Versiunea pentru tiparit a acestui topic

Click aici pentru a vizualiza acest topic in formatul original

HanuAncutei.com - ARTA de a conversa _ Bucataria si Barul Hanului _ Retete

Trimis de: Cla pe 16 Sep 2011, 10:59 AM

Puneti va rog daca gasiti sau stiti niste site-uri bune.

http://www.retetecalamama.ro/ smile.gif

Trimis de: Cla pe 16 Sep 2011, 01:57 PM

Uitati-va peste toate clipurile. drool.gif http://www.retetecalamama.ro/2010/09/cuina-banateana-la-paprikatv.html

Trimis de: fiatlux pe 12 Jul 2012, 08:05 PM

Cla,pt ca m-ai ajutat iti pun un blog ..mmm ! retete de retete ! si-o prezentareee !:)

http://invatsagatesc.blogspot.ro/2007/12/sarmale-sparte-reteta-lui-maya.html

si recomand deja http://invatsagatesc.blogspot.ro/2007/12/sarmale-sparte-reteta-lui-maya.html

si-un desert ,doar de admirat si pt stimulat apetitul !


Trimis de: Cristiana M pe 12 Jul 2012, 08:23 PM

pls.gif fie-ti mila de mine....ioooi cat de bune sunt sarmalele sparte, n-am mai facut de o vesnicie clapping.gif

Trimis de: fiatlux pe 26 Nov 2012, 01:16 PM

e sezonul gutuilor si am gasit o reteta interesanta ;e-n franceza dar se-ntelege din..imagini

http://www.cuisine-plus.tv/cid49025/coings-farcis-a-l-agneau.html

Trimis de: fiatlux pe 27 Nov 2012, 05:10 PM

aperitive de craciun

http://culoriledinfarfurie.blogspot.ro/2011/12/idei-de-aperitive-pentru-craciun-si.html

ce ziceti de o felie de tort cu salata boeuf ?


Trimis de: Cla pe 28 Nov 2012, 04:12 AM

QUOTE(fiatlux @ 12 Jul 2012, 07:05 PM) *
Cla,pt ca m-ai ajutat iti pun un blog ..mmm ! retete de retete ! si-o prezentareee !:)


Haah !! smile.gif fain, mersi !!
Ce fain e sa fii bucatar, e o meserie pe care niciodata n-o īnveti destul.

Trimis de: Erwin pe 6 Sep 2013, 10:13 AM

Dacă doriți ceva deosebit, abonați-vă la Bucătăria Marocană:



Trimis de: kikki dee pe 18 Apr 2014, 01:14 PM

Pulpa de miel la cuptor

Ingrediente (pentru 8 portii):

1 pulpa de miel
sare si piper
1 lingura ulei de masline
115g unt moale
2 lamai
6 cepe rosii mici
vin alb un pahar mare

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 230C.

Taie partea de jos a osului de la pulpa de miel. Condimenteaza carnea cu sare si piper din blesug.

Incinge uleiul intr-o tigaie sau oala mare in care sa poti pune intreaga pulpa. Rumeneste-o bine pe toate partile, la foc mediu. Aceasta operatiune poate sa dureze si 10 minute, dar este necesara pentru ca asigura o rumenire frumoasa a carnii la exterior in timp ce toate sucurile vor fi pastrate in interior pentru a obtine o friptura perfecta.

Aseaza pulpa de miel in tava de copt si unge-o pe toate partile cu unt. Feliaza lamaile si aseaza rondelele pe toata pulpa si in jurul ei. Taie cepele in sferturi si pune-le in jurul pulpei de miel.

Truc: Poti adauga in tava si 200ml vin alb sec

Pune friptura la cuptor. Dupa 15 minute redu intensitatea caldurii la 180C si lasa friptura sa se coaca in jur de 70-80 de minute
Truc: In general este nevoie de 15 minute de coacere pentru fiecare 500g de carne+ inca 10 minute.









Tehnic:Invision Power Board (http://www.invisionboard.com)
© Invision Power Services (http://www.invisionpower.com)