HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

 
Reply to this topicStart new topic
> Acupunctura Cosmetica, Estetica (lifting Facial Nechirurgical)., Tratament natural numai prin energiile proprii ale corpului.
ottto
mesaj 14 Dec 2008, 09:21 PM
Mesaj #1


Musteriu
*

Grup: Musterii
Mesaje: 5
Inscris: 2 December 06
Din: bucuresti
Forumist Nr.: 9.027



Acupunctura cosmetica
(lifting facial nechirurgical)

Acupunctura cosmetica, estetica este o metoda terapeutica nechirurgicala a semnelor de imbatranire a tenului, conform principiilor Medicinei Traditionale Chineze (MTC) care se bazeaza pe ameliorarea proceselor de imbatranire, atat a tenului cat si al intregului organism.

Se adreseaza acelora care doresc mentinerea unei infatisari normale in ciuda anilor ce trec.

Aceasta terapie, rezervata pina de curand doar elitelor din cauza preturilor extrem de ridicate ,a inceput sa trezeasca tot mai mult interes pe plan mondial, ca in prezent sa poata fi accesibila si in tara noastra la un pret rezonabil.

Deoarece multe meridiane energetice incep sau se termina la fata, aceasta parte a corpului arata semnele unor modificari fiziologice sau patologice din intregul organism.

Aparitia ridurilor dupa o anumita varsta este normala, dar unele persoane prezinta semnele unui proces de imbatranire prematura ( riduri superficiale si profunde ,cearcane pronuntate in jurul ochilor, pungi sub ochi, pielea fetei cazuta ,barbie dubla, riduri pronuntate in jurul gatului, la nivelul decolteului ).

Acupunctura este o metoda prin care se pot reduce ridurile superficiale si celalalte semne existente si poate ajuta la prevenirea si intarzierea imbatranirii tenului, imbunatatirea tonusului muscular al fetei, iar prin ameliorarea hranirii pielii, prin cresterea productiei de colagen, poate da fetei un aspect mai sanatos, mai luminos.

Acupunctura cosmetica, estetica este o alternativa naturala la celelalte proceduri de intinerire si infrumusetare, (prin injectarea unor substante, metode chirurgicale,etc) ,deoarece utilizeaza doar energia proprie organismului.

Procedurile utilizate produc in afara efectului cosmetic si reechilibrarea energetica al organismului cu efectele benefice deja cunoscute.

Fiecare organism reactioneaza diferit, de aceea la prima consultatie se stabileste o conduita terapeutica individualizata pentru fiecare pacient, in functie de stilul de viata, varsta, afectiunile cronice existente.

In cabinetul nostru, Acupunctura se practica numai cu ace sterile de unica folosinta si in conditii igienice deosebite de catre un medic specializat in acest domeniu, cu atestat din partea Ministerului Sanatatii.

Cei care aleg aceasta metoda terapeutica, se vor prezenta initial la o consultatie de ,specialitate, unde medicul acupunctor va decide dupa o explorare amanuntita a starii energetice a organismului (examen clinic complet, examenul pulsurilor, limbii, irisului, masuratori electrice la nivelul meridianelor de acupunctura, masurarea temperaturii corpului in anumite zone cu temometu de contact digital, aprecierea gradului de receptivitate la acupunctura), daca starea D-voastra poate fi tratata prin acupunctura.

Dupa aceasta consultatie se va stabili conduita terapeutica de urmat (cite sedinte, cite cicluri de tatament ,ce masuri igieno-dietetice sunt necesare)


Dr. Fotescu Otto
medic primar, competenta
Acupunctura si Laserterapie


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Blakut
mesaj 15 Dec 2008, 10:27 AM
Mesaj #2


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 4.405
Inscris: 16 May 04
Din: Bucuresti, the belly of heck
Forumist Nr.: 3.508



QUOTE
competenta
Acupunctura si Laserterapie


Exista specializarea asta pe acupunctura? De cand se ocupa medicina de la noi cu "campuri de energie care se termina pe fata"? biggrin.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
mutulica
mesaj 15 Dec 2008, 03:19 PM
Mesaj #3


piticanie oPsedata
******

Grup: Membri
Mesaje: 7.280
Inscris: 7 January 04
Din: ***
Forumist Nr.: 1.726



reclama e sufletul comertului


--------------------
Viitorul tau depinde de visele tale. In consecinta nu pierde timpul, du-te si te culca.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 20 April 2024 - 12:19 PM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman