Versiunea pentru tiparit a acestui topic

Click aici pentru a vizualiza acest topic in formatul original

HanuAncutei.com - ARTA de a conversa _ Telefonie fixa si mobila - GSM _ China Phone

Trimis de: catrinelcoman pe 23 Jun 2015, 08:17 PM

Salutare tuturor,
am o nelamurire, sper ca cineva de aici sa stie mai multe si anume privind telefoanele alea chinezesti super performante la preturi mici, sunt multe situri gen everbuying care le vand, sunt buen a cumpara cineva?

Trimis de: Data'q pe 24 Jun 2015, 07:19 AM

Īn general sunt bune, că ei vor să intre pe piață. Nu ar putea cu telefoane proaste. Dar...

La așa preț nu vor bune cele mai reliable components (procesor, placa de bază, camera etc.).
Știu pe cineva de la un service care pentru o problemă la un Huawei, nu se schimba doar piesa mică, stricată, ci componenta mai mare din care face parte acea piesă (placa de bază de exemplu), căci e mai simplu și destul de ieftin...
Īntrebarea care trebuie să ți-o pui e ce se īntāmplă cānd ceva pica? Din punctul de vedere al garanției.

La orice telefon poate să pice ( = a se opri din funcționarea optimă, de dorit biggrin.gif ), fie el Samsung, Apple, Sony etc. Dar dacă īl cumperi de nou de aici, poate fi reparat sau chiar īnlocuit cu totul pe garanție.
Cu ceva comandat din China ce faci? Aștepți două luni să vină reparat? Cel mai probabil plătești și transportul.

Īn concluzie: Dacă vrei telefon nou, ori iei ceva de aici, ori cumperi ceva din China pe o sumă de care să nu-ți pară rău.
Dacă te mulțumești și cu ceva SH, găsește un telefon care īncă mai are garanție minim 6 luni, verifică-l bine-bine, și ia-l cu toată inima. Apoi curăță-l cu vată și spirt! sorry.gif


Personal, la telefoane prefer să cumpăr ceva performant, sh, chiar dacă nu e ultimul răcnet. Iau flagship-ul de anul trecut, sau de acum doi ani (Nexus 5, de exemplu).
Tot e bun, īși face treaba. Pentru cineva ce vrea ceva nou, i-am recomandat Lenovo, au telefoane decente (2Gb RAM) sub 10 milioane.

Trimis de: catrinelcoman pe 28 Jun 2015, 05:35 PM

Mersi pentru raspuns, da faza asta cu garantia este de luat in calcul, eu am avut probleme cu un samsung si tot am tras de ei sa mi-l repare in graba, dar in china...

Oricum mersi inca o data de raspuns, cred ca am toate argumentele pro si contra necesare pentru a lua o decizie, daca cumpar ceva revin cu un review.

Trimis de: Cla pe 2 Sep 2016, 01:51 AM

Ce stiti despre Huawei ?

Trimis de: Data'q pe 2 Sep 2016, 08:45 AM

Ce anume te interesează mai exact?
Fac telefoane bune, la prețuri decente, dar bateria nu e punctul lor forte.

Ultima lor 'ieșire', Honor 8 are o camera (dublă, una color, una alb-negru) performantă, la poze, nu la partea video īnsă.
Deci, ce te interesează la Huawei īn mod special?

Trimis de: Cla pe 4 Dec 2016, 02:03 PM

Explodeaza daca le tii la ureche, aia-i baiu. Dar nu numai Huawei, ci si Samsung.

Trimis de: ypsilonalpha pe 23 Jan 2017, 09:35 AM

Cine vrea chinezarie poate cumpara o chinezarie facuta in Romania, adica allviewurile alea de pe la Codlea sau Brasov. Cred ca sint in stare sa le si repare (=sa inlocuiasca placile de baza rolleyes.gif ) daca se strica.

Ca daca dau cite un crash software, eroarea tot cu caractere chinezesti ti-o afiseaza ... noroc ca se rezolva cu clasicul restart.

Tehnic:Invision Power Board (http://www.invisionboard.com)
© Invision Power Services (http://www.invisionpower.com)