HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

> Informatii SubForum

Acest Subforum este dedicat discutiilor având ca temă principală Politica Interna. Vă invităm să folositi un limbaj decent. Dacă este cazul, contraziceti argumentat idei, nu atacati forumisti. Totodată, vă rugăm să nu citati mesajul imediat precedent, iar, in cazul articolelor din ziare, redati numai paragrafele importante, nu intreg articolul si mentionati sursa. Vă invităm la un dialog care să promoveze Arta de a conversa!

346 Pagini V  « < 183 184 185 186 187 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Traian Basescu, Presedintele Romaniei, va fi sau nu un presedinte bun?!
Uncle Sam
mesaj 21 Nov 2007, 09:15 PM
Mesaj #6441


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.526
Inscris: 12 October 06
Din: Romania
Forumist Nr.: 8.789



QUOTE(Thrakianu @ 21 Nov 2007, 05:33 PM) *
Sunt nou pe-aici... de aceea te întreb dacă presupunerile pe care le faci doreşti să le tratez ca pe axiome, sau îmi pot permite să te contrazic?

Risc acuma: presupunerea mea este contrară presupunerii tale. Care crezi că e mai aproape de adevăr - până vom verifica? Sau am voie să presupun doar ceea ce îl coafează (deşi asta e greu) pe preşedinte?
Ce presupuneri? Despre ce vorbesti? Numerele cu suprataxa trebuiesc promovate cu avertismentul de rigoare, ca acest telefon costa atatia lei, etc. Numarul in cauza nu are asa ceva deci am un argument pentru care fac aceasta presupunere. De fapt nici nu e bine spus presupunere, este o realitate, numarul despre care se vorbeste este un numar obisnuit. Tu pe ce iti bazezi presupunerea ca ar fi cu suprataxa? Intre timp ai intrebat undeva in mod oficial? Daca chiar vrei sa afli adevarul? E asa de simplu. Eu am sunat la RDS. Mi-au zis ca e un tarif normal.

Acest topic a fost editat de Uncle Sam: 21 Nov 2007, 09:15 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cucu Mucu
mesaj 22 Nov 2007, 03:22 PM
Mesaj #6442


From Cooca Macaii
******

Grup: Moderator
Mesaje: 7.228
Inscris: 3 March 04
Din: Pe luna
Forumist Nr.: 2.443



QUOTE(actionmedia @ 20 Nov 2007, 05:40 PM) *
Nu cred "ca-i iese". Cred ca va fi prezenta mult mai mica decat la referendumul pentru demitere. Dar probabil ca va fi din nou un vot covarsitor in favoarea votului uninominal.

Bre, prezenta o sa fie mai mare ca votez si eu! rofl.gif

Cat despe suprataxa sau nu, lasati bre omu' in pace.

Acest topic a fost editat de mariusc2: 23 Nov 2007, 11:35 AM


--------------------
Sometimes, the majority only means that all the fools are on the same side.

If you could reason with religious people there would be no religious people!
Don't pray in my school, and I won't think in your church!
Ziarul de Rimnic
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Thrakianu
mesaj 24 Nov 2007, 01:19 PM
Mesaj #6443


Musteriu
*

Grup: Musterii
Mesaje: 9
Inscris: 18 November 07
Forumist Nr.: 10.864



Dar eu am votat atunci şi nu votez acuma... 1-1=0


--------------------
__________________________________
Cine nu are bătrâni, să şi-i cumpere...
Cine are prea mulţi, să mai vândă din ei.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Promo Contextual
mesaj 24 Nov 2007, 01:19 PM
Mesaj #


ContextuALL









Go to the top of the page
 
Quote Post
Thrakianu
mesaj 27 Nov 2007, 11:54 AM
Mesaj #6444


Musteriu
*

Grup: Musterii
Mesaje: 9
Inscris: 18 November 07
Forumist Nr.: 10.864



QUOTE(abis @ 21 Nov 2007, 05:33 PM) *
Bineinteles! smile.gif Daca presupui ceva care nu il coafeaza pe presedinte, oricat de greu ar fi asta, te paste lagarul de munca fortata! smile.gif

Asa ca ai grija ce spui, serviciile sunt cu ochii pe tine! jamie.gif



M-ai convins... rămâneţi cu bine!


--------------------
__________________________________
Cine nu are bătrâni, să şi-i cumpere...
Cine are prea mulţi, să mai vândă din ei.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
March
mesaj 27 Nov 2007, 12:02 PM
Mesaj #6445


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 18.844
Inscris: 30 January 04
Din: EU
Forumist Nr.: 2.042



QUOTE(Thrakianu @ 27 Nov 2007, 01:54 PM) *
M-ai convins... rămâneţi cu bine!

Stai linistit. Du-te la bancuri wink.gif biggrin.gif Cu el.


--------------------
Un prost gaseste intodeauna unul mai prost , care sa-l admire

Nicolas Boileau


Go to the top of the page
 
+Quote Post
andra_v
mesaj 27 Nov 2007, 01:48 PM
Mesaj #6446


Cronicar
******

Grup: Moderator
Mesaje: 2.799
Inscris: 9 September 06
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 8.652



Inca un gest care il impinge pe Traian Basescu jos de pe tobogan fara sa fie nevoie de "sprijinul" pesedist ori penelist: numirea lui Mihai Razvan Ungureanu in functia de sef al SIE, campionul actiunilor antiromenesti in timpul mandatului sau in fruntea MAE, expuse sintetic de catre Asociatia Civi Media. Pe scurt, acestea sunt:

"Romanii din jurul granitelor - abandonati. In ciuda declaratiilor pompoase de la inceputul mandatului privind sprijinirea romanilor de pretutindeni si din jurul granitelor, MAE a tinut contactul doar cu gastile care servesc interese anti-romanesti, prin intermediul unor corupti cu legaturi in SIE, [...]departamentul continuand o politica cel putin defectuasa pentru romanii din jurul granitelor si cei de pretutindeni. [...]Ungureanu, in ciuda mastii sale pro-occidentale, era si este subordonat grupului din SIE care a blocat constant o politica nationala pe spatiul rasaritean romanesc, Basarabia si Bucovina, preferand sa sustina – prin inactiune sau chiar operatiuni favorabile - politica Rusiei in zona. [...]

Cedarea Mostenirii Gojdu Ungariei.

Prin Acordul din octombrie 2005 dintre guvernele Romaniei si Ungariei, conceput de Ungureanu si plasat pe sub mana la semnat in cadrul primei reuniuni guvernamentale Bucuresti-Budapesta, o parte din averea Fundatiei private Gojdu ramase in Ungaria a fost trasferata ilegal statului ungar, in ciuda opozitiei Bisericii Ortodoxe Romane, executoare testamentara, care a cerut respectarea Testamentului lui Emanuil Gojdu. “Acest ministru de Externe nu pare roman”, avea sa afirme profesorul Raul Sorban, detinator al titlului de Drept intre Popoare de la Yad Vashem si aparator al Fundatiei Gojdu.

Minciuna ministeriala de la Moscova. In cadrul unei vizite intreprinse in 2006 in Federatia Rusa a sustinut ca a transmis Patriarhului Alexei un mesaj din partea Patriarhului Teoctist - afirmatie respinsa imediat de Biserica Ortodoxa Romana. Patriarhia Romana s-a aratat ultragiata de o asemenea intruziune abuziva si mincinoasa in afacerile externe ale Bisericii, intr-un moment in care relatiile dintre cele doua Biserici erau la fel de incordate ca intodeauna, din cauza pretentiilor Bisericii Ruse asupra Basarabiei.

Austro - Ungureanu. "Romania ca si un nou land federal (al Austriei)" a titrat cotidianul austriac Die Presse pe 4 martie 2006 un interviu cu ministrul Mihai Razvan Ungureanu, care a declarat "Austria este azi cel mai important investitor strain din Romania. Trebuie sa priviti Romania aproape ca si un nou land federal". In acelasi registru se inscrie si o intalnire misterioasa avuta cu seful Bundes Nachrichten Dienst (BND), la prima sa vizita in Germania, in calitate de ministru de Externe, informatie pe care a incercat sa o blocheze de la publicare in presa romana.

Marea Neagra si diplomatia schioapa. In ciuda anunturilor entuziaste privind realizarea cooperarii la Marea Neagra si a milioanelor de euro cheltuite, diplomatia condusa de Ungureanu a incasat esec peste esec in zona. Desi Romania a detinut presedintie OCEMN, nu a reusit sa puna pe agenda organizatiei nici un proiect. Dupa ce Rusia a preluat presedintia, Moscova a concretizat teme care fusesera propuse si refuzate de catre MAE de la Bucuresti: o retea energetica, o autostrada in jurul Marii Negre, si reluarea legaturilor maritime intre porturile Marii Negre, act neglijat de Romania inclusiv pe relatia Constanta-Istanbul.

Pierderea relatiilor cordiale cu Vaticanul. Romania s-a indreptat catre un conflict diplomatic cu Vaticanul dupa ce intr-un document adresat Guvernului, ministrul Ungureanu recomanda masuri de publicitate pentru a-l pacali pe Suvernul Pontif in privinta afacerii din jurul Catedralei Sf Iosif. Biserica Catolica a protestat oficial la Guvern si Presedintia Romaniei fata de aceasta atitudine.

Ungureanu si limba romana. In mai 2006, Ungureanu a declarat ca cetatenii de peste Prut vorbesc "o varianta a limbii romane", un fel de "light Romanian" ("romana usoara"). Critica unor ziaristi fata de aceasta exprimare care intarea teza “limbii moldovenesti” a declansat un razboi murdar la adresa acestora si a libertatii de expresie in Romania.

Contribuind la intretinerea confuziei dintre romi si romani, in ianuarie anul acesta, cu ocazia "Saptamanii Romaniei in cadrul Comisiei Europene si Consiliului UE", MAE a aranjat un "concert de gala" desfasurat la Bruxelles. Concertul a fost sustinut, conform afisului si promovarii MAE de: Elvis the Bear (Elvis Ursul), Mariana Bidon, Sile the Philosopher (Sile Filosofu), The Tornado Rose (Trandafir Vijelie) si Leo Cascarache ca "invitati speciali ai lui Damian Draghici si Fratii sai - Filarmonika Rromanes". Cabinetul lui Ungureanu anunta la acea data: "Printre invitati se numara inalti oficiali comunitari, ambasadori ai reprezentantelor permanente pe langa Uniunea Europeana si ai misiunilor diplomatice de la Bruxelles. Sunt asteptati peste 700 de invitati, printre care si directori de think-tank-uri, ONG-uri de prestigiu, reprezentanti ai mass-media internationale si show-business etc". Cei 18 membri ai familiei muzicale a lui Draghici - un reprezentant valoros al culturii tiganesti universale - s-au deplasat la Bruxelles pe banii contribuabililor unde au defilat cu drapelul Romaniei alaturi de reprezentantii noilor state ale UE.



Gojdu se rasuceste in mormantLista actiunilor anti-Romania este mult mai lunga si priveste inclusiv distrugerea unei institutii de elita a tarii cum ar fi trebuit sa fie Ministerul de Externe, alterat prin promovarea incompetentei si a favoritismelor specifice unui sistem institutionalizat de coruptie.
Nominalizarea sa pentru ocuparea pozitiei de sef al Serviciului de Informatii Externe a alarmat deja membrii onesti ai aparatului de securitate al Romaniei, ai comunitatii de informatii pro-atlantice. Ramane de vazut in ce masura Serviciul Secret Roman va sti sa-si gaseasca anti-corpii si anti-virusii pentru ca Romania sa nu ajunga in scurt timp un cadavru pe masa de disectie a cooperativei anti-romanesti".


detalii pe CivicMedia.ro

Acest topic a fost editat de andra_v: 27 Nov 2007, 01:49 PM


--------------------
An Appeal From James’ Family

An Appeal From James’ Family
Unidentified gunmen kidnapped journalist James Foley in northwest Syria on Thanksgiving Day, November 22 2012.

Jim is the oldest of five children. He has reported independently and objectively from the Middle East for the past five years. Prior to his work as a journalist, Jim helped empower disadvantaged individuals as a teacher and mentor assisting them in improving their lives.

The family appeals for the release of Jim unharmed.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
March
mesaj 28 Nov 2007, 09:32 PM
Mesaj #6447


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 18.844
Inscris: 30 January 04
Din: EU
Forumist Nr.: 2.042



Minciunile lui " Sa traiti bine ! "


--------------------
Un prost gaseste intodeauna unul mai prost , care sa-l admire

Nicolas Boileau


Go to the top of the page
 
+Quote Post
Michelle
mesaj 28 Nov 2007, 09:39 PM
Mesaj #6448


Cronicar
******

Grup: Moderator
Mesaje: 3.750
Inscris: 8 January 05
Din: ???
Forumist Nr.: 5.402



Daca te uiti si pe partea dreapta a paginii cu articolul scris de un jurnalist anonim jamie.gif observi ca cititorii au votat in proportie de 62% ca rezultatul de la referendum este un vot de blam adresat clasei politice si doar 32% considera ca e un vot de blam adresat lui Basescu.


--------------------
Life is about having the mixture of the curiosity of an older person and the imagination of a child
Daphne Guiness

Mai bine sa fii urat pentru ceea ce esti, decit iubit pentru ceea ce nu esti!
Anatole France
Go to the top of the page
 
+Quote Post
andra_v
mesaj 28 Nov 2007, 09:51 PM
Mesaj #6449


Cronicar
******

Grup: Moderator
Mesaje: 2.799
Inscris: 9 September 06
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 8.652



Prezenta atat de scazuta la referendum arata clar ca populatia s-a saturat de lozincile "Sa traiti bine!" si "Jos oligarhii!", care nu tin de foame.


--------------------
An Appeal From James’ Family

An Appeal From James’ Family
Unidentified gunmen kidnapped journalist James Foley in northwest Syria on Thanksgiving Day, November 22 2012.

Jim is the oldest of five children. He has reported independently and objectively from the Middle East for the past five years. Prior to his work as a journalist, Jim helped empower disadvantaged individuals as a teacher and mentor assisting them in improving their lives.

The family appeals for the release of Jim unharmed.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Michelle
mesaj 28 Nov 2007, 09:58 PM
Mesaj #6450


Cronicar
******

Grup: Moderator
Mesaje: 3.750
Inscris: 8 January 05
Din: ???
Forumist Nr.: 5.402



Sondajul ziarului care se vede clar nu poate fi acuzat ca ar fi probasescian ,nu spune asta,tocmai! iar in ce priveste de ce nu tin sloganurile de foame, cred ca ar trebui sa i te adresezi altcuiva.


--------------------
Life is about having the mixture of the curiosity of an older person and the imagination of a child
Daphne Guiness

Mai bine sa fii urat pentru ceea ce esti, decit iubit pentru ceea ce nu esti!
Anatole France
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Superunknown
mesaj 28 Nov 2007, 10:31 PM
Mesaj #6451


Dregator
*****

Grup: Membri
Mesaje: 911
Inscris: 15 February 04
Forumist Nr.: 2.236



QUOTE(Michelle @ 28 Nov 2007, 11:39 PM) *
Daca te uiti si pe partea dreapta a paginii cu articolul scris de un jurnalist anonim jamie.gif observi ca cititorii au votat in proportie de 62% ca rezultatul de la referendum este un vot de blam adresat clasei politice si doar 32% considera ca e un vot de blam adresat lui Basescu.

Pai una nu o exclude pe cealalta. Presupun ca cei mai multi oameni il includ si pe Basescu in "clasa politica", numai sustinatorii lui fideli il situeaza undeva deasupra, pe un norisor imaculat.


--------------------
"Screw you guys, I'm going home" (E. Cartman)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Uncle Sam
mesaj 29 Nov 2007, 09:35 AM
Mesaj #6452


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.526
Inscris: 12 October 06
Din: Romania
Forumist Nr.: 8.789



QUOTE(andra_v @ 28 Nov 2007, 09:51 PM) *
Prezenta atat de scazuta la referendum arata clar ca populatia s-a saturat de lozincile "Sa traiti bine!" si "Jos oligarhii!", care nu tin de foame.

Valabil daca s-ar fi prezentat masiv la alegeri si nu ar fi venit la referendum. In realitate nu s-au prezentat la nici una din ele.
Asta in conditiile in care a existat o campanie, lesinata intr-adevar, pentru euroalegeri si o totala lipsa de promovare a referendumului.
Cand s-a votat Constitutia a fost o campanie sustinuta si s-au tinut sectiile deschise doua zile ca sa se poate aduna cele 50 la suta plus unu. Asa ca as fi rezervat sa concluzionez ca a fost neaparat sanctionat Basescu. Este o lehamite generala.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
March
mesaj 29 Nov 2007, 06:07 PM
Mesaj #6453


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 18.844
Inscris: 30 January 04
Din: EU
Forumist Nr.: 2.042



Reprezentantul "Marelui Licurici" a venit la Cotroceni pentru indicatii !

NICHOLAS TAUBMAN L-A VIZITAT PE TRAIAN BĂSESCU, DUPA CONSULTĂRILE DE LA COTROCENI


--------------------
Un prost gaseste intodeauna unul mai prost , care sa-l admire

Nicolas Boileau


Go to the top of the page
 
+Quote Post
abis
mesaj 29 Nov 2007, 06:11 PM
Mesaj #6454


Cronicar
******

Grup: Moderator
Mesaje: 22.306
Inscris: 8 March 04
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 2.507



De cand primesc SUA indicatii de la Basescu? rofl.gif

edit: Pe site scrie ca Antena3.ro îşi rezervă dreptul de a nu posta comentariile ce conţin jigniri, injurii sau calomnii aduse postului sau angajaţilor săi sau oricăror alte persoane fizice sau juridice.
Si citeste si comentariile. laugh.gif

da-i peste degete lui dom presh..edinte...doar e sluga voast
ra ba, javrele pamintului!


Muuweeee
la americani, cat incape, lua-v-ar draq de pe fata pamantulu
i !!!


Interesanti tovarasi de lupta ai, March! biggrin.gif

Acest topic a fost editat de abis: 29 Nov 2007, 06:15 PM


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
March
mesaj 29 Nov 2007, 06:15 PM
Mesaj #6455


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 18.844
Inscris: 30 January 04
Din: EU
Forumist Nr.: 2.042



QUOTE(abis @ 29 Nov 2007, 08:11 PM) *
De cand primesc SUA indicatii de la Basescu?

Am uitat ca tu intelegi mai greu. Taubman a venit la Cotroceni sa-i transmita salutari si niste sugestii, acolo...


--------------------
Un prost gaseste intodeauna unul mai prost , care sa-l admire

Nicolas Boileau


Go to the top of the page
 
+Quote Post
abis
mesaj 29 Nov 2007, 06:28 PM
Mesaj #6456


Cronicar
******

Grup: Moderator
Mesaje: 22.306
Inscris: 8 March 04
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 2.507



Deci Basescu primeste indicatii de la americani? Cum scrisesei tu se intelegea invers... Asta e rau, nu? Ar trebui sa primeasca de la rusi. Ori sa faca pe "independentul" ca Chavez si sa-i trimita pe americani la plimbare.

Tocmai tu esti cel care acuza pe Basescu ca ar fi pro-american?! S-a intors lumea pe dos! ohyeah.gif

Acest topic a fost editat de abis: 29 Nov 2007, 06:29 PM


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
March
mesaj 29 Nov 2007, 06:36 PM
Mesaj #6457


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 18.844
Inscris: 30 January 04
Din: EU
Forumist Nr.: 2.042



Sa fi prieten ( cu cojones ) e una si lingau alta ! Basescu putea sa-i transmita lui Taubman ca nu-i momentul potrivit acum. Sa mai astepte vreo saptamana. Da' "Jupanul" vrea sa le arate rumanilor care i-au boicotat la referendumul ce tare il iubesc pe el americanii !


--------------------
Un prost gaseste intodeauna unul mai prost , care sa-l admire

Nicolas Boileau


Go to the top of the page
 
+Quote Post
abis
mesaj 29 Nov 2007, 07:04 PM
Mesaj #6458


Cronicar
******

Grup: Moderator
Mesaje: 22.306
Inscris: 8 March 04
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 2.507



QUOTE(March @ 29 Nov 2007, 06:36 PM) *
Basescu putea sa-i transmita lui Taubman ca nu-i momentul potrivit acum.

De ce nu-i momentul potrivit acum? Si de ce primirea unui ambasador te transforma in "lingau"?

Acest topic a fost editat de abis: 29 Nov 2007, 07:15 PM


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
March
mesaj 30 Nov 2007, 03:05 PM
Mesaj #6459


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 18.844
Inscris: 30 January 04
Din: EU
Forumist Nr.: 2.042



Va aducem aminte de strigatul de jale si disperare a Basecului in 2004 cum ca alegerile sunt fraudate ?! "In acest moment suntem convinsi ca procesul electoral nu mai poate continua. Tot procesul electoral este alterat de frauda si anularea alegerilor este o necesitate. Cerem repetarea alegerilor!", declara pe 30 noiembrie 2004, candidatul prezidential la acea vreme Traian Basescu .
Dupa care a tacut chitic dupa anuntul final al castigatorului ?

Iata urmarea anchetei incepute atunci :

Mazilita de Basescu

Procurorul care a incercat sa instrumenteze dosarul Net Consulting privind fraudarea alegerilor reclamata de presedinte in 2004 a fost inlaturat din postul de sef al biroului "Anchete speciale" din Parchetul General


La Parchetul General continua campania de mazilire din functii de conducere a procurorilor care sunt suspectati ca nu ar raspunde comenzilor venite de la Palatul Cotroceni. Procuroarea Viorica Stoica a fost schimbata recent din functia de sef de birou "Anchete speciale", structura care se pregateste sa primeasca dosare cu actuali sau fosti ministri cercetati penali

Acest topic a fost editat de March: 30 Nov 2007, 03:07 PM


--------------------
Un prost gaseste intodeauna unul mai prost , care sa-l admire

Nicolas Boileau


Go to the top of the page
 
+Quote Post
Nefertiti
mesaj 30 Nov 2007, 06:00 PM
Mesaj #6460


[Vera]
******

Grup: Moderator
Mesaje: 4.054
Inscris: 25 October 06
Din: pe plaja
Forumist Nr.: 8.842



March, daca Taubman avea convorbiri de taina cu Basescu, nu intra pe usa din fata a Cotrocenilor.


--------------------
passionate about latin america

Cafeneaua
Go to the top of the page
 
+Quote Post
March
mesaj 30 Nov 2007, 06:05 PM
Mesaj #6461


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 18.844
Inscris: 30 January 04
Din: EU
Forumist Nr.: 2.042



Prin fata sau prin dos continutul convorbirilor tot secret este !

Acest topic a fost editat de March: 30 Nov 2007, 06:08 PM


--------------------
Un prost gaseste intodeauna unul mai prost , care sa-l admire

Nicolas Boileau


Go to the top of the page
 
+Quote Post
Energie
mesaj 30 Nov 2007, 06:10 PM
Mesaj #6462


Dregator
*****

Grup: Membri
Mesaje: 864
Inscris: 29 November 07
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 10.914



Dar el ramane secret la orice convorbire de acest tip. Eventual, dupa convorbiri, participantii dau o declaratie presei, dar nu cred ca spun tot ce s-a discutat...


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
March
mesaj 30 Nov 2007, 07:11 PM
Mesaj #6463


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 18.844
Inscris: 30 January 04
Din: EU
Forumist Nr.: 2.042



Din categoria : " Dragostea bucurestenilor s-a inmuiat " tongue.gif

Preşedintele a reuşit la referendumul din 25 noiembrie cea mai slaba prezenţă la vot din 1990 încoace. (...)

Dintre toţi, cei mai răi cu şeful statului au fost locuitorii Capitalei. Prezenţa în circumscripţia Bucureşti nu numai că a fost mai mică decât media naţională, dar a fost chiar cea mai redusă din ţară. Capacitatea omului politic Traian Băsescu de a obţine voturi a coborât la un nivel istoric.

În turul al doilea la alegerile pentru Primăria Bucureştiului, pe 18 iunie 2000, candidatul PD obţinea 362.853 de voturi.

La prezidenţialele din 2004, 650.000 de locuitori ai Capitalei au contribuit decisiv la victoria actualului şef al statului.

Pe 19 mai 2007, la referendumul pentru demitere, 695.000 de bucureşteni votau pentru rămânerea în funcţie a lui Băsescu.

Acum o săptămâ­nă, 319.000 de alegători din Bu­cureşti au răspuns "Da" la referendumul iniţiat de preşedinte.

Nu se pune problema demisiei lui Traian Băsescu pentru acest lucru, aşa cum se întâmplă în partidul său, dar ar fi fost nevoie măcar de un moment de analiză pe acest subiect. În loc să se întrebe de ce trei sferturi din iubiţii lui români nu s-au deranjat să iasă din casă, ideologii lui Băsescu au lansat pe piaţă ideologia "electoratului activ".

În opinia acestor lumini în politologie, 75 la sută din populaţie nu contează, practic nu există în România, în timp ce toate deciziile trebuie luate numai de "nucleul dur". Traian Băsescu i-a împărţit pe români în "activi" şi "inactivi", încercând să mascheze înfrângerea din 25 noiembrie. Până mai ieri, preşedintele vorbea "de regula de aur a democraţiei, adică majoritatea de 50 la sută plus 1 vot". Lucrurile s-au schimbat, ca şi vremurile. Ca şi Traian Băsescu


Acest topic a fost editat de March: 30 Nov 2007, 07:12 PM


--------------------
Un prost gaseste intodeauna unul mai prost , care sa-l admire

Nicolas Boileau


Go to the top of the page
 
+Quote Post
gio19ro
mesaj 30 Nov 2007, 08:25 PM
Mesaj #6464


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.656
Inscris: 6 March 03
Forumist Nr.: 21



March, n-are rost sa bati moneda cu textul ca cei ce n-au fost la vot nu sunt de acord cu uninominalul si au devenit antibasescu. Eu n-am fost la vot insa daca m-as fi dus as fi votat pt uninominal si nici n-am devenit antibasescu.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Uncle Sam
mesaj 30 Nov 2007, 09:42 PM
Mesaj #6465


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.526
Inscris: 12 October 06
Din: Romania
Forumist Nr.: 8.789



Tot cam atatia s-au prezentat si la europarlamentare asa ca e o lehamite generala, nu doar fata de Basescu.
In rest, fiecare nu are decat sa se minta cum ii place.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
andra_v
mesaj 30 Nov 2007, 09:56 PM
Mesaj #6466


Cronicar
******

Grup: Moderator
Mesaje: 2.799
Inscris: 9 September 06
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 8.652



Pai asta am spus si eu, slaba prezenta atat la euro-parlamentare, cat si la referendum reflecta lehamitea romanilor fata de clasa politica in general, care il include si pe Basescu.


--------------------
An Appeal From James’ Family

An Appeal From James’ Family
Unidentified gunmen kidnapped journalist James Foley in northwest Syria on Thanksgiving Day, November 22 2012.

Jim is the oldest of five children. He has reported independently and objectively from the Middle East for the past five years. Prior to his work as a journalist, Jim helped empower disadvantaged individuals as a teacher and mentor assisting them in improving their lives.

The family appeals for the release of Jim unharmed.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Uncle Sam
mesaj 30 Nov 2007, 11:50 PM
Mesaj #6467


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.526
Inscris: 12 October 06
Din: Romania
Forumist Nr.: 8.789



QUOTE(andra_v @ 30 Nov 2007, 09:56 PM) *
Pai asta am spus si eu, slaba prezenta atat la euro-parlamentare, cat si la referendum reflecta lehamitea romanilor fata de clasa politica in general, care il include si pe Basescu.
Inseamna ca suntem de acord. Pe de alta parte, politician sa fiu, as da acatiste sa guvernez un popor asa apatic. Si m-as feri ca naiba sa fac campanie de informare. Sa nu cumva sa se prinda ca ei pot decide soarta mea. Incerc sa le stimulez apatia.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Superunknown
mesaj 4 Dec 2007, 02:20 PM
Mesaj #6468


Dregator
*****

Grup: Membri
Mesaje: 911
Inscris: 15 February 04
Forumist Nr.: 2.236



Mai bine le-ai stimula-o facindu-ti treaba...


--------------------
"Screw you guys, I'm going home" (E. Cartman)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
March
mesaj 6 Dec 2007, 05:53 PM
Mesaj #6469


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 18.844
Inscris: 30 January 04
Din: EU
Forumist Nr.: 2.042



Basescu se bate cu Ceausescu pentru titlul de "cel mai iubit fiul al boborului" !



--------------------
Un prost gaseste intodeauna unul mai prost , care sa-l admire

Nicolas Boileau


Go to the top of the page
 
+Quote Post
abis
mesaj 6 Dec 2007, 06:26 PM
Mesaj #6470


Cronicar
******

Grup: Moderator
Mesaje: 22.306
Inscris: 8 March 04
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 2.507



Tu ce-ai fi raspuns la asa un sondaj? smile.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
March
mesaj 6 Dec 2007, 06:29 PM
Mesaj #6471


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 18.844
Inscris: 30 January 04
Din: EU
Forumist Nr.: 2.042



Io nu raspund la sondaje. Si chiar daca as fi raspuns il indicam pe Carol I , Ferdinand. In nici un caz n-as fi mentionat pe cineva in viata !

Acest topic a fost editat de March: 6 Dec 2007, 06:30 PM


--------------------
Un prost gaseste intodeauna unul mai prost , care sa-l admire

Nicolas Boileau


Go to the top of the page
 
+Quote Post
abis
mesaj 6 Dec 2007, 06:31 PM
Mesaj #6472


Cronicar
******

Grup: Moderator
Mesaje: 22.306
Inscris: 8 March 04
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 2.507



Eu n-as fi raspuns deloc, pentru ca nu as fi ezitat intre Cuza si Carol I.

Pana la urma, care este relevanta sondajului?


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
March
mesaj 6 Dec 2007, 06:38 PM
Mesaj #6473


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 18.844
Inscris: 30 January 04
Din: EU
Forumist Nr.: 2.042



QUOTE(abis @ 6 Dec 2007, 08:31 PM) *
Pana la urma, care este relevanta sondajului?

Aceasi ca si clasamentul ala " 10 pentru Romania" de la Realiatea Tv ! Cati dintre mocofanii care au raspuns la sondaj stiu macar cine a a fost Carol I ?!

O editare de ultima ora :

Abia acum am aflat ca muritorii de rand peledisti si pedisti ii spun "Zeus" patronului lor !! Deci iata ca locul 2 in clasamentul ala se justifica ! tongue.gif Pentru ei.

Acest topic a fost editat de March: 6 Dec 2007, 06:57 PM


--------------------
Un prost gaseste intodeauna unul mai prost , care sa-l admire

Nicolas Boileau


Go to the top of the page
 
+Quote Post
Leonardo
mesaj 6 Dec 2007, 07:10 PM
Mesaj #6474


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.199
Inscris: 25 October 05
Forumist Nr.: 7.146



QUOTE(March @ 6 Dec 2007, 04:53 PM) *
Basescu se bate cu Ceausescu pentru titlul de "cel mai iubit fiul al boborului" !



sondajul asta e absolut relevant pentru ce-si doreste poporul si ar trebui sa dea de gandit celor ce considera consultarea populara necesara si benefica permanent. E o indicatie buna si pentru cei ce doresc uninominal, vedem cam ce tip de lideri doreste poporul.
E interesanta si aparitia lui Titulescu in schema, el fiind doar ministru de externe.


--------------------
"As a well spent day brings happy sleep, so life well used brings happy death" L. da Vinci
Go to the top of the page
 
+Quote Post
abis
mesaj 6 Dec 2007, 07:25 PM
Mesaj #6475


Cronicar
******

Grup: Moderator
Mesaje: 22.306
Inscris: 8 March 04
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 2.507



QUOTE(Leonardo @ 6 Dec 2007, 07:10 PM) *
E o indicatie buna si pentru cei ce doresc uninominal, vedem cam ce tip de lideri doreste poporul.

Ce are una cu alta? Daca poporul isi doreste un anumit tip de lider, ar fi nedemocratic sa il impiedici prin mijloace birocratice.

Oricum, sunt convins ca cei care l-au indicat pe Ceausescu nu l-au bifat in sondaj si pe Basescu. smile.gif

Asta ca sa nu mai spun ca orice asemanare intre cei doi mi se pare rauvoitoare. Si nu ma va face sa privesc cu mai multa simpatie PNL-ul. smile.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post

346 Pagini V  « < 183 184 185 186 187 > » 
Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 29 April 2024 - 02:40 AM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman