HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

> Dezbateri Filosofie

Acest subforum este destinat dezbaterilor filosofice. Pentru discutii religioase va initam sa vizitati subforumul Universul Credintei.

 
Reply to this topicStart new topic
> Virtual, GANDURI DESPRE VIRTUAL
costelino1967
mesaj 17 Apr 2008, 04:34 PM
Mesaj #1


Musteriu
*

Grup: Musterii
Mesaje: 14
Inscris: 16 April 08
Din: Braila
Forumist Nr.: 11.506



Viteza nebună cu care ne trăim azi viaţa ( muncă, muncă, muncă )este atât de stresantă, încât, o evadare de 30 de minute în spaţiul virtual, unde te aşteaptă prietenii ( virtuali, este adevărat, dar aleşi după propria-ţi fire! ) gata să sară să-ţi pregătească cafeaua, să-ţi ofere un pahar cu vin, sau o sticlă cu bere, unde poţi să spui ce ai în minte ( şi uneori pe suflet! ) fără reţineri ( decât cele strict ţinând de bunul simţ! ) mi se pare o foarte bună cale de recuperare, calmare, bunădispoziţie. Să treci câteva minute într-o lume imaginată cum ţi-o doreşti, alături de nume cărora le-ai dat un chip, multe calităţi, chiar mici defecte, te face să te simţi eliberat de stresul diferitelor probleme ( de care ne izbim cu toţii, zilnic ). Nu prea mai avem timp să socializăm cu cei din jur. Întâlnirile la o tablă, un şah, unde să punem ţara la cale, sau la o bârfă ( ziceţi că femeile bârfesc? Nu i-aţi auzit pe flăcăi! ) s-au redus la cel mult ” Ziua bună” ” Bună să fie şi-a ta”. Nu mai e timp! Ştirile le asculţi din mers, afli pe fugă ce şi cum, dar nu prea ai timp de pierdut să încerci să schimbi ceva. N-ai cum, n-ai cu cine! ….Dar mai opriţi-mă curteni, am cam luat-o razna! De la ce am pornit? Da, problema clasificărilor…În mediul virtual, clasificările distanţelor se contopesc. Funcţie de imaginaţia persoanei, poate fi oricare dintre situaţii.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
annacrin
mesaj 18 Apr 2008, 02:39 PM
Mesaj #2


Vataf
***

Grup: Membri
Mesaje: 125
Inscris: 29 January 08
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 11.201



QUOTE(costelino1967 @ 17 Apr 2008, 05:34 PM) *
Da, problema clasificărilor…În mediul virtual, clasificările distanţelor se contopesc. Funcţie de imaginaţia persoanei, poate fi oricare dintre situaţii.



Exista distante temporale, spatiale, conjuncturale etc. Lumea virtuala aparent le topeste, in realitate le ascunde. Ceea ce nu e nici bine, nici util.


--------------------
Hannah


In cautarea Adevarului.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Florina R.
mesaj 18 Apr 2008, 09:45 PM
Mesaj #3


Haiduc
**

Grup: Musterii
Mesaje: 93
Inscris: 17 February 07
Forumist Nr.: 9.446



Lumea virtuala e tot o lume, in care poti intalni oameni minunati, la fel de bine cum poti intalni si reversul. Eu cred ca totul e o chestiune de "vibratii"! "Asemanatorul atrage asemanator" - cu exceptiile de rigoare, desigur. Insa, a renunta la o posibilitate de a interactiona si a te imbogati sufleteste doar pentru ca ai putea intalni cateva "uscaturi", mi se pare la fel de absurd cu a renunta sa mai mananci mere doar pentru ca ai gasit unele viermanoase!
E un subiect actual si interesant, si merita dezbatut! Si, da, distantele "se topesc", cumva, dar asta nu mi se pare deloc un lucru rau!

Multumim pentru tema propusa, care, dupa cum am spus, caracterizeaza veacul nostru!


--------------------
Nimic nu e mai frumos decat adevarul.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Promo Contextual
mesaj 18 Apr 2008, 09:45 PM
Mesaj #


ContextuALL









Go to the top of the page
 
Quote Post
(Afrodita)
mesaj 18 Apr 2008, 10:46 PM
Mesaj #4





Guests






Virtualul nu e bun... Te indeparteaza de viata reala... Ajungi sa nu mai stii sa incropesti relatii de nici un fel in realitate... Ajungi sa te minti singur, sa traiesti intr-o lume a ta, una frumoasa, roz si fericita....
Go to the top of the page
 
+Quote Post
andra_v
mesaj 19 Apr 2008, 12:28 PM
Mesaj #5


Cronicar
******

Grup: Moderator
Mesaje: 2.799
Inscris: 9 September 06
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 8.652



Si, cel mai nasol, iei o distanta fata de ceilalti. Te indepartezi de oameni, te "protejezi" de toata lumea; intri fara sa vrei intr-un mecanism depersonaliza(n)t. Ce mai, vorba lui annacrin, ne lipseste "rabdarea de a trai", ratand intalnirile.

PS Florina R., bine te-am regasit!

Acest topic a fost editat de andra_v: 19 Apr 2008, 12:29 PM


--------------------
An Appeal From James’ Family

An Appeal From James’ Family
Unidentified gunmen kidnapped journalist James Foley in northwest Syria on Thanksgiving Day, November 22 2012.

Jim is the oldest of five children. He has reported independently and objectively from the Middle East for the past five years. Prior to his work as a journalist, Jim helped empower disadvantaged individuals as a teacher and mentor assisting them in improving their lives.

The family appeals for the release of Jim unharmed.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 25 April 2024 - 08:57 PM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman