Pui morti preparati pentru piata prin inabusire sau afumare ! Cutremurator ! Cititi si vedeti http://adelina530.blogspot.com/2009/05/blog-post.html
e chestie de fezandare, se foloseste si la vanat, fazanul capata un gust deosebit prin acest procedeu. oricum subiectul merita atentie doar ca stire, puii chinezesti nu ajung la noi.
pai daca-l impusti nu e mort? nu cred ca are rost sa intram intr-o disputa pe tema asta, am primit si un email, pare o reclama pentru blogul respectiv.
Vreau sa-l vad si eu pe ala care-si pune-n farfurie un pui viu. Pui morti sunt toti puii pe care-i pregatim ca-i luam de la market sau ca le taiem gatul unora crescuti in curte.
Sa nu fie morti ca au fost bolnavi de aviara sau si mai rau sa fi avut inainte de moarte gripa porcina
Atunci... pofta buna !
De data asta sunteti rautaciosi cu March in mod gratuit.
Daca chinezii aia strang de prin gospodarii pui morti (din cine stie ce cauze), ii trateaza ca sa indeparteze mirosul de cadavru in putrefactie, este clar ca sanatatea celor care consuma asa ceva este in pericol. Nu-i tot aia cu fezandarea...
De fapt, mare parte din produsele chinezesti nu indeplinesc normele de siguranta europene...
Dar la fel de adevarat este ca, pe piata romaneasca, nu am auzit sa se comercializeze pui chinezesti.
Eu stiu ca March e vigilent pe probleme de sanatate , dar rautacismul nu-i era adresat lui ci enuntului prost redactat!
m-am fraierit... citisem din viteza puicutele din china... si ma gandeam ca afumate... sunt bune la toate
Tehnic:Invision Power Board (http://www.invisionboard.com)
© Invision Power Services (http://www.invisionpower.com)