HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

22 Pagini V  « < 11 12 13 14 15 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Avortul - Moral Sau Nu?, Exact ce zice titlul...
(Afrodita)
mesaj 9 Mar 2008, 09:39 PM
Mesaj #421





Guests






Reciteste ce-am scris, dar de data asta citeste TOT o data, pe de-antregul. Si poate atunci o sa vezi ca nu sunt pentru avorturi ca sa mentinem in frau populatia planetei. Iar daca nici acuma nu pricepi, inceteaza sa-mi mai pui in gura cuvinte ce nu le-am zis, ca deja mi se face lehamite...

Pacat, era un topic frumos, pana sa intervii tu cu ineptiile tale... Si nici nu mai taci o data....
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Clopotel
mesaj 9 Mar 2008, 09:42 PM
Mesaj #422


Umil servitor la Han
******

Grup: Moderator
Mesaje: 4.051
Inscris: 2 December 03
Forumist Nr.: 1.345



Draga March,
QUOTE
Las pe cei care se pricep, de specialitate ( si tu nu esti unu din aia) sa spuna care ar fi unele din cazurile in care medicii pot decide ca este absolut necesara efectuarea chiuretarii unei femei.
Deci daca copilul este ok si normal in burta mamei ai fi impotriva avortului?! Doctorul de ce ar putea fi pentru avort daca dpdv medical totul este ok?!
QUOTE
Io insa iti pot da urmatorul exemplu : la un examen ecografic apare fatul cu codita, cornite, un ochi si niste picioruse cam de... neom. Sa-l lasam sa se dezvolte si sa iasa mai stiu io ce , Doamne iarta-ma , sau biata femeie sa fie chiuretata ?

Pai daca are cornite, codita si copite, probabil domnisoara a trecut prin "bratele" vreunui tap, ca asa o fi moda. Dar atunci ce este in burta ei, nu mai este om...
Parerea mea...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Zed
mesaj 9 Mar 2008, 09:43 PM
Mesaj #423


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.766
Inscris: 25 August 03
Forumist Nr.: 671



QUOTE(Clopotel @ 9 Mar 2008, 11:06 PM) *
Din punct de vedere religios, nu, sunt si impotriva folosirii prezervativului, dar nu cred ca intereseaza pe nimeni aici de ce, pentru ca p enimeni nu intereseaza explicatiile... Toti vor doar sa le fie confirmate si acceptate poftele.
Daca omul ar duce o viata cumpatata, fara excese, fara destrabalari, nu ar vedea peste tot femei goale, filme sexi sau porno care sa-i trezeasca pofetele trupesti, omul nu s-ar imperechea asa tam nesam...

Insa, chiar si aceste cazuri, de multe ori, au la baza tot indiferenta parintilor, in special a mamei,care in perioada sarcinii putin ii pasa de copil. Fumeaza, bea alcool, poate se mai si drogheaza, se imperecheaza in continuare, pierde noptile etc...

Ce intrebare este asta?! Transfuziile de sange nu omoara pe nimeni, ba din contra, poate salva vieti. De ce sa nu fiu pentru transfuziile de sange daca ajuta la salvarea vietii?!
Tu esti impotriva transfuziilor de sange?!


Deci , sustii ca esti impotriva folosirii prezervativului . Ma intreb ce viata sexuala ai atunci matale .
Cainii se imperecheaza , nu oamenii , poate ca trebuie sa-ti revizuiesti un pic baza de date . Omul are sex pentru ca este o nevoie fiziologica , care infranata , asa cum fac unii , duce la frustrare . Care la unii se vede . Sa nu mai vorbesc de depresii si altele .

Acum sa revenim la mama insarcinata , asa cum ai scris tu , care - "se imperecheaza " in continuare . Stau si ma intreb unde traiesti tu . Sau mai bine zis , in ce an traiesti tu . Adica o femeie insarcinata nu mai are voie sa aibe sex 9 luni ?! rofl.gif

Referitor la transfuziile de sange , contrat celor scrise de tine , ele pot sa omoare . Uneori .

Eu nu fac aici parada ca sunt pentru avorturi . Eu nu vorbesc de cele care fac din avort , un sport , ca au la activ o gramada . ( exact pentru faptul ca acele persoane nu folosesc prezervative sau anticonceptionale !!! )
Ceea ce vreau sa spun este faptul ca exista situatii in care nu exista alta cale in situatia data iar acel lucru trebuie respectat si inteles .

Clopotel , daca matale poti sa traiesti avand sex numai atunci cand procreezi un copil , ca sa eviti folosirea prezervativului si "destrabalarea "( asa cum afirmi ), respecte eterne . rofl.gif
Sper sa ai niste placute de frana valabile .


--------------------
I'm hanging on your words /Living on your breath
Feeling with your skin /Will I always be here ?!

Iarta-ti mereu dusmanii. Nimic nu-i supara mai tare.
www.unicef.org
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Promo Contextual
mesaj 9 Mar 2008, 09:43 PM
Mesaj #


ContextuALL









Go to the top of the page
 
Quote Post
axel
mesaj 9 Mar 2008, 09:54 PM
Mesaj #424


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 6.255
Inscris: 3 October 03
Forumist Nr.: 899



QUOTE(Clopotel @ 8 Mar 2008, 03:53 PM) *
Deci tu dai bani pe prezervative si alte contraceptive inclusiv pe avort si zici ca nu ai bani sa hranesti un copil?!!! Suntem aici la topicul de bancuri cumva?!

Intr'adevar, mesajul tau se califica cu succes pentru sectiunea de bancuri ohyeah.gif

QUOTE
Eu am inteles, din vorbele tale, ca situatia ta finaciara este grava... In atare situatie tu arunci banii pe anticonceptionale si avorturi?!!! ohmy.gif Ceva nu se leaga aici... hh.gif

Hai sa-ti spun ce impact financiar are un copil in SUA, in momentul in care parintele vrea sa-i asigure o viata decenta, si sa nu-l lase in plata domnului.
Calculez costurile de la conceptie pana la 22 de ani, cand se presupune ca a trecut prin 4 ani de facultate si acum este pe picioarele lui. Si pentru un stil de viata normal, nu trailer park.

Costuri medicale:
- costurile medicale in state sint exorbitante (este poate singura tara din 1st world care nu are sistem national de sanatate) si de cateva zeci de ani in crestere foarte rapida. Asteapta-te la 10-20 de mii.
- asigurarile sunt foarte scumpe. Asigurarile nu acopera decat partial costurile. Nu foarte multe companii ofera gratuit asigurare medicala pentru angajati care acopera toate costurile medicale, pentru toata familia.
Probabil un copil crescut pana la 22 de ani inseamna 50-100 de mii de dolari in cheltuieli medicale.

Costuri de educatie:
- un an intr-o universitate gen Standford sau MIT costa 50-60 de mii de dolari pe an. Luand in calcul un cost al vietii de doar 15 mii de dolari pe an (adica copilul tau traieste foarte departe de ideea de lux cat timp e la facultate). Intr-adevar, exista si community colleges, unde platesti si doar 2-3 mii de dolari pe an in scolarizare. Dar cred ca iti poti inchipui cat de mare e diferenta de viitor pentru copilul tau in cele doua scenarii...
- invatamantul public preuniversitar este de foarte proasta calitate, cu cateva exceptii. Probabil ca vrei sa-i asiguri copilului tau o educatie corespunzatoare, deci il trimiti la scoli private. Care inseamna cateva zeci de mii de dolari pe an. Fara sa te gandesti ca-l trimiti la cele mai bune scoli private. Apoi, chiar daca optezi pentru invatamant public, de fapt tot tu il platesti, cu foarte multi bani din taxele de proprietate. Asteapta-te ca in locurile aflate in districte scolare bune, taxa de proprietate anuala la casa sa fie 5-7 mii de dolari pe an (cei mai multi bani se duc catre scoala). Si o platesti nu doar cat timp copii tai sint in scoala! O platesti cat timp posezi casa.
Prin urmare, o educatie corespunzatoare costa 300-400 de mii.

Costuri de locuinta:
- un cuplu cu copii are nevoie de o locuinta corespunzatoare. Diferenta dintre o locuinta potrivita pentru un cuplu fara copii si un cuplu cu 2 copii este de vreo cateva sute de mii de dolari in costuri de locuinta de-a lungul vietii.


Dupa cum vezi, nici n-am discutat despre nevoi ale copilului precum: mancare, imbracaminte, divertisment, bani de buzunar.
Probabil daca aduni totul, te costa peste 500 de mii pentru fiecare copil. Iesi mai ieftin daca ii iei la oferta: buy one, get one half off. Lasand gluma la o parte, probabil ca primul copil te costa (conform a ceeace am scris mai sus) vreo 700 de mii, al doilea numai vreo 600 de mii, etc.


Intr'adevar, ca sa ii asiguri copilului tau ce am enuntat mai sus, trebuie sa il si iubesti wink.gif Iubire care se pare ca ti-e straina, daca gandesti la fel cum te exprimi pe forum.
In plus, doar o parte din parinti isi permit aceste costuri, chiar si pentru un singur copil. Care e optiunea cand ii ai si nu le poti oferi aceste lucruri? Este una destul de tragica, cu siguranta...


--------------------
Azi avem.

Go to the top of the page
 
+Quote Post
Clopotel
mesaj 9 Mar 2008, 10:04 PM
Mesaj #425


Umil servitor la Han
******

Grup: Moderator
Mesaje: 4.051
Inscris: 2 December 03
Forumist Nr.: 1.345



Draga Afrodita
QUOTE
Si poate atunci o sa vezi ca nu sunt pentru avorturi ca sa mentinem in frau populatia planetei. Iar daca nici acuma nu pricepi, inceteaza sa-mi mai pui in gura cuvinte ce nu le-am zis, ca deja mi se face lehamite...

Imi pare rau ca acum ti se face lehamite, dupa ce, in urma cu o zi doua, "ti se rupea" sad.gif
Cand eu am zis:
QUOTE
De mii de ani, de cand este omul, a reusit sa-si satisfaca atat necesitatile firesti, fara a apela la avort.

Tu ai zis:
QUOTE
Corect... De aia China are aproape 3 miliarde de oameni, de aia intr-o relativ scurta perioada de timp am ajuns peste 6 miliarde de oameni pe planeta.
Iar daca nu stai bine cu matematica si economia si stiintele naturii, iti spun io:
a) Resursele valabile la inceputul omenirii nu mai sunt valabile in ziua de azi.
b) Numarul de oameni de hranit la inceputul omenirii era de milioane de ori mai mic ca acum.
c) Resursele se imputineaza in timp ce numarul oamenilor continua sa se inmulteasca => saracie lucie, vieti traite in cele mai mizere conditii si tot asa.

Prost cum sunt eu am inteles ca te plangi ca deja suntem prea multi pe planeta, si deci avortul ar fi justificat, altfel nu am gasit un motiv logic pentru care sa aduci in discutie China, resursele, si numarul oamenilor...

Draga Zed
QUOTE
Deci , sustii ca esti impotriva folosirii prezervativului . Ma intreb ce viata sexuala ai atunci matale .

Dar ce curioasa esti?! Pana acum nimeni nu s-a mai interesat de viata mea sexuala... sorry.gif Tine de topicul asta?!
QUOTE
Cainii se imperecheaza , nu oamenii , poate ca trebuie sa-ti revizuiesti un pic baza de date

Dar oamenii ce fac?!
QUOTE
Adica o femeie insarcinata nu mai are voie sa aibe sex 9 luni ?!

Pai devreme ce este insarcinata?! Doctorii ce zic?, este bine ca o femeie insarcinata sa se mai imperecheze?! Posibil, in zilele de astazi, sa fie motivati sa zica acest lucru, dar in realitate, ei ce cred?!
QUOTE
Referitor la transfuziile de sange , contrat celor scrise de tine , ele pot sa omoare . Uneori

Pe bune?! Nu am stiut... Si cum se intampla asta?! Ca atunci cand treci pe zebra si te calca masina?! Deci tu propui sa nu mai trecem pe zebra?!
QUOTE
Eu nu fac aici parada ca sunt pentru avorturi .
Dar tu pentru ce faci parada?! Pentru Clopotel?!
QUOTE
Clopotel , daca matale poti sa traiesti avand sex numai atunci cand procreezi un copil , ca sa eviti folosirea prezervativului si "destrabalarea "( asa cum afirmi ), respecte eterne . Sper sa ai niste placute de frana valabile .

Mda... exact ce-ti spuneam... Ok... hai sa te linsitesc si pe tine in privinta lui Clopotel: deci mai mare desfranat decat Clopotel asta nemernic nu se exista pe lumea asta. 1000 de Zed nu se pot destrabala asa cum o face pacatosul de Clopotel, care asa cum ii lamuream si lui March, pe deasupra mai este si super giga mega ipocrit...
No acum sper ca iti e clar cum e Clopotel...
Deci tu esti pentru avorturi doar ca sa nu susti acelasi lucru ca desfranatul de Clopotel care este impotriva avorturilor?!

Draga Axel
QUOTE
Intr'adevar, ca sa ii asiguri copilului tau ce am enuntat mai sus, trebuie sa il si iubesti

Si tu atat de mult il iubesti, incat daca nu poti sa-l trimiti la facultate il omori... Bravo! Bun baiat! ce se gandeste la viitorul copilului sau...

Iubire care se pare ca ti-e straina, daca gandesti la fel cum te exprimi pe forum
Adica tu ma acuzi ca nu vorbesc gingas cu cei care sunt pentru omorarea copiilor?! Si cum ai vrea sa le vorbesc? Mai pe ocolite?! Recomanda-mi tu niste cuvinte care sa nu-i afecteze psihic atunci cand sustin avorturile...

Acest topic a fost editat de Clopotel: 9 Mar 2008, 10:18 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
axel
mesaj 9 Mar 2008, 10:12 PM
Mesaj #426


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 6.255
Inscris: 3 October 03
Forumist Nr.: 899



QUOTE(Clopotel @ 9 Mar 2008, 10:04 PM) *
Si tu atat de mult il iubesti, incat daca nu poti sa-l trimiti la facultate il omori... Bravo! Bun baiat! ce se gandeste la viitorul copilului sau...

Deloc draga Clopotel, ca de obicei, eu una zic si tu alta intelegi!
Nu am zis sa omori pe nimeni. Am zis ca decat sa ai 10 plozi si sa nu le oferi nimic, mai bine nu-i faci. Sau faci doar cati iti permiti sa-i cresti corespunzator.


--------------------
Azi avem.

Go to the top of the page
 
+Quote Post
(Afrodita)
mesaj 9 Mar 2008, 10:23 PM
Mesaj #427





Guests






Clopotel, inca mi se rupe ce credeti voi moralistii despre "imoralii" astialalti care "omoara" cu nerusinare in loc sa-si bata joc de viata cuiva si cu atat mai mult mi se rupe de parerea voastra despre mine, insa mi s-a facut si lehamite de a mai discuta aici, ca la ce ineptii scoti din tine, deja discutia asta nu mai e constructiva, e vulgara, jignitoare si chiar nu are rost. Daca ar fi avut vre-un rost mai era ceva, da' asa...

Bleah...

Stai linistit axel, ca musiu crede ca poti creste un copil cu banii dati pe prezervative si anticonceptionale. Daca atata poate omu.... mi-e mila rau de copii lui, zau asa! (chiar sper ca n-ai vre-o unul clopotel.. serios vorbind)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Clopotel
mesaj 9 Mar 2008, 10:23 PM
Mesaj #428


Umil servitor la Han
******

Grup: Moderator
Mesaje: 4.051
Inscris: 2 December 03
Forumist Nr.: 1.345



Draga Axel,
QUOTE
Nu am zis sa omori pe nimeni. Am zis ca decat sa ai 10 plozi si sa nu le oferi nimic, mai bine nu-i faci. Sau faci doar cati iti permiti sa-i cresti corespunzator.

Pai atunci susti ceea ce sustineam si eu... Si eu sustineam ca daca nu vrei copii, nu-i faci... Te ocupi cu alte lucruri, ca sunt destule de facut pe lumea asta...
Dar esti de acord cu mine, ca daca totusi te-ai apucat sa faci un copil, si el traieste deja, il lasi sa-si traiasca viata lui, asa cum ti-o traiesti si tu, si nu-l omori?!

Draga Afrodita,
Nu este nici o problema ca pe anumite topicuri sa avem pareri diferite... Sper ca-mi dai voie sa nu am intotdeauna aceeasi parere cu tine...
QUOTE
deja discutia asta nu mai e constructiva, e vulgara, jignitoare si chiar nu are rost

Te rog sa constati ca eu nu am vorbit nici vulgar si nici nu am jignit pe nimeni. Iar daca iti amintesti bine, tu ai fost cea care m-ai "dezmierdat" pe mine cu niste epitete, dar eu le-am luat ca si urari de bine, venind tocmai de la tine... smile.gif De asemenea nu mie "mi se rupe" si "mi se face lehamite"...
Recunosc ca singura cu care am vorbit mai dur este Jewels, care isi face titlu de glorie prin faptul ca "ajuta" femeile sa-si iubeasca si mai mult copiii omorandu-i... Am subliniat cu rosu acea fraza memorabila...

Acest topic a fost editat de Clopotel: 9 Mar 2008, 10:32 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Zed
mesaj 9 Mar 2008, 10:36 PM
Mesaj #429


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.766
Inscris: 25 August 03
Forumist Nr.: 671



QUOTE(Clopotel @ 10 Mar 2008, 12:04 AM) *
Draga Zed



Dar oamenii ce fac?!

Pai devreme ce este insarcinata?! Doctorii ce zic?, este bine ca o femeie insarcinata sa se mai imperecheze?! Posibil, in zilele de astazi, sa fie motivati sa zica acest lucru, dar in realitate, ei ce cred?!Mda , privind din unghiul tau , posibilitatea ca o femeie insarcinata sa doarma in alta camera si in alt pat , decat cu sotul/prietenul , e cat se poate de mare .



Clopotel , oamenii se iubesc . Oare ai reusit sa iubesti cu adevarat pana acum o femeie , nu ma refer la mama si sora si alte rude .
Da , Clopotel , daca o sarcina decurge normal , ai voie sa ai sex !!! Te-a prostit careva ca nu-i asa ?! rofl.gif
Orice ginecolog iti poate confirma asta .
Mda , privind din unghiul tau , posibilitatea ca o femeie insarcinata sa doarma in alta camera si in alt pat , decat cu sotul/prietenul , e cat se poate de mare .

Acest topic a fost editat de Zed: 9 Mar 2008, 10:38 PM


--------------------
I'm hanging on your words /Living on your breath
Feeling with your skin /Will I always be here ?!

Iarta-ti mereu dusmanii. Nimic nu-i supara mai tare.
www.unicef.org
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Sushi
mesaj 9 Mar 2008, 10:39 PM
Mesaj #430


Ex-Carmelita
******

Grup:
Mesaje: 5.556
Inscris: 17 January 05
Forumist Nr.: 5.466



QUOTE(axel @ 9 Mar 2008, 08:54 PM) *
Intr'adevar, mesajul tau se califica cu succes pentru sectiunea de bancuri ohyeah.gif
Hai sa-ti spun ce impact financiar are un copil in SUA, in momentul in care parintele vrea sa-i asigure o viata decenta, si sa nu-l lase in plata domnului.


sa va spun cum sta situatia in Austria: sa presupunem ca eu castig 1.800 de euro pe luna. In momentul in care raman acasa cu copil primesc bani de maternitate si banii copilului, all in all 800 de euro. Asta indiferent cat am lucrat inainte, daca am lucrat inainte sau cat am castigat. Deci cheltuielile imi cresc, castigurile imi scad in asa masura incat daca nu am un barbat care sa castige langa mine, am si picat in capcana saraciei - 800 poate suna mult daaaaar socotim chiria unui apartament modest la 450 de euro, biletul de autobus 1 euro 70 pentru o ora... in orice caz, oricum as sta si-as calcula, fara un mascul muncitor langa mine, fac copil numai ca sa stau cu el in brate in fata la Caritas.
Sigur ca alta e situatia bastinasilor, daca exista bunici care sa se ocupe de nepoti, parintii pot merge la lucru... altfel, cat castigi mergand la job dai baby-sitterului si te-ai dus la lucru ca sa nu fi acasa laugh.gif
Si atunci, ca femeie si viitoare mama, te gandesti de-o mie de ori inainte sa aduci pe lume un copil. Frica de saracie justifica insa doar contraceptia si partial, si avortului...
Cat despre avort: legalizarea lui a fost unul din cei mai mari pasi facuti in directia emanciparii femeii, dupa dreptul la vot (in Elvetia abia din 1971 au fi femeile dreptul sa voteze jamie.gif )si dreptul de a purta pantaloni (pana in urma cu 40-50 de ani portughezele erau batute pe strada daca purtau pantaloni jamie.gif ), dreptul a de avea cont personal si de a decide ce face cu exista ei. Aceste drepturi insa nu au venit alunecand pe-o raza, pentru ele generatii de femei au iesit in strada sau au murit in surdina. Da, au fost femei care s-au sacrificat pentru drepturile noastre ...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
coconut
mesaj 9 Mar 2008, 10:40 PM
Mesaj #431


Dregator
*****

Grup: Membri
Mesaje: 922
Inscris: 18 August 05
Din: Bucureşti
Forumist Nr.: 6.802



CLOPOŢEL, se spune "ca urări de bine"...


Un copil nedorit este un suflet chinuit pe lume! Viaţa nu înseamnă numai inspiraţie-expiraţie, ci - mai ales -aspiraţie!

Acest topic a fost editat de coconut: 9 Mar 2008, 10:41 PM


--------------------
Felix qui, quod amat, defendere fortiter audet - Ovidiu, Amores


Go to the top of the page
 
+Quote Post
(Afrodita)
mesaj 9 Mar 2008, 10:42 PM
Mesaj #432





Guests






Zed, mai bine spus nu se exista alta alternativa, e singura posibilitate chiar rofl.gif hh.gif Nu de alta, da' cum doamne fere sa te atingi de o femeie insarcinata?? Cum sa faci sex cu o femeie gravida??

Off, ca pacatosi mai suntem, bre laugh.gif

Dupa cum am mai spus: noi spunem una, el intelege ce vrea - numai ce spunem noi nu pricepe - asa ca... Ce rost are discutia?
Si de ce ma mai mir io ca britii nu pricep engleza mea, cand nici macar romani intre noi nu ne pricepem, ca doar vorbim aceeasi limba, nu?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Clopotel
mesaj 9 Mar 2008, 10:46 PM
Mesaj #433


Umil servitor la Han
******

Grup: Moderator
Mesaje: 4.051
Inscris: 2 December 03
Forumist Nr.: 1.345



Draga Zed,
QUOTE
Clopotel , oamenii se iubesc .

Asa si unde am contrazis eu acest lucru?! Unde am zis eu ca omenii nu se iubesc?!
Bun si vrei sa spui ca din atata iubire isi omoara copilul?

QUOTE
Da , Clopotel , daca o sarcina decurge normal , ai voie sa ai sex !!!

Pai sexul il ai oricum ca nu ti-l ia nimeni...
QUOTE
Orice ginecolog iti poate confirma asta .
Poti constata si singura tongue.gif nu ai nevoie de ginecolog pentru asta...
QUOTE
Mda , privind din unghiul tau , posibilitatea ca o femeie insarcinata sa doarma in alta camera si in alt pat , decat cu sotul/prietenul , e cat se poate de mare .
Si cred ca e foarte important sa nu o atingi , ca se sparge
Nicidecum... Puteti dormi in continuare in acelasi pat, care-i problema?! Sau tu prin dormit intelegi de fapt a te impreuna cu el?! wub.gif You have an obsession... hh.gif

Draga Coconut,
Multumesc pentru atentionare, ai dreptate... Sper ca data viitoare sa fiu mai atent...
QUOTE
Un copil nedorit este un suflet chinuit pe lume!

Posibil, insa nu avem dreptul sa omoram oamenii chinuiti, sau despre care credem ca ar fi chinuiti. Esti de acord?!

Acest topic a fost editat de Clopotel: 9 Mar 2008, 10:56 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
axel
mesaj 9 Mar 2008, 10:55 PM
Mesaj #434


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 6.255
Inscris: 3 October 03
Forumist Nr.: 899



Sushi, m-ai facut sa realizez ca am uitat sa iau ceva in calculul meu: costurile de baby-sitting (sau de salariu necastigat din cauza ca trebuie sa stai acasa, cu copiii).
Mda, acei 500 de mii incep sa arate ca un bargain...


--------------------
Azi avem.

Go to the top of the page
 
+Quote Post
(Afrodita)
mesaj 9 Mar 2008, 11:00 PM
Mesaj #435





Guests






Bag picioarele ca scrisesem o intreaga polologhie despre cum e aici sa fii mama singura si mi s-o dus totul dracului, ca nu-s ce-am apasat , grr!! 50.gif

Axel - tu ai fost optimist biggrin.gif Ai sarit cu costurile direct la scoala si liceu si faculta, da' io spun ca numai gandul cumparatului de scutece, dusul la doctori, mancare, haine (ca doar un copil creste groaznic de rapid in primii ani din viata!!), incaltaminte, jucarii, zile de nastere, craciunuri, revelioane, zilele de nastere ale colegilor de camin/gradinita, pasti, etc, etc. Daca toate astea ar fi cat 200 de prezervative pe luna, zau ca as face un kinder acuma laugh.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
coconut
mesaj 9 Mar 2008, 11:03 PM
Mesaj #436


Dregator
*****

Grup: Membri
Mesaje: 922
Inscris: 18 August 05
Din: Bucureşti
Forumist Nr.: 6.802



Dragă Clopoţel, n-avem dreptul să luăm viaţa nimănui, dar nici să dăm viaţă oricum şi în orice condiţii... Nu mai trăim în Evul Mediu şi nici nu mai credem în Feţi Frumoşi şi Ilene Cosânzene...
Poate că cei ca tine (oarecum şi ca mine) s-ar mulţumi cu puţin şi şi-ar dori doar o familie sănătoasă chiar dacă săracă şi pândită de nevoi, dar multora sărăcia şi nevoile le sunt duşmani. Iar în zilele noastre e într-adevăr destul de greu să te descurci.
Nu numai fiindcă nu faci face financiar, nici moral nu mai poţi face faţă unei lumi dedată depravării şi vulgarităţii.


--------------------
Felix qui, quod amat, defendere fortiter audet - Ovidiu, Amores


Go to the top of the page
 
+Quote Post
Sushi
mesaj 9 Mar 2008, 11:16 PM
Mesaj #437


Ex-Carmelita
******

Grup:
Mesaje: 5.556
Inscris: 17 January 05
Forumist Nr.: 5.466



QUOTE(coconut @ 9 Mar 2008, 10:03 PM) *
Poate că cei ca tine (oarecum şi ca mine) s-ar mulţumi cu puţin şi şi-ar dori doar o familie sănătoasă chiar dacă săracă şi pândită de nevoi, dar multora sărăcia şi nevoile le sunt duşmani. Iar în zilele noastre e într-adevăr destul de greu să te descurci.


o familie saraca este rareori si sanatoasa din cauza alimentatiei sarace, din cauza ca-n caz de boala/accident nu are acces la medicamente si tratamente. Si nu vorbeam despre traiul in lux ca sa-ti permiti a face un copil, ma refeream la o viata de familie in conditii decente. Saracia si nevoile sunt idealizate dar, puse in practica, ele inseamna si faptul ca odraslele nu pot fi stimulate corespunzator ca sa-si descopere talentele/inclinatiile, etc etc
Go to the top of the page
 
+Quote Post
coconut
mesaj 9 Mar 2008, 11:20 PM
Mesaj #438


Dregator
*****

Grup: Membri
Mesaje: 922
Inscris: 18 August 05
Din: Bucureşti
Forumist Nr.: 6.802



OK, Sushi, să nu folosim "săracă", să spunem "modestă", ca să-ţi fac ţie pe plac... mwah1.gif


--------------------
Felix qui, quod amat, defendere fortiter audet - Ovidiu, Amores


Go to the top of the page
 
+Quote Post
Sushi
mesaj 9 Mar 2008, 11:22 PM
Mesaj #439


Ex-Carmelita
******

Grup:
Mesaje: 5.556
Inscris: 17 January 05
Forumist Nr.: 5.466



QUOTE(coconut @ 9 Mar 2008, 10:20 PM) *
OK, Sushi, să nu folosim "săracă", să spunem "modestă", ca să-ţi fac ţie pe plac... mwah1.gif


pai atunci suntem in acord mwah1.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
coconut
mesaj 9 Mar 2008, 11:26 PM
Mesaj #440


Dregator
*****

Grup: Membri
Mesaje: 922
Inscris: 18 August 05
Din: Bucureşti
Forumist Nr.: 6.802



Tocmai, asta era ideea... hug.gif

Nu există reţete când este vorba de viaţă. Important este să reuşeşti să trăieşti astfal încât să fii mulţumit de tine şi de ceea ce ai făcut cu viaţa ta. Subiectul acesta are "cătare" într-un astfel de "lăcaş". Nimeni nu moşteneşte adevărul absolut, dar e dator să-l caute...


--------------------
Felix qui, quod amat, defendere fortiter audet - Ovidiu, Amores


Go to the top of the page
 
+Quote Post
englishrose
mesaj 10 Mar 2008, 12:46 AM
Mesaj #441


Musteriu
*

Grup: Musterii
Mesaje: 16
Inscris: 9 March 08
Forumist Nr.: 11.366



QUOTE(Zed @ 9 Mar 2008, 08:57 PM) *
guys , dodgy , exchange rofl.gif Mda , imi amintesti de cineva .


" ideal ar fi sa existe o modalitate de contact intre cei care vor copii si cei care nu vor,ca sa poata face exchange,
asa nu ar mai fi nevoie de avorturi " - Adica ?! Adoptia exista , ce inseamna exchange-ul tau ?! Un fel de hai sa-ti dau copilul meu , fara acte , ca sa nu fac avort ?!
"numai Al de Sus spune ce crede " - Si noi , oamnenii , ma rog , nu spunem ce credem ?!

cam dificila legatura,cred ca iti amintesc de mine,desi n-am mai fost in contact online whatsoever,
Doamne apara,tu chiar n-ai inteles gluma?!?
Sa ma explic,am crezut ca oamenii destepti vor intelege ca incerc sa aduc discutia pe un tarim mai relaxat,pina la urma e cam asa:50% din populatia globului are copii prea multi sau prea des,cealalta jumatate deloc.
ideea de exchange era ca un fel de cale de mijloc in care nu ne-am mai agresa verbal,nici prin cap nu mi-a trecut sa ma refer la alte alea.
Ce dumnezeu sunt aceste interpretari,eu is mai noua pe site si am intrat sa am o conversatie decenta.


--------------------
est modus in rebus
Go to the top of the page
 
+Quote Post
March
mesaj 10 Mar 2008, 09:42 AM
Mesaj #442


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 18.844
Inscris: 30 January 04
Din: EU
Forumist Nr.: 2.042



QUOTE(Clopotel @ 10 Mar 2008, 12:23 AM) *
Draga Axel,

Pai atunci susti ceea ce sustineam si eu... Si eu sustineam ca daca nu vrei copii, nu-i faci... Te ocupi cu alte lucruri,


Adica ce ? Sa te masturbezi ? rofl.gif Sau mai bine sa folosesti prezervativ ?

Ochelarii aia de cal nu-ti dau voie sa vezi un pic mai mult spre dreapta sau stanga ! Si atunci vii cu aburiri de genul : " Pai atunci susti ceea ce sustineam si eu " tongue.gif

In loc de concluzie : "Grupul de la Tanacu" e mult mai mare decat credeam io ! hh.gif

Acest topic a fost editat de March: 10 Mar 2008, 12:20 PM


--------------------
Un prost gaseste intodeauna unul mai prost , care sa-l admire

Nicolas Boileau


Go to the top of the page
 
+Quote Post
Clopotel
mesaj 10 Mar 2008, 12:18 PM
Mesaj #443


Umil servitor la Han
******

Grup: Moderator
Mesaje: 4.051
Inscris: 2 December 03
Forumist Nr.: 1.345



Draga Coconut
QUOTE
Dragă Clopoţel, n-avem dreptul să luăm viaţa nimănui, dar nici să dăm viaţă oricum şi în orice condiţii...

Corect, asta sustin si eu pe aici, insa colegii nostri nu sunt de acord cu mine sad.gif
Ei sustin ca avem dreptul sa luam viata copilului nostru prin acea procedura numita avort...
Eu sustin ca a da viata inseamna in primul rand o mare responsabilitate si o mare constienta. Aceasta responsabilitate incepe chiar din momentul imperecherii, stiut fiind ca imperecherea chiar acest lucru are ca scop... Asa suntem facuti de la natura...
Daca cineva considera ca nu sunt conditii optime pentru copil, renunta momentan la imperechere, pana cand sunt indeplinite acele conditii. Acest lucru se poate face, chiar daca omul are anumite porniri, dorinte etc. Adica trebuie sa ne infranam si aici cum ne infranam si de la alte lucruri...

Unii au pornirea si dorinta sa ia banii altora. Unii se infraneaza altii nu..
Unii au pornirea si dorinta de a omora alti oameni. Unii se infraneaza altii nu...

etc etc

Draga March
QUOTE
Adica ce ? Sa te masturbezi ? Sau mai bine sa folosesti prezervativ ?
Ochelarii aia de cal nu-ti da voie sa vezi un pic mai mult spre dreapta sau stanga !

Pai vad ca si tu ai o obsesie cu impreunarea sad.gif daca nu poti sa te imperechezi, te masturbezi... Asta o fi filosofia ta, insa iti spun ca lumea asta este minunata.Ai o diversitate de multe alte optiuni. Poti sa mergi in parc, la munca, la sapat gradina, la citit o carte, la vazut un film, la intalniri cu prietenii etc. etc. Incearca sa te eliberezi cat de cat de pornirile trupesti ce te robesc.

Acest topic a fost editat de Clopotel: 10 Mar 2008, 12:24 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Zed
mesaj 10 Mar 2008, 12:27 PM
Mesaj #444


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.766
Inscris: 25 August 03
Forumist Nr.: 671



QUOTE(Clopotel @ 10 Mar 2008, 02:18 PM) *
Aceasta responsabilitate incepe chiar din momentul imperecherii, stiut fiind ca imperecherea chiar acest lucru are ca scop... Asa suntem facuti de la natura...
Daca cineva considera ca nu sunt conditii optime pentru copil, renunta momentan la imperechere, pana cand sunt indeplinite acele conditii.




Clopotel , atunci nici nu vreau sa stiu de cand nu ai mai avut matale sex , sau ai facut dragoste , sau ma rog , cum spui , te-ai imperecheat . Inseamna ca tu si sotia /prietana ta sunteti foarte apropiati emotional si nu sunteti frustrati nicicare . roflmao.gif rofl.gif


Asa aberatii nu am mai citit de ceva vreme .


--------------------
I'm hanging on your words /Living on your breath
Feeling with your skin /Will I always be here ?!

Iarta-ti mereu dusmanii. Nimic nu-i supara mai tare.
www.unicef.org
Go to the top of the page
 
+Quote Post
March
mesaj 10 Mar 2008, 12:35 PM
Mesaj #445


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 18.844
Inscris: 30 January 04
Din: EU
Forumist Nr.: 2.042



QUOTE(Clopotel @ 10 Mar 2008, 02:18 PM) *
Draga March

Pai vad ca si tu ai o obsesie cu impreunarea .Ai o diversitate de multe alte optiuni. Poti sa mergi in parc, la munca, la sapat gradina, la citit o carte, la vazut un film, la intalniri cu prietenii etc. etc. Incearca sa te eliberezi cat de cat de pornirile trupesti ce te robesc.

Sigur, imi place foarte mult sa fac dragoste . Iar diversitatea aia de optiuni pe care o recomanzi in loc de sex e valabila pentru impotenti si pentru scopiti !


--------------------
Un prost gaseste intodeauna unul mai prost , care sa-l admire

Nicolas Boileau


Go to the top of the page
 
+Quote Post
Jewels
mesaj 10 Mar 2008, 12:58 PM
Mesaj #446


Musteriu
*

Grup: Musterii
Mesaje: 33
Inscris: 4 March 08
Din: Bruges
Forumist Nr.: 11.347



Clopotel debordezi de atata bun simt! Intalnesc oameni- d'astia ca tine, care ma fac mandra de meseria mea ohyeah.gif

Si acum vorbind serios, intreruprerea de sarcina are foarte multe circumstante atenuante ca sa nu foata fi numita de un individ cu capul pe umeri, neindoctrinat religios o crima. Cred ca deja toate acestea au fost mentionate in posturile de mai sus.

Si aici va trebui sa-mi iau si la revedere de la voi, cu speranta ca ne recitim la vara.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
March
mesaj 10 Mar 2008, 03:35 PM
Mesaj #447


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 18.844
Inscris: 30 January 04
Din: EU
Forumist Nr.: 2.042



Dank U

Aangename kennismaking

Wonderbaar grote stad Brugge !

Vaarwel


--------------------
Un prost gaseste intodeauna unul mai prost , care sa-l admire

Nicolas Boileau


Go to the top of the page
 
+Quote Post
andra_v
mesaj 10 Mar 2008, 04:38 PM
Mesaj #448


Cronicar
******

Grup: Moderator
Mesaje: 2.799
Inscris: 9 September 06
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 8.652



March, in legatura co copiii cu malformatii, mama este singura care decide, nu suntem pe vremea nazistilor cand legea impunea uciderea tuturor copiilor cu handicap.

Acest topic a fost editat de andra_v: 10 Mar 2008, 04:40 PM


--------------------
An Appeal From James’ Family

An Appeal From James’ Family
Unidentified gunmen kidnapped journalist James Foley in northwest Syria on Thanksgiving Day, November 22 2012.

Jim is the oldest of five children. He has reported independently and objectively from the Middle East for the past five years. Prior to his work as a journalist, Jim helped empower disadvantaged individuals as a teacher and mentor assisting them in improving their lives.

The family appeals for the release of Jim unharmed.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
March
mesaj 10 Mar 2008, 05:33 PM
Mesaj #449


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 18.844
Inscris: 30 January 04
Din: EU
Forumist Nr.: 2.042



QUOTE(andra_v @ 10 Mar 2008, 06:38 PM) *
March, in legatura co copiii cu malformatii, mama este singura care decide, nu suntem pe vremea nazistilor cand legea impunea uciderea tuturor copiilor cu handicap.

Te-ai departat de la subiect. Aici e vorba de avorturi si nu de lichidarea copiilor handicapati de catre nazisti !


--------------------
Un prost gaseste intodeauna unul mai prost , care sa-l admire

Nicolas Boileau


Go to the top of the page
 
+Quote Post
Blakut
mesaj 10 Mar 2008, 05:46 PM
Mesaj #450


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 4.405
Inscris: 16 May 04
Din: Bucuresti, the belly of heck
Forumist Nr.: 3.508



QUOTE
March, in legatura co copiii cu malformatii, mama este singura care decide, nu suntem pe vremea nazistilor cand legea impunea uciderea tuturor copiilor cu handicap.


Poate ca era o lege buna. Nu numai nazisti au avut eugenie sociala, s=a folosit in multe state, asa ca 'the nazi argument' nu tine...


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
vvv@li
mesaj 10 Mar 2008, 05:55 PM
Mesaj #451


Vataf
***

Grup: Membri
Mesaje: 160
Inscris: 9 March 08
Din: Bucureti
Forumist Nr.: 11.368



Cu riscul de a fi total impertinenta , va voi povesti pe scurt ceva ce mi s-a imtamplat mie.
Sunt mamica unui baietel de doi ani ( si un pic) si cam pe la 16 ani "Doctorii " " m-au sfatuit" sa nu fac copii. Cu toate ca pe undeva aveau dreptate din cauza unor afectiuni " pe care le posed" am decis totusi sa risc. Pentru ca asta e firea mea si am vrut familie. Si am vrut sa pot forma un copil...
Oricum , am reusit sa raman insarcinata , si pana la sapte luni nici nu am trecut pe la doctor ca sa nu mi se faca avort ( desi nu stiu sigur daca ma puteau obliga , dar in mod sigur m-ar fi demoralizat si descurajat - iar asta nu era ceea ce imi trebuia).
Cand a venit vremea , au aparut problemele la care se asteptau cu totii dar se pare ca Dumnezeu a tinut cu noi ( cu mamica si bebele) si in final totul a iesit ok. Nu am murit nici eu la nastere ( o doctora de la Panduri " m-a informat la opt luni ca eu ar trebui sa ma pregatesc de inmormantare nu de botez), nu a iesit nici copilul deformat, nici nu a murit inauntrul meu. Eu am crezut ca va fi totul bine , m-am rugat la Dumnezeu , si Acesta m-a ajutat.
Din punctul meu de vedere avortul este imoral. Si este si......... exista cuvantul " anti-religios"?
Si totusi decat sa faci un copil pe care nu ti-l doresti, pe care nu il poti intretine, sau sa pastrezi un copil rezultat in urma unui viol...Uneori le dau dreptate femeilor in situatiile acestea ( si mai sunt si alte situatii ....) Dar mereu imi amintesc de un batran pe care il cunosc, si care este rezultatul unui viol, si trebuie sa va spun ca este un om extraordinar cu o mama senzationala ( putine femei ca dansa!) Si atunci ma gandesc ca Dumnezeu gaseste o cale pentru fiecare copil. Si atunci ei nu ar trebui exterminati inainte de a se naste. Totul este sa crezi ca vei reusi, sa risti un pic, sa iei viata in piept( de ce nu) si in final poate totul va iesi bine...

Un copil L-a intrebat pe Iisus:
- Doamne ? Cat de mult ma iubesti?
Si atunci Iisus a intins mainile si a spus:
- Uite cat de mult va iubesc pe toti... Si intinzand mainile S-a rastignit pentru noi...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Anca_M.
mesaj 10 Mar 2008, 05:58 PM
Mesaj #452


Dregator
*****

Grup: Membri
Mesaje: 596
Inscris: 8 November 07
Forumist Nr.: 10.832



QUOTE(Anca_M. @ 4 Mar 2008, 04:10 PM) *
Pasiunea mea..............sa dezgrop subiecte uitate.



rofl.gif rolleyes.gif unsure.gif nu ma gandeam ca o sa dezgrop asa bine subiectul asta rolleyes.gif si nu mai intrasem de mult pe acest topic si cand am vazut cata........filozofie............. mwah1.gif la toti ca pana la urma fiecare face cum il taie capul indiferent de ce spune celalalt.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Leonardo
mesaj 10 Mar 2008, 06:15 PM
Mesaj #453


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.199
Inscris: 25 October 05
Forumist Nr.: 7.146



cinstit vorbind:
1. cati dintre cei ce se opun total avortului si-ar asuma sa aiba copii cu malformatii, desi au aflat asta din timpul sarcinii? e impotriva legilor firii, selectia naturala presupune disparitia indivizilor slabi. asa ne-am format si noi ca rasa umana, fie ca acceptam teoria evolutionista sau pe cea creationista.
2. cati intre cei ce se opun total avortului, admitand ca nu ar fi informati sau nu ar avea acces la mijloace preventive, ar accepta cu bucurie sa aiba copii la nesfasit? Sa zicem ca esti o familie de romani cu salarii peste medie, traiesti in mediul urban, ai apartament cu 3 camere si ai deja 3 copii. Cati copii ai mai fi dispus sa intretii in mod decent? Daca accidental sotia ramane din nou insarcinata refuzi avortul? daca il vei avea si pe al patrulea si se intampla iar ca sotia sa ramana insarcinata, ce faceti? smile.gif


--------------------
"As a well spent day brings happy sleep, so life well used brings happy death" L. da Vinci
Go to the top of the page
 
+Quote Post
axel
mesaj 10 Mar 2008, 06:32 PM
Mesaj #454


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 6.255
Inscris: 3 October 03
Forumist Nr.: 899



QUOTE(Leonardo @ 10 Mar 2008, 06:15 PM) *
selectia naturala presupune disparitia indivizilor slabi. asa ne-am format si noi ca rasa umana, fie ca acceptam teoria evolutionista sau pe cea creationista.

Eu personal n-as folosi argumentul acesta smile.gif Pentru ca este argumentul utilizat de sustinatorii programelor de eugenie wink.gif


--------------------
Azi avem.

Go to the top of the page
 
+Quote Post
Leonardo
mesaj 10 Mar 2008, 06:47 PM
Mesaj #455


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.199
Inscris: 25 October 05
Forumist Nr.: 7.146



vorbeam despre selectia naturala si nu despre cea artificiala. vroiam sa spun ca mai bine eviti din start o problema decat sa dai apa la moara 'sustinatorilor programelor de eugenie'. Urasc violenta in toate formele ei si sunt capabil sa ajut pe oricine are nevoie de ajutor. Sunt gata sa sustin programe speciale pentru cei deja nascuti ce au nevoie de ajutor, dar nu stiu daca as fi capabil sa decid sa am un copil condamnat la o viata de cosmar (si eu odata cu el).
Vorbeam despre actul asumat si nu despre orori organizate si impuse de niste nebuni.



--------------------
"As a well spent day brings happy sleep, so life well used brings happy death" L. da Vinci
Go to the top of the page
 
+Quote Post

22 Pagini V  « < 11 12 13 14 15 > » 
Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 11 May 2024 - 09:30 AM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman