HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

 
Reply to this topicStart new topic
> O Speranta Pentru Mine... Ajutati-ma! Http://www.burungiu.com/, http://burungiu.com/
medlyne
mesaj 16 Oct 2008, 06:51 PM
Mesaj #1


Musteriu
*

Grup: Musterii
Mesaje: 7
Inscris: 1 October 08
Forumist Nr.: 12.032



Va rog, am mare nevoie de ajutorul dumneavoastra!


Numele meu este Burungiu Madalina, sunt din Tulcea.
Povestea mea a inceput inainte sa apar pe lume. N-am mai avut rabdare sa astept 9 luni ca sa vad lumina zilei, sa ma bucur de viata…
Si astfel m-am nascut prematur, la doar 7 luni…Nici n-am apucat sa deschid bine ochii, sa privesc imprejur…si am cazut intr-o mare de necazuri, nesfarsite, ce-mi calauzesc si acum pasii, zi de zi…
Fiind adusa pe lume la doar 7 luni, plamanii mei au fost prea mici ca sa-mi oxigeneze normal creierul, astfel ca, practic din primele clipe de viata, am suferit de disfunctii ale sistemului nervos central: nu aveam echilibru, nu puteam sta in sezut si la varsta de un an nu-mi puteam tine capul drept…Inca de mica am fost dusa de parintii mei la nenumarati doctori, am umblat prin atatea spitale si centre de recuperare incat le-am pierdut numarul… Am facut gimnastica, ani de-a randul.. doar doar voi avea o sansa, cat de mica sa devin un om normal, sa ma pot bucura de viata, sa alerg, sa zambesc din tot sufletul, sa traiesc! Insa fara nici un rezultat…Am aflat cand am crescut putin si-am constientizat boala mea, de ce sufar: diplegie spastica. De mica, n-am putut sa merg singura, lipsita de echilibru fiind, si singura mea alternativa a reprezentat-o cadrul…. cu care ma deplasez si acum prin casa… si scaunul rulant pentru a iesi in lume.
Desi am fost de mica obisnuita sa cresc astfel, ingradita, am fost intotdeauna optimista, mi-am dorit foarte mult sa merg singura si-am crezut mereu ca la un moment va rasari soarele si pe strada mea..
Astfel, cu aceste ganduri si vise… am ajuns la 27 de ani sa sper pe mai departe ca va exista o sansa oricat de mica pentru mine..
Acum a aparut o sansa si pentru mine. Si-mi doresc atat de mult sa pot profita de ea… de singura sansa ivita in 27 de ani de suferinta…
De curand am aflat ca se face transplant cu celule stem olfactive. Am fost fericita pentru moment, insa apoi au aparut problemele. Transplantul se poate face doar in China, la o renumita clinica, am luat legatura cu ei si m-au programat pe data de 10 maritie 2009. Pntru a putea merge acolo, am nevoie de 20,000 de euro, suma mult prea mare pentru mine, pentru posibilitatile parintilor mei, care ar face orice sa ma vada fericita si sa-mi poata oferi ei aceasta sansa, dar din pacate nu au aceasta posibilitate.
M-am gandit sa va cer ajutorul, pentru a putea merge si eu in China, in speranta ca operatia pe care o voi face ma va ajuta sa devin o fiinta normala, sa pot sa alerg, sa dansez, sa ma bucur de viata.
Va rog din tot sufletul meu sa ma ajutati, asa cum puteti, sa-mi implinesc acest vis pe care il am inca din copilarie, adolescenta si care astazi este mai arzator ca oricare altul.

Va multumesc si cu speranta ca intr-o zi ma voi putea bucura si eu de viata in plenitudinea ei, va imbratisez cu drag,
Burungiu Madalina

Pentru cei care doresc sa ma ajute, pot dona o suma cat de mica in conturile deschise la BRD, pe numele mamei Burungiu Rodica:
in euro: RO39BRDE370SV08302953700
in lei: RO55BRDE370SV08299723700
SWIFT-CODUL BRD-ului: BRDEROBU.


BRD- GROUPE SOCIETE GENERALE

suc/ Bank Branch:. Tulcea, sediul / address: str.Babadag 116

http://www.burungiu.ro/
http://medlyne.bloggerul.ro/ http://povesteamea.cabanova.ro/ http://www.acum.com.ro/index.php?option=co...20&Itemid=1 http://www.ziuact.ro/display.php?data=2008...2&id=237381

E-mali: Mady3181@yahoo.com
Aici e un site nou cu mine unde puteti vedea si cat banuti s-au strans... http://www.burungiu.com/
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 28 March 2024 - 04:07 PM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman