of the page
 
+Quote Post
chishu_lica
mesaj 18 Jun 2011, 09:49 PM
Mesaj #1732


Haiduc
**

Grup: Musterii
Mesaje: 63
Inscris: 8 June 11
Forumist Nr.: 24.677



@Marduk: sigur ca da man, un bordei de pamant care, sa reunoastem, a adapostit de milenii oameni din toate colturile lumii, nu va ridica probleme de mediu, de urbanism, etc! toti cei care am calatorit in natura am construit din necesitate sau din amuzament un adapost care a rezistat mai mult decat un sezon! cu ceva mai multa atentie si determinare, adapostul de pamant izolat cu cetina, poate fi un prieten de nadejde! la urma urmei, cel ce evadeaza in salbaticie o face pentru a simti ceva din natura ancestrala a omului!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
The Dude
mesaj 19 Jun 2011, 08:28 AM
Mesaj #1733


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 9.057
Inscris: 24 August 06
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 8.595



QUOTE
E o mare greseala in chestiunea afirmata mai sus. O sa explic. In lumea asta isi duc existenta (unele destul de bine..) o sumedenie de firme de constructii. Toate insa au o organizare dispusa spre profit. Nici una nu s-a infiintat cu scopul declarat de a pierde bani.


Nicidecum. Este o afirmatie precisa, concisa si perfect adevarata. Nu vad nicio legatura intre ea si consideratiile care urmeaza…probabil intru sustinerea carcterului ei gresit. Totusi pentru buna ta informare si a celorlalti deopotriva, societatea care a inventat caritatea institutionalizata, a dezvoltat-o si aplicat-o in mod constant provine din tagma constructorilor, nu a bisericii cum indeobste se crede.

Intalnirea ratata din Fagarasi are cauze accidentale. Tu, mai mult decat oricine altcineva stii asta. Ea nu era nici pe departe atat de importanta pe cat lasi sa se creada. In opinia mea, exprimata si anterior initiativei, ea era complet inutila. Ar fi trebuit sa se intample cu investitorul, dar ulterior si el s-a dovedit a fi doar omul de afaceri care in esenta este.

A investigat din mai multe surse, iar ultima data cand l-am intrebat mi-a raspuns pe un ton acuzator: “trebuie sa fi tampit sa cumperi un loc in Fagarasi, cand acolo poti construi oriunde”. Ti-am dat coordonatele lui pe mail…l-ai contactat ?? L-ai convins ??? Iti pare un gest atat de fundamental faptul ca ai apucat sa vorbesti cu niste oameni si ca nu le-ai dus pana la urma clientul promis pe o tipsie de argint ???

Acum imi dau seama ca si tu m-ai confundat cu altcineva. Toate persoanele alea pe care mi le-ai indicat si care aveau lucruri de vanzare…terenuri in principal…ca si cum eu as fi fost un dezvoltator in cautare de asta ceva….

Pelicanul ai toata stima celui mai mare mascarici de pe acest tread (faptul ca ai castigat-o atat de usor ar trebui sa te puna pe ganduri). Ai pierdut insa o buna parte dintra mea. Proiectul tau e o contradictie in termeni. Iti propui sa construiesti intr-un loc virgin, violandu-i astfel intimitatea, in ideea de a i-o proteja. O cabana, oricare ar fi ea, isi pierde identitatea atunci cand trece in drumul ei spre a deveni realitate prin mainile arhitectilor, a supervizorilor, a verificatorilor si a unei sumedenii de constructori improvizati, asociati ad-hoc, cu scop imprecis sau echivoc.

Iti doresc in continuare succes si te astept cu un interes injumatatit sa participi la casa din copac



QUOTE
Asta e realitatea Hai sa nu mai visam pentru o clipa si sa ne propunem lucruri fezabile, sau sa recunoastem ca visam frumos, altfel, am curajul sa declar ca visam patologic.


Iar asta este echivalentul unei jigniri adresate cuiva care merita un cu totul alt tratament. Ma indoiesc ca ai avea vreo calitate (chiar medic fiind) care sa iti permita un astfel de diagnostic. Propune-ti tu lucruri “fezabile” si desparte tu visul frumos, ori patologic, de realiatea obiectiva. Pana faci asta baga de seama ca visul precede realizarea, ca se afla in relatie indisolubila cu ea si ca numai atunci cand relatia asta este absenta visul ramane vis, iar realizarea se face eminamente gresit.

Multumesc.


--------------------
"Te iubesc, Richard Parker. Vei fi mereu cu mine. Fie ca Dumnezeu să te aibă in grijă !"
<arraink@yahoo.com>
Go to the top of the page
 
+Quote Post
The Dude
mesaj 19 Jun 2011, 08:35 AM
Mesaj #1734


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 9.057
Inscris: 24 August 06
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 8.595



In opinia mea, exprimata si prin alte parti, primim cele mai multe din initiativele noastre prin visare, direct de la divinitate.
Revelatia, epifania...in asta constau.

In lumea constructiilor, arhitectii sunt cei care viseaza, proiectantii cei care trebuie sa traduca visul din limbaj divin in limbajul comunicarii, iar constructorii sunt cei care realizaeaza visul...cei care zamislesc, imitand astfel maternitatea.

Proiectul pe care l-am initiat aici este inca in faza de visare...desi mai toate materialele care il vor face real exista deja.
Sa facem asadar lucrurile pe rand si temeinic:



Acest topic a fost editat de The Dude: 19 Jun 2011, 08:37 AM


--------------------
"Te iubesc, Richard Parker. Vei fi mereu cu mine. Fie ca Dumnezeu să te aibă in grijă !"
<arraink@yahoo.com>
Go to the top of the page
 
+Quote Post
The Dude
mesaj 19 Jun 2011, 08:39 AM
Mesaj #1735


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 9.057
Inscris: 24 August 06
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 8.595






Acest topic a fost editat de The Dude: 19 Jun 2011, 09:05 AM


--------------------
"Te iubesc, Richard Parker. Vei fi mereu cu mine. Fie ca Dumnezeu să te aibă in grijă !"
<arraink@yahoo.com>
Go to the top of the page
 
+Quote Post
The Dude
mesaj 19 Jun 2011, 09:07 AM
Mesaj #1736


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 9.057
Inscris: 24 August 06
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 8.595







--------------------
"Te iubesc, Richard Parker. Vei fi mereu cu mine. Fie ca Dumnezeu să te aibă in grijă !"
<arraink@yahoo.com>
Go to the top of the page
 
+Quote Post
chishu_lica
mesaj 19 Jun 2011, 10:04 AM
Mesaj #1737


Haiduc
**

Grup: Musterii
Mesaje: 63
Inscris: 8 June 11
Forumist Nr.: 24.677



"Pelicanul ai toata stima celui mai mare mascarici de pe acest tread" ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif
"In opinia mea, exprimata si prin alte parti, primim cele mai multe din initiativele noastre prin visare, direct de la divinitate." ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif

dude, problema este a ta, retine! ai deschis topicul in 2007, propunand un proiect accesibil oricui! de 3 ani si ceva exista thread-ul cu cabana! daca era doar o discutie despre acest subiect, era totul ok! a devenit suspect numai din momentul in care ai propus realizarea efectiva (daca te-ai fi implicat numai tu, INCA ar fi fost in regula!!!) intr-un efort comun, te-ai eschivat de la intalnirea care ar fi dat un bun start demersului ulterior si, apoi, ai tot crescut dificultatea sarcinii!
man, TU TRAIESTI IN LUMEA VISELOR - si faptul este cu adevarat patologic! ai o mare problema daca nu-ti dai seama de asta sau chiar daca doar te incapatanezi sa o tii pe a ta! eu nu as acorda credibilitate unui om in niciuna din cele doua situatii!!!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
The Dude
mesaj 19 Jun 2011, 10:38 AM
Mesaj #1738


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 9.057
Inscris: 24 August 06
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 8.595



Chisu mic, eu mi-am facut o cabana a mea. Am propus ceva mai tarziu o cabana colectiva si mi-am dat seama ca pentru asa ceva e nevoie de un plan mult mai bine elaborat. Orice constructie in varianta in care s-a discutat atunci presupunea un regim juridic imposibil de realizat astfel incat sa impace pe toata lumea.
Nu m-am eschivat de la nimic...Nu am crezut nicio secunda in alta valoare a acelei intalniri, decat aceea de a ne fi cunoscut. Iata ca acum, aici, am reusit sa facem asta mai bine chiar prin forta imprejurarilor, fara sa mai fie nevoie de vreo deplasare.

Proiectul acela, mult simplificat si cu principalele habe inlaturate se afla in derulare acum...tot aici.
In loc de chibiti intriganti, lui i-ar prinde tare bine niscaiva parteneri..

Acuma, ma minunez de un lucru...poate ma luminezi tu cumva.
Eu vreau sa fac ceva pentru ceilalti. Am cabana mea de care sunt foarte multumit.
Donez aproape toate materialele fara vreo pretentie si suport cea mai consistenta parte a lucrarilor.
Eu singur am rezolvat problema cu parcul, cu locatia, cu acordurile si cu promovarea.
De ce ma acuzi de fapt ??? Ca invit niste oameni care cu un efort minim pot sa fie partasi la ceva de genul asta.
Simplul fapt ca au participat la proiect are sa le justifice efortul. Avantajul ca vor fi bineveniti acolo oricand e basca...

Despre sfaturi, etichetari, jigniri...mai subtire te rog.
Iti faci un deserviciu (nu te pricepi la niciuna cum trebuie) si faci un deserviciu si acestui site, care te-a gazduit cum a putut mai bine

Acest topic a fost editat de The Dude: 19 Jun 2011, 10:39 AM


--------------------
"Te iubesc, Richard Parker. Vei fi mereu cu mine. Fie ca Dumnezeu să te aibă in grijă !"
<arraink@yahoo.com>
Go to the top of the page
 
+Quote Post
The Dude
mesaj 19 Jun 2011, 10:43 AM
Mesaj #1739


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 9.057
Inscris: 24 August 06
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 8.595





Studiind mai atent acest detaliu al uneia dintre pozele postate anterior, constat ca sistemul asta poate functiona foarte bine si rasturnat cu sufe in loc de grinzi. Oricum as da-o insa se pare ca va trebui sa renunt la sufe, desi imi este tare oftica pentru faptul ca le-am carat pana acolo degeaba.


--------------------
"Te iubesc, Richard Parker. Vei fi mereu cu mine. Fie ca Dumnezeu să te aibă in grijă !"
<arraink@yahoo.com>
Go to the top of the page
 
+Quote Post
pelicanul
mesaj 19 Jun 2011, 11:30 AM
Mesaj #1740


Vataf
***

Grup: Membri
Mesaje: 244
Inscris: 2 November 10
Din: Arad
Forumist Nr.: 18.990



[quote name='The Dude' daca agenda are sa iti permita va fi o onoare pentru mine sa participi la initiativa lansata aici.
[/quote]

totul e ok, din toate punctele de vedere.
eu nu am nici o problema cu nimeni si nici nu am lansat nici un fel de atac. am spus doar strict ceea ce s-a intamplat in trecut si mi-am lansat un punct de vedere la care cred ca oricine are dreptul. ca lucrurile pot fi asezate in asa fel incat, uitandu-te dintr-un anumit unghi, poti sa le vezi cum convine - iarasi poate fi adevarat.
cu alte cuvinte, nu sunt ranchiunos, dar nu uit.
am o singura intrebare, ca urmare a extrasului de mai sus dintr-un post, in virtutea faptului ca intr-o lume reala, proiectele reale si fezabile au nevoie de un timp fizic spre a fi puse in practica. intrebarea mea contine un singur cuvant---CAND?
spre exemplu, munca de ridicare a refugiului din Retezat incepe in 11 iulie 2011, la ora 11 a.m., cand echipele de voluntari reunite se vor intalni la baraj Gura Apei, pentru a accede spre munte. Intrebarea mea referitoare la proiectul din Piatra Craiului comporta doar un raspuns pragmatic, care sa precizeze demararea unei actiuni, oricare ar fi ea. Multumesc din nou.

Acest topic a fost editat de pelicanul: 19 Jun 2011, 12:08 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
chishu_lica
mesaj 19 Jun 2011, 12:01 PM
Mesaj #1741


Haiduc
**

Grup: Musterii
Mesaje: 63
Inscris: 8 June 11
Forumist Nr.: 24.677



"Nu m-am eschivat de la nimic...Nu am crezut nicio secunda in alta valoare a acelei intalniri, decat aceea de a ne fi cunoscut. Iata ca acum, aici, am reusit sa facem asta mai bine chiar prin forta imprejurarilor, fara sa mai fie nevoie de vreo deplasare.

Proiectul acela, mult simplificat si cu principalele habe inlaturate se afla in derulare acum...tot aici.
In loc de chibiti intriganti, lui i-ar prinde tare bine niscaiva partener"


NO COMENT

dude ca sa redobandesti credibilitatea acestui post, demareaza si finalizeaza proiectul comun, fie si cabana in copac sau unde mai vrei tu! cat despre visele si proiectele tale personale, nu am nimic de reprosat! restul postarilor tale sunt (in buna masura....) OK!!! devil.gif
cat despre shufe, sunt o alegere neinspirata - ia gandeste-te putin la acoperis! e mai buna varianta cu barne sub platforma: lemnul rezista bine la compresie, plus ca eforturile nu vor fi preluate doar de suruburi, ci si de capetele barnelor; in varianta suspendata pe langa efortul suportat de shufa si suruburi, acestea din urma ar putea sa despice lemnul pe directia fibrei!

P.S. voi fi la fel de "acid" in ceea ce te priveste, daca o dai cotita din nou! finalizeaza proiectul si demonstreaza celor care te respecta ca nu au de a face doar cu un visator! sincer, bafta! aaa, sa stii ca voi ramane mascariciul forumului! imi place teribil sa fac bashcalie ieftina de aia care o iau "pe aratura"! si inca ceva: pe langa multe alte, nu se scrie "metrii" ci "metri" si nu "vi" ci "vii" - vezi, am fost totusi gentleman, astea nu au constituit subiecte de "ieftina ironie"!

Acest topic a fost editat de chishu_lica: 19 Jun 2011, 12:09 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
pelicanul
mesaj 19 Jun 2011, 12:07 PM
Mesaj #1742


Vataf
***

Grup: Membri
Mesaje: 244
Inscris: 2 November 10
Din: Arad
Forumist Nr.: 18.990



QUOTE(The Dude @ 19 Jun 2011, 09:28 AM) *
Nicidecum. Este o afirmatie precisa, concisa si perfect adevarata. Nu vad nicio legatura intre ea si consideratiile care urmeaza…probabil intru sustinerea carcterului ei gresit. Totusi pentru buna ta informare si a celorlalti deopotriva, societatea care a inventat caritatea institutionalizata, a dezvoltat-o si aplicat-o in mod constant provine din tagma constructorilor, nu a bisericii cum indeobste se crede.

cine a dorit sa inteleaga, a inteles din prima ceea ce am vrut eu sa zic. o firma lucreaza pentru bani si de aceea, ca sa supravietuiasca, daca e de constructii va construi, daca e medicala va incerca sa trateze, samd. un proiect de tip non-profit, cum sunt cele de aici, are nevoie de mult mai mult decat de a te trezi dimineata si de a constientiza ca pentru a trai trebuie sa muncesti. in primul rand un proiect non-profit are intr-adevar nevoie de vise, de planuri, dar marele pas la punerea in practica necesita ceva ce nu am intanit inca, asta si pentru ca n-am avut prilejul dat de o intalnire face to face - seriozitate, implicare. in caz contrar raman doar visele si perpetuand in ele si pacalind si pe altii mai creduli (*categorie in care ma includ..), sigur ca risti sa fi catalogat in diverse moduri


Intalnirea ratata din Fagarasi are cauze accidentale. Tu, mai mult decat oricine altcineva stii asta.

nu stiu nimic despre acest fapt, dar sigur ca totul e interpretabil - stiu doar ca eu am plecat impreuna cu sotia si fetita de 1,5 ani inspre locatia discutata timp de 3 saptamani in prealabil si pe drum am aflat ca voi fi singurul participant la discutii..


Ea nu era nici pe departe atat de importanta pe cat lasi sa se creada. In opinia mea, exprimata si anterior initiativei, ea era complet inutila. Ar fi trebuit sa se intample cu investitorul, dar ulterior si el s-a dovedit a fi doar omul de afaceri care in esenta este.

nicaieri nu apare asa ceva in discutiile avute...sau daca cineva s-a gandit in acest fel, nu a spus-o.


A investigat din mai multe surse, iar ultima data cand l-am intrebat mi-a raspuns pe un ton acuzator: “trebuie sa fi tampit sa cumperi un loc in Fagarasi, cand acolo poti construi oriunde”. Ti-am dat coordonatele lui pe mail…l-ai contactat ?? L-ai convins ??? Iti pare un gest atat de fundamental faptul ca ai apucat sa vorbesti cu niste oameni si ca nu le-ai dus pana la urma clientul promis pe o tipsie de argint ???

Acum imi dau seama ca si tu m-ai confundat cu altcineva. Toate persoanele alea pe care mi le-ai indicat si care aveau lucruri de vanzare…terenuri in principal…ca si cum eu as fi fost un dezvoltator in cautare de asta ceva….

Aici e o totala varza sau saramura si nici nu mai comentez. La vremea respectiva totul a curs inspre acesle investigatii. Ce sa vorbesc eu cu un om care mi-a fost recomandat de o alta persoana pe care nici macar nu am reusit sa o intalnesc...?


Pelicanul ai toata stima celui mai mare mascarici de pe acest tread (faptul ca ai castigat-o atat de usor ar trebui sa te puna pe ganduri). Ai pierdut insa o buna parte dintra mea.

Nu am urmarit nici un fel de apreciere sau stima din fata nimanui. Habar nu am cine e persoana descrisa si habar nu am (din pacate) cine esti si ce reprezinti domnia ta. Oamenii isi pot insa forma niste pareri chiar si in functie de ceea ce scrii. Unii isi fac pareri si in functie de ceea ce (nu) faci


Proiectul tau e o contradictie in termeni. Iti propui sa construiesti intr-un loc virgin, violandu-i astfel intimitatea, in ideea de a i-o proteja. O cabana, oricare ar fi ea, isi pierde identitatea atunci cand trece in drumul ei spre a deveni realitate prin mainile arhitectilor, a supervizorilor, a verificatorilor si a unei sumedenii de constructori improvizati, asociati ad-hoc, cu scop imprecis sau echivoc.

multumesc mult de aprecieri. nu esti singurul care gandeste astfel, doar ca esti cel mai putin in masura sa faca aceste aprecieri, pentru ca nici macar nu stii despre ce e vorba. totusi, cred ca exista oameni mult mai competenti, care pot decide daca restaurarea unei stane e cazul sa fie facuta sau nu si deasemenea sa i se dea un rol de refugiu turistic...nu aprofundez, insa Muzeul de Etnografie si Administratia Parcului National Retezat care si-au dat girul pentru ca acest proiect sa se desfasoare au in ochii mei o mai mare credibilitate decat orice persoana ascunsa dupa o sticla si niste taste, care considera ca o intalnire directa spre a pune pe roate un proiect discutat nu are importanta. eu sunt obisnuit sa lucrez cu oamenii si din experienta spun ca linia de comunicare care aduce cele mai mari urmari (beneficii) este cea directa. asa am procedat si in acest proiect care se afla acum pe rol - am vorbit direct, fata in fata si am dat mana cu toti cei implicati-peste 100 de oameni.


Iti doresc in continuare succes si te astept cu un interes injumatatit sa participi la casa din copac

Fac o declaratie. Am trecut de faza cu casele in copac - am avut una cand eram copil, construita impreuna cu gasca din cartier, pe malul Muresului. A tinut vreo 2 veri, apoi s-au rupt crengile care o sustineau. Poate si de aceea am rezerve in a aprecia un astfel de proiect. Experienta este un alt atu de care e bine sa tii seama cand pornesti la o treaba.


Iar asta este echivalentul unei jigniri adresate cuiva care merita un cu totul alt tratament. Ma indoiesc ca ai avea vreo calitate (chiar medic fiind) care sa iti permita un astfel de diagnostic.

Nu stiu de ce ne simtim obligati sa facem echivalari. Realitatea nu poate fi niciodata o jignire - cel mult poate fi cauzatoare de dureri, insa uneori si acestea pot fi benefice pe termen lung - de exemplu pot determina trezirea.



Propune-ti tu lucruri “fezabile” si desparte tu visul frumos, ori patologic, de realiatea obiectiva. Pana faci asta baga de seama ca visul precede realizarea, ca se afla in relatie indisolubila cu ea si ca numai atunci cand relatia asta este absenta visul ramane vis, iar realizarea se face eminamente gresit.

OK, o sa ma stradui
Marius Orban



Multumesc.


Acest topic a fost editat de pelicanul: 19 Jun 2011, 12:12 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
chishu_lica
mesaj 19 Jun 2011, 10:44 PM
Mesaj #1743


Haiduc
**

Grup: Musterii
Mesaje: 63
Inscris: 8 June 11
Forumist Nr.: 24.677



@Pelicanul: uite, am inceput sa "sap" mai mult in HAN; surprise!!! dude "baga" la greu!! am citit si acest topic, initiat tot de dude:

http://www.hanuancutei.com/forum/content/D...64/Rudolf-Hess/

cititi si va minunati! blink.gif dude e omul caruia ii place sa vorbeasca (scrie, in acest caz); daca nu esti de acord cu el.... aplica tratamentul forte: "tu ai alta treaba si/sau talente si eu te retin!" (vezi replica data lui Marduck, pagina 13 a topicului, datata 12 Mar 2011, 07:32 PM).

sunt tot mai convins, avand in vedere frecventa postarilor, orele neobisnuite la care au fost scrise, ca adevarata slujba a omuletului este cea de forumist, foloseste copy-paste la greu (ca si pe acest topic), doreste cu orice chip sa epateze....

ce am eu cu omuletul dude? m-a indus in eroare la inceputul acestui topic, pe care l-am citit pe "indelete" de-a lungul a cateva saptamani! lectura pasionanta despre construirea unei cabane, a fost treptat inlocuita de o usoara suspiciune in priviinta tipului, fiind total inlocuita in momentul de fata de o totala desconsiderare! mad.gif mad.gif dude, esti bolnav frate, este clar ca, pentru tine, limita dintre realitate si halucinatie nu exista! sper sa se lamureasca tot mai multi ca totusi esti un caz patologic real! blink.gif blink.gif blink.gif

lasa cabanele, pe hess - fotografiile facute in preajma finalului vietii sale, infatiseaza chiar un personaj ravasit de nebunie si mai ales net-ul, socializeaza si tu, prinde un peste pe malul unui lac si discuta cu partenerii de pescuit despre vreme, despre fotbal sau politica! altfel o sa ai soarta lui hess! thumb_yello.gif

daca nu ma crezi, sunt arianul trimis sa te "domoleasca"! jamie.gif jamie.gif ce o sa faci, o sa scrii o noua carte despre teoria conspiratiei extraterestre? rofl.gif rofl.gif

da' probabil ca deja ti-a venit mintea la cap si ai inceput in sfarsit, dupa numeroase indemnuri, sa construiesti cabanuta in copac! devil.gif devil.gif devil.gif

Acest topic a fost editat de chishu_lica: 19 Jun 2011, 10:45 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kcapone
mesaj 20 Jun 2011, 07:56 AM
Mesaj #1744


Vornic
****

Grup: Membri
Mesaje: 281
Inscris: 6 August 10
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 17.639



Mai oameni buni, simt nevoia sa-l apar pe Dude. Fara pagina asta de han si fara aprecierile lui eu unul as fi facut multe greseli. Din nepricepere evident. Priceperea lui, atat cat este ea, mie mi-a fost de un real folos. Am fost in "zona lui" si realitatea e aia spusa de el, verificata personal. La modul practic omul asta m-a ajutat cu multe pagini scrise, cu schite, desene de mana, mi-a dat contacte. Toata stima! Daca tinem cont fie si numai de faptul ca spune aici toate cate le spune, cu copy paste sau fara, in mod gratuit, merita respect. Eu unul il respect. Ca are si defecte e firesc; cine nu are? Vorbind de chestiuni practice, e drept ca pare a nu se implica, ori chiar nu vrea sa se implice prea mult...din motivele lui. De ce oare nu luati insa partea buna a realitatii?, ajuta si el in limitele lui, dar ajuta totusi. Cabana lui Dude, eu si all am vazut-o...exista!!... si ofera o priveliste de invidiat. E construita intr-o coasta unde intr-adevar numai un visator ar fi avut curajul sa construiasca. PE all l-a dus de mana la un localnic sa cumpere teren ieftin si bun si nu teren prost si scump de pe net.
Pelicanul e un om foarte.. practic, il stimez si invidiez pentru asta deopotriva. Am mai spus-o. Nu am vazut insa nimic postat pe aici care sa ii ajute si pe ceilalti. Posibil sa nu fi vazut eu, dar din cate imi amintesc a propus un grup de lucru pe yahoo. De ce? Da-le si celorlalti ceva de la tine; fa un cadou, chiar daca iti ia timp! Zi pelicane cum ai facut ce ai facut, poate ca unora le-ar fi de folos. Nu mai stiu ce specializare medicala ai dar macar de acolo baga ceva practic in ton cu topicul. Ai si experienta de om de munte....deci ai putea de exemplu sa scri ceva de genul..."daca sunteti la munte si vreti sa va faceti cabana la jdechilometrii de prima casa si vi se intampla nu stiu ce, faceti asa" Sau tu chishu_lica, daca ai ceva pricepere, si imi pare ca ai, zi-ne si noua ca s-o folosi cineva de informatiile tale. Si sa sti ca persoana aia chiar a ..."crapat" ... Nu am nimic cu critica, atat timp cat este constructiva. Ce vreti sa obtineti tot criticand omul? Daca o faceti numai asa ca v-a dezamagit pe voi si asteptarile voastre...nu e constructiv. Patologic?....o fi. Si ce daca!

Toate bune va doresc!

Acest topic a fost editat de kcapone: 20 Jun 2011, 08:58 AM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
The Dude
mesaj 20 Jun 2011, 08:11 AM
Mesaj #1745


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 9.057
Inscris: 24 August 06
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 8.595



Zicem no coment, dar scriem "no comment"...asta asa, in completarea unor chitibusuri.
All, cand am zis de betivani nu la tine m-am referit, ci la cel care umbla nauc pe aici, din perete in perete....Te pretuiesc la fel de mult in ciuda unor derapaje, care pana la urma fac parte din personajul propus de tine.

Pelicanul...ma fac cu nu am citit postul ala lung si cu mult rosu si raspund direct la intrebarea ta: Candva in septembrie..nu pot spune exact.
Parafrazand un cantec celebru "September belongs to me", numai ca in luna aia trebuie musai sa ajung si in Olanda si in Bulgaria...septembrie asadar.
Da nu iti face mari planuri...sti cum e cu visatorii (patologici, sau nu).

Vad, ca lumea e mai preocupata de personajul Dude decat de tema acestui topic.
Ca un tip disciplinat, cu mare respect fata de realitate chiar daca aparent ea pare sa stea departe de mine, eu unul raman on topic.

Sufele au avantajul lor. Pe langa acela ca exista, ele pot asigura libertatea de miscare a cabanei la solicitarile dinamice.
Un lucru important, daca dorim ca aceasta cabana sa dureze ceva mai mult decat doua sezoane.
Vor fi furtuni si uragane...sunt inerente in zona, iar in ultima vreme se petrec chiar neasteptat de des.
Nu e o renuntare usoara....

Pentru toata lumea.
Proiectul e in derulare si a angajat deja oficial persoane cu putere de decizie.
Nu am nici cea mai vaga intentie de a precipita lucrurile numai pentru ca unuia sau altuia i se pare ca povestea taraganeaza.
Crezul meu este ca numai un proiect bine facut poate asigura o treaba de calitate si realizabila in cel mai scurt timp posibil.

Cand momentul are sa vina am sa lansez oferta publica pentru restul de lucrari.
Pana atunci voi comenta aici fiecare dintre solutiile pe care nu sunt sigur (ascensorul nu e una dintre ele) pentru a gasi rezolvari.
Alt crez al meu imi spune mereu ca mai multe minti sunt totdeauna mai bune decat una singura, indiferent de calitatea lor...

Acest topic a fost editat de The Dude: 20 Jun 2011, 09:26 AM


--------------------
"Te iubesc, Richard Parker. Vei fi mereu cu mine. Fie ca Dumnezeu să te aibă in grijă !"
<arraink@yahoo.com>
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Erwin
mesaj 20 Jun 2011, 08:16 AM
Mesaj #1746


Cronicar
******

Grup: Admin
Mesaje: 5.082
Inscris: 26 December 05
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 7.531



Offtopic
kcapone, Pelicanul a deschis un topic cu informaţii despre ceva la care se pricepe şi pe care o vreme l-a susţinut, cāt exista un interes, despre echipamentul de munte. Şi aici a postat poze cu adăposturi şi a participat constructiv la discuţii, povestind din experienţa sa. Nu este bine să judecăm oamenii după aparenţe! Nu ştim mai nimic (adevărat) despre ei atāt timp cāt nu am făcut cunoştinţă personal, am interacţionat īn vreun fel. Pe forum nu este bine deloc să facem niciun fel de referiri la oamenii care scriu, de asta există o regulă īn regulament.

Revenind la topic, toţi aveţi dreptatea voastră īn ceea ce privesc criticile sau informaţiile aduse. The Dude a lansat o provocare. Dacă nu va fi construită o cabană īn copac, cu toţii am petrecut clipe frumoase īncercānd să ne-o imaginăm, aşa că suntem mai cāştigaţi decāt fără el. Satisfacţia va fi cu mult mai mare dacă cineva o şi construieşte. Pentru mine, din varii motive, cel puţin o vreme, e doar un vis. Asta nu mă opreşte să particip la discuţie.



--------------------
pantha rhei
Universul Fractal
The universe appears to be fractal, cyclic and self-regenerating. Implied is that it is eternal and infinite.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
The Dude
mesaj 20 Jun 2011, 08:25 AM
Mesaj #1747


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 9.057
Inscris: 24 August 06
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 8.595



Kapone...iti multumesc de interventie. O iau ca pe un cadou: ieri a fost ziua mea.
Totul este exact asa cum spui.... thumb_yello.gif


--------------------
"Te iubesc, Richard Parker. Vei fi mereu cu mine. Fie ca Dumnezeu să te aibă in grijă !"
<arraink@yahoo.com>
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kcapone
mesaj 20 Jun 2011, 08:32 AM
Mesaj #1748


Vornic
****

Grup: Membri
Mesaje: 281
Inscris: 6 August 10
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 17.639



Erwin ai dreptate. Multumesc ca mi-ai amintit. Pelicanu, imi cer scuze.

Revenid la cabana din copac mie unul mi-a r fi frica sa dorm in ea noaptea... Ziua hai ca merge, ne jucam si noi...si sper sa ma ajute Dumnezeu sa am mintea de a ma putea juca pana oi da coltul, dar noaptea..sa mai si fie vant puteric ploaie, traznete...nu mi-as lasa acolo nici fotografia.

dance.gif drunk.gif yay.gif 39.gif woot_jump.gif ani.gif lmani.gif

Sa traiesti sanatos si voios The Dude !!!

Acest topic a fost editat de kcapone: 20 Jun 2011, 08:36 AM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
The Dude
mesaj 20 Jun 2011, 08:49 AM
Mesaj #1749


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 9.057
Inscris: 24 August 06
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 8.595



Mercic Kcapone thumb_yello.gif

Acum, in copac sau nu, cand esti intr-un adapost in munte pe timp de furtuna, ai intodeauna un sentimen fals si straniu de siguranta.
In cabana mea, cand se intampla asta, ma imaginez ca intr-o nava spatiala care calatoreste printre stele.
A fost funny cand a dat o grindina cat oul de prepelita si eu "visam" ca e o ploaie de meteoriti...sau ca trec printr-un camp de asteroizi.

Frica apare numai cand te bagi in seama cu ea..Voi deschide un topic despre asta, dar mai inainte trebuie sa imi fac ordine prin poze.


--------------------
"Te iubesc, Richard Parker. Vei fi mereu cu mine. Fie ca Dumnezeu să te aibă in grijă !"
<arraink@yahoo.com>
Go to the top of the page
 
+Quote Post
pelicanul
mesaj 20 Jun 2011, 09:00 AM
Mesaj #1750


Vataf
***

Grup: Membri
Mesaje: 244
Inscris: 2 November 10
Din: Arad
Forumist Nr.: 18.990



QUOTE(The Dude @ 20 Jun 2011, 09:25 AM) *
Kapone...iti multumesc de interventie. O iau ca pe un cadou: ieri a fost ziua mea.
Totul este exact asa cum spui.... thumb_yello.gif


LA MULTI ANI!
Go to the top of the page
 
+Quote Post

80 Pagini V  « < 48 49 50 51 52 > » 
Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 20 April 2024 - 05:18 AM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman