Va rog sa alcatuiti in ordinea preferintelor top 3 carnuri preferate. pe baza acestui topic imi pot da seama mai bine ce fel de oameni sunt membrii hanului.
la mine este asa :
1.porc
2.peste
3.oaie
1. peshte
2. pui
3. vita
Porc nu halesc decit f f rar, max de 2 ori pe an.
P.S.
Cind afisezi rezultatele testului ?
eu am ales asa:
1. pui
2. peste (pacat ca-l manac cam rar)
3. vitel
pui
porc
vaca
...mhhhmmm...ador carnea...
1.pui
2.peste
3.porc(macra)
..trebuia sa pui pana la zece.. ..imi mai place si vita,iepure(doar daca nu este crescut de mine),curcan(de fapt cam toate "pasarile")...si as vrea sa gust carne de sarpe -nu am avut placerea pana acum ..dar sper sa se iveasca ocazia cat de curand..
nu as putea manca de cal, caprioara si urs...
Sa vedem...
1. Pui
2. Porc
3. Vita
4. Peste (fara oase!)
Si atat
Peste
Pui
Vita
Miel
.......este vreo problema daca au iesit 4?Ordinea este intimplatoare
Imi place si carnea de porc,dar o maninc mai rar
1. Porc
2. Pui
3. Vita
@Gabriel: Da' zi-ne si noua care-i poanta, cum iti dai seama ce3 fel de oameni sintem numai din carnurile preferate?
Porc (file, cotlet, fleica si nu macra )
peste (incluzand fructe de mare, crabi, etc)
vita (antricoate la gratar)
pui (aripi si copane - apoi rata, curcan)
Apoi miel si restul. Vitelul mi se pare cea mai fada carne.
1. Porc
2. Peste
3. Pui
1. porc
2. pui
3. peste
1-pasare
2-peste
3-vita
4-porc
OK. sa va zic cum imi dau seama ce fel de oameni sunteti.
Cei care prefera carnea de porc sunt oameni dintr-o bucata. Cei care nu o prefera sunt niste sclifositi. Cei care prefera carnea de peste sunt mari cunoscatori ai gastronomiei si stiu ceea ce este bun. Chiar daca pestele are multe oase...cei care au ales pestele constientizeaza faptul ca merita efortul depus. Cei care nu prefera pestele sunt niste oameni inchisi care nu sunt deschisi catre nou. Cei care prefera puiul sunt oameni din popor..un fel de middle class. Puiul este probabil cea mai accesibila si usor de gatit carne. Nu prea da bataie de cap. O poti manca oriunde si oricand. Cei care prefera oaia sunt persoane putin excentrice. Iar iubitorii de vaca sunt persoane intelepte si oarecum rafinate.
Declar ca imi scriu preferintele "carnoase" neinfluentat de ...
1. vita
2. chicken
3. porc
4. peste
1. porku
2. porku
3. peste
4. pui
5. oaie
21. vita
1. pui
2. peste
3. vita (desi nu consum)
Gabriel, daca eu nu mananc porc inseamna ca sunt sclifosita? si daca mancam carne de pisica nu eram? hehehe... Oricum, eu nu mananc altfel de carne in afara de pui si peste. Unii imi spun ... you don't know what you miss dar si gandul ca as putea manca altceva makes me sick.
Pai da...oamenii astia sclifositi nu mananca porc. Ca se feresc de grasime. Stiu ca porcul e un animal murdar si imputit, dupa cum sublinia si Jules in Pulp Fiction...dar are gust bun..dupa cum remarca Vincent .
Daca eu nu maninc carne de porc (pentru ca nu-mi place) si nu suport grasimea (pe nici un fel de carne), sint sclifosit? ....
DA !! Plus ca iti mai place si sa bei ...
Ai uitat sa pomenesti de femei ...
preferintele mele :
1. carnea de pomana ( nu neaparat aia de la pomenirea mortului )
2. carnea de la gazda ( nu conteaza ce natura are, atata timp cat e comestibila )
3. carnea din conserva ( respectand termenul de valabilitate )
a, si apoi e...pestele, pui si orice merge friptura
1.iepure
2.iepure
3.pui...putin iepure....
Eu am crescut cu ideea ca nu-i leguma mai buna decit porcu' . Ma bucur sa aflu ca asta ma face sa nu fiu sclifosita
1 porc
2 porc
3 porc
toate trei, fara grasime
Nu maninc DE LOC oaie, mai rar vaca-vitel si si mai rar peste
1. Fripturica de soia
2. Cotlete de cartofi
3. Chiftelute de mazare si morcovi
Cu pulpa de porc la tava...
1. miel
2. peste si alte animale marine
3. pui
4. vaca + cal
5. pork (saracu', il uitasem)
6. iepure
Porc,vitel,pui,peste,moluste (ma innebunesc dupa caracatita marinata! ),miel,oaie...nu neaparat in aceasta ordine!
QUOTE (sorin666 @ Oct 10 2003, 03:11 PM) |
1 porc 2 porc 3 porc toate trei, fara grasime |
1. piept de pui
2. piept de curcan
3. ceafa de porc
...cu cat mai prajite, cu atat mai bine.
He he, tocmai mi-a zis tanti doctoritza sa renunt dracului la porc, din pricini de colesterol. Asadar, refacem clasamentul, cu puiul trecind nesperat pe primul loc:
1. Pui
2. Vita
3. Miel
Si totusi, o friptura de porc ...
Ypsi, tanti doctorita ta nu prea e la curent cu ultimele descoperiri intre ale colesterolului se pare.
Ia sa te uiti tu un pic la atkins.com - e o dieta care merge pe premiza ca grasimile fac rau doar in combinatie cu carbohidratii. Dupa ce vreo 10 ani a fost cea mai controversata dieta din State, acum - cu rezultate stiintifice ras-dovedite, este cea mai la moda mai ales din cauza scaderii spectaculoase a colesterolului (si alte chestii, citeste si tu acolo). Pana si restaurantele au inceput sa aiba meniuri pentru Atkins.
Partea proasta este ca trebuie sa renunti la zahar si faina. Si e greu la inceput, dar dupa cateva zile chiar te obisnuiesti cu ea. Vezi si tu, eu ti-am zis doar ca sa stii.
Porc,
Pui,
Miel,
Oaie,
Preparate pe gratar (adica fripte), "aruncate" cu neglijenta pe un morman de cartofi prajiti, langa un castron imens plin cu salata de legume...
Doamne, iti multumesc ca traiesc.
Si-i multumesc si "hotului" Prometeu. Daca nu era el, saracu`, ne frigeam la soare.
Ce carne imi place
pai imi place puiul si pestele, mai putin carnea de vita si cam atat. Dar parca in ultimul timp m-a apucat mila si nu mai imi vine sa mananc nici un fel de carne. Cand am auzit cum guitau saracii porci mi s-a facut sila de toata carnea. Si-asa nu mancam prea multe feluri inainte
poate trec la vegetarianism, mai stii?
Bietele animalute!
Voi aveti caini, pisici, soareci ceva? Ce ati spune daca cineva le-ar papa si apoi ar face un clasament cu care a fost mai gustoasa? Oameni fara .... fara.... remuscari ce sunteti!
@Jazz, sa inteleg faptul ca si tu esti vegetariana? si eu sunt ovo-lacto-vegetariana si totusi nu ma mai manifest asa...pt ca odata mancam si eu carne, deci...ops! fiecare cu ce-i place... crezi ca pisica pe care ai crescut-o se mai gandeste la ceva cand te mananca "de mort" ?
@Unul, carnivor mare ce esti...
@Jazz: am facut asta, deja
Carne sa fie! Fripta sau la cuptor, cu sos, cu ciuperci, cu ce-o fi (da' sa fie bine facuta).
Ah, imi lasa gura apa dupa un pui cu sos de ananas
Ah, da, nu prea ma omor dupa moluste...
cum se spune "duck"? asta e carnea mea preferate...
si imi place si carne de miel... si carne de animale salbatice ca de exemplu porc salbatic sau de caprioara... sau cum se numeste animalul care e putin ca o caprioara dar mult mai mare?
Ratzoi daca nu gresesc...adica asa ceva:
Da fara fundita
Sorin.
Rikita, duck este ratza; cat despre caprioara aia ceva mai mare cred ca este vaca .. animalul de la care iei tot, si carne, si lapte, si vitzelul (puiul vacii ).
bre Jazz, as manca-o si pe soacra-mea, daca ar fi buna la gust ... cat despre caini, abia astept sa ajung in asia, poate coreea ceva, cica prepara aia cainii, ceva de speriat ! pe bune, nu o zic numai sa te oftici ! (ar fi si o rezolvare nationala, meniu a-la-basescu, caine cu portocala, pisica cu sos bechamel ... ca sa nu mai zic de copanele de sobolan - extrem de gustoase, de altfel - la gratar ...) ... atata timp cat carnea nu este tare (strut, pescarus), sau rea la gust (vulpea pute pana la dumnezeu), si e preparata corespunzator, se poate manca ! aia care fac fitze, sa aibe grija sa nu isi muste nici macar buzele... ca iar inghit carne !
Oameni buni! Haida, chiar asa de toate? Sobolani, caini... Nici nu vreau sa ma gandesc ce au mancat sobolanii, cainii si pisicile inainte de a fi si ele mancate la randul lor .... Voi chiar vreti sa inventati niste ...boli noi!
simonsays - nu, vaca nu e cea ce am vrut sa spun... am vorbit de un animal salbatic...
@Rikita
Frumos exemplar!
dar inca nu stiu cum sa numeste pe romaneste.
Saracutul Ex-Frumos Exemplar Cerb...
Daca m-ati vedea cum mananc cred ca m-ati incununa regina scifositelor.. Eu chiar sunt mult prea mofturoasa.. Carnea mea e cartoful, ca sa zic asa.. Nu prea mananc carne pentru ca nu imi place Destul de rar pui si peste, foarte rar porc.. Dar hai ca va las, nu e locul meu aici
Jazz, ok, nu vrei sa te gandesti ce a mancat animalul ala.. clar, provoaca sila.. insa.. ai auzit de ingrasamintele naturale care se imprastie pe camp ? adica sa inteleg ca iti e sila de un porc, care a mancat una-alta, dar nu ti-e sila de o planta care a crescut din fecale de animale... mda, clar, ai nimerit-o ! macar daca va sclifositi, faceti-o domle cu cap !
He, he... Nu se mai folosesc de mult fecalele la cresterea plantelor... Oricum nu pe scara larga. Dar tu ai auzit de poluarea mediului inconjurator de catre fermele alea mamut de animale? Nu uita ca in mediul ala nu traiesc numai eu sau tu!
Eu nu ma sclifosesc, pana la urma prefer planta crescuta (in cel mai fericit caz!) cu fecale decat animalul in sine.
QUOTE (simonsays @ 23 Aug 2004, 09:40 AM) |
dar nu ti-e sila de o planta care a crescut din fecale de animale |
Un prieten mi-a zis odata "dac-ai sti cate proteine te... ti-ar fi mila sa-l arunci". Nu zic acum, da'... nu e pacat sa arunci asa bunataturi? Mai bine le bagi in plante
Pese: pe mine nu ma deranjeaza in ce a crescut planta respectiva, dar fara putina carne langa, parca nu are gust
Nu mai vorbesc cu voi ca imi taiati pofta de mancare...
pai asta era si ideea !! ma rog, as zice pofta de .. pascut ...
Olaf, prietenul ala al tau ma pune pe ganduri ... oare cat de multe te-a mai invatat ?
Nu mananca nimeni curcan pe aici?
Eu lucrez in Antrefrig.Vand in medie cam 3-4 tone pe zi de carne de curcan...
Nu pot sa va spun ce carne prefer, sunt vegetarian.
Chiar ma gandeam cum de nu am intalnit nici un vegetarian pana acum . Bravo
As fi vrut si eu sa ma las de produsele din carne, insa nu rezist gratarelor
Daca ar fi insa sa aleg in ordine..
1. tot ce e produs marin ;pesteeee
2. piept de pui. La gratar orice atata timp cat e prajit bine. Nam nam
3. ren, cerb
4 porc
Multumesc, desi nu stiu ce merit poate fi asta.
Cu placere. Hmm, nu ai nici un merit?
Tii la sanatate, te respecti sau de ce esti vegetarian?
Maine-i zi de salar si as avea chef de carne de oaie. Stie cineva o reteta SIMPLA ? Asa ca pt. mine...plz.
Oaia rulz
Da si porcu si pestele...
Galita...no way - eventual aripile la gratar...
Clasamentul meu:
1. porc
2. pui
3. peşte
Numai că am auzit că f c*rīnd se scumpeşte din nou carnea cu vreo 20-25% astfel īncīt lucrurile se complică tare de tot
QUOTE (milimetru @ 9 Sep 2004, 12:57 PM) |
Clasamentul meu: 1. porc 2. pui 3. peşte Numai că am auzit că f c*rīnd se scumpeşte din nou carnea cu vreo 20-25% astfel īncīt lucrurile se complică tare de tot |
QUOTE (cactus @ 9 Sep 2004, 01:50 PM) |
Maine-i zi de salar si as avea chef de carne de oaie. Stie cineva o reteta SIMPLA ? Asa ca pt. mine...plz. |
@ Crisse - Mulţam, tu draga; aşa fac - maine Chestia-i ca mie īmi place şi mirosul. Dar, oricum, asta fiind prima incercare, fac strict reţeta de la tine. Banuiesc că bucata de carne trebe sa fie īntreagă ? Pulpă sau de care ?
Mai ...Cactusule
QUOTE (Crisse @ 9 Sep 2004, 09:58 PM) |
Mai ...Cactusule |
Fii atent cu vinul! Crisse spunea că trebuie doar 1 (una bucată) pahar de vin pt ca să fie carnea bună!!
Numai un pahar in punga, dar cu restul sticlei ce sa faca?
Păi, normal, īl păstrează pt data viitoare cīnd mai pregăteşte după reţeta asta! Ce poate să facă altceva cu el ??!!
Exact! Alta intrebuintare chiar ca nu-i poate da
Păi nu? Unde mai pui că s-ar putea să īnceapă treaba pe la bucătărie tocmai cu īntrebarea ta. Īşi pune şorţul, face curat pe masă şi zice: "aia am luat, aialaltă am, cealaltă... mda, este, dar cu restul de vin care rămīne ce fac, īl arunc? Stai frate să rezolvăm mai īntīi problema asta şi după aia m-apuc de treabă" !!
Ei, Cactus, tu nu trebuie să te potriveşti la ce spun eu, că o fac de necaz şi de... foame.
Poftă bună!
Milimetrius - draga, vezi ce mi s-a intamplat acolo - la "Zi ce-ai in cap" - gasesti tu, ca io nu stiu cum sa fac, era o postare ptr. Mogaldeatza... NORMAL ca pun numai 1-3-...6 pahare de vin in punga aia; doar no-i fi nebun sa las sa se risipeasca asa o zeama nobila. Restul merge pe fagasul pre-destinat.
QUOTE (abis @ 10 Sep 2004, 04:52 PM) |
Numai un pahar in punga, dar cu restul sticlei ce sa faca? |
N am avut rabdare sa citesc toata discutia de la inceput.
Vreau doar sa precizez ca de ceva timp evit carnea de porc pe cat posibil. Cred ca e mult mai bine sa consumam doar pui sau vaca. In cazul meu pestele iese din discutie pt ca il detest.
1. porc +pui
2. vita + peste
3.curcan
cand mancam carne, preferam pieptul de pui.
carnea de peste...da si aia, dar, tocanita asa cum o pregateam eu, cu sos de rosii, iar carnea de vita tot cu un fel de sos cu usturoi, "la abur" .
cri-cri, daca tot ai trecut peste recomandarea threadului ("acest topic nu este pentru vegetarieni").. acuma.. da si tu reteta aia de tocanita de peste
no bine...mey...sunt si eu curioasa...mai vad si eu cum ganditi
iaca:
se pune ulei la incins, cu o lingura de otet cam in acelasi timp, caci stiti efectul otetului adaugat peste ulei incins . cand sunt incinse(scuze de repetarea cuvantului) se pun bucati de peste(preferabil cu putine oase, sira spinarii...) si se lasa sa fiarba sub capac. se pune bulion sau pasta de rosii sau chiar rosii decojite taiate marunt +sare +piper. gustati si va dati seama cand e gata. se mananca cu mamaliga.
daca va place puteti pune ceapa taiata pestisori cam in acelasi timp in care puneti pestele la "fiert" sau chiar putin mai repede, depinde cum taiati ceapa de mare. daca vreti puneti si patrunjel tocat marunt.
pregatirea tocanitei ia putin timp...poate o sa va placa.
nu, nu stiu efectul otetului peste uleiul incins.. ba chiar ma sperie operatiunea asta
nu stiu cum sa zic.. dar o lingura de otet nu face ca pestele ala sa fiarba sub capac; se prajeste ... si daca il lasi prea mult, fara sa il intorci, se carbonizeaza. mai citeste odata retzeta ..
si inca ceva: CE PESTE se preteaza la tocanita asta ?
tu chiar simti asa o mare placere, dragutule, sa te iei de mine ?!
adevarul e ca nu am specificat ce cantitate de ulei se pune...deci puneti mai mult, decat ca atunci cand il prajiti. depinde cat peste folosesti. pestele il lasi sa fiarba pana se inmoaie putin(normal ca-l mai intorci din cand in cand) si apoi pui rosiile/sucul de rosii si mai lasi putin vasul pe foc.
simon, daca mai ai nelamuriri, asteapta pana ti l-oi gati eu !
si ca sa stii si tu efectul otetului peste ulei incins... nu incerca, s-ar putea sa te trezesti cu el pe tine
cri-cri, chiar NU m-am luat de tine.
te-am intrebat de cum pui tu otet peste ulei, ca m-am gandit ca, in afara de ochi, mai sare si pe pereti; se pare ca asa e, asa ca .. nu inteleg metoda de preparare. si 2, daca mai am nelamuriri, iontreb; daca ti-e lene sa dai o reteta completa, asta e, anunta de la inceput
http://www.themeatrix.com/
Fara comentarii !
Eu traiesc pe principiul nici o zi fara carne.
In ordinea preferintelor ar fi: pestele, porcul, puiul si vita.
Curcan, rata sau alt fel de pasare mananc numai cu titlul de experiment.
Pestele este preferatul meu de cand eram mica si nimic nu-mi face mai mare placere decat sa mananc saramura, guvizi prajiti sau scrumbie la gratar si cu sos a la grec.
mai mananc si midii, calamar, pui de balta...
off- topic
cri - cri nu vreau sa te supar dar mie reteta ta nu-mi suna a tocanita
ci a ostropel de peste (mai lipseste fix un catel de usturoi).
Eu am incercat o data sa sting o tigaie cu ulei in flacari folosind un pahar cu apa...
Nu cred ca a fost cea mai inteleapta decizie.
On topic: imi place carnea de porc, mai ales ceafa, puiul si vita.
1 - porc
2 - pui
3 - iepure
N-am mancat pana acum carne de iepure. Cum e la gust ?
mie nu-mi place... am avut iepure cateva zile dupa craciun in casa mamei mele, si nu prea mi-a placut...
cum e la gust... hm... are gust de iepure.
Excelent ! M-ai lamurit. Intrebam deoarece, spre exemplu, carnea de broasca seamana la gust cu cea de pui.
hm... nu are gust de carne de pui. carne de broasca nu am mancat.
Eu am mincat si mi s-a parut fada. Plus ca venele alea nu prea aveau o culoare imbietoare.
1. porc
2. peste
3. pui
4. vita
5. curcan
Nu ma omor dupa carnea de oaie... iar cea de iepure... stiu ca am mancat, dar nu mai imi aduc aminte cum era
QUOTE (Crisse @ 8 Sep 2004, 11:22 PM) |
Cu placere. Hmm, nu ai nici un merit? Tii la sanatate, te respecti sau de ce esti vegetarian? |
QUOTE (Barrie @ 10 Feb 2005, 12:22 AM) |
N-am mancat pana acum carne de iepure. Cum e la gust ? |
Simonsays @ :In ce l-ai marinat pe iepurash? Ca si eu l-am tinut parca odata in apa cu mirodenii si parca putin otet (e adevarat doar o zi ! ) si tot avea gust de iarba
nu mai stiu sigur... am pus ce mi-a trecut atunci prin minte (am scris acasa, ca sa stiu, daca iese bine, sa mai fac ); ceva vin alb (juma de kil), putina apa, otzet (200 ml), 2 lamai taiate felii, ceapa, morcov, tzelina, piper negru, piper verde, ienibahar, coriandru (toate boabele macinate, legumele tocate felii); daca vrei sa incerci, intai da un clocot in putina apa la legumele alea, apoi adauga mirodeniile; a, am pus si cimbru, busuioc... hmm... memoria a inceput sa ma lase zdravan ... o sa ma uit acasa, si iti zic. in orice caz, marinata aia era splendida, daca aveam la ce, o faceam sos... de murea lumea !
nu uita, la cateva ore, sa mai intorci carnea, o mai freci putin cu mana; trebuei sa stea 2-3 zile in frigider jos, sa nu inghete, sau daca ai o pivnita, cu temperatura sub 10 grade, merge si acolo.
acuma... la cum zici tu ca avea gust de iarba... ma gandesc sa il recomand ierbivorilor de pe han ... pe post de leguma...
deci:
- la marinata am pus si 2 foi de dafin si ... sare !
- inainte de a cali agnimalul, l-am presarat cu mirodenii (aceleasi boabe de mai sus); in margarina proaspat topita, pana sa pun carnea, am pus un varf de lingurita de zahar; dupa 10 minute de calit, am inabusit carnea cu zeama de marinata, ceva apa, sare si vegeta; fierbe o ora, timp in care am completetat apa care se evapora (nu trebuie sa fie nici ciorba, totusi); am pus ceapa taiata solzisori mari (2 cepe maricele)l dupa 5-7 minute, dupa ce s-a topit putin ceapa, am pus 2 linguri bulion, subtiat in prealabil cu sos din cratita; ceva cimbru; bagat la cuptor;dupa jumatate de ora (poti sa scoti capacul, daca vrei sa mai scada), am pus usturoiul FELIAT marunt. gata
scuze daca am gresit ceva, dar scriu repede, ca am ceva pui la prajit, si motanul e aproape calare pe aragaz
pa
Incep prin a-mi cere scuze. Dar am citit subiectul asta si brusc mintea mea a zburat la niste prostii... Si am simtit nevoia sa va spun si voua chestia asta.
Pese: Nu, nu sunt oPsedat, nu, nu sunt off-topic
Edit: Nu am citit subiectul, am citit titlul lui. Simteam ca e nevoie sa specific si asta. Nu, nu sunt beat
Pai daca nu esti off-topic, zi-ne si noua la ce te-ai gandit. Poate ne prezinti carnurile intr-o imagine noua si cine stie? vegetarienii vor deveni carnivori, sau poate carnivorii vor renunta la criminalitate...
.
QUOTE |
); ceva vin alb (juma de kil), putina apa, otzet (200 ml), 2 lamai taiate felii, ceapa, morcov, tzelina, piper negru, piper verde, ienibahar, coriandru (toate boabele macinate, legumele tocate felii); daca vrei sa incerci, intai da un clocot in putina apa la legumele alea, apoi adauga mirodeniile; a, am pus si cimbru, busuioc... hmm... memoria a inceput sa ma lase zdravan ... o sa ma uit acasa, si iti zic. in orice caz, marinata aia era splendida, daca aveam la ce, o faceam sos... de murea lumea ! nu uita, la cateva ore, sa mai intorci carnea, o mai freci putin cu mana; trebuei sa stea 2-3 zile in frigider jos, sa nu inghete, sau daca ai o pivnita, cu temperatura sub 10 grade, merge si acolo.. |
e, eu am bafta ca am piata si un market (aproape complet) langa mine; iar de obisnuit, m-am obisnuit cu iesitul des la cumparaturi, e un rezultat al toanelor mandrei mele... si al faptului ca numai eu fac piata
iar ca sa nu uiti, ti-as sugera sa faci o lista inainte de plecare (te uiti pe reteta, si scrii in lista ); eu asa fac de cativa ani, si am reusit sa reduc iesirile .. "uituciste"
QUOTE |
sau poate carnivorii vor renunta la criminalitate |
1 curcan
2 pui (de preferat copane sau aripi)
3 porc
vaca...nu prea ma omor iar fructe de mare, imi recunosc ignoranta. nu stiu ce pierd, pentru ca nu am mancat niciodata
G.
QUOTE (simonsays @ 18 Feb 2005, 11:15 AM) |
ti-as sugera sa faci o lista inainte de plecare |
Ha! ce-am mai ras, mai! Sunteti niste simpatici, mai am putin si ma indragostesc de.... Rikita .
1. fructe (nu de mare... )
1'. pui
2. peste
3. porc
Probabil ca voi fi contrazisa dar mie mi se pare ca nu carnea e cea mai gustoasa ci mai mult celelalte ingrediente care se adauga : ceapa , usturoi, boia, sare. Eu am mancat mancare vegetariana foarte foarte gustoasa , care avea gust de "carne"
1. porc (nu e pasare ca porcu')
2. pui (imi plac mult pulpele, sau puiul pe sticla)
3. peste (e bun, desi nu mananc prea des ca nu se prea cumpara, dar cum are bunica (acolo mananc mai des) cum is pe el (pe peste))
Carnea de oaie, e si rea la gust, adica no, mie nu imi place, dar si grea la stomac, cea mai grea..... apoi carnea de vita, iar nu-mi place gustu' da' cica asta e mai usoara...
Tehnic:Invision Power Board (http://www.invisionboard.com)
© Invision Power Services (http://www.invisionpower.com)