Eu prefer whisky. Un carcotas zice ca vin fiert. Sa vedem.
ceea ce uita Barrie sa spuna e ca se refera doar la perioada iernii, mai precis in luna Ianuarie
eu votez vin fiert
bogho, n-am uitat nimic. Ia citeste tu titlul.
Un Jack incalzeste, oricand, o inima inghetata. Votat whiskey!
Sa vina carcotasul!
Dar, vorba lu' cine a zis, cel mai bine e sa le ai pe amandoua la indemana.
acum vazui titlu
insa e posibil ca si altii sa nu fie atenti la titlu, si ar fi trebuit precizat
Sunt carcotas! Deci vin si eu.
merg pe un vin fiert.
nu mai vreau tarie de aia grozava, imi da dureri de cap a doua zi. infernale!
Nu refuz o cana de vin fiert cu scortisoara la o vreme de frig !
Dar de o tuica meremetisita ca la mama ei ce ziceti ? (UNA, de incalzire, nu de altele...)???
trebuie sa ma decid? nu merge si "all of the above"?
eu prefer whisky (mai degraba palinca!)...asta ca sa fiu pregatita pentru vinul de dupa
Vin fiert cu mirodenii din comert si jumatate de portocala..
Vin rosu, fiert cu piper, zahar, scortisoara si coaja de portocala ori lamiie.
Whiskey nu beau, nu e batura pentru studenti.
Aleg deci vinul fiert, de preferinta la o cabana undeva la munte...
Bine ca nu ai pus si tuica fiarta pentru ca atunci ar fi fost chiar greu de ales. Dar tot vin as fi votat!
QUOTE (Diana-Maria @ 15 Nov 2004, 12:07 AM) |
Vin rosu, fiert cu piper, zahar, scortisoara si coaja de portocala ori lamiie. |
Eu sunt unul dintre carcotasi: am votat vin fiert. Cu scortisoara si cu oameni buni in jur oalei cu vin rosu fiert.
mai puneti o varianta: ce se nimereste din cele doua!
si atunci votez si eu
Deci - lantul constructiei logice a acestui fenomen hibernal este care este adicatelea whisky (pfui) / tuica de min. 48 grade cu piper dupa aia asa scurt de tot ceva jumari si alte chestii de astea - da nu exagerat de mult - cantit. aprox. jumatate din cantitatea de tuica beuta (numa sa fie fiarta) si dupa aia, a treia veriga ar fi vinu fiert - se bea cu oala NU cu cana maaaa (scortisoare + cuisoare + poti sa razi putina nuca de muscat ; sa vie vin bun nu lătură; personal prefer alb sau roze dar merge si rosu...Ultima veriga ar fi o saltea cu tot dichisul...
vin rosu 1 litru, 2 linguri de miere, scortisoara, un praf subtiire de piper, juma' de gutuie, un mar (taiate cubulete), si o feliuta de portocala. daca sinteti cuminti, va mai zic
Simon, si pe cand o demonstratie practica a retetei? Nu de alta, dar unii nu-s asa talentati in ale bucatariei...
TU nu esti talentata in bucatarie ???? pai e simplu, draga mea, tre sa stii numai sa gasesti lucruri solide, care sa va sustina greutatea amandorura;in rest, decurge de la sine...
demonstratie practica/.... hmm... pai.. cred ca curand
Pai nu vorbeam de o litra de vin fiert?! Eu nu mai inteleg nimic...
dadadadada !!!
QUOTE (simonsays @ 15 Nov 2004, 03:31 PM) |
daca sinteti cuminti, va mai zic |
Eu am votat whiskey. Refuz sa dau explicatii ...
whiskey nu imi place asa ca am votat.... ce a mai ramas
Vin fiert cu scortisoara si atat Dar cred ca voi incerca si reteta lui Simon...
M AMA VIN FIERT CU SCORTISOARA SI UN PURCELUS LA PROTAP MIAM
Vin fiert dar sa fie dulceag ca altfel nu merge
O portie de sarmalute si apoi iar vin fiert
vinul fiert e ok, chiar super la cabana cu trupa...
dar preferatele sunt totusi tariile, votca mai ales, iar in lipsa bun si un scotch
uischi ... vin fiert ... de semineu cu foc de lemne si o femeie fierbinte ati auzit? hmmmmmmm nu cred ca se compara cele doua betii ... de la prima mai poti avea si dureri de cap a doua zi
xti - fii bun! suntem la bucataria si barul hanului...
ce sugerezi tu inseamna canibalism... auzi femeie fierbinte... cum naiba vrei s-o prepari? o fierbi sau o frigi?
ca in al doilea caz mai bine te duci la dragoste si sex
pina una alta, apuca-te de uischi sau de vin... poate iti vine chef de facut altceva cu femeia aia
Si eu vin fiert. Adica nu eu , vinul!
taria nu imi place.....whisky il beau doar cu red bull si doar vara.
iarna merge o cana mare de vin fiert dupa retea lui Simonsays.
G.
Mie-mi place si uischiu', da' nu se potriveste cu frigu' de afara (presupunand ca ar fi), asa ca muuuult mai bine un vin fiert cu zahar, o felie de mar si muuuulta scortisoara (si vorba lui cactus, sa fie bun vinu' - asa un fel de zaibar ar merge - si sa fie la oala de pamant, nu la cana)
eu prefer un ceai cu rom, lamaie, scortisoara si fructe de padure.
Stau si ma intreb... Oare o merge sa bei o cana de in fiert si, apoi, un whisky ?
in fiert?! Asta chiar trebuie incercat!
Cred ca merge, da' dupa aia trebuie musai incercat si invers... whisky apoi vin fiert.
si whisky fiert?
eu am ales vinul fiert;
si as mai adauga niste gogosi;eu asa-l beau(iarna)
QUOTE (Rikita @ 10 Feb 2005, 06:45 PM) |
si whisky fiert? |
tuica fierta niciodata n-am baut. acum vreau.
QUOTE |
in fiert?! Asta chiar trebuie incercat! |
am o ideee. luam un pahar, si punem toate bauturile care exist in acest pahar. asa nu trebuie sa decidem ce sa bem.
Si putem face un concurs asa: cine... da mai repede pe afara Punctam si impresia artistica...
eu sunt foarte bun la asta...
Tehnic:Invision Power Board (http://www.invisionboard.com)
© Invision Power Services (http://www.invisionpower.com)