HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

> Vrei si tu un Jurnal?

Daca doriti si dumneavoastra un Jurnal, trimiteti un mesaj in acest sens in cadrul topicului Detalii Forum.
Nou: Autorul unui jurnal are dreptul de a decide ca un mesaj scris in cadrul Jurnalului sau de catre altcineva sa fie sters. Daca doriti acest lucru, trimiteti-mi un PM cu adresa mesajului in cauza si acesta va fi sters (bineinteles, atat timp cat nu se exagereaza).

 
Reply to this topicStart new topic
> Jurnal Spre Nicaieri, [Jurnalul lui flu]
Mihai
mesaj 29 Oct 2003, 08:58 PM
Mesaj #1


Gazda Hanului
******

Grup: Admin
Mesaje: 8.578
Inscris: 22 February 03
Din: Hanu Ancutei
Forumist Nr.: 1



Ganduri, scrieri, amintiri din viata lui flu veti putea citi in cadrul acestui Jurnal.

Lectura placuta! smile.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
flu
mesaj 29 Oct 2003, 11:57 PM
Mesaj #2


Dregator
*****

Grup: Membri
Mesaje: 537
Inscris: 5 October 03
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 914



Tocmai m-am trezit de vreo luna dintr-o stare care a durat mult, prea mult poate, si nu stiu exact ce e cu mine, incotro, cine, de ce si alte intrebari la care nu stiu unde le pot gasi raspunsul. Eram "comfortable numb" si acum, dupa ce am ajuns nu stiu cum sub dusul rece si m-am trezit, nu stiu ce caut eu aici, ce vrea lumea asta de la mine, daca vrea ceva, ce mai vreau eu de la ea (daca vreau ceva). De parca as fi ajuns pe scena cumva, reflectoarele imi bat in ochi, stiu ca e rolul vietii mele dar am uitat replicile, nu recunosc nici decorul si nu pot sa vad oamenii din primele randuri.
Si improvizez, dar nu stiu daca e bine ce fac, publicul nici nu huiduie, nici nu aplauda.
Imi aprind o tigara, ca sa imi dau seama in clipa urmatoare ca nu vreau sa o fumez, ca de fapt m-am lasat pentru a nu stiu cata oara de fumat. Gasesc o oglinda si privesc in adancuri, vad doar ce-a mai ramas dupa furtuna, si nu stiu daca e bine sau rau. Asta inseamna probabil ca e ceva neutru.

Ca si rutina. In fiecare dimineata drumul spre serviciu, aceiasi controlari, aceiasi cersetori, aceiasi oameni gri, care nu zambesc, care par ca au uitat de ei, de ceea ce e frumos in jur, par a fi doar niste automate si nu vreau sa ajung si eu ca ei, dar atunci cand ma opresc pentru o clipa si ma intalnesc iar cu mine, incep sa rad ca nebunul, pentru ca sunt si eu din ce in ce mai mult ca ei, obosit, rutinat, blazat...
Macar stiu ca am un serviciu pe care mi-l doream de mult, chiar daca despre facultate nu pot sa spun acelasi lucru ...

Daca mi-as deslipi putin ochii de pe oglinda, as vedea sigur altii care au probleme adevarate, nu ca ale mele. Ieri la ora opt seara, era un frig de noapte de decemvrie si un om fara casa statea pe treptele unei institutii, nu cersea, doar statea acolo cu privirile in pamant, cred ca era mai trist decat mine, ma gandeam cum m-as fi simtit daca as fi fost in locul lui, si nu in locul meu de copil preferat al soartei. As fi vrut sa am destula tarie cat sa-l iau acasa cu mine, sa-i ofer macar o mancare calda si un acoperis deasupra capului, cu toate riscurile. Oamenilor le mai pasa de oameni? Ieri la un chef, am aflat ca un amic comun cu care bausem si jucasem baschet si-a pierdut recent picioarele intr-un accident feroviar. Cred ca n-o sa mai joc baschet cu el... Toti ziceau ca daca ar fi in locul lui si-ar taia venele; le-am spus sa se gandeasca ca altii nu au putut niciodata sa umble, sau sa vada, sau sa auda, ca fiecare trebuie sa-si duca crucea mai mare sau mai mica. Nu stiu cat de mult i-a atins, nu stiu cati dintre noi mai pot sa duca si crucile altora pe langa cea proprie.

Cateodata cred ca ar fi trebuit sa aleg si eu sa cresc, nu sa raman copil, copiii de care nu are nimeni grija sfarsesc prin a muri singuri pe aleile laturalnice ale vietii. Inca ma incanta si ma sperie cat de frumoasa si urata poate sa fie viata in acelasi timp, nu stiu daca e binecuvantare sau blestem sa poti sa vezi intregul si cu cele bune si cu cele rele in acelasi timp. Ma simt de parca as exista simultan si in afara mea si de acolo mereu imi arat mie cel dinauntru ca in orice rau e si bine ca in orice bine e si rau, asa incat nu pot sa ma bucur, dar nici sa ma necajesc de ceva cu adevarat.

Un lucru care m-a amuzat zilele trecute a fost ca o prietena mi-a dat sa citesc un zodiac, si am regasit acolo ca nu sunt alceva decat un Varsator tipic, plin de contraste, asa e normal sa fie un Varsator, eu nici macar nu cred in zodiace smile.gif Orisicum, ma credeam mai unic...



--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
flu
mesaj 3 Nov 2003, 01:55 PM
Mesaj #3


Dregator
*****

Grup: Membri
Mesaje: 537
Inscris: 5 October 03
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 914



Trei au fost micile intamplari care mi-au inseninat sfarsitul de saptamana.
1. Un copilas de vreo patru ani, in troleibuz, care i-a spus mamei sale in pur grai ardelenesc, zona Cluj "Si mai nii mah mami". Pentru necunoscatori, in traducere libera ar insemna "Si mai priveste si tu mami". Inca mai exista mici "domni Goe".
2. Un nene gras care tinea de mana un copil tot de vreo patru ani si-i canta: "Am ple-cat la va-na-toa-re / Cu o pus-ca si-un ca-tel..."
3. Ochii unei fete in troleibuz, mari si intrebatori, in care citeam (asta daca nu sunt chiar complet analfabet): "Cine esti tu, cel de dincolo de ochii astia? Ce se ascunde in sufletul tau?". Ne-am privit vreo doua minute pana ce a coborat... si imi pare si acum rau ca nu am avut curajul sa ma duc la ea si sa-i propun o intalnire. sorry.gif

Apoi, sambata si duminica seara am stat la povesti cu doi prieteni, si am realizat ca au probleme mai mari decat mine (unele false probleme, dar pentru ei la fel de mari ca si cele adevarate).

Si am revazut "American Beauty". Filmul asta intotdeauna ma pune pe picioare. Atunci cand se termina, ma intreb "Cum de pot fi asa imbecil uneori si sa uit de toata frumusetea asta care ma inconjoara?"

Acest topic a fost editat de flu: 3 Nov 2003, 02:00 PM


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Promo Contextual
mesaj 3 Nov 2003, 01:55 PM
Mesaj #


ContextuALL









Go to the top of the page
 
Quote Post
Nana Floare
mesaj 19 Dec 2003, 02:00 PM
Mesaj #4


Debutul Fulminant
******

Grup: EmailInvalid
Mesaje: 2.165
Inscris: 12 September 03
Forumist Nr.: 757



...a trecut o luna jumate... tongue.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
flu
mesaj 19 Dec 2003, 02:55 PM
Mesaj #5


Dregator
*****

Grup: Membri
Mesaje: 537
Inscris: 5 October 03
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 914



... in care nu am mai avut timp sa raman singur cu mine in fata unui calculator conectat la net... si nici nu vroiam sa scriu jurnalul acasa si apoi sa-l aduc in fata ochilor vostri... n-ar mai fi fost acelasi lucru...

Ideea zilei: Suferinta unui om este insignifianta in comparatie cu suferinta lumii. - Hero (filmul)





--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
blackgirl
mesaj 21 Dec 2003, 02:53 AM
Mesaj #6


Musteriu
*

Grup: Musterii
Mesaje: 10
Inscris: 21 December 03
Forumist Nr.: 1.575



Pacat ca nu ai mai scris! Imi place tare mult stilul tau in masura in care aceasta "bagare de seama" in intimitate nu te deranjeaza. Esti liber sa precizezi acest lucru. Ma regasesc mult in cuvintele tale, mai ales acum de Sarbatori...recunosc , ma caracterizeaza si lenea, si indolenta, si egoismul, si interesul propriu, meschin, insa vezi, mai am cateodata cate-o rasculare a eului...si mi-e asa o rusine de mine, de viata mea...sunt atatia altii mai necajiti, insa nu se plang asa cum o fac eu...pe mine ma enerveaza si coada de la paine, si autobuzul care nu mai vine, si colegii, si materia de invatat, si tot eu am impresia ca viata imi face o gluma proasta: ma pune sa-mi traiesc existenta mea... Pana anul trecut, toate erau bune si frumoase pentru mine: aveam parintii sanatosi, iubeam si eram iubita, stiam ca am viitorul in fata...Acum? Tata a murit de cancer, mama a facut un accident vascular, am fost parasita pentru alta (cine stie? poate avea dreptate si chiar nu mai era fericit...) si am senzatia ca nu voi reusi nimic sa realizez in ceea ce ma pregatesc (foarte sincer, recunosc ca dragostea era motorul meu interior; vroiam foarte mult o familie a mea)...Acum, habar n-am daca mai pot sa cred din nou in oameni, sa mai fiu vulnerabila in fata celorlati, sa mai sper in ceva bun in viata mea... parca nu am incredere...ce sa fac pentru o doza de optimism (cat de mic)?
P.S. Copiii intr-adevar te ajuta...Insa vezi, am dat cadouri de Sarbatori unor copii de la spital nu prea "norocoso": o fetita de 4 ani facea tratament pentru leucemie, un baietel avea insuficienta renala cronica si era deja pe dializa , o fetita de 7 ani avea Hodgkin..etc. Ce sa mai spui despre viata? Mai este ea dreapta?...
pup u!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
flu
mesaj 20 Feb 2004, 10:12 AM
Mesaj #7


Dregator
*****

Grup: Membri
Mesaje: 537
Inscris: 5 October 03
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 914



Cateodata se intampla ca pretul increderii in oameni sa imi depaseasca posibilitatile financiare.

Imi pare rau blacklady, nu stiu cu ce cuvinte bune as putea sa te ajut, mai ales ca au trecut doua luni de cand ai scris... tot ce pot sa sper e ca acum ti-e un pic mai bine.

Acest topic a fost editat de flu: 20 Feb 2004, 10:14 AM


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
flu
mesaj 9 Apr 2004, 11:34 AM
Mesaj #8


Dregator
*****

Grup: Membri
Mesaje: 537
Inscris: 5 October 03
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 914



"Opriti Lumea vreau sa cobor!"



--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
flu
mesaj 20 Jul 2004, 12:01 AM
Mesaj #9


Dregator
*****

Grup: Membri
Mesaje: 537
Inscris: 5 October 03
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 914



Care sunt ingredientele unei seri productive?

Jazz in surdina intrerupt de cate un Pink Floyd, un betisor parfum, pofta de munca si ingredientul principal smile.gif un greiere ratacit la etajul 4 si care s-a tupilat undeva sub pat.

In curand: http://www.herbal-supplements-usa.com va avea o noua infatisare. ph34r.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
flu
mesaj 1 Aug 2004, 12:01 PM
Mesaj #10


Dregator
*****

Grup: Membri
Mesaje: 537
Inscris: 5 October 03
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 914



Cinci zile in Muntii Rodnei (imi pare rau ca am avut doar un film in aparat) cat cinci luni de lucru... Nu ca timpul s-ar fi diluat la nesfarsit in munti, pentru ca au fost destule peripetii dar zona intreaga mi-a parut a avea ceva atemporal...
Pe scurt ar fi de tinut minte:

Calatoriile pe drumurile de fier ale tarii cu nasul... prins si un supracontrol foarte relaxat...
Urcarea sase ore din Borsa pana la lacul Iezer (are forma Romaniei) cu treceri prin poienite pline de flori, paduri de foioase si conifere, si apoi spre sfarsit pasuni alpine cu multi jnepeni, drum presarat de cateva ploi scurte...
Focuri de tabara cu multa mancare buna si tuica si mai buna + un menestrel de serviciu care stia sa cante cam orice...
Traseul de creasta care releva calatorului peisaje de care mi-era foarte dor...
Vreme placuta (adica racoroasa) cu doar doua ploi mai serioase...
Oamenii...
Birtul din Salva. devil.gif

Am luat toate gunoaiele cu noi pana in satul in care am coborat. Captain Planet poate fi mandru de noi biggrin.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
flu
mesaj 2 Aug 2004, 09:34 PM
Mesaj #11


Dregator
*****

Grup: Membri
Mesaje: 537
Inscris: 5 October 03
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 914



Am fost si la festivalul de la Targu-Mures din care n-am prea inteles mare lucru smile.gif Aveam de ales intre Tg. Mures si Sighisoara si cum la Sighisoara mai fusesem am ajuns la "Felsziget".
Dupa ce-am platit 120.000 intrarea ca sa vedem Iris blink.gif si Mafia yikes.gif ne-am apucat de baut si continuat si continuat pana dimineata la 7, ceea ce nu mi s-a mai intamplat de mult spoton.gif
Ce m-a distrat pe acolo a fost ca erau 99% maghiari si toti ma intrebau diverse lucruri in ungureste si eu le raspundeam cam tot ce stiam eu in materie de maghiara (minus injuraturile): "Nem tudom maghiarol"...
Pe la 3 noaptea cei care am rezistat am ajuns la un bar unde inca se mai tineau oameni in picioare in fata bauturilor, ba chiar se si dansa, singurul loc unde am simtit ca e ceva festival cat de cat. Metale ca-n vremurile bune si printre ele intercalate piese de rock adevarat din ala vechi. Spre dimineata au trecut spre drum n bass si chill out, ceea ce nu pot spune ca a fost rau pentru ca au nimerit cateva piese...

Pana la urma a iesit frumos, ne-a placut tuturor, chiar si celor care au dormit...

Ce m-a intristat a fost trupa de puscariasi care facea curat dimineata... Le-am dat ultimele tigari celor norocosi. Am intrat in vorba cu un tigan tanar, cred ca era de varsta mea...mai avea un an... asta-i viata. El era chiar vesel, poate se bucura de tigara care i-o dadusem.

La intoarcere stopul pana in Cluj cu un nene care canta la contrabas la orchestra din Tg Mures si in ceva ansamblu folcloric.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
flu
mesaj 12 Nov 2004, 01:52 AM
Mesaj #12


Dregator
*****

Grup: Membri
Mesaje: 537
Inscris: 5 October 03
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 914



Cine a inteles ceva din viata asta sa vina in fata mea si sa-mi spuna: "Eu am inteles!". Sa pot sa-i spun la randul meu: "ticalosule!, ingratule!, nesimtitule!, egoistule! cum iti permiti sa intelegi ceva din viata asta cind atit de multi oameni nu inteleg nimic..."


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
skysurfer
mesaj 12 Nov 2004, 09:03 AM
Mesaj #13


Vesnicul indragostit
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.055
Inscris: 5 February 04
Forumist Nr.: 2.102



Hello amice. Eu te citesc de ceva timp insa abia acum mi-am facut curaj sa iti scriu. Nu iti spun ca te inteleg, pentru ca eu nu ma inteleg nici macar pe mine, dar pot sa iti spun ca aceleasi intrebari mi le pun si eu. Si nu acum ci de ceva timp. Si daca te-ai apuca sa citesti prin jurnalele de pe aici iti garantez ca o sa ai surpriza sa descoperi ca multi iti gandesc asemenea. Singura problema e ca nici nu facem nimic. Spun "facem" pt ca toti ne aflam in aceeasi situatie. Da suntem norocosi ca avem un acoperis deasupra capului, ca ne putem imbraca, ca avem sansa de a scrie si citi si cu atat mai mult de la un calculator, ca unii sunt sanatosi, ca au persoane pe care sa le iubeasca si care ii iubesc si multe altele. Viata in schimb e atat de parsiva incat nu tine cont de nimic. Nici de varsta nici de bunatatea sau inocenta lui. Asa cum am scris si eu: cineva da cu zarul si atunci nu se stie cine cine trece mai departe pe tabla de joc, sau cine o incurca. As dori sa iti dau sfaturi pline de optimism insa nu cred ca sunt in masura. Nu vreau sa iti spun decat ca si pe mine ma deprima tot ce e in jurul meu si mai ales faptul ca nu pot face nimic pt a-i ajuta pe cei nevoiasi. In rest bucura-te dc tu esti sanatos si cei din jurul tau de asemenea, restul se rezolva.
Am incercat si faza cu intorsul capului in alta parte dar sa stii ca nu te face sa te simti mai bine. De fapt si tu stii ce sa faci: trebuie sa infrunti perioada prin care trecem fatis. O privire in alta parte nu te ajuta pt ca sufletul tau tot in acea parte priveste.


--------------------
I was nauseous and tingly all over. I was either in love or I had smallpox.
~ Woody Allen
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Jubi
mesaj 12 Nov 2004, 07:25 PM
Mesaj #14


Vornic
****

Grup: EmailInvalid
Mesaje: 453
Inscris: 27 December 03
Din: Constanta
Forumist Nr.: 1.628



Si tu, Brutus?


--------------------
"Treat the other man's faith gently; it is all he has to believe with. His mind was created for his own thoughts, not yours or mine." Henry S. Haskins
Go to the top of the page
 
+Quote Post
flu
mesaj 14 Nov 2004, 07:46 PM
Mesaj #15


Dregator
*****

Grup: Membri
Mesaje: 537
Inscris: 5 October 03
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 914



Sky, ma bucur de vizita... smile.gif

Fragmentul ala are vreo trei ani, din vremurile in care inca aveam timp/chef sa incerc sa-mi pun starile/gandurile/simtirile undeva deoparte... s-a potrivit in seara aceea... Nu era vorba de mine, ci de altii, multi altii care inteleg mai putin decat noi din viata lor (atat de putin incat e aproape nimic)...

Acum o bucata de vreme am pornit pe un drum... iar acum sunt intr-o perioada in care nu vreau sa-mi mai bat capul cu intrebari gen: "unde duce drumul asta?", "cine a facut drumul?", "cum sa merg mai repede?"...etc ... De obicei ma bucur de peisaj iar daca vad ceva neplacut, nu intorc capul ci incerc sa fac ceva in legatura cu asta... Acum eram un pic cu privirile spre nori (sa nu zic "cu capul in nori") si am nimerit intr-o groapa... de unde va trebui sa ies singur, cum zici tu, pentru ca atata timp cat nu rezolv eu anumite probleme, nu voi face altceva decat sa-i trag in groapa si pe cei care incearca sa ma ajute...

Cat despre sfaturile optimiste, oricum eu sunt destul de ( a se intelege "prea") optimist smile.gif ...

Jub, si eu sunt o suma de paradoxuri la fel ca restul oamenilor... s-a inversat putin polarizarea, n-o sa tina mult...


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
flu
mesaj 12 Dec 2004, 12:46 PM
Mesaj #16


Dregator
*****

Grup: Membri
Mesaje: 537
Inscris: 5 October 03
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 914



Cateodata zambetul unei necunoscute pe strada poate sa-ti tina de urat in clipele negre, de insomnie...

Ma agat de orice pai cand sunt acolo, pana si de un zambet stingher...

Era a treia oara cand o vedeam, primele doua dati se grabea, o data ne-am intersectat pe strada si nu stiu de ce-am observat-o, avea un "je ne sais qua" care mi-a atras atentia, a doua oara eram la teatru si mi-a aruncat privirea mirata pe care o arunci cuiva pe care-l cunosti dar nu stii de unde...

Ieri nu se grabea, isi cumpara o portocala, eu asteptam cu un sandwitch in mana sa cumpere si prietenii mei ceva fructe... a iesit si m-a observat si ea, avea stelute in ochi, mi-a zambit si-au inceput sa cante viorile... era frumoasa...



--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
flu
mesaj 14 Dec 2004, 12:05 AM
Mesaj #17


Dregator
*****

Grup: Membri
Mesaje: 537
Inscris: 5 October 03
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 914



Azi m-am plimbat prin frig si am fredonat un mix dintre: "Trece rata" si "Casuta din padure"...

Azi am dormit chiar mai putin decat in ultimele nopti...

Azi mi-am dat iarasi seama ca niciodata nu-mi dau seama de nimic...

Azi stand de vorba cu o fosta colega din liceu mi-am dat seama ca mai mult de un sfert din fostii nostri colegi/e sunt casatoriti/e...

Azi a fost o alta zi...


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
cactus
mesaj 14 Dec 2004, 12:28 AM
Mesaj #18


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.126
Inscris: 10 August 04
Din: nu spui; s-a schimbat
Forumist Nr.: 4.232



Ein Zug fährt zu nirgendwo, all meine Hoffnungen sind im Zug und erlangen zu nirgendwo... rofl.gif rofl.gif


--------------------
- "Help us, or else..!"
- "Or else what?"
- "Exactly!"

Nu e nimic mai trist decât tristeţea unui om vesel. (Armando Palacio Valdes)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
flu
mesaj 14 Dec 2004, 02:39 AM
Mesaj #19


Dregator
*****

Grup: Membri
Mesaje: 537
Inscris: 5 October 03
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 914



Danke schön! wink.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Diana-Maria
mesaj 20 Dec 2004, 07:11 PM
Mesaj #20


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.796
Inscris: 22 August 03
Forumist Nr.: 654



Flu, ,,Casuta din padure" mi-o aduc aminte...Insa ,,Rata" nu... cry.gif
Eu m-am lalait astazi cu ,,Saniuta fuge..."
Nici nu imi dau seama de ce, insa ce importanta mai are cind simti in suflet parfumul Craciunului care se apropie si un colind iti face inima sa lacrimeze, asa, de dor de copilarie...


--------------------

NIHIL SINE DEO!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
cactus
mesaj 20 Dec 2004, 07:53 PM
Mesaj #21


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.126
Inscris: 10 August 04
Din: nu spui; s-a schimbat
Forumist Nr.: 4.232



QUOTE (Diana-Maria @ 20 Dec 2004, 07:11 PM)
Flu, ,,Casuta din padure" mi-o aduc aminte...Insa ,,Rata" nu... cry.gif
Eu m-am lalait astazi cu ,,Saniuta fuge..."
Nici nu imi dau seama de ce, insa ce importanta mai are cind simti in suflet parfumul Craciunului care se apropie si un colind iti face inima sa lacrimeze, asa, de dor de copilarie...

Iarta-ma ca ma bag - titlu e fain; l-as traduce in germana "Ein Zug zu nirgendwo" - Superb.
Iarta-ma ca m-am bagat. No offence plz....


--------------------
- "Help us, or else..!"
- "Or else what?"
- "Exactly!"

Nu e nimic mai trist decât tristeţea unui om vesel. (Armando Palacio Valdes)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
flu
mesaj 21 Dec 2004, 03:46 AM
Mesaj #22


Dregator
*****

Grup: Membri
Mesaje: 537
Inscris: 5 October 03
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 914



@Diana: pentru ca inca mai suntem copii, undeva acolo inauntru (cel putin eu sper ca mai sunt rolleyes.gif), nu-mi pot imagina cat de groaznic de trist as fi sa ma trezesc intr-o dimineata, sa privesc in oglinda si sa nu gasesc dincolo de ochi decat maturitatea...

@cactus: never "offence" smile.gif, esti binevenit oricand... imi place traducerea (babelfish a denaturat-o putin) , ar trebui sa scriu candva o carte cu acest titlu si sa sper ca va fi tradusa in germana... biggrin.gif

... asaaaaaa...

In trei zile voi fi acasa... dupa aproape trei luni... se apropie Revelionul asta inseamna trei zile cu prietenii la munte, (ma urmareste cifra trei in noaptea asta, acum scriu la ora trei, am terminat trei situri, am fumat trei tigari azi...) ...acum va fi pentru prima data cand planurile sunt facute din timp... vine si sfarsitul anului o data cu Revelionul, vrand-nevrand trebuie sa-mi fac putin timp sa trag linie si sa vad ce s-a schimbat in interior, ce s-a schimbat afara...

Am cunoscut oameni noi, am "cimentat" legaturile cu altii (putini), am rupt legaturile cu altii ( sad.gif )... ceva-mi spune ca va fi la fel si la anul si peste doi ani si tot asa, tot asa...

M-am facut freelancer, asta inseamna cativa sefi in minus si ca-mi pot organiza timpul dupa cum mi-e pe plac (ce iluzie dulce!) si ca invat mai multe in domeniu...

Am inceput o noua facultate (ciudat, chiar imi place)...

N-am ajuns la mare toamna asta, n-am invatat sa cant mai bine la chitara, n-am invatat inca o limba straina... poate la anul...

N-am mai citit prea mult, n-am mai jonglat, n-am mai scris... neaparat la anul...

Trecand peste toate maruntisurile, ceva s-a schimbat in mod cert in viata mea launtrica si schimbarea asta imi spune ca orice s-ar intampla nu voi mai fi deznadajduit...

Stau acum putin sa ma gandesc si tot nu-mi dau seama... Oare eu sunt un om prea vesel pentru cat de trist sunt din fire sau un om trist pentru cat de vesel...?

Era sa uit: astazi am invatat sa folosesc betisoarele chinezesti, e drept ca pe crenvurşti autohtoni... oricum gestul conteaza smile.gif

.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
flu
mesaj 6 Jan 2005, 05:39 AM
Mesaj #23


Dregator
*****

Grup: Membri
Mesaje: 537
Inscris: 5 October 03
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 914



Ciudata treaba si cu prietenii astia... oare cum am ajuns sa am prieteni atat de buni niste oameni atat de diferiti (atat intre ei cat si fata de mine)... a fost doar un joc al circumstantelor sau exista ceva mai subtil care leaga o prietenie? sa-si fi bagat codita ceva care tine de metafizica?

De ce cu unii oameni nu ma pot imprieteni chiar daca vreau, ma simt stingher in compania lor, parca as spune tot ce am de spus pe fuga pentru ca sa fiu iarasi singur, iar compania altora e atat de fireasca incat ma simt aproape singur in preajma lor?

De ce e mai greu sa legi noi prietenii pe masura ce trece vremea? Lipseste doza de naivitate care coboara garda in relatiile cu ceilalti? Sau de vina e doar timpul care trebuie impartit in toate partile, pana nu mai ramane aproape nimic pentru a ne permite o cat de marunta cunoastere mai profunda a celuilalt...


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 4 May 2024 - 12:00 AM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman