HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

 
Reply to this topicStart new topic
> Sprijin Pentru Concursuri, Campanii Umanitare, si intretinere comunitate
Mihai
mesaj 29 Jan 2008, 11:18 PM
Mesaj #1


Gazda Hanului
******

Grup: Admin
Mesaje: 8.578
Inscris: 22 February 03
Din: Hanu Ancutei
Forumist Nr.: 1



La sugestia mai multor forumisti, lansez aceasta posibilitate, dedicata celor ce doresc sa sprijine Hanul, concursurile care se desfasoara aici, campaniile umanitare si intretinerea sa.

Astfel, daca doriti sa sprijiniti actiunile organizate la Han (atat concursuri, cat si campanii umanitare) si intretinerea sa, aveti posibilitatea sa donati orice suma, de la 1 euro. Inainte de a lua decizia sa donati, se cuvine sa stiti in ce anume se vor concretiza donatiile respective. Asadar, din totalul donatiilor realizate pe parcursul unei luni:
QUOTE
  • 25% vor fi destinate concursurilor (premiilor pentru Culturalia, Cenaclu, Arta Vizuala si alte concursuri ce vor fi organizate la Han; premii constand in: carti, filme, albume de muzica, albume de arta, etc)
  • 40% vor fi destinate campaniilor umanitare (in special campaniei "Propunere Indecenta", organizata cu ocazia Sfintelor Sarbatori de Paste si de Craciun)
  • 35% vor fi destinate intretinerii Hanului (licenta anuala software, reinoire domeniu, cheltuieli de programare si design)

Ex: Daca donati 10 euro, 2.5 euro vor fi destnati concursurilor (spre ex, va fi cumparata o carte), 4.5 euro vor fi destinati campaniilor umanitare (spre ex, vom cumpara 4 litri de ulei pentru o familie de nevoiasi), iar 3.5 euro vor fi destinati intretinerii Hanului (spre ex, o parte din taxa anuala de licenta software)

La sfarsitul unei luni, daca donatiile din luna respectiva depasesc 10 euro, voi anunta aici bilantul.

Important: activitatea la Han nu este conditionata de donatii, iar donatorii nu beneficiaza de conditii speciale in cadrul acestei comunitati (ex: in cazul in care incalcati regulamentul, masurile luate nu sunt conditionate de faptul ca ati donat sau nu!). Donatia reprezinta o actiune benevola; in esenta, donatia reprezinta concretizarea dorintei de a ajuta in cadrul unei campanii umanitare si de a participa activ la dezvoltarea concursurilor de la Han. Donatia nu reprezinta faptul ca donatorul "are o inima mai mare" decat o alta persoana, ce nu a avut posibilitatea sa doneze

In momentul in care donati, sunteti de acord cu modul in care va fi folosita donatia dumnevoastra. In cazuri exceptionale, daca doriti un alt procentaj de utilizare a donatiei efectuate, in pagina confirmarii donatiei exista un camp, unde puteti preciza acest lucru. Banii donati nu vor fi restituiti.

Totodata, ma puteti contacta pe PM sau pe email (donatii at hanuancutei punct com) pentru detalii referitoare la donatii.

Asadar, daca doriti sa donati, click pe butonul de mai jos (este necesar sa aveti un cont PayPal, insa crearea acestuia este gratuita si posibila si din Romania):

Va multumesc. Pentru orice intrebare legata de aceasta actiune, va invit sa ma contactati pe PM sau prin email (donatii at hanuancutei punct com)

Este posibil ca in zilele urmatoare sa editez textul, in urma sugestiilor primite, pentru o mai buna claritate a prezentarii. Insa elementele principale nu se vor schimba.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 8 May 2024 - 01:38 AM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman