Puneti va rog daca gasiti sau stiti niste site-uri bune.
http://www.retetecalamama.ro/
Uitati-va peste toate clipurile. http://www.retetecalamama.ro/2010/09/cuina-banateana-la-paprikatv.html
Cla,pt ca m-ai ajutat iti pun un blog ..mmm ! retete de retete ! si-o prezentareee !:)
http://invatsagatesc.blogspot.ro/2007/12/sarmale-sparte-reteta-lui-maya.html
si recomand deja http://invatsagatesc.blogspot.ro/2007/12/sarmale-sparte-reteta-lui-maya.html
si-un desert ,doar de admirat si pt stimulat apetitul !
fie-ti mila de mine....ioooi cat de bune sunt sarmalele sparte, n-am mai facut de o vesnicie
e sezonul gutuilor si am gasit o reteta interesanta ;e-n franceza dar se-ntelege din..imagini
http://www.cuisine-plus.tv/cid49025/coings-farcis-a-l-agneau.html
aperitive de craciun
http://culoriledinfarfurie.blogspot.ro/2011/12/idei-de-aperitive-pentru-craciun-si.html
ce ziceti de o felie de tort cu salata boeuf ?
Dacă doriți ceva deosebit, abonați-vă la Bucătăria Marocană:
Pulpa de miel la cuptor
Ingrediente (pentru 8 portii):
1 pulpa de miel
sare si piper
1 lingura ulei de masline
115g unt moale
2 lamai
6 cepe rosii mici
vin alb un pahar mare
Mod de preparare:
Incinge cuptorul la 230C.
Taie partea de jos a osului de la pulpa de miel. Condimenteaza carnea cu sare si piper din blesug.
Incinge uleiul intr-o tigaie sau oala mare in care sa poti pune intreaga pulpa. Rumeneste-o bine pe toate partile, la foc mediu. Aceasta operatiune poate sa dureze si 10 minute, dar este necesara pentru ca asigura o rumenire frumoasa a carnii la exterior in timp ce toate sucurile vor fi pastrate in interior pentru a obtine o friptura perfecta.
Aseaza pulpa de miel in tava de copt si unge-o pe toate partile cu unt. Feliaza lamaile si aseaza rondelele pe toata pulpa si in jurul ei. Taie cepele in sferturi si pune-le in jurul pulpei de miel.
Truc: Poti adauga in tava si 200ml vin alb sec
Pune friptura la cuptor. Dupa 15 minute redu intensitatea caldurii la 180C si lasa friptura sa se coaca in jur de 70-80 de minute
Truc: In general este nevoie de 15 minute de coacere pentru fiecare 500g de carne+ inca 10 minute.
Tehnic:Invision Power Board (http://www.invisionboard.com)
© Invision Power Services (http://www.invisionpower.com)