HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

> Informatii SubForum

Acest Subforum este dedicat discutiilor având ca temă principală Politica Interna. Vă invităm să folositi un limbaj decent. Dacă este cazul, contraziceti argumentat idei, nu atacati forumisti. Totodată, vă rugăm să nu citati mesajul imediat precedent, iar, in cazul articolelor din ziare, redati numai paragrafele importante, nu intreg articolul si mentionati sursa. Vă invităm la un dialog care să promoveze Arta de a conversa!

346 Pagini V  « < 230 231 232 233 234 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Traian Basescu, Presedintele Romaniei, va fi sau nu un presedinte bun?!
Johann_Moritz
mesaj 4 Dec 2009, 04:09 PM
Mesaj #8086


[kumarbi]
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.047
Inscris: 24 October 08
Forumist Nr.: 12.188



QUOTE(abis @ 4 Dec 2009, 03:35 PM) *
Sau legislatia este proasta - ia si varianta asta in calcul.

In cazul asta, parerea mea e ca nu legislatia a fost problema. Ceea ce nu inteleg eu e cum a castigat ala pe actiune in revendicare din moment ce el nu mai detinea terenul cu niciun titlu.
Altfel, sunt multe procese facute praf din cauza legislatiei.

marduk: Ministerul de finante se poate indrepta cu actiune in regres impotriva celor vinovati de situatia creata. In situatia data insa, cei din comisiile de fond funciar ar putea ajunge sa plateasca banii aia, mai degraba nevinovati, pt. ca problema lor si a celui care a castigat la CEDO e ca celalalt a castigat pe calea revenidicarii. De fapt, in opinia mea, daca comisiile pun sentinta in executare ii fac o defavoare, pt. ca il vor lasa fara nimic. Daca nu o pun, platesc ei.
Incurcate sunt, de prea multe ori, caile justitiei.

Ma gandeam, cand ajung acasa sa deschid un topic cu sentinte "amuzante" ca mai stiu cateva. Sa vad pe unde il pun.


--------------------
Las cabezas frías de la flor están lloviendo sobre mi corazón. Hoyo
del Oh de la ruina, cueva feroz del naufragado.
-----------------------------------------------------------------------------
Usted tragó todo, como distancia. Como el mar, como tiempo. ˇEn
usted todo se hundió!


^^^so not true!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Marduk
mesaj 4 Dec 2009, 05:17 PM
Mesaj #8087


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 17.291
Inscris: 9 December 06
Din: Din acest univers.
Forumist Nr.: 9.062



QUOTE(kumarbi @ 4 Dec 2009, 04:09 PM) *
QUOTE
Ministerul de finante se poate indrepta cu actiune in regres impotriva celor vinovati de situatia creata. In situatia data insa, cei din comisiile de fond funciar ar putea ajunge sa plateasca banii aia, mai degraba nevinovati.....................................
mad.gif
"Incurcate sunt, de prea multe ori, caile justitiei."





--------------------
"Problema cu lumea este că proștii și fanaticii sunt întotdeauna așa de siguri pe ei, în timp ce oamenii înțelepți sunt atât de plini de îndoieli." (Bertrand Russell)

"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

LINEDRONE
Go to the top of the page
 
+Quote Post
actionmedia
mesaj 4 Dec 2009, 11:28 PM
Mesaj #8088


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 5.298
Inscris: 9 June 04
Forumist Nr.: 3.787



QUOTE(soimos)
De cine sa fiu dezinformat ...de dchii si urechile mele?

Hmmm, cred ca mai degraba de niste idei preconcepute... thumb_yello.gif

QUOTE
Nu de alta dar si in duelul de ieri Basescu a repetat de 2 x acest faptul ca nu va tine cont de majoritati parlamentare!

Pai daca mai ai posibilitatea sa revezi sau sa recitesti acele afirmatii te sfatuiesc sa o faci. Vei fi surprins sa constati ca nu a spus chiar asa. Dar chiar si daca ar fi spus, ramane o simpla declaratie politica. De aici si pana la concretizare e cale lunga.

QUOTE
afirmand ca majoritatea parlamentara E TOXICA

Atata timp cat acea majoritate nu respecta vointa alegatorilor care a trimis-o in parlament, are dreptate. Dar si aceasta este o simpla declaratie. A facut multe astfel de declaratii si in cei 5 ani de mandat. Ti se pare ca acum este mai multa dictatura decat in 2005?

QUOTE
si daca nu sti nici macar ca in scandalul cu tupeista Udrea comisia condusa de Orban a fost spionata chiar in incinta Parlamentului unde este asigurata prin Constitutie libertatea ca orice parlamentar sa aibe libertate totala in exprimare ... atunci revin-o si iti dau niste linkuri ...dar daca nu suporti adevarul ...sau daca esti atat de rupt de realitate incat nu cunosti realitatea ...mai bine nu mai posta ...nu de alta dar te autoblamezi ...si e pacat !

Spre deosebire de tine eu nu sunt postac profesionist si nu primesc bani pentru a scrie pe forum. Doar imi exprim opiniile si cantaresc la rece fiecare detaliu-
Recunosc ca despre acest subiect nu sunt prea bine informat. Dar din ce scrii acolo, in primul rand, nu vad legatura cu Basescu, iar in al doilea rand, nu vad cu ce a fost ingradita libertatea de exprimare... Poti sa explici cu cuvintele tale, in ce fel a fost implicat Basescu in treaba asta si in ce fel a fost ingradita libertatea de explrimare?


--------------------
viata e simpla si misto!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Promo Contextual
mesaj 4 Dec 2009, 11:28 PM
Mesaj #


ContextuALL









Go to the top of the page
 
Quote Post
Soimos
mesaj 5 Dec 2009, 12:02 AM
Mesaj #8089


Haiduc
**

Grup: Musterii
Mesaje: 64
Inscris: 19 August 06
Din: Timisoara
Forumist Nr.: 8.576



QUOTE(actionmedia @ 4 Dec 2009, 11:28 PM) *
Hmmm, cred ca mai degraba de niste idei preconcepute... thumb_yello.gif

Idei preconcepute care sunt confirmate si de mass-media ...hmmm ...oare nu ma supraapreciezi?

QUOTE
Dar chiar si daca ar fi spus, ramane o simpla declaratie politica. De aici si pana la concretizare e cale lunga.

Chiar asa?
Adica in bataia de joc a majoritatii parlamentare el isi propune propriul sau guvern minoritar si tu zici ca asta e simpla declaratie politica?

QUOTE
Atata timp cat acea majoritate nu respecta vointa alegatorilor care a trimis-o in parlament, are dreptate.

Si cum afla el Basescu care este astazi vointa alegatorilor?
Cautand sub fusta lui Udrea sau cautand unele tiganci imputite la pasarica ...sau poate dand un cap in gura arabilor ?
Scuze ca te ironizez ...dar se poate sa nu sti ca atunci cand eu am ales in mod uninominal un parlamentar i-am dat un mandat valabil pe 4 ani, timp in care orice hotare a acestui parlamentar este considerata ca fiind a mea ca fiind facuta ptr mine si in numele meu ...asta ptr ca el are MANDATUL meu

QUOTE
Ti se pare ca acum este mai multa dictatura decat in 2005?

Evident!
In 2005 si pana atunci majoritatea parlamentara era sfanta, si nu era la cheremul unui smecher prea prost si prea nesimtit ptr a scoate tara din criza asa cum singur recunoaste:Nici eu si nici guvernul si nici Banca Nationala nici nu am incercat sa scoatem tara din criza...Ludus 5 Oct. 20091
Si sa continui ...nu erau inca legi pentru ascultarea telefoanelor celulare si intregistrari ale postei electronice, si mai ales nu era inca aceasi frica de a vorbi si a fi inregistrat.
Adica acum incep sa ma simt din nou ca pe vremea lui ceasca...nu ti se pare grav asta?

QUOTE
Spre deosebire de tine eu nu sunt postac profesionist si nu primesc bani pentru a scrie pe forum. Doar imi exprim opiniile si cantaresc la rece fiecare detaliu-

Nu este nicio deosebire ...daca sti vre-un prpst dispus sa ma plateasca bine sa o fac ...spune-i sa imi lase oferta sa de preturi pe PM!
QUOTE
.. Poti sa explici cu cuvintele tale, in ce fel a fost implicat Basescu in treaba asta si in ce fel a fost ingradita libertatea de explrimare?

Pot si asta !
De exemplu Basescu in loc sa se lupte cu contracandidatii sai la functia de presedinte , el a gasit de cuvinta sa atace presa printr-o campanie exact ca in anii stalinismului.

Dar evident ca ptr tine nici asta nu conteaza dupa cum nu conteaza nici faptul ca Basescu este un mincinos alunecos si unul care si-a tras avantaje si foloase necuvenite de pe pozitia care o are (vezi casa din mihaileanu) si acuzatia de instrainare a flotei actiune in care a fost salvat de prietenul sau Shogunul care a luat asupra sa toate acuzatiile.

Ti se pare corect sa alegi un murdar compromis in loc sa dai sansa unei noi coalitii conduse de un independent si care este constituita din oameni fara dosare penale si asupra carora nu planeaza acuzatii de furt?
Gasesti ca este mai moral sa votezi un patat de dalmatian?
Ce caracter poae avea acea persoana care sprijina un smecher mincinos acuzat de furturi in loc sa isi intoarca fata de la un asemenea neom?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
actionmedia
mesaj 5 Dec 2009, 12:44 AM
Mesaj #8090


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 5.298
Inscris: 9 June 04
Forumist Nr.: 3.787



QUOTE(Soimos @ 5 Dec 2009, 12:02 AM) *
Idei preconcepute care sunt confirmate si de mass-media ...hmmm ...oare nu ma supraapreciezi?


Care mass-media? Aia aservita? Te-ai intrebat daca nu cumva e invers? Adica Massmedia ti-a creat acele idei precuncepute nu ti le-a confirmat. Incearca sa privesti lucrurile obiectiv. Poti? Nu poti. Esti orbit de ura, de vede asta din felul in care postezi.

QUOTE
Adica in bataia de joc a majoritatii parlamentare el isi propune propriul sau guvern minoritar si tu zici ca asta e simpla declaratie politica?


Esti in eroare. Basescu nu porpune niciun guvern. Tot ce face este sa desemneze un Prim Ministru, in mod constitutional. Majoritatea aceea parlamentara despre care spui ca isi bate joc, poate foarte simplu sa respinga cabinetul acelui PM desemnat. Care e problema?

QUOTE
Si cum afla el Basescu care este astazi vointa alegatorilor?

Din referendum, ascultand oamenii, pe baza programului cu care a fost ales in 2004. Sunt mai multe aspecte.

QUOTE
In 2005 si pana atunci majoritatea parlamentara era sfanta, si nu era la cheremul unui smecher prea prost si prea nesimtit

Sigur ca da, era la cheremul unui homosexual arogant si nesimtit care ne invita pe toti sa ii numaram ouale si care acum are sanse sa revina intr-o functie influenta in stat. De asemenea era la cheremul unui bolsefic, autoproclamat sarac si cinstit, in realitate diabolic si comunist, omul care a adus minerii in bucuresti. Ce usor treci cu vedere perioada Nastase in care nici macar presa nu avea tupeul sa zica ceva, ce sa mai zicem de opozitia redusa la tacere?
Dar sa ne intoarcem in zilele noastre. Ce a facut Basescu ca sa obstructioneze majoritatea parlamentara in ultimii 5 ani? Nu cumva acea majoritate l-a si suspendat? Nu cumva acea majoritate a votat o motiune de cenzura si a facut sa cada primul guvern din istoria post decembrista a Romaniei? Cum poti sa spui ca in ultimii 5 ani majoritatea parlamentara a fost la cheremul lui Basescu? Pe ce te bazezi? Repet. Ori miti cu nerusinare. Asa cum a facut Geoana pe toata perioada campaniei, ori esti dezinformat, manipulat de massmedia aservita. Mai schimba canalul Nu te mai uita atata la antenele lui Voiculescu.

QUOTE
Si sa continui ...nu erau inca legi pentru ascultarea telefoanelor celulare si intregistrari ale postei electronice, si mai ales nu era inca aceasi frica de a vorbi si a fi inregistrat.
Adica acum incep sa ma simt din nou ca pe vremea lui ceasca...nu ti se pare grav asta?

Pai stai putin. Cine face legile in Romania? Presedintele sau Parlamentul? Si pe urma ce contin acele legi? Stii? Inainte sa existe ele nu cumva era un vid legislativ exploatat dupa bunul plac de unii sau de altii? Despre ce vorbim aici?

QUOTE
De exemplu Basescu in loc sa se lupte cu contracandidatii sai la functia de presedinte , el a gasit de cuvinta sa atace presa printr-o campanie exact ca in anii stalinismului.

Pai ce legatura are asta cu microfoanele din parlament sau ce ai zis tu acolo? Ocolesti subiectul? Tipic pentru aia care doar denigreaza, fara sa aduca argumente.
Dar hai sa vorbim si despre faptul ca Basescu "a gasit de cuviinta sa atace presa". In ce fel a atacat presa mai exact? Prin declaratii nu? Mai cunosti si alte mijloace? Daca mai stii, te rog sa le prezinti aici.
Deocamdata ma refer la declaratii. Basescu declara ca presa este aservita unor moguli. Presa declara ca Basescu are mogulii lui. Daca te uiti la intreaga presa din Romania, vezi ca peste 80% din massmedia il injura, il critica sau il vorbeste de rau pe Basescu, in toti acesti ani. Daca ai fi in locul lui Basescu, cum ai reactiona la aceste atacuri ale massmedia asuprea ta? Ai pleca capul spasit si le-ai da satisfactie sau ai declara ca ziaristii mint?
Bun, Basescu a ales sa riposteze, crezi ca asa ar proceda un potential dictator? S-ar lua la harta cu presa, pe fata, in vazul tuturor, ca la piata? Asta este metoda stalinista pe care o clamezi? Te inseli. Metoda stalinista este cea practicata de Nastase in 2000-2004. Atunci intr-adevar libertatea de exrprimare era mult ingradita, dar in mod discret, astfel incat prostimea sa nu stie ce se intampla. Prin contracte de publicitate de stat, prin plasarea unor oameni cheie in diverse functii, prin mita, amenintari, arestari, presa a fost redusa la tacere in vremea lui Nastase. Deci daca intr-adevar te temi de dictatura, teme-te ca Nastase va reveni la guvernare. Probabil ca va deveni Prim Ministru pana la jumatatea lui 2010. Asta e o amenintare mult mai mare la adresa libertatii individuale decat un presedinte scandalagiu, betiv, badaran sau cum o mai fi Basescu.

QUOTE
Dar evident ca ptr tine nici asta nu conteaza dupa cum nu conteaza nici faptul ca Basescu este un mincinos alunecos si unul care si-a tras avantaje si foloase necuvenite de pe pozitia care o are (vezi casa din mihaileanu) si acuzatia de instrainare a flotei actiune in care a fost salvat de prietenul sau Shogunul care a luat asupra sa toate acuzatiile.

Este irelevant ce conteaza pentru mine. Credeam ca vrei sa discutam in mod obiectiv daca este sau nu adevarata asertiunea ca Basescu intentioneaza sa instaureze o dictatura in Romania. Parerea mea este ca nu intentioneaza asta si chiar daca ar intentiona, i-ar fi imposibil sa isi duca la indeplinire intentia in Romania urmatorilor 5 ani. Argumentele mele sunt cele expuse mai sus. Tu ce argumente ai ca Basescu ar intentiona sa instaureze o dictatura? Altele decat cele pe care ti le-am demontat.


--------------------
viata e simpla si misto!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Erwin
mesaj 5 Dec 2009, 02:09 AM
Mesaj #8091


Cronicar
******

Grup: Admin
Mesaje: 5.082
Inscris: 26 December 05
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 7.531



ce văd eu azi:
- asta cu Băsescu dictator e o pisică moartă aruncată de roşii ca să sperie babele. Sforar, jucător, da.
- ambele tabere au furat cât cuprinde: PSD-ii pe ascuns, PD-L-ii pe faţă, ca mici copii pe lângă ceilalţi...
- niciunul dintre politicienii din România nu este cu adevărat interesat de soarta ţării.
- oricare tabără ar câştiga ar face tot ce-a făcut şi până acum: Băse scandaluri pe faţă, ceilalţi ne-o vor trage mişeleşte cum au mai făcut-o.
- cine la ora asta, după 20 de ani de minciuni, mai crede în propaganda electorală... să-mi fie cu iertare... blink.gif

acum, la chestiunile astea, există o singură soluţie: mobilizarea unei opinii publice sănătoase, independentă de mass-media mogulilor şi care să conducă societatea civilă spre a blama politicienii de câte ori calcă pe bec. Dacă nu se poate altfel, atunci cu manifestaţii în pieţe, cu greve ş.a. Asta e ceva ce poate face poporul ca să aducă la calea dreaptă politica ce acum are o voinţă proprie. Alegerile n-au niciun efect la baza sistemului.



--------------------
pantha rhei
Universul Fractal
The universe appears to be fractal, cyclic and self-regenerating. Implied is that it is eternal and infinite.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
abis
mesaj 5 Dec 2009, 02:33 PM
Mesaj #8092


Cronicar
******

Grup: Moderator
Mesaje: 22.306
Inscris: 8 March 04
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 2.507



QUOTE(Soimos @ 5 Dec 2009, 12:02 AM) *
se poate sa nu sti ca atunci cand eu am ales in mod uninominal un parlamentar i-am dat un mandat valabil pe 4 ani, timp in care orice hotare a acestui parlamentar este considerata ca fiind a mea ca fiind facuta ptr mine si in numele meu ...asta ptr ca el are MANDATUL meu

Se poate ca tu sa nu stii ca atunci cand eu am ales in mod uninominal un presedinte i-am dat un mandat valabil pe 5 ani, timp in care orice hotarare a acestui presedinte este considerata ca fiind a mea, ca fiind facuta ptr mine si in numele meu... asta ptr ca el are MANDATUL meu. wink.gif
QUOTE
nu era inca aceasi frica de a vorbi si a fi inregistrat

E problema ta daca ti-e frica... De fapt, e paranoia creata de Antene, de Realitatea, de Jurnalul National, de Ziua etc
QUOTE
acum incep sa ma simt din nou ca pe vremea lui ceasca...nu ti se pare grav asta?

Ba da - este cazul sa consulti de urgenta un medic.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
abis
mesaj 5 Dec 2009, 02:39 PM
Mesaj #8093


Cronicar
******

Grup: Moderator
Mesaje: 22.306
Inscris: 8 March 04
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 2.507



QUOTE(Erwin @ 5 Dec 2009, 02:09 AM) *
Alegerile n-au niciun efect la baza sistemului.

Eu zic ca au, si o sa iti spun pe scurt de ce. Daca toata puterea este intr-o singura mana (parlament, guvern, presedintie, justitie, mass-media - ceea ce se va intampla daca maine castiga Geoana) nici macar nu vom mai afla despre matrapazlacurile lor. Daca puterea este dispersata si se razboiesc unii cu altii, din scandalurile lor macar ies la iveala cel putin unele dintre porcariile pe care le fac. Din acest motiv eu unul voi cota contra celor care au sansa sa monopolizeze tot, desi Basescu nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor pe care le aveam acum cinci ani. As fi preferat in mod sincer sa am alta alternativa, insa Geoana mi se pare un pericol mult prea mare. Nu vreau cinci ani (sau cine stie, poate mai multi) de liniste, in care cei care fura nu sunt deranjati chiar de nimeni, deoarece ei controleaza totul.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Erwin
mesaj 5 Dec 2009, 07:16 PM
Mesaj #8094


Cronicar
******

Grup: Admin
Mesaje: 5.082
Inscris: 26 December 05
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 7.531



de acord cu tine, abis, trebuia să precizez că "baza sistemului" se referă la ce spunea kumarbi mai deunăzi despre însănătoşirea sistemului care trebuie să înceapă de la bază, ori alegerea unui preşedinte sau chiar cele parlamentare nu au efect la baza lui, că se tot rotesc aceeaşi oameni, de acelaşi tip de politicieni. Care politicieni înscăunează în posturile cheie din administraţie şi celelalte oamenii loiali lor. Aceste funcţii sunt rotiţe de bază din angrenaj şi pe care nu le controlăm noi prin alegeri, dar care produc perturbaţii importante şi nu le face nimeni nimic.



--------------------
pantha rhei
Universul Fractal
The universe appears to be fractal, cyclic and self-regenerating. Implied is that it is eternal and infinite.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Leonard
mesaj 5 Dec 2009, 11:31 PM
Mesaj #8095


Haiduc
**

Grup: Musterii
Mesaje: 99
Inscris: 2 December 04
Forumist Nr.: 5.049



QUOTE(Soimos @ 5 Dec 2009, 01:02 AM) *
[...] el a gasit de cuvinta sa atace presa printr-o campanie exact ca in anii stalinismului.


Ma intreb daca ai varsta necesara pentru a sti exact cum ataca seful statului presa incomoda si adversarii, in general, in anii stalinismului.
Mai incet cu pianul pe scari. ohyeah.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Danescu Eugen
mesaj 6 Dec 2009, 11:37 AM
Mesaj #8096


Musteriu
*

Grup: Musterii
Mesaje: 31
Inscris: 2 January 06
Forumist Nr.: 7.572



E regretabil şi chiar dezgustător, că patronii forumului şi-au arătat înclinaţiile politice pe acest forum.
Nu se face propagandă, nici chiar plătită, pe un forum unde atitudinea se lasă la alegerea participanţilor.
Un forum este un loc public de discuţie, pus la dispoziţie fără cost, nu cu un anumit interes propagandistic.
E sigur că pentru cei care votează cu Băsescu, azi acest forum e chiar dezgustător, aşa cum am spus mai sus, când deschide pagina de start şi vede lozinca PSDului.
Oricum nu îmi rămâne decât să replic:

STOP GEOANĂ!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Johann_Moritz
mesaj 6 Dec 2009, 01:03 PM
Mesaj #8097


[kumarbi]
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.047
Inscris: 24 October 08
Forumist Nr.: 12.188



QUOTE(Danescu Eugen @ 6 Dec 2009, 11:37 AM) *
Un forum este un loc public de discuţie, pus la dispoziţie fără cost, nu cu un anumit interes propagandistic.

Fara cost e pt. tine, cel care scrii. Cel care iti pune insa spatiul la dispozitie trebuie sa suporte anumite costuri.
Asta o data. A doua oara: asa e capitalismul neica.
Si oricum pe aici s-au perindat afise pro si anti toata lumea. Iar in ultima vreme am impresia ca au dominat cele antiPSD.

Si dupa cum a spus ariciul dupa ce s-a instalat in vizuina iepurelui: cui nu-i convine, sa plece!


--------------------
Las cabezas frías de la flor están lloviendo sobre mi corazón. Hoyo
del Oh de la ruina, cueva feroz del naufragado.
-----------------------------------------------------------------------------
Usted tragó todo, como distancia. Como el mar, como tiempo. ˇEn
usted todo se hundió!


^^^so not true!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Erwin
mesaj 6 Dec 2009, 01:24 PM
Mesaj #8098


Cronicar
******

Grup: Admin
Mesaje: 5.082
Inscris: 26 December 05
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 7.531



eu până acum am văzut mereu anunţuri google anti-psd. Credeam că orientarea e inversă! rofl.gif Nu contează, toţi sunt la fel. Politicienii din ţara asta trebuie să aibe în vedere un singur lucru: să-şi vadă de atribuţiile şi funcţiile lor, cu simţ de răspundere, că de nu, îi vom da jos! mad.gif
rofl.gif


--------------------
pantha rhei
Universul Fractal
The universe appears to be fractal, cyclic and self-regenerating. Implied is that it is eternal and infinite.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Serenity
mesaj 6 Dec 2009, 01:44 PM
Mesaj #8099


Hipopotamu' Somnoros
******

Grup: Moderator
Mesaje: 5.493
Inscris: 18 April 04
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 3.143



QUOTE(Danescu Eugen @ 6 Dec 2009, 11:37 AM) *
E regretabil şi chiar dezgustător, că patronii forumului şi-au arătat înclinaţiile politice pe acest forum.
Nu se face propagandă, nici chiar plătită, pe un forum unde atitudinea se lasă la alegerea participanţilor.
Un forum este un loc public de discuţie, pus la dispoziţie fără cost, nu cu un anumit interes propagandistic.
E sigur că pentru cei care votează cu Băsescu, azi acest forum e chiar dezgustător, aşa cum am spus mai sus, când deschide pagina de start şi vede lozinca PSDului.
Oricum nu îmi rămâne decât să replic:

STOP GEOANĂ!


Eugen, fii mai atent. Bannerele respective sunt opera celor pe care ii simpatizezi tu, sunt lozinci anti-PSD. Sunt mai de bun simt in cazul asta?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
masini
mesaj 26 Dec 2009, 07:13 PM
Mesaj #8100


Musteriu
*

Grup: Musterii
Mesaje: 2
Inscris: 22 December 09
Forumist Nr.: 15.577



Base ca si Geoana isi face datoria doar fata de cercurile lor de interese. Noi ramanii murim de foame si Romania se duce de rapa. mad.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Marduk
mesaj 1 Feb 2010, 10:40 AM
Mesaj #8101


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 17.291
Inscris: 9 December 06
Din: Din acest univers.
Forumist Nr.: 9.062



Nu stiu inca daca Basescu are de suferit d.p.d.v politc de pe urma actiunilor membrilor familiei sale, cert este un lucru fratele sau, Mircea, face ce face si ajunge pe prima pagina a ziarelor.

Acest topic a fost editat de Marduk: 1 Feb 2010, 10:40 AM


--------------------
"Problema cu lumea este că proștii și fanaticii sunt întotdeauna așa de siguri pe ei, în timp ce oamenii înțelepți sunt atât de plini de îndoieli." (Bertrand Russell)

"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

LINEDRONE
Go to the top of the page
 
+Quote Post
mutulica
mesaj 7 Feb 2010, 07:14 AM
Mesaj #8102


piticanie oPsedata
******

Grup: Membri
Mesaje: 7.280
Inscris: 7 January 04
Din: ***
Forumist Nr.: 1.726



na... si obama are frati care inca mangaie capre in etiopia...


--------------------
Viitorul tau depinde de visele tale. In consecinta nu pierde timpul, du-te si te culca.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Marduk
mesaj 7 Feb 2010, 06:54 PM
Mesaj #8103


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 17.291
Inscris: 9 December 06
Din: Din acest univers.
Forumist Nr.: 9.062



parca rudele lui traiau in Kenya!


--------------------
"Problema cu lumea este că proștii și fanaticii sunt întotdeauna așa de siguri pe ei, în timp ce oamenii înțelepți sunt atât de plini de îndoieli." (Bertrand Russell)

"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

LINEDRONE
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Michelle
mesaj 7 Feb 2010, 07:18 PM
Mesaj #8104


Cronicar
******

Grup: Moderator
Mesaje: 3.750
Inscris: 8 January 05
Din: ???
Forumist Nr.: 5.402



nu toate...cica matusi-sa era pe cale zilele astea sa fie expulzata din US


--------------------
Life is about having the mixture of the curiosity of an older person and the imagination of a child
Daphne Guiness

Mai bine sa fii urat pentru ceea ce esti, decit iubit pentru ceea ce nu esti!
Anatole France
Go to the top of the page
 
+Quote Post
turbo trabant
mesaj 8 Feb 2010, 11:08 AM
Mesaj #8105


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 7.773
Inscris: 27 December 08
Din: za great milky way
Forumist Nr.: 12.719



QUOTE(Marduk @ 7 Feb 2010, 07:54 PM) *
parca rudele lui traiau in Kenya!

rudele neprezentabile. ce dreacu, tiganu cand a ajuns imparat, primul lucru pe care l-a facut : l-a spanzurat pe tac-su.

michele, dhragostea mea! ohyeah.gif


--------------------
Romanii, ca popor, sunt prosti. Nu va chinuiti sa raspundeti, considerati posturile drept opera unui dusman al poporului.

Ba, ia faceti liniste si ordine, ce dreacu!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
abis
mesaj 8 Feb 2010, 12:23 PM
Mesaj #8106


Cronicar
******

Grup: Moderator
Mesaje: 22.306
Inscris: 8 March 04
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 2.507



Radem, glumim, dar lucrurile importante nu le bagam de seama (ori le tratam in registru ironic). Intai a fost vizita la Chisinau, care are toate sansele sa fie primul pas inspre o adevarata normalizare a relatiilor cu R. Moldova (am spus "normalizare" referindu-ma la natura pe care ar trebui sa o aiba relatiile dintre doua tari locuite de acelasi popor). Apoi a venit stirea despre participarea Romaniei la scutul american anti-racheta - probabil cea mai importanta decizie luata in plan extern de Romania, dupa aderarea la UE si NATO. Pe noi ne arde insa grija cancanurilor dambovitene.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Johann_Moritz
mesaj 8 Feb 2010, 12:32 PM
Mesaj #8107


[kumarbi]
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.047
Inscris: 24 October 08
Forumist Nr.: 12.188



Doua bile albe pt. Basescu pt. cele desrise mai sus.
Bercea Mondialu insa nu intra la cancanuri. Bercea Mondialu tine de semiologia sociala, care daca nu exista ar trebui inventata pt. tara asta.


--------------------
Las cabezas frías de la flor están lloviendo sobre mi corazón. Hoyo
del Oh de la ruina, cueva feroz del naufragado.
-----------------------------------------------------------------------------
Usted tragó todo, como distancia. Como el mar, como tiempo. ˇEn
usted todo se hundió!


^^^so not true!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Michelle
mesaj 8 Feb 2010, 12:55 PM
Mesaj #8108


Cronicar
******

Grup: Moderator
Mesaje: 3.750
Inscris: 8 January 05
Din: ???
Forumist Nr.: 5.402



are dreptate abis, trebuie sa fim mai seriosi ohyeah.gif
ca tot veni vorba de cancanuri...cica pe fata lui Mondialu' o cheama Formatia


--------------------
Life is about having the mixture of the curiosity of an older person and the imagination of a child
Daphne Guiness

Mai bine sa fii urat pentru ceea ce esti, decit iubit pentru ceea ce nu esti!
Anatole France
Go to the top of the page
 
+Quote Post
turbo trabant
mesaj 8 Feb 2010, 01:04 PM
Mesaj #8109


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 7.773
Inscris: 27 December 08
Din: za great milky way
Forumist Nr.: 12.719



QUOTE(abis @ 8 Feb 2010, 01:23 PM) *
Apoi a venit stirea despre participarea Romaniei la scutul american anti-racheta - probabil cea mai importanta decizie luata in plan extern de Romania, dupa aderarea la UE si NATO.

sa traiti sefu' e bine ca noi participam la scut! foarte bine!

dar sefu', americanu' participa? ca daca odata maraie putin la Lumumba, o sa fie asa un change we can believe in de o sa mute scutul la moskva, ca vorba aia Lumumba are printzipii planetare de bine.


--------------------
Romanii, ca popor, sunt prosti. Nu va chinuiti sa raspundeti, considerati posturile drept opera unui dusman al poporului.

Ba, ia faceti liniste si ordine, ce dreacu!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
abis
mesaj 8 Feb 2010, 02:05 PM
Mesaj #8110


Cronicar
******

Grup: Moderator
Mesaje: 22.306
Inscris: 8 March 04
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 2.507



QUOTE(turbo trabant @ 8 Feb 2010, 01:04 PM) *
dar sefu', americanu' participa? ca daca odata maraie putin la Lumumba, o sa fie asa un change we can believe in de o sa mute scutul la moskva, ca vorba aia Lumumba are printzipii planetare de bine.

N-am inteles nimic. Imi traduci si mie in limba romana? smile.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
turbo trabant
mesaj 8 Feb 2010, 02:17 PM
Mesaj #8111


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 7.773
Inscris: 27 December 08
Din: za great milky way
Forumist Nr.: 12.719



sigur. Lumumba este ala cu change we can believe in, cunoscut prin washington dc si sub porecla "johnny cel cu oua".

ne-am cam aruncat in fata la o decizie pe care" americanul" Lumumba , ca un laureat nobel pentru pace, nu prea are de gand sa o respecte. pana in 2018 mai e cale lunga.


--------------------
Romanii, ca popor, sunt prosti. Nu va chinuiti sa raspundeti, considerati posturile drept opera unui dusman al poporului.

Ba, ia faceti liniste si ordine, ce dreacu!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
abis
mesaj 8 Feb 2010, 02:25 PM
Mesaj #8112


Cronicar
******

Grup: Moderator
Mesaje: 22.306
Inscris: 8 March 04
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 2.507



Nu prea cred ca nu are de gand sa o respecte. O sa vedem. Dar din cate am inteles, prin 2015 ar urma sa inceapa instalarea scutului, nu in 2018.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
turbo trabant
mesaj 8 Feb 2010, 02:43 PM
Mesaj #8113


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 7.773
Inscris: 27 December 08
Din: za great milky way
Forumist Nr.: 12.719



decizia americanilor se bazeaza pe 2 ipoteze:

1. iranul NU va dezvolta rachete ICBM ci numai MRBM ( de raza medie). scutul in varianta romanica apara numai de MRBM. Scutul in varianta romanica NU apara America!
2. rachetele SM-3 block 2 vor fi dezvoltate pana atunci. in romania nu se vor amplasa patriot, THAAD sau SM-3 bloc 1 ( acestea din urma fiind acum in serviciu pe crucisatoarele AEGIS).

cei 2 factori sunt foarte greu de cuantificat iar in momentul unei opozitii puternice a rusiei cuplata cu 1 sau 2 , planul se duce dracului. iar Lumumba este cunoscut ca un fricos fara margini si un incapabil in a lua decizii strategice ( noroc cu biden).

de aceea, polonia si cehia tac din gura urmarind reactia moscovei cu romania in rol de cobai.

Acest topic a fost editat de turbo trabant: 8 Feb 2010, 02:45 PM


--------------------
Romanii, ca popor, sunt prosti. Nu va chinuiti sa raspundeti, considerati posturile drept opera unui dusman al poporului.

Ba, ia faceti liniste si ordine, ce dreacu!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Michelle
mesaj 8 Feb 2010, 03:36 PM
Mesaj #8114


Cronicar
******

Grup: Moderator
Mesaje: 3.750
Inscris: 8 January 05
Din: ???
Forumist Nr.: 5.402



oh si eu care credeam ca Tulumba e un braveheart ca doar e nascut in Leu,nah!
totusi nu-mi fac griji ca nu stiu cei din jur sa-i dea suturi in dos mobilizatoare


--------------------
Life is about having the mixture of the curiosity of an older person and the imagination of a child
Daphne Guiness

Mai bine sa fii urat pentru ceea ce esti, decit iubit pentru ceea ce nu esti!
Anatole France
Go to the top of the page
 
+Quote Post
turbo trabant
mesaj 8 Feb 2010, 04:27 PM
Mesaj #8115


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 7.773
Inscris: 27 December 08
Din: za great milky way
Forumist Nr.: 12.719



suturi in dos aka "dear mr president, iti scoatem teleprompterul din priza daca nu ne asculti...."

lumumba este foarte iubit prin partile europei de est. prietenii stiu de ce - "da, michelle, dhragostea mea, duc eu gunoiul !"


--------------------
Romanii, ca popor, sunt prosti. Nu va chinuiti sa raspundeti, considerati posturile drept opera unui dusman al poporului.

Ba, ia faceti liniste si ordine, ce dreacu!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Dox
mesaj 27 Feb 2010, 02:40 PM
Mesaj #8116


Vataf
***

Grup: Membri
Mesaje: 171
Inscris: 19 December 09
Din: Chilia Noua
Forumist Nr.: 15.558



* Intalnirea dintre presedintele Traian Basescu si Mihai Ghimpu presedintele interimar al Moldovei din 15/02 pentru inaugurarea punctului de frontiera Lipcani a fost contramandata de catre presedintele Basescu fara explicatii.

* Traian Basescu si-a anulat participarea la investirea oficiala in functie a presedintelui Ucrainei, desi prezenta sa la Kiev fusese anuntata inca de la inceputul saptaminii si confirmata de oficiali ucraineni precum vicepresedintele Partidului Regiunilor, Serghei Liovocikin. Ieri, potrivit unei informari de presa a MAE, vizita a fost amanata, cu precizarea ca “la data de 24 februarie 2009, in baza consultarilor, partile au convenit continuarea pregatirii vizitei oficiale in Ucraina a presedintelui Romaniei, cat mai curand, la o data care va fi stabilita pe canale diplomatice”. In informare nu se fac, conform Mediafax, alte precizari.
In locul presedintelui, la Kiev a fost trimis azi nu Mircea Geoana, numarul doi in stat, ci numarul trei, adica Roberta Anastase.

* Un alt element straniu este brusca programare a congresului PDL in martie, de unde pana recent era stabilit abia in vara- toamna.

In lipsa unor comunicate oficiale, aceste desfasurari de evenimente sunt deocamdata de neinteles pentru noi publicul larg.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Dox
mesaj 28 Feb 2010, 06:09 PM
Mesaj #8117


Vataf
***

Grup: Membri
Mesaje: 171
Inscris: 19 December 09
Din: Chilia Noua
Forumist Nr.: 15.558



Citez de pe blogul lui Iosef Buble corespondentul Antena 3 la Parlament :


28 February 2010 16:36
Preşedintele internat la Babeş sau SMC ?

Aşa cum vă spuneam acum câteva zile cu Traian Băsescu se întâmplă ceva. Mai nou aflu că ar fi in spital. Am ezitat să scriu asta acum 2 ore cand am primit informatia, dar vad ca lucrurile se complică - preşedintele pare că e internat în spital. Acum nu se ştie unde - la Victor Babeş sau Spitalul Militar Central?

UPDATE1: Se spune că la Victor Babeş de acum două zile au izolat o aripă întreagă.

UPDATE2: Preşedintele Senatului, Mircea Geoană mi-a spus că nu a fost contactat de Administraţia Prezidenţială, dar că "am auzit şi eu câte ceva".

UPDATE3: Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase mi-a spus că nici ea nu a fost contactată de Administraţia Prezidenţială şi "nu cred că fie aşa ceva, deşi am văzut că se spune!"

UPDATE4: Ştirea pare să se confirme şi preşedintele să fie totuşi internat. Nu se cunoaşte diagnosticul.

UPDATE 5: Purtătorul de cuvânt al Administraţiei Prezidenţiale, Valeriu Turcan mi-a respins apelul telefonic. Să vedem dacă răspunde la SMS.

Inchis citatul din mesajul lui Buble

In lipsa unei reactii oficiale , sa de Domnul sa fie numai un zvon !

Acest topic a fost editat de Dox: 28 Feb 2010, 06:10 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Dox
mesaj 28 Feb 2010, 09:22 PM
Mesaj #8118


Vataf
***

Grup: Membri
Mesaje: 171
Inscris: 19 December 09
Din: Chilia Noua
Forumist Nr.: 15.558



In seara asta , la iesirea dintr-un restaurant, domnul presedinte Basescu a declarat reporterilor ca este sanatos tun.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Johann_Moritz
mesaj 1 Mar 2010, 11:44 AM
Mesaj #8119


[kumarbi]
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.047
Inscris: 24 October 08
Forumist Nr.: 12.188



Cata naivitate!

http://www.romanialibera.ro/editorial/a178...ui-basescu.html


--------------------
Las cabezas frías de la flor están lloviendo sobre mi corazón. Hoyo
del Oh de la ruina, cueva feroz del naufragado.
-----------------------------------------------------------------------------
Usted tragó todo, como distancia. Como el mar, como tiempo. ˇEn
usted todo se hundió!


^^^so not true!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
abis
mesaj 1 Mar 2010, 12:18 PM
Mesaj #8120


Cronicar
******

Grup: Moderator
Mesaje: 22.306
Inscris: 8 March 04
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 2.507



Kumarbi, nu pledai tu in urma cu cateva luni tocmai pentru o astfel de solutie - adica un pact cu unii de genul asta pentru a putea avansa lucrurile? smile.gif

Remember:

In chestiunea cu Voiculescu si Patriciu am spus: sa ii fi pupat in bot si sa ii fi lasat in pace daca altfel nu se putea. Eu nu stiu cum ganditi voi, dar creierul meu merge pe pragmatism absolut atunci cand e vorba de politica. Daca pt. a misca lucrurile este necesar sa accepti ca va trebui sa cruti niste ticalosi, fa-o...

Inlocuieste Voiculescu si Patriciu cu Miki Spaga si Oprea si ti se indeplineste dorinta... devil.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post

346 Pagini V  « < 230 231 232 233 234 > » 
Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 3 May 2024 - 07:45 PM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman