Versiunea pentru tiparit a acestui topic

Click aici pentru a vizualiza acest topic in formatul original

HanuAncutei.com - ARTA de a conversa _ Constructii - sfaturi, realizari, materiale de constructii _ Viata Intr-un Cartier Rezidential

Trimis de: Mihai pe 27 Mar 2008, 12:44 AM

Spre sfarsitul lui 2007 s-au mutat primii proprietari in cartierele rezidentiale finalizate. Majoritatea opiniiilor pe care le-am auzit au avut un caracter negativ, fiecare plangandu-se de una sau de alta, mici amanunte, specificate sau nu in contractul de vanzare-cumparare.

O asemenea poveste este http://www.gandul.info/viata/aventuri-sinistre-in-blocuri-nou-construite.html?3931;2489299.

Aveti cunostinte care s-au mutat de curand in blocuri noi? Au fost multumite de ce au gasit?
Ce garantie ai, cand cumperi un apartament intr-un astfel de complex, ca lucrurile vor merge bine?

Trimis de: Cla pe 27 Mar 2008, 09:31 AM

QUOTE(Mihai @ 26 Mar 2008, 11:44 PM) *
O asemenea poveste este http://www.gandul.info/viata/aventuri-sinistre-in-blocuri-nou-construite.html?3931;2489299.


hh.gif Cārpeli, constructii fara poloboc... Asta s-ar potrivi si la topicul "Legam cu sārma, merge si-asa...", trist, trist... sad.gif

Trimis de: The Dude pe 27 Mar 2008, 10:28 AM

QUOTE(Mihai @ 27 Mar 2008, 12:44 AM) *
Aveti cunostinte care s-au mutat de curand in blocuri noi? Au fost multumite de ce au gasit?


Nu am intre cei ce s-au mutat acolo, dar am printre cei ce au executat lucrari acolo.
In majoritatea cazurilor s-a folosit metoda Kon-Tiky, adica fa-i beneficiarului ceva de care sa nu ii fie usor sa se desparta dupa ce a cumparat.

Kon-Tiky e in argotica celor ce lucreaza in constructii, si e o aluzie la un experiment al unui explorator ce a traversat oceanul pe o pluta. Deci nu cu ambarcatiunea de care ar fi avut nevoie ci cu ce a avut la indemana (ma rog, el a vrut sa dovedeasca ceva cu experimentul lui, dar in esenta a executat o actiune utilizand lucruri si metode atipice ei).

Blocurile facute in stilul Kon-Tiky, sunt construite in asa fel incat sa poata fi receptionate, si sa nu cada pe locatari in nicio conditie din cele impuse de legislatie.
Intre aceste doua coordonate insa se folosesc numai cele mai ieftine optiuni, astfel incat peretii se pot exfolia dupa numai cateva luni, igrasia poate sa apara dupa prima iarna, instalatia electrica si cea sanitara se pot defecta des si grav, etc.

Nu e rea vointa aici. Pretul unui metru patrat construit variaza in limite foarte largi. Ca sa poti fi competitiv pe piata trebuie sa ai un pret aliniat la un nivel arbitrar, care de cele mai multe ori e puternic influentat de pretul constructiilor realizate la negru, sau in conditii nu tocmai legale.
Antreprenorii scad si ei de acolo de unde pot.
Nu pot umbla la rezistenta, ca au inspectoratul in coasta si teama de cutremur vie..dar pot umbla la instalatii, la finisaje si la lucrarile adiacente.

Ideea e ca daca cumperi o casa intr-un ansamblu din asta pe 100 000 de coco, trebuie sa mai dai 20 000 de coco ca sa fi sigur ca nu vei avea probleme de genul celor enuntate in primi 8-10 ani.(preturile sunt inventate pentru exemplu, dar raportul cam asta este)


QUOTE
Ce garantie ai, cand cumperi un apartament intr-un astfel de complex, ca lucrurile vor merge bine?


Niciuna.
Un indice pur orientativ ar putea fi seriozitate fimei care a realizat ansamblul, ce se poate evalua luand contacul cu alti beneficiari care locuiesc apartamente construite de acelasi executant, dar interpretarea acestor date nu este chiar la indemana oricui.

Firmele de constructii care isi permit investitii din astea au compartimente de juristi beton si isi pot permite sa te tarasca prin judecati ani de zile...iar tu nu poti tine pasul cu ei. Trebuie ca cineva sa faca o mare pasiune din asta, si chiar si atunci antreprenorii pot cumpara judecatori, experti, proiectanti..etc.


Asadar, daca doresti sa cumperi un apartament de 100 000 de euro intr-o astfel de locatie, obisnuieste-te cu gandu-l ca, la ce ti-a fost prezentat initial, costul pe care trebuie sa il platesti va fi de 120 000 de coco, si atunci totul are sa mearga ca pe roate... thumb_yello.gif

Trimis de: axel pe 27 Mar 2008, 12:28 PM

Duda, vorbesti prostii ca cu inca 20 de mii il faci bun apartamentul. Te-ai obosit sa citesti ce scrie in articol, ca sa vezi de ce se plang oamenii?

Trimis de: Mihai pe 27 Mar 2008, 01:03 PM

Axel, Dude vorbea de constructia in sine nu de partea ta din ea - adica de apartament la care, intr-adevar, poti aduce oarece imbunatatiri.

Trimis de: axel pe 27 Mar 2008, 01:10 PM

Unde sa mai dai inca 20 de mii din start (si nu folosite de tine dupa ce ai cumparat ca sa repari ce era aiurea)? Cand chiar el recunoaste ca toti constructorii din astia pe banda rulanta merg pe principiul tzepei?

Trimis de: The Dude pe 28 Mar 2008, 10:54 AM

Axel, prinzi greu si uiti repede....

Am spus ca cifrele sunt inventate si ca doar rapoartele sunt pe acolo...
Ar trebui sa le vezi cum arata in realitate, nu la televizor..
Si nu e vorba de "principiul tzepei" ci de o metoda de evaluare deficitara si de consecintele ei.

Trimis de: Michelle pe 28 Mar 2008, 12:27 PM

Se construieste mult si anarhic in Bucuresti si in imprejurimi.Cartiere ,care mai de care cu nume mai pompoase, antreprenori care-ti promit marea cu sarea-ca spatii verzi, servicii,garaje,parcari etc. Tu,cumparator,investesti in niste schite pe hartie,nu vezi ce cumperi.Cumperi blana ursului din padure.
Cei ce construiesc iau bani pe credit.De la banci.Intr-o buna zi ,destul de curand, balonul va exploda si preturile o vor lua rau la vale.Bancile se vor trezi cu multe constructii,unele gata,altele in curs pentru care nu exista cerere.Ca atare vor reduce drastic creditele si la populatie.Asta va genera un cerc vicios.Vor cadea si preturile terenurilor.
Parerea mea e ca nu trebuie cumparat acum si in nici un caz dat avans la blocuri care "urmeaza sa se faca"

Trimis de: andra_v pe 28 Mar 2008, 07:42 PM

Am avut "placerea" de a trece prin cartierul Brancusi, nou-construit. Fratilor, oribil! Mai urat decat cutiile comuniste de chibrituri. Maldare de blocuri oribile inghesuite, fara spatii verzi, fara parcari, nu se mai vede cerul. In plus, constructori/arhitecti de incredere mi-au spus ca sunt prost construite, iar instalatiile lasa de dorit. M-am interesat pt. ca doream sa-mi schimb si eu apartamentul cu o locuinta in noul cartier.

Trimis de: freeman pe 28 Mar 2008, 11:35 PM

Am mai multi prieteni care s-au mutat in cartiere noi.
facand o socoteala acum, din vreo 6 doar unul s-a plans, el a luat de la ANL.

Trimis de: Michaela* pe 1 Apr 2008, 10:35 AM

QUOTE(Michelle @ 28 Mar 2008, 01:27 PM) *
Se construieste mult si anarhic in Bucuresti si in imprejurimi...
Parerea mea e ca nu trebuie cumparat acum si in nici un caz dat avans la blocuri care "urmeaza sa se faca"


Sunt de aceeasi parere. Tocmai am vizitat, acum cateva saptamani, Targul de Imobiliare World Trade Plaza-Sofitel. Am fost in grup.. printre care si cu un bun prieten, "jidan in afaceri" smile.gif ... foarte priceput cand vine vorba de investitii imobiliare. Tipul a vazut, a apreciat si mi-a spus:
"- Mihaela, m-am lamurit. Nimic interesant care sa merite. Eu am un principiu..Niciodata nu cumpar ce se afla doar pe hartie"

Trimis de: bdl pe 9 Jun 2011, 02:44 AM

Am o intrebare: ce e acela un "cartier rezidential" ? Am auzit de atitea ori formularea asta, deja e un sablon, si totusi am impresia ca nu e folosita corect.
Inteleg "zona rezidentiala" ca fiind ceva unde locuiesc oameni.Un cartier e o zona rezidentiala.O zona industiala sau comerciala e ceva diferit.Am senzatia ca la noi prin formularea asta se intelege o zona cu case sau apartamente mai deosebite....sau macar se incearca acreditatrea acestui sens.....da poate nu inteleg eu cum trebuie. Eu traiesc intr-un cartier.

Trimis de: freeman pe 9 Jun 2011, 05:26 AM

Cartier de locuinte. Agramatii de la posturile tv Antena si Realitatea folosesc termenul gresit ca fiind cartier de case scumpe. Cand ai reporteri ca Mircea Badea (40 ani) care locuieste impreuna cu parintii (...!!!) intr-un bloc de pe vremea comunista... atunci orice cioara e avion supersonic rofl.gif si e prezentata ca atare.

Trimis de: Michelle pe 9 Jun 2011, 06:32 AM

Mie mi-a placut Liziera.
Niste prieteni chiar s-au mutat acolo.E ceva mai scump dar e facut ca lumea: viata acolo ,adica intretinerea, costa intre 1000 si 1300 roni pe luna.De ce? pentru ca ai paza ,servicii de mentenanta -instalator,baiat care tunde iarba,schimba becuri,curatenie,teren de joaca pentru copii,gradina cu arteziana etc-plus consumurile care sunt contorizate

Trimis de: exergy33 pe 19 Jun 2011, 02:11 PM

Sa zicem ca o familie are niste bani si doreste sa-i investeasca in doua apartamente care, peste 3-4 ani, sa le revina copiilor.
Sunt dispusi sa investeasca 90 000 Euro per apartament, daca se poate cu trei camere, intr-o zona decenta, in Bucuresti smile.gif .
Unde ii sfatui sa caute? In ce zone, in ce cartiere?

Trimis de: Marduk pe 19 Jun 2011, 02:50 PM

Eu cred ca cele mai atractive sunt sectorul 1, 2, 3 (zona Domenii, Casin, TVR, Floreasca, Dorobanti, Mosilor, Orzari, Vatra Luminoasa, Icoanei, Polona, etc.) 5 (zona Cotroceni) si 6 ( Drumul Taberei, Drumul Sarii). Mare parte din banii ar trebui investiti in teren, casa e si ea importanta dar se poate renova sau reconstrui in aceste zone. Un apartament nu merita banii care in opinia mea sunt putini pentru o casa pe pamant, dar cine stie poate ai noroc si gasesti ceva, investitia trebuie sa vizeze terenul nu casa.

Trimis de: exergy33 pe 19 Jun 2011, 04:35 PM

Daca am inteles bine vrei sa spui ca in loc sa cumpere doua apartamente ar fi mai intelept sa cumpere un teren, un loc de casa ( cu cei cca 180 000 Euro), in cazul in care vor reusi sa gaseasca unul la acest pret.

Ideea de baza era sa-si investeasca banii in doua apartamente. Problema e ca alegerea unui cartier prezinta dificultati.
De exemplu, daca ar fi dupa mine, n-as recomanda cuiva sa-si cumpere apartament pe Calea Mosilor, pentru ca nu-mi place deloc zona rolleyes.gif ... chestie de gust personal.

Poate ca The Dude sa aiba un plus de informatii ...


Trimis de: Marduk pe 19 Jun 2011, 05:19 PM

QUOTE(exergy33 @ 19 Jun 2011, 05:35 PM) *
Daca am inteles bine vrei sa spui ca in loc sa cumpere doua apartamente ar fi mai intelept sa cumpere un teren....
daca vrei sa-ti recuperezi investitia pe termen scurt, din chirie, poate ca este mai bine sa cumperi 2 apartamente, dar daca vrei sa investesti pe termen lung, terenurile sunt cele care fac diferenta.
QUOTE
De exemplu, daca ar fi dupa mine, n-as recomanda cuiva sa-si cumpere apartament pe Calea Mosilor, pentru ca nu-mi place deloc zona

Te-ai plimbat vreodata in spatele blocurilor de 10 etaje de pe Calea Mosilor? sunt niste strazi acolo, cu case vechi cochete, pline de viata, ai in mijloc de Bucuresti o casa cu gradina intima, pe care ti-o poti amenaja fara acordul asociatiei de locatari, la 15 minute de centru (eu nu locuiesc acolo) Ce vreau sa zic este ca exista in Bucuresti, nu stiu cum au scapat modernizarii, terenuri ramase pe strazi laturalnice dar aproape de centru care merita toata atentia. Au pe ele case vechi ce pot fi usor demolate, se poate construi conform PUG-PUZ, nu sunt monumente istorice iar din cate cunosc fondurile de investitii sunt cu ochii pe aceste terenuri care valoreaza o avere desi sunt insignifiante daca mergi pe strada respectiva, ca simplu trecator. Imagineaza-ti ce valoare ar avea un teren de 300-500 mp in centrul Teheranului, Atenei, Barcelonei, Parisului, Budapestei, etc. e un domeniu pentru vilele celor cu bani care in trecut au migrat catre periferi, iar acum regreta, dar care in viitor vor trebui sa se intoarca in "CITY" pentru afaceri, pentru profit, pentru distractie, etc. Imagineaza-ti o vila in centru cu piscina, cu gradina, la 5-10 minute de centru, fara trafic, doar mergand la pas, spre Magheru intr-o zi de vara caniculara dupa o ploaie torentiala. thumb_yello.gif


Trimis de: The Dude pe 21 Jun 2011, 03:02 PM

QUOTE(exergy33 @ 19 Jun 2011, 02:11 PM) *
Sa zicem ca o familie are niste bani si doreste sa-i investeasca in doua apartamente care, peste 3-4 ani, sa le revina copiilor.
Sunt dispusi sa investeasca 90 000 Euro per apartament, daca se poate cu trei camere, intr-o zona decenta, in Bucuresti smile.gif .
Unde ii sfatui sa caute? In ce zone, in ce cartiere?


zona decenta in Bucuresti hmm.gif

Marturiesec ca a trebuit sa framant o vreme formularea asta ca sa iasa ceva.
Eu locuiesc undeva in spatele Bdului Iuliu Maniu. E o strada linistita, asfaltata la mare fix, lumini, tei batrani care zilele astea au inebunit de tot..
Totusi, cand e chef la numarul 22 toata strada are o problema. Cainii isi fac nevoile in fata porti mele zilnic, masina capata regulat cate o noua zgarietura la fiecare doua, trei luni, iar zilele trecute gunoierii mi-au furat iar tomberonul.

Parerea mea e ca trebuie sa iesi in afara orasului.
Un prieten care mi-a urmat sfatul si-a cumparat in (spre) Magurele.
Super casa, padure, aer curat, liniste..si teoretic la 35 de minute pana la km zero.

Cu 180 000 de euroi poti construi o casa dubla in fitze...
Poti si doua case pe doua niveluri fiecare (cu locul lor cu tot).
Stiu o astfel de oferta la Domnesti...chiar in banii astia.


Marile orase, cand au ajuns in punctul in care se afla Bucurestiul azi, asa si-au rezolvat dezvoltarea..spre marginimi.

Parerea mea...

Trimis de: freeman pe 21 Jun 2011, 08:08 PM

33,
daca imi aduci un suvenir mic de unde stai tu, te trimit la cineva care se pricepe foarte bine la tot orasul Bucuresti si imprejurimi, iti percepe un comision mic de 1-3 %, si iti si negociaza pentru tine pretul cel mai mic al zonei. Ce spune Marduk e clasificarea de acum 25 de ani... intre timp au aparut si s-au schimbat multe...

Trimis de: Marduk pe 21 Jun 2011, 09:30 PM

QUOTE(freeman @ 21 Jun 2011, 09:08 PM) *
Ce spune Marduk e clasificarea de acum 25 de ani... intre timp au aparut si s-au schimbat multe...

Eu nu am facut o clasificare, mi-am spus doar parerea. Eu sustin ca pentru investitie cumparare de casa, terenuri in centrul orasului, iar pentru a locui la periferie dar nu dincolo de centura, deocamdata, mai tarziu cand infrastructura o va permite. Am o experienta cand fac aceasta afirmatie, Atena, acum 25-30 de ani toti atenienii plecau din oras catre periferie, casele si terenurile din centru nu mai erau atractive, incearca azi sa cumperi o casa in centrul Atenei, sau al New York-ului sa vezi ce preturi sunt. Sunt convins ca si in Bucuresti se va intampla la fel, peste 10-20 de ani, daca lucrurile vor evolua ca si pana acum.

Trimis de: freeman pe 22 Jun 2011, 04:33 AM

Cartiere noi au aparut atat in oras, cat si la marginea acestuia, alegerea depinde de preferintele cumparatorului si de scopul investitiei. Eu am cumparat ca investitie prin doua firme imobiliare, de care am fost multumit, pretul total a fost intotdeauna mai mic decat pretul pietii, am scos un profit bun.
Am vazut si persoane care isi cauta singure ceva de cumparat: ei cred ca asa obtin un pret mai mic, au o senzatie de incredere personala, dar asta cere timp si te lipseste de experinta firmei care face asta zilnic. Eu nu mi-as cumpara o casa in Londra cautand singur, chiar daca as avea timp... la fel nu mi-as repara masina chiar daca as sti, dar nefacand zilnic asta... Pana la urma alegerea e a fiecaruia.

Trimis de: exergy33 pe 22 Jun 2011, 05:53 PM

@Marduk

QUOTE
Te-ai plimbat vreodata in spatele blocurilor de 10 etaje de pe Calea Mosilor? sunt niste strazi acolo, cu case vechi cochete, pline de viata, ai in mijloc de Bucuresti o casa cu gradina intima, pe care ti-o poti amenaja fara acordul asociatiei de locatari, la 15 minute de centru (eu nu locuiesc acolo)


QUOTE
Imagineaza-ti o vila in centru cu piscina, cu gradina, la 5-10 minute de centru, fara trafic, doar mergand la pas, spre Magheru intr-o zi de vara caniculara dupa o ploaie torentiala.

Nu e vorba de mine rolleyes.gif si de ce-mi pot imagina.

@The Dude
QUOTE
Parerea mea e ca trebuie sa iesi in afara orasului.


Cei ce vor sa cumpere apartamentele se gandesc in primul rand la posibilitatea ca ele sa fie folosite peste 2-3 ani, atunci cand copiii isi vor face studiile universitare.

@freeman
QUOTE
33,
daca imi aduci un suvenir mic de unde stai tu, te trimit la cineva care se pricepe foarte bine la tot orasul Bucuresti si imprejurimi, iti percepe un comision mic de 1-3 %, si iti si negociaza pentru tine pretul cel mai mic al zonei.

smile.gif Ma gandeam ca doreai sa dai o mana de ajutor in mod dezinteresat.


QUOTE
Am vazut si persoane care isi cauta singure ceva de cumparat: ei cred ca asa obtin un pret mai mic, au o senzatie de incredere personala, dar asta cere timp si te lipseste de experinta firmei care face asta zilnic.


Timp de vreo doua ore m-am uitat pe siturile catorva agentii imobiliare din Bucuresti ... m-am concentrat pe cateva strazi din cateva cartiere diferite alese aleatoriu : Drumul Taberei, Crangasi, Aviatorilor, Calea Mosilor ( din cauza lui Marduk devil.gif )
Am observat ca preturile pentru un apartament cu un anumit metraj, din cartierul 'tinta' pe care am facut cercetarea, functie si de anul constructiei, nu difera prea mult. Diferentele sunt date de etaj (cele de la et 1 si 2 fiind mai scumpe), imbunatatiri in interior, pozitionare buna.

Daca va fi ca intr-o zi sa-mi cumpar casa sau apartament in Bucuresti, stiu unde sa caut. Am cateva zone preferate. Sper sa-mi ajunga si banii.

Trimis de: The Dude pe 22 Jun 2011, 06:09 PM

exergy, eu iti doresc sa reusesti...Si iti doresc sa reusesti la curte...sau, ma rog: "pe pamant" cum se spune.
Nu mai departe decat acum doua saptamani am vazut apartamentele din blocurile alea turn de pe Vitan.
Iti taie respiratia, nu alta...Prin natura meseriei mele am ajuns sa vizitez si in Pipera niste complexe din astea de vile..."Green .."...nu stiu ce.
Si am mai vazut si pe ale lui Tantareanu...

E greu de facut o alegere insa viata intr-un apartament...oricum ar fi el, nu se compara cu cea de la casa.
Conceptul occidental modern este sa ai un apartament in oras, pentru serviciu si o casa la periferie pentru locuit.
Ei fac un fel de naveta. Peste saptamana trag la apartament..Ajung seara tarziu, ziua e si asa pierduta, iar seara sunt mai aproape de tentatiile orasului.
De vineri o intind acasa...Desigur cei care au bani isi pot permite apartamente penthouse, ceilalti doar o garsoniera.


Studiind cererea ta, cred ca cel mai bun raport "zona/calitate/onestitate constructor/pret" ar fi in prelungirea Ghencea (cahiar daca nu mai joaca Steaua..), in zona Rosu si in general vestul...Daca toata povestea ar putea sa astepte cativa ani, atunci e de preferat sa construiesti.
O constructie noua, bine si atent urmarita nu e deloc atat de scumpa....si are un numar mare de avantaje.

Trimis de: freeman pe 22 Jun 2011, 08:52 PM

QUOTE(exergy33 @ 22 Jun 2011, 06:53 PM) *
@freeman
smile.gif Ma gandeam ca doreai sa dai o mana de ajutor in mod dezinteresat.

A trimite un mic suvenir de 3 banuti nu e un interes pentru mine... , daca pentru tine e ceva nemaipomenit...

Trimis de: exergy33 pe 23 Jun 2011, 05:31 AM

In acel mesaj, ceea ce sare in ochi, e tocmai formularea 'conditionata' a propunerii.

"daca imi aduci un suvenir mic de unde stai tu, te trimit la cineva"

Am considerat-o o gluma si am raspuns ca atare.
smile.gif

Multumesc The Dude. Oricum, pe moment prioritatile mele sunt altele, dar e bine sa ma informez de la oameni informati ... pentru atunci cand va fi momentul.

QUOTE
Nu mai departe decat acum doua saptamani am vazut apartamentele din blocurile alea turn de pe Vitan.
Iti taie respiratia, nu alta...Prin natura meseriei mele am ajuns sa vizitez si in Pipera niste complexe din astea de vile..."Green .."...nu stiu ce.
Si am mai vazut si pe ale lui Tantareanu...

Poti detalia un pic ?

Trimis de: The Dude pe 23 Jun 2011, 02:24 PM

Desigur:

In Pipera erau niste case gemene. Se numesc asa intrucat au un perete comun si fata de acesta sunt "in oglinda".
Asta insemna ca ce e in stanga exista identic si in dreapta. Curtea e si ea impartita in doua cu gardulete. Exista o gradina in fata casei si o alta ceva mai mare in spatele ei. Casele au patru niveluri: un subsol generos, jumatate garaj, jumatate sala de agrement (biliard, masa de poker...ori sala de sport). Atunci cand am vizitat eu fiecare nivel avea pe pereti postere cu imagini ce reprezentau posibile amenajari functionale alternative...pe gustul fiecaruia.

Jos, parter, era un living urias cu o bucatarie, intre ele existand un fel de ghiseu. Tot aici mai era un vestibul si casa scarii.
La primul etaj erau dormitoarele, fiecare cu dresing si grup sanitar propriu. In stilul modern sotii nu mai impart acelasi dormitor ci il au fiecare pe al lui...
erau doua dormitoare ceva mai mari si doua mai mititele...

Ultimul nivel era compus din doua incaperi. Posterele indicau ceva gen sala de lectura, spatiu de joaca pentru copii, birou de lucru pentru acasa.

Acuma, aceasta locuinta se afla intr-un complex care cuprinde 16 asemanatoare, deci opt case gemene. Unele putin diferite de altele.
Totul incercuit cu un gard imens, cu acces printr-o singura poarta care avea paznic, iar in incinta o piscina si un fel de magazin, bar, piscina...

La Vitan, impresionat e felul in care au fost gandite spatiile

Trimis de: The Dude pe 23 Jun 2011, 02:29 PM

Aici nici nu stiu cum as putea povesti..??Centrul de greutate e peretele cu fereastra. Totul e axat pe aceasta zona, intrucat si la etajele inferioare privelistea este dementiala...Acum ar trebui sa am si nsite poze...da-mi un ragaz

Trimis de: exergy33 pe 23 Jun 2011, 04:12 PM

Incercam un exercitiu de imaginatie rolleyes.gif ... cred ca in mare am reusit. Multumesc pentru explicatii si daca ai cumva, astept niste fotografii.
Nu ai pomenit nimic ce metraj si preturi.


Tehnic:Invision Power Board (http://www.invisionboard.com)
© Invision Power Services (http://www.invisionpower.com)